شاید یه سری از مردم همینطور باشن که شما میگین ولی به نظر من نباید تعمیم داد تو دنیای امروز کاربرا به سمت اپلیکیشن هایی میرن که کاملتر بوده و نیازهای روزمرشون رو پاسخ بده
این روند به اپلیکیشن ها کشیده شده همونطور که تو پست ( نظر قبلیم گفتم ) , حالا بگیم یه اپلیکیشن فیلتر شده و مسدود , اما بقیه که فیلتر نشدن چی؟ همین لاین و ........ اما مردم مهاجرت کردن به اپلیکیشن جدیدتر
از قدیم تو خون ایرانی جماعت این مد گرایی و دنبال بز گر رفتن بوده حتی براش ضرب المثل ساختن که << نو که بیاد به بازار کهنه میشه دل آزار >>
یا اگر نمیخوای بشوی رسوا همرنگ جماعت شو , طرف تو گوشیش 5 تا اپلیکیشن شبکه اجتماعی داره تا بهش میگن فلان برنامه جدید اومده خوبه من رفتم تو ام برو , با کله میره اون برناه رو دانلود میکنه و ...... -- به طرف میگی خوب چرا الکی این همه اپلیکیشن نصب میکنی , میگه اگر نکنم از دنیا عقب میفتم از بقیه عقب میفتم بقیه مسخرم میکنن اگر تلگرام نداشته باشم
الانم شده اینستاگرام و بی تالک و ........
این همه گوشی ها ساده ( فیچر فون ) تو دنیا تولید میشه و فروش ها میلیونی داره تو کل دنیا - اما تو ایران اکثر مردم اسمارت فون دارن
چشمو هم چشمی و ........ -- به خاطر همینه که خیلی از مردم بعد از یه مدت استفاده از اپلیکیشن یا گوشی اسمارت یا هر چیز دیگه ای براش عادی و بی اهمیت میشه چون از ابتدا بنا به دلیل و نیاز واقعی خودش دنبال اون موضوع نرفته