S.A.M.U.R.A.I
Registered User
سلام خسته نباشید.
من Rise of the Tomb Raider Steelbook Edition رو خریدارم.
بهتون SMS هم زدم ولی جوابی ندادید.
وقت بخیر
پاسخ دادم دوست گرامی
سلام خسته نباشید.
من Rise of the Tomb Raider Steelbook Edition رو خریدارم.
بهتون SMS هم زدم ولی جوابی ندادید.
ممنونوقت بخیر
هر 2 فیگور هیلو یه قیمت دارن , مورد اول رزرو شده , ولی در دسترس هست و میتونید سفارش بدید
اطلاع ندارم ولی فکر نکنم جدا بشه
تشکر ویژه از جناب آشوری
خریدی بی دردسر
ارسال سریع
موجودی به روز
مطلع از تمامی آیتم ها
کلا ایشون تک هستن.
ممنون
مدل های دیگه از مستر چیف نیست ؟
مخصوص همین شماره از سری هم باشه
درود .
دوست بنده خریدش برای کالکتور Street Fighter V قطعی هست و پیش پرداخت هم بهتون میده از الان . فقط ایشون بدلیل خرید DLC های بازی دنبال ریجن 1 هست ظاهرا . شما میتونید ریجن 1 بیارید ؟
سلام، آقا این پکیج امکان سفارشش هست هنوز؟ قیمت PS4 اش چقدر در میاد؟
سلام. ببخشید چند تا سوال داشتم خدمتتون:
اول اینکه دو کالا MGS V Steelbook Edition و Uncharted Nathan Drake's Collection Special Edition امکان داره قیمتاشون کاهش محسوسی داشته باشند؟ مخصوصا UNCHARTED (که واقعا نسبت به هم ارزش بودن در گروه استیل بوک ها گرونه! بنظرم چیزی در حد قیمت استیل بوک TLoU Remastered باید میشد.) یا حداقل تخفیفی چیزی؟
و اینکه شما دفتری در تهران دارید تا خرید حضوری انجام بشه؟
سلام ... ببخشید یه سوال برای من پیش اومد .. الان امکان خرید دست اسنیک بصورت جدا از اون نسخه کالکتور هست ؟وقت بخیر
ما تعیین کننده قیمت ها نیستیم قیمت خرید و تمام هزینه ها محاسبه میشه و جهت سفارش قرار میگیره خریدن یا نخریدن هم به عهده کاربر هست , و چون انبوه تولید نمیشه روند تهیه کاملا متفاوتی داره نسبت به بازی معمولی
در پست اول تمام موارد توضیح داده شده , تمام ایتم هایی که تحویل فوری موجوده رو حضوری در بندرعباس میتونید تحویل بگیرید در غیر این صورت , موارد سفارشی بعد از تصویه حساب کامل تهیه میشه و طبق شرایط تحویل میدیم
اگر قصد خرید متال گیر دارید یک عدد MGS V SteelBook Edition تحویل فوری الان موجوده که در واقع مربوط به نسخه کالکتور هست
استیل بوک + دیسک بازی ( پلم ) + بلوری کالکتور ( محتویات اضافه بازی ) + نقشه یعنی تمام محتویات مربوط به پکیج کالکتور ولی بدون دست اسنیک قیمت هم فقط 380 تومن با قیمت کمتر از استیل بوک و دیسک بازی که در پست سوم ذکر شده
سلام ... ببخشید یه سوال برای من پیش اومد .. الان امکان خرید دست اسنیک بصورت جدا از اون نسخه کالکتور هست ؟
سلام، باندل Xbox One بازی HALO 5 وارد نمیکنید؟
سلام میخواستم بدونم این پک بدون بلوری های همراهش جدا فروخته میشه یا نه قیمتشو اعلام کنید با تشکر
ضمنا یه تعداد فیگور میخواستم از ای بی بخرم اگه لینک مربوطه رو بدم قیمت تموم شده رو موقعی که بدستم میرسه اول کار میکین یا سفارشی کار نمیکنین برا اجناس قدیمی
دانگل دسته 1 به pc قیمتش 25 دلاره چند در میاد؟