S.A.M.U.R.A.I
Registered User
این جنس چطور
من 2 تا بخوام ؟
به صورت عمده هم بیارید فروش نمیره به نظرتون ؟
با تشکر
وقت بخیر
قابل تهیه هست در صورت تهیه 2 عدد قیمتش 185 تومن هست وقتی صحبت از عمده میشه منظور 30 و 40 تا نیست ! ما هم ریسک نمیکنیم
این جنس چطور
من 2 تا بخوام ؟
به صورت عمده هم بیارید فروش نمیره به نظرتون ؟
با تشکر
وقت بخیر
قابل تهیه هست در صورت تهیه 2 عدد قیمتش 185 تومن هست وقتی صحبت از عمده میشه منظور 30 و 40 تا نیست ! ما هم ریسک نمیکنیم
2 تاشون با هم ؟ ببخشید می پرسم ، یه خورده مبهم بود نوشته تون .
وقت بخیر
خواهش میکنم در صورتی که 2 عدد تهیه کنید قیمت هر کدوم 185 تومن هست
خیلی ممننون
میشه اطلاعات مورد نیاز ( و درگاه یا شماره کارت ) به من بدید برای واریز
و کی میفرستید ؟ و چند روزه میرسه ؟
و اینکه ( قصد دخالت ندارم ) این قیمتش تخفیف خورده تو آمازون ، آیا این تخفیف شامل ما هم میشه ؟ ممنون میشم بگید
آیا باید کلی بریزم یا بیعانه بدم ؟
با تشکر از شما
با سلام
ببخشید میتونم بپرسم باندل PS4 Uncharted 4 رو اگه بیارید ممکنه چقدر آب بخوره ؟ قیمت جهانیش رو فکر کنم 399$ زده باشن
سلام
هزینه این کالکشن چقدر میشه (بلوری)
درود .
کالکشن Street fighter رسید خیلی هم عالی . بسیار منون .
قربان life is strange limited edition ـش چند در میاد ؟
پ.ن:امتیاز مثبتتون ثبت شد . لطف کنید امتیاز مثبت بنده رو هم بدید.
متشکرم.
با سلام میخواستم بدونم که آیتم dark souls 3 collector edition رو موجود دارین که بنده سفارش بدم؟همچنین میخوام که حتما ریجن 2 باشه ممنون
این یه کنترلر مخصوص بازیهای فایتینگ هست ساخت ژاپن و شرکت معتبر HORI با PS3/PS4/PC هماهنگی کامل داره بدون ریجن لاک! و توی بازار ایران تا جایی که من اطلاع دارم وجود نداره. طالب زیاد داره یکی دوتا هم خودتون باید %100 فروش میره.وقت بخیر
این سوال من هم هستسلام....PS Vr پیش فروش نمیکنید؟
این یه کنترلر مخصوص بازیهای فایتینگ هست ساخت ژاپن و شرکت معتبر HORI با PS3/PS4/PC هماهنگی کامل داره بدون ریجن لاک! و توی بازار ایران تا جایی که من اطلاع دارم وجود نداره. طالب زیاد داره یکی دوتا هم خودتون باید %100 فروش میره.
درصورت قطعی شدن خرید Mr.line منم یکی سفارش میدم بهتون که تعداد بره بالا بلکه هم ارزونتر تموم بشه. باتشکر
سلام....PS Vr پیش فروش نمیکنید؟
این سوال من هم هست
معذرت میخوام دوباره سوال میپرسموقت بخیر
به قیمت 1.880 قابل تهیه هست
معذرت میخوام دوباره سوال میپرسم
برای واریز مبلغ چه کار باید کرد و این بسته حدودا چقدر وقت دیگه به دست شما و من خواهد رسید؟
ممنون بابت پاسخ گوییتون