مدل بدید ببینم میشه پیدا کرد تو دبی دوست عزیزغیر از این مدل ها مورد دیگه ای نمیتونین بیارین دوست عزیز؟
درود بر شمادرود
چرخگوشت و آبمیوهگیری چه مدلهایی با چه قیمتی موجود هست.
سپاس
K2 300 tقیمت کارواشهای کارچر رو میدید؟ k5 هم موجوده ؟
Nova149مدل بدید ببینم میشه پیدا کرد تو دبی دوست عزیز
خیر وال کار نمیکنیم فقط موزر
Nova149
Delonghi 3531
Delonghi ec155
سلامسلام سرویس قابلمه که چین نباشه
چی دارید مدل و اسم بی زحمت و قیمت؟
سلامسلام. قیمت موزر چنده؟ و قیمت تلوزیون 43 اینچ ال جی یا ایکس ویژن ؟ و هزینه ارسال چقدره ؟ ممنون
بله میدونم گیر میان.هدف خرید کردن با قیمت مناسب تر هست وگرنه همه جنسهای تاپیکتون تو ایران موجودهاینا مدل های معمولی هستن که تو ایران هم گیر میاد.
خوب مثلا نوا یه برند چینی فیک هست که شما مدلش رو نمیتونید پیدا کنید تو سایتای خارجی ، اونوقت من فریجیدر رو ارزونتر از آمازون ای بی و سوق میدم به نظرتون منطقیه نوا بخرید؟بله میدونم گیر میان.هدف خرید کردن با قیمت مناسب تر هست وگرنه همه جنسهای تاپیکتون تو ایران موجوده
سلام لطفا قیمت ابمیوه گیری 3 در 1 پاناسونیک و بفرمایید
والا دوست عزیز من چندین جا سوال کردم اکثرا نوا رو پیشنهاد دادن و گفتن کیفیتش به نسبت قیمت عالیه.خوب مثلا نوا یه برند چینی فیک هست که شما مدلش رو نمیتونید پیدا کنید تو سایتای خارجی ، اونوقت من فریجیدر رو ارزونتر از آمازون ای بی و سوق میدم به نظرتون منطقیه نوا بخرید؟
http://m.ebay.com/itm/Frigidaire-FD...ino-Maker-220v-European-Version-/112237603806
متاسفانه مردم بدون علم و منطق یه چیزی میگن،شما باید خودت تحقیق کنی و ریویو های سایت های مختلف رو بخونی تا مطمئن بشی از خریدت.نوا وجود خارجی نداره به عنوان برند مطرح،شما فریجیدیر رو میشناسید؟والا دوست عزیز من چندین جا سوال کردم اکثرا نوا رو پیشنهاد دادن و گفتن کیفیتش به نسبت قیمت عالیه.
در اون حد نمیخوام هزینه کنم وگرنه مدل 420 که فرمودین قیمتتون عالیه.
فریجیدر رو شما تایید میکنین؟