آژانس هواپیماییexchanging

وارد کردن فقط عدد در input(textbox)

شروع موضوع توسط صنم ‏22 فوریه 2006 در انجمن asp , ASP.NET

  1. صنم

    صنم کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2005
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من می خوام که کاربر در یک textbox فقط عدد وارد کند ولی نمی دونم از چه دستوری باید استفاده کنم ؟(درasp(
     
  2. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    از یه تک جاوا اسکریپت برای کنترل TextBox استفاده کن
     
  3. صنم

    صنم کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2005
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
    همین تگ جاوا چی باید بنویسم
     
  4. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران

    ببین صنم جان من الان زیاد وقت ندارم
    فقط اینو برات میزارم باقیشو خودت درست کن​


    HTML:
    <SCRIPT  language="JavaScript">
    <!-- Hide from older browsers
    	
    //Check the enquiry form is filled in correctly
    function CheckForm () { 
    
    	//Initialise variables
    	var errorMsg = "";
    
    	//Check for a Subject
    	if (document.FormBook.AdLastName.value == ""){
    		errorMsg += "\n\tLast Name \t\t- Enter Last Name";
    	}
    
    	//Check for an e-mail address and that it is valid
    	if ((document.FormBook.AdEmail.value == "") || (document.FormBook.AdEmail.value.length > 0 && (document.FormBook.AdEmail.value.indexOf("@",0) == - 1 || document.FormBook.AdEmail.value.indexOf(".",0) == - 1))) { 
    		errorMsg += "\n\tE-mail Address \t- Enter valid E-mail Address";
    	}
    
    			
    		
    	//If there is aproblem with the form then display an error
    	if (errorMsg != ""){
    		msg = "______________________________________________________________\n\n";
    		msg += "Your enquiry has not been sent because there are problem(s) with the form.\n";
    		msg += "Please correct the problem(s) and re-submit the form.\n";
    		msg += "______________________________________________________________\n\n";
    		msg += "The following field(s) need to be corrected: -\n";
    		
    		errorMsg += alert(msg + errorMsg + "\n\n");
    		return false;
    	}
    	
    	return true;
    }
    // -->
    </script>


    این چیزی که تو میخوای نیست
    ولی اگه یکم خلاق باشی میتونی برای حدف خودت درستش کنی
     
  5. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    قبلا جوابش رو دادم و کدش رو هم گذاشتم - یک جستجو بکن
     
  6. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    سلام.يه نمونه ي سادش اينطوري ميشه :

    کد:
    <script langauge=javascript>
    function kdown() {
    	var k = window.event.keyCode;
    	if ((k > 57 || k <48) && (k < 33 || k > 40) && (k != 45 && k != 46 && k!=8)) {
    		return false;
    	}
    }
    </script>
    <input type="text" id=t  onkeydown="return kdown()">
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    یه استایلی بود که وقتی روی تکس باکس میذاستی به غیر از عدد اصلا چیزی نمیتونیستی توش بنویسی !! کسی چیزی یادشه یا خواب دیدم من ؟؟؟؟(به نظرم چند بارم استفاده کردم !! ):blush:
     
  9. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    فكر كنم خواب ديدي :D تا اونجا كه يادمه از اسكريپت ها استفاده ميشده...شايدم هست و من خبر ندارم.......

    برنامه نويسي تحت ويندوز نميكني؟! فكر كنم با ES_NUMBER توي درست كردن تكست باكس اشتباه گرفتي ! :D