• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واریز پورسانت آنی پس از هر خرید موفق در سیستم ایران امیر

شما به عنوان بازاریاب آیا با آنی بودن پرداخت پورسانت در سیستم همکاری در فروش ایران امیر موافق هستید؟

• Total voters
    21

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
متاسفم..
پیام من و پاک کردید..
چرا ادم روی حرفی که میزنه وای نمیسه ؟
خب نمیتونی انجامش بدی چرا حرفشو میزنی...
این کارتم عین قبلیاست..
70 درصد شد 10درصد این چی میشه خدا میدونه..
وقتی که توان پرداخت ۷۰ درصد ارسال شده را داریم میدهیم. وقتی نداریم باید سیاست تغییری کند. در ضمن الان با طرح جدید شما ۱۰۰ درصد واریزی را انلاین میگیرید. دیگر به ارسال شده نمیرسد

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
شما اسمتان رسول زارع است اما تو سیستم پویا دهقانی ثبت کرده اید. بعد توقع دارید پول به حساب شما واریز بشود؟ وقتی که شما خودتان مشکل برای خودتان ایجاد میکنید توقع دارید ما علم غیب داشته باشیم که شما چرا اینکارو کرده اید؟؟؟؟؟ وقتی که شماره حساب شما با نام و نام خانوادگی شما تطبیق ندارد شما باشید چکار میکنید؟؟؟
لطفا ویرایش کنید.
اسمم همون دهقانی هست ولی شماره کارت به نام زارعه
شما بعد از چندوقت تا تهدید کردم پیامم رو جواب دادید نوشتید شبا نذاشتی ولی به قضیه اسم صاحب حساب اشاره ای نکردید از رو همین من فکر نمیکردم مشکلی باشه!
این که پیام ها رو میخونید و جواب نمیدید به نظرم توهین به شعور وبمستره ..
به هر حال واریز شد ممنون

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
اسمم همون دهقانی هست ولی شماره کارت به نام زارعه
شما بعد از چندوقت تا تهدید کردم پیامم رو جواب دادید نوشتید شبا نذاشتی ولی به قضیه اسم صاحب حساب اشاره ای نکردید از رو همین من فکر نمیکردم مشکلی باشه!
این که پیام ها رو میخونید و جواب نمیدید به نظرم توهین به شعور وبمستره ..
به هر حال واریز شد ممنون
قرار نیست من خرید کنم. تسویه کنم. ارسال کنم . پیام ها رو نگاه کنم و کلا از همه چیز خبر داشته باشم....
هرقسمتی از سایت مسول مربوطه به خودش را دارد.اگر پیامی نیاز باشه به جواب دادن جواب خواهند داد. مثلا شما فرضا پیام دادید لطفا پورسانت ما واریز گردد. اگر من خودم نگاه کنم این پیام رو جنبه خبری داره برام و نیازی نمیبنم که جواب بدهم چون گفته شده پرداخت شود و ما هم متوجه منظور شده ایم....
در مورد نام و.... یک توضیحی به شما میدهم....
در همه جای دنیا اگر در سیستمی فعالیت نمایید. چه پول پرداخت بشه و چه پول دریافت بشه اگر نام گیرنده با نام حساب مغایرت داشته باشه حساب شما suspend میگردد... تا شما بررسی و رفع نمایید.که بیش از ۹۰ درصد آن پول هم بلوکه میشود. حتی گوگل هم پول شما را بالا میکشد....
در این مورد هم تقصیر خود شما بوده است. و تقصیر ما نیز این بوده که به شما اطلاع رسانی نکردیم که این یک ضعف است باید بررسی کنیم که سیستم اتوماتیک به ما اطلاع بدهد...
موفق باشید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
واریز پورسانت برای همه همکار آنلاینه؟
یعنی من الان با شما همکاری داشته باشم آنلاین پورسانت رو واریز می کنید؟
شما محصول تست زنی و مهندسی معکوس رو پست ثابت بگذارید فکر کنم روزی پنجاه تومان پورسانت دریافت کنید.چون مهندسی معکوس پرفروش است

بالا