انگل هایی مثل تنیاسولیوم و آمریکانوس و در مورد سگ اکینو کوکوس گرانوزولوس بدون واسط انسان رو درگیر نمیکنن یه چیزی مثل گوسفند باید علف آلوده به مدفوع رو بخوره و بعد از آلوده شدن انسان گوشت اون گوسفند یا گاو رو بخوره.اونم تازه باید خوب پخته نشده باشه .سگ رو که میارید تو محیط عمومی بالاخره حیوونه مدفوع میکنه تو مکان عمومی مثل پارک بچه مردم میاد اونجا بازی میکنه دستش بخوره بزنه دهنش و ...کلی انگل و مریضی تو مدفوع حیوانات هست
این مامور میتونست محترمانه تر برخورد بکنه ولی ایشونم به وظیفش عمل کرده
به اسلام ربط ندن به کی ربط بدن . موقع حکومت کردن به مردم که اسلام تعیین میکنه کی شلاق بخوره کی اعدام شه کی سنگسار شه . موقع بوجود اومدن مشکلات اسلام رفته ددر ؟من که ربط این قضیه رو به اسلام نفهمیدم ولی توی کشوری که بر مبنای دین اسلام حکومت می کنن مردم هر برخورد بد و نکته ی منفی رو به اسلام ربط میدن
البته این پلیس ها و نیروی انتظامی رو قبول دارم خیلی قلدر و بد برخورد می کنن پشتشون گرمه انگار خود قانون هستن حتی اگه شکایت هم کنی اکثر مواقع حق رو میدن به پلیسها ولی سعی کن این مسائل رو با اسلام قاطی نکنی
قربون کلامت داداش واقعا کاشکی میشد صد باهم بهت تشکر داد اون آقایونی که میان دفاع الکی میکنن از اسلام آقا ربط ندین به اسلام پس ربط بدیم به چی؟مگه تو مملکت بر اساس قوانین و شرع اسلام زندگی نمیکنم؟مگه اسم کشور ما جمهوری اسلامی نیس؟با هرکیم تو خیابون کوچه حرف میزنم حتی اونی که نماز میخونه میاد با سگه بازی میکنه کلیم باهاش حال میکنه چون موجود بسیار خوبی هست اینو هیچکی تاحالا منکر نشده همه هم اعتراض دارن به این قوانینانگل هایی مثل تنیاسولیوم و آمریکانوس و در مورد سگ اکینو کوکوس گرانوزولوس بدون واسط انسان رو درگیر نمیکنن یه چیزی مثل گوسفند باید علف آلوده به مدفوع رو بخوره و بعد از آلوده شدن انسان گوشت اون گوسفند یا گاو رو بخوره.اونم تازه باید خوب پخته نشده باشه .
مطمئن باشید اگه پلیس بخواد برای سلامتی مردم شهر کاری بکنه خیلی کارای دیگه هست که وقتش به جمع کردن سگ نمیرسه و سگ این آقای استارتر از من هم سالمتره. این ظاهرسازی ها به دلیل اسلامی بودن کشور و دستورات پرت و پلای دینی هست .
به اسلام ربط ندن به کی ربط بدن . موقع حکومت کردن به مردم که اسلام تعیین میکنه کی شلاق بخوره کی اعدام شه کی سنگسار شه . موقع بوجود اومدن مشکلات اسلام رفته ددر ؟
قربون کلامت داداش واقعا کاشکی میشد صد باهم بهت تشکر داد اون آقایونی که میان دفاع الکی میکنن از اسلام آقا ربط ندین به اسلام پس ربط بدیم به چی؟مگه تو مملکت بر اساس قوانین و شرع اسلام زندگی نمیکنم؟مگه اسم کشور ما جمهوری اسلامی نیس؟با هرکیم تو خیابون کوچه حرف میزنم حتی اونی که نماز میخونه میاد با سگه بازی میکنه کلیم باهاش حال میکنه چون موجود بسیار خوبی هست اینو هیچکی تاحالا منکر نشده همه هم اعتراض دارن به این قوانین
این عکسو تو یه تاپیکی دیدم خدایی نمیدونم کی رو شما مذهبیا دیگه میگین خیلی کافرو بی دینو جنایت کارن تاحالا دیدی اینجوری بکنن؟این عکسو نگاه کنین نظراتتونو بگین
هنوزم هستن همین آدمای کوته بینی که در پس هر عملی به دنبال سود و منفعت شخصی هستند و اگه سود ( در اصطلاح دینی : مزد ) در کار نباشه هر چقدر هم کار انسانی باشه از انجامش سر باز میزنند.صحابه گفتند: يا رسول الله، آيا در کمک کردن به چارپايان پاداش داده می شود؟
این عکسو یبار اینجا گذاشتن یکی از کاربرا هم گفت مونتاژه یعنی عکس پایین سمت چپ هیچ ربطی به سه عکس دیگه نداره
پس سربازه داره به چی شلیک میکنه ؟این عکسو یبار اینجا گذاشتن یکی از کاربرا هم گفت مونتاژه یعنی عکس پایین سمت چپ هیچ ربطی به سه عکس دیگه نداره
الان من تو عکس هم دقت میکنم یه خانم میبینم معمولا خانمها سگ کشی رو نگاه نمیکنن اصلا وجود یه زن توی این صحنه خیلی عجیبه
اما در اینکه شهرداری با همکاری نیرویه انتظامی سگها رو با اسلحه میکشن شکی توش نیست چون خودم دو بار شاهد این ماجرا بودم
نمیدونم پس احتمالا عکس درستهپس سربازه داره به چی شلیک میکنه ؟
قسمت تیزی از لبه ی گودال که تو عکسای 1 و 2 مشخصه نشون میده عکس 3 هم مرتبطه با بقیه .
خانومای نیرو انتظامی رو از نزدیک دیدی ؟ یه مقدار فرق دارن با این خانومایی که جاهای دیگه میبینی .
داداش ما مثل شما پولدار نیستیم که با ماشینای مدل بالا بریم کسری یا پارک کوهستان واسم مقدور نیست خودم برم چه برسه به سگم بعدم شما که اطلاعی نداری از کجا میدونی من کجا بودم؟خونواده بودن ولی اون طرف بلوار نه اون طرفی که من دارم ازش رد میشم
- استارتر عزیز
- اگه واقعا سگتو میخوای گردش ببری بیارش پارک باغچه بان تو کسری این پارک با اینکه نیرو انتظامی هست هیچ کاری به سگ ندارن
- خواهشا دیگه یه طرفه به قضیه نگاه نکنیم
- شما حتما یه مکانی اوردی که کلی مردم با خونواده واسه شامی چیزی اومدن
- منم بودم به شخصه بهت گیر میدادم
- رفیقم با سگش کل پرک کوهستانو پارک شرقیو هر جمعه پیاده روی میکنه تا الان هیچ مشکلی واسش پیدا نشده
- نه سگ داشتن جرمه نه سگ بازی :-D
- فقط اینکه نباید باعث اخلال در نظم عمومی بر هم زدن ارامش عمومی باشه
- موفق باشید
با ماشینای مدل بالا ؟ کسری ؟ عاخه Baby خونگی تو چی از من میدونی به خودت میبینی اینجوری حرف بزنی ؟داداش ما مثل شما پولدار نیستیم که با ماشینای مدل بالا بریم کسری یا پارک کوهستان واسم مقدور نیست خودم برم چه برسه به سگم بعدم شما که اطلاعی نداری از کجا میدونی من کجا بودم؟
با خودت چند چندی مشتی ؟ چی میگی ؟اها بعد مایین که باعث اختلال تو نظم عمومی هستیم؟شما که اینقدر کارت درسته اون دور ورای کسری و اینا میچرخی تاحالا جرئت کردی شب از محله جاده قدیم پیاده رد شی؟تاحالا بهت گیر دادن؟نهههههههههه واسه اینه که شما پول داریو سوار ماشین چه میدونی از وضعیت شهرت اون بالاهاییو حالشو میبری پس تو مواردی که ازش سر در نمیاری و بهت نمیخوره اظهار نظر نکن
درضمن هنوز ندیدی کیا باعث اختلال تو نظم عمومی و برهم زدن آرامشن دعام میکنم نخورن به پستت چون مثل من الان جای زخمش روی بدنت میمونه