• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واقعا شما دارمد اینترنتی دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nassim20

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
من تو چند سایت PTC ایرانی و خارجی ثبت نام کردم اما هیچکدوم پرداخت نداشتند(از جمله باکس 24 و اسمان ها)
برای سایتای خارجی هم هنوز درخواست نداده بودم که سایت لیبرتی بسته شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای بازاریابی اینترنتی هم(سیستم همکاری در فروش) هم چند وقتی فعالیت داشتم با اینکه تعداد بازدید کننده ها زیاد بود اما کسی خرید نمی کرد(که فکر کنم اعتماد مردم به این جور سایتها کم شده)

سه چهار ماه فقط وقت تلف کردم و اخرش دریغ از یه ریال درامد

جدا شما چجوری درامد دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه سایتایی خوبن و قابل اعتماد
اسمان با این همه اعتمادش الان 15 روزه درخواست دادم هیچی به هیچی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام
من تو چند سایت PTC ایرانی و خارجی ثبت نام کردم اما هیچکدوم پرداخت نداشتند(از جمله باکس 24 و اسمان ها)

برای بازاریابی اینترنتی هم(سیستم همکاری در فروش) هم چند وقتی فعالیت داشتم با اینکه تعداد بازدید کننده ها زیاد بود اما کسی خرید نمی کرد(که فکر کنم اعتماد مردم به این جور سایتها کم شده)

من که با این سایت ها کار نکردم ولی طبق چیزی که دیدم
شما برای درآمد یا باید زیرمجموعه بخری یا اینکه زیرمجموعه جمع کنی

در کل چیزی که معلومه به اندازه ای که کاشتی درو میکنی

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
هرچقدر پول بدید همون قدر آش میخورید.
هیچ راه و روشی نیست که شما بدون هزینه کردن ازش به درآمد برسید.
هرکسی جز این به شما گفت بدونید در آخر مسیر فقط وقت و انرژی تلف کردید ولاغیر.
بخش بزرگی از وعده هایی که خیلی سایتها میدن برای کسب درآمد در واقع کسب بخشی کمک خرچی است که شاید در ماه بتونه
هزینه موبایل شما رو در بیاره.
اما به عنوان درآمد خانواده گردان اصلا نمیشه رو این روشها حساب کرد.
به زبان ساده تر تا وقتی کسی مینیموم 10 میلیون نداشته باشه ، رسیدن به درآمد مینیموم ماهانه 500 - 600 کاملا دور از ذهنه.

{ پس تو این بخش هم مثل همه بخش های زندگی بدون سرمایه = ول معطلید ... }

hojat_rastegar

Registered User
لایک‌ها
52
هرچقدر پول بدید همون قدر آش میخورید. هیچ راه و روشی نیست که شما بدون هزینه کردن ازش به درآمد برسید. هرکسی جز این به شما گفت بدونید در آخر مسیر فقط وقت و انرژی تلف کردید ولاغیر. بخش بزرگی از وعده هایی که خیلی سایتها میدن برای کسب درآمد در واقع کسب بخشی کمک خرچی است که شاید در ماه بتونه هزینه موبایل شما رو در بیاره. اما به عنوان درآمد خانواده گردان اصلا نمیشه رو این روشها حساب کرد. به زبان ساده تر تا وقتی کسی مینیموم 10 میلیون نداشته باشه ، رسیدن به درآمد مینیموم ماهانه 500 - 600 کاملا دور از ذهنه. { پس تو این بخش هم مثل همه بخش های زندگی بدون سرمایه = ول معطلید ... }
10 میلیون چه خبره؟

hojat_rastegar

Registered User
لایک‌ها
52
سلام من تو چند سایت PTC ایرانی و خارجی ثبت نام کردم اما هیچکدوم پرداخت نداشتند(از جمله باکس 24 و اسمان ها) برای سایتای خارجی هم هنوز درخواست نداده بودم که سایت لیبرتی بسته شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای بازاریابی اینترنتی هم(سیستم همکاری در فروش) هم چند وقتی فعالیت داشتم با اینکه تعداد بازدید کننده ها زیاد بود اما کسی خرید نمی کرد(که فکر کنم اعتماد مردم به این جور سایتها کم شده) سه چهار ماه فقط وقت تلف کردم و اخرش دریغ از یه ریال درامد جدا شما چجوری درامد دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه سایتایی خوبن و قابل اعتماد اسمان با این همه اعتمادش الان 15 روزه درخواست دادم هیچی به هیچی
یه پیام خصوصی بده راهنماییت کنم حداقل یه چیزی در بیاری

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
10 میلیون برای شروع یه کسب و کار توی این دوره زمونه هیچ خبری نیست بلکه یه مبلغ کمی حساب میشه.
امیدوارم شما بتونید ایشون رو به یه منبع درآمدی مناسب راهنمایی و وصل کنید !!!

موفق باشید

afpakro

Registered User
لایک‌ها
25
کسب در آمد از نت راههای زیادی داره

1-یک سایت تفریحی یا دانلود یا .... بزنید و بهش برسید و توش هر روز مطلب بزارید تا خوب بازدید جمع بشه و بتونید از طریق تبلیغات گرفتن یا فروش محصولات همکاری در فروش پول خوبی به جیب بزنید. (سایت تفریحی خوبه)
2-نویسندگی بگیرید تو سایت ها مثل خود من..من نویسندگی میکنم و 150 درآمد دارم ماهی(من مثل بعضیا نیستم که نگم)
3-محصولاتی مثل تبلت یا لپ تاپ یا موبایل عمده بخرید و تو انجمن هایی مثل همین پرشین تولز بفروشید و سود خوبی به جیب بزنید.

اینم از راههایی که من بلدم.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
بدون سرمایه گذاری چیزی در نمیاد ...چه از نت..چه از بازار عادی .

بدون سرمایه گذاری یه تسک بود قبلن میزدیم . که نیست و نابود شد تقریبن .. با این اوضاع قیلتر شکن و خود سایتش ..

تازه با بسته شدن لیبرتی کلی سایت درامد از کار افتاد .

picerz

Registered User
لایک‌ها
27
پس دوست عزیز منی که 2 سال پیش 300 هزار تومن دادم سیستم گالری عکس اختصاصی خریدم سالی 10 میلیون درآمد داشتم وقتم تلف شده؟ شما خودتون تجربه ندارین یا چیزیو دنبال نکردین اصولی ببینین آیا واقعا خوبه یا بد.
من الان 2 ساله این سایت فرافان دات نت farafun.net رو دارم ببینین خودتون روزی 8 تا فروش دارم میانگین که بابت فروش یک محصول 40 هزار تومانی که بالای سایت گذاشتم 10 تومن پورسانت از شرکت سبزگستر میگیرم میتونم اینو ثابت کنم پنل نشونتون بدم که درآمد با پول خرج کردن نیست فقط با زحمت و کار توی سایتتون بوجود میاد.
شما هم یکم تلاش کنی میرسی به این درآمد شایدم 10 برابر.
الان سایتهایی مثل دانلودها یا آندرویدیها فکر میکنین چند وقته راه اندازی شده که درآمدهای میلیونی دارن؟ آندرویدها که 2 سال نمیشه شایدم بشه ولی بیشتر نیست. ولی کم کم ماهی 4-5 تومن رو درمیاره ادمینشم خودم میشناسم.
تلاش تلاش تلاش
بله آقا

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
سلام

به نظر من اگه میخوای سرمایه گذاری کنی سایت UInvest خوبه و ماهی 10 تا 12 درصد میتونی به سرمایه ت اضافه کنی. اگه هم بدون سرمایه میخوای درآمدی داشته باشی سایت نئوباکس رو پیشنهاد میکنم. البته با انجام تسک ها که روزانه حدود 1 دلار میشه. من در کمتر از 2 ماه تا الان 45 دلار ازش درآوردم. هر چند روزی 1 دلار کمه و 1 ماهش حدود 100 هزار تومن یا بیشتر میشه ولی میتونه کمک خرج باشه. برای انجام تسک ها هم باید یه VپیN مولتی سرور بخرید. البته کسب درآمد از تسک ها هم به طور دائم تضمین نمیشه، چون خیلی ها رو به دلیل استفاده از وی P ان مسدود کرده! اما من همچنان میتونم تسک انجام بدم. میتونی از نئوباکس کم کم پول جمع کنی و به یو اینوست منتقلش کنی و سهام بخری و سود ثابت ماهیانه دریافت کنی.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
پس دوست عزیز منی که 2 سال پیش 300 هزار تومن دادم سیستم گالری عکس اختصاصی خریدم سالی 10 میلیون درآمد داشتم وقتم تلف شده؟ شما خودتون تجربه ندارین یا چیزیو دنبال نکردین اصولی ببینین آیا واقعا خوبه یا بد.
من الان 2 ساله این سایت فرافان دات نت farafun.net رو دارم ببینین خودتون روزی 8 تا فروش دارم میانگین که بابت فروش یک محصول 40 هزار تومانی که بالای سایت گذاشتم 10 تومن پورسانت از شرکت سبزگستر میگیرم میتونم اینو ثابت کنم پنل نشونتون بدم که درآمد با پول خرج کردن نیست فقط با زحمت و کار توی سایتتون بوجود میاد.
شما هم یکم تلاش کنی میرسی به این درآمد شایدم 10 برابر.
الان سایتهایی مثل دانلودها یا آندرویدیها فکر میکنین چند وقته راه اندازی شده که درآمدهای میلیونی دارن؟ آندرویدها که 2 سال نمیشه شایدم بشه ولی بیشتر نیست. ولی کم کم ماهی 4-5 تومن رو درمیاره ادمینشم خودم میشناسم.
تلاش تلاش تلاش
بله آقا

سیستم گالری عکس اختصاصی یعنی چی؟سایتتون رو دیدم ولی نفهمیدم.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
به نظر من اگه میخوای سرمایه گذاری کنی سایت UInvest خوبه و ماهی 10 تا 12 درصد میتونی به سرمایه ت اضافه کنی. اگه هم بدون سرمایه میخوای درآمدی داشته باشی سایت نئوباکس رو پیشنهاد میکنم. البته با انجام تسک ها که روزانه حدود 1 دلار میشه. من در کمتر از 2 ماه تا الان 45 دلار ازش درآوردم. هر چند روزی 1 دلار کمه و 1 ماهش حدود 100 هزار تومن یا بیشتر میشه ولی میتونه کمک خرج باشه. برای انجام تسک ها هم باید یه VپیN مولتی سرور بخرید. البته کسب درآمد از تسک ها هم به طور دائم تضمین نمیشه، چون خیلی ها رو به دلیل استفاده از وی P ان مسدود کرده! اما من همچنان میتونم تسک انجام بدم. میتونی از نئوباکس کم کم پول جمع کنی و به یو اینوست منتقلش کنی و سهام بخری و سود ثابت ماهیانه دریافت کنی.

من 20 دلار تسک زدم . بعد که در خواست واریز دادم . اکانتم رو مسدود کرد. تو توضیحات هم گفت به دلیل استفاده از قیلتر شکن و تغییر ای پی .
ولی بزنین شما تسکا رو . شانسیه دیگه به یکی ممکنه اصلن گیر نده .

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
سیستم همکاری در فروش =
mihanstore.net خوبه من تا الان 100 تومن گرفتم بازدید سایتم هم 700 تا 870 ای پی هست

از میزبان مارکت
15.000 گرفتم

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
یکی از دوستام سایت فروش شارژ داره ماهی 21 ملیون:cool:
خودم هم گاهی شده تا روزی 250 در بیارم ولی الان دیگه مشغول کنکور هستیم

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
سایت فروش شارژ و ماهی 21 میلیون درآمد !!!
هر شارژ 5 تومانی سودش حداکثر 400 تومانه.
حالا اگر همه بیان و فقط شارژ 5 تومانی بخرن ( 1 تومانی و دو تومانی نخرن )
و روزی 1000 سفارش هم داشته باشه.
باز هم نمیشه ماهی 21 میلیون!
بماند که کسی که روزی 1000 سفارش داته باشه باید سایتش روزی بالای 50000 بازدیدکننده داشته باشه.
و جدای از هزینه تبلیغات و غیره کسی به این درآمد از سایت فروش شارژ نمیتونه دست پیدا کنه.

{ این روزها همه دیگه یه کد از خود اپوراتور میزنن و دیگه کسی زیاد سراغ سایت فروش شارژ نمیره }

با احترام به نظر شما.

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
سایت فروش شارژ و ماهی 21 میلیون درآمد !!!
هر شارژ 5 تومانی سودش حداکثر 400 تومانه.
حالا اگر همه بیان و فقط شارژ 5 تومانی بخرن ( 1 تومانی و دو تومانی نخرن )
و روزی 1000 سفارش هم داشته باشه.
باز هم نمیشه ماهی 21 میلیون!
بماند که کسی که روزی 1000 سفارش داته باشه باید سایتش روزی بالای 50000 بازدیدکننده داشته باشه.
و جدای از هزینه تبلیغات و غیره کسی به این درآمد از سایت فروش شارژ نمیتونه دست پیدا کنه.

{ این روزها همه دیگه یه کد از خود اپوراتور میزنن و دیگه کسی زیاد سراغ سایت فروش شارژ نمیره }

با احترام به نظر شما.

احتمالا منظورش کاکرد سایت بوده 21 میلیون!! که البته رقم بالاییه و با احتساب سود 3الی 4درصد برای هر شارژ:

840 هزار تومان درامدش هست.

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79

دوستان بیاید با هم یک حساب سرانگشتی بکنیم

ماهی 21 میلیون میشه به عبارتی سالی 251 میلیون تومان و باز به عبارتی در عرض 3 سال و 9 ماه میشه یک میلیارد تومن. یعنی این دوست در عرض 4 سال یک میلیارد تومن سود از فروش شارژ داره ...

خودتون قضاوت کنید ...!

حرف دیگه ای فعلا ندارم !!

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
جدای از همه این حرفا به نظرم برای کسب درامد عالی از اینترنت باید ایده تازه داشته باشی
کار کردن برای بقیه تو نت یعنی بردگی .مثل اب خوردن سرت کلاه میزارن .باید برای خودت کار کنی

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
دوستان بیاید با هم یک حساب سرانگشتی بکنیم

ماهی 21 میلیون میشه به عبارتی سالی 251 میلیون تومان و باز به عبارتی در عرض 3 سال و 9 ماه میشه یک میلیارد تومن. یعنی این دوست در عرض 4 سال یک میلیارد تومن سود از فروش شارژ داره ...

خودتون قضاوت کنید ...!

حرف دیگه ای فعلا ندارم !!

به نظر من منظورشون فروش بوده نه سود !
اما چرا همیشه دید منفی داریم به قضایا و فکر می کنیم همه دروغ میگن و هیچ چیز امکان نداره ؟
به نظر من الان هستن کسانی که درآمد از فروش شارژ بیشتر از این هم دارن . منظورم توی نت هست .

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
جدای از همه این حرفا به نظرم برای کسب درامد عالی از اینترنت باید ایده تازه داشته باشی
کار کردن برای بقیه تو نت یعنی بردگی .مثل اب خوردن سرت کلاه میزارن .باید برای خودت کار کنی

کسب و کار فردس نیازمند داشتن سرمایه و هزینه کردن خیلی بیشتر هست و قطعا اگر کسی سرمایه لازم رو داشته باشه هیچ چیز بهتر از کسب و کار فردی و مستقل نخواهد بود .

بالا