• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واقعا شما دارمد اینترنتی دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mazbabaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
به نظر من منظورشون فروش بوده نه سود !
اما چرا همیشه دید منفی داریم به قضایا و فکر می کنیم همه دروغ میگن و هیچ چیز امکان نداره ؟
به نظر من الان هستن کسانی که درآمد از فروش شارژ بیشتر از این هم دارن . منظورم توی نت هست .

به نظر شما هستن؟
شما که کل شارژ فروش ها ... شرکتتون هستن! دقیق بگید چرا به نظر؟
یه امت رو گذاشتید سر کار

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
یک سایت فروش شارژ برای اینکه به درآمد مناسبی برسه ( و نه درآمدهای تخیلی که بعضی دوستان عرض میکنند ):
نیاز به تبلیغات گسترده داره
نیاز به خرید همیشگی پین کدها داره
نیاز به هاست و سرور قدرتمند داره
و مواردی که در ماه هزینه بالایی برای صاحب حساب درپی داره.

یک مثال میزنم:
اگر میزان خرید مشتریان یک سایت رو 10 درصد در نظر بگیریم دربهترین شرایط
یعنی از هر 100 نفر بازدیدکننده 10 نفر خریدار از اون سایت باشند:
یک سایت باید روزانه بیش از 20000 بازدیدکننده داشته باشد تا 2000 خریدار پیدا کند.
و یک سایت با این پتانسیل کاربر بایستی یک هاست قدرتمند و سرور داشته باشد.
و برای این میزان ورودی از گوگل و دیگر سایتها بایستی در ماه بیش از حداقل 1 میلیون تومان هزینه تبلیغات بدهد.
تا در بهترین شرایط بتواند ماهیانه حداکثر 3 - 5 میلیون درآمد داشته باشد که منهای هزینه ها شود درآمدی مناسب و منطقی به جا میگذارد.

اما هیچ سایت فروش شارژی وجود ندارد ( به صرف قاطع میگم ) که درآمدی در حال حاضر بیشتر از ماهیانه 5 میلیون تومان خالص داشته باشد.

پس نکته اینجاست که دوستان درآمدهای منطقی رو معرفی کنند و از تخیل و بیان غیرواقعیات پرهیز کنند

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
یکی از دوستام سایت فروش شارژ داره ماهی 21 ملیون:cool:
خودم هم گاهی شده تا روزی 250 در بیارم ولی الان دیگه مشغول کنکور هستیم

گفتی ول کردیااا عمویی :دی
بابا این درآمد خلبان آی حرفه ای پرواز و پزشک های جراحه!!
فروش شارژ ، اونم ماهی اینقد؟ :lol:
من خودم یکی از دوستام هست که با سرمایه گذاری درآمد خوبی داره به دست میاره ، ولی همونطور که بچه ها گفتن ، اونم مقدار خیلی خیلی زیادی پول گذاشته تو کار و خیلی هم براش کار کرده و داره میکنه!
اینجور که شما میگی باید سایت دوست شما نه تنها پر بازدید ترین سایت فروش شارژ مملکت باشه ، بلکه یکی از پربازدید ترین سایت های مملکت!
به هر حال خوش باشی :دی

راجع به سوال دوستمون هم ، اگه شما استعدادی تو چیز خاصی داشته باشی میتونی از انجام دادن پروژه هایی که میتونی تو همین انجمن یا سایت های دیگه مثل پونیشا پیدا کنی پول دربیاری.
میتونی هم ریسک کنی و از سایت هایی که تو این بخش معرفی میشه استفاده کنی ، سرمایه و وقتت رو بذاری ، شاید به چیزی که میخوای رسیدی ;)

موفق باشید :D

irandac

Registered User
لایک‌ها
88
منظورشون احتمالا 21 میلیون ریال بوده. :)

احتمالا 21 میلیونم بوده تقریبا ماهی 50 هزار تومان ، سایت ها پر درآمد رو می تونید از الکسا پیدا کنید ، سایتهای که رتبه آنها بین 1 تا 500 هست از درآمد مناسب و بالایی برخوردار هستند.

alishdeveloper

Registered User
لایک‌ها
10
داداش منم خیلی وقت پیش دنبال کسب درآمد از همین راه بودم. تو ایران بهترین راه خرید و فروش کالا تو اینترنت هس. جنس ارزون و باکیفیت متناسب با نیاز مردم و یا حداقل معرفی خدماتی که میتونی انجام بدی

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
سایت فروش شارژ و ماهی 21 میلیون درآمد !!!
هر شارژ 5 تومانی سودش حداکثر 400 تومانه.
حالا اگر همه بیان و فقط شارژ 5 تومانی بخرن ( 1 تومانی و دو تومانی نخرن )
و روزی 1000 سفارش هم داشته باشه.
باز هم نمیشه ماهی 21 میلیون!
بماند که کسی که روزی 1000 سفارش داته باشه باید سایتش روزی بالای 50000 بازدیدکننده داشته باشه.
و جدای از هزینه تبلیغات و غیره کسی به این درآمد از سایت فروش شارژ نمیتونه دست پیدا کنه.

{ این روزها همه دیگه یه کد از خود اپوراتور میزنن و دیگه کسی زیاد سراغ سایت فروش شارژ نمیره }

با احترام به نظر شما.

ممنون از شما دوست گرامی، ولی یادت رفت بگی، کسی که 21 میلیون در ماه درآمد داشته باشه، میره کنکور میده آخه؟ این دیگه چجور آدمیه، کسی که میتونه ماهی 21 میلیون درآمد داشته باشه خودش میتونه آزمون کنکور راه بندازه!!!:lol:

بالا