• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واقعیاتی درباره یه سئوکار

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
سلام به دوستان
من متاسفانه نظرات دوستان در این انجمن را درباره سئو کارهایی که به قول دوستان اینجا دکان باز کردند بهشون توجه نکردم
البته خودم میخواستم واقعا تجربه کنم ببینم چه کار میکنن و چقدر تاثیر داره تو روند سایت و بازدید سایت
لذا 400 هزار تومان ناقابل رو دادیم به شرکت محترم میهن سئو البته اسمش شرکته ها ولی توش یه نفره شایدم دو نفر !
بعد از سه الی چهار ماه نتیجه چی شد؟ هیچ به هیچ من که چیزی نفهمیدم جون شما
این فقط و فقط برای دوستانی نوشتم که مثل من امکان داره وسوسه بشن که حالا این سئوکارها به اطلاح چه معجزه ای روی سایت انجام میدم
نهایت قیمتی که به نظرم برای سئوی حرفه ای باید پرداخت کرد 100 تومنه بیشتر از این فقط پول مفت ریختن در گلوی ایناست
من بقیه سئوکارها رو کار ندارم فقط درباره میهن سئو که باهاشون کار کردم
اصلا به سوالات جواب نمیدن
کاری داشته باشیم الکی هی کش میدن و ترفه میرن
چند دتا تغییر عجیب دادن علتشو پرسیدم نگفتن
تو بعضی صفحات لینک از خودشون جا گزاشتن
قالب دیگران رو الکی پخش کردن و همون قالب رو برای چندین نفر گزاشتن
اصلن خبری از h1 توی صفحات نیست
و...
نتیجه:
دوستان عزیز میهن سئو با این قیمتایی که گزاشته بدرد نمیخوره
قصدم تهمت و یا چیز دیگه هم نیست که خدا شاهد هست
فقط روشنگری بود برای کسانی که مثل من زیاد با کد نویسی و اصول سئو اشنایی ندارن
قوربون شما

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
بنده هم بارها گفتم خودتون بخونید و یاد بگیرید و تست کنید بهتر از اینه که هزینه کنید ، مگر اینکه واقعا از چیزی سر در نیارید ..

برای ایم کار همین هزینه ای که شما میگی معقوله و بیشتر از اون هزینه ی اضافیه ..

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
چقدر تو تاپیک های مختلف گفتم پولتون رو هدر ندید ...
خوبه اعلام کردید تا بقیه بیشتر دقت کنند

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
میهن سئو چون سایت توپترین رو سئو کرد و بعد ییهو توپترین رنک گرفت رفت بالا معروف شد . البته کارشون خوبه ، اما آدم نباید با تعریف الکی و اغراق زیادی یکیو یه حدی ببره بالا که انگار رئیس جمهوره آمریکاست! نخیر ، از این خبرا نیست.
یه دوستی دارم اومد بهم گفت فلان فلان قدر تومن میخوام بهش بدم و برام سئو کنه و کارش خداست(به معنای بالاترین سطح) و رو دستش نیومده و... ، لینک تاپیک رو براش فرستادم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
شما به جای هزینه سنگین میلیونی مثل شرکت کاسپید و ... !
یک ماه مطلب بخونید ، راحت کار خودتون رو راه می اندازید! پولتون رو صرفه به روز کردن سایتتون کنید ، هیچی اندازه به روز کردن سایت تو سئو تاثیر نمی زاره

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
میهن سئو چون سایت توپترین رو سئو کرد و بعد ییهو توپترین رنک گرفت رفت بالا معروف شد . البته کارشون خوبه ، اما آدم نباید با تعریف الکی و اغراق زیادی یکیو یه حدی ببره بالا که انگار رئیس جمهوره آمریکاست! نخیر ، از این خبرا نیست.
یه دوستی دارم اومد بهم گفت فلان فلان قدر تومن میخوام بهش بدم و برام سئو کنه و کارش خداست(به معنای بالاترین سطح) و رو دستش نیومده و... ، لینک تاپیک رو براش فرستادم

اره داش علی حق با شماست
توپترین فقط و فقط بخاطر زیرکی امیر محمد و اشنایی خودش با کد نویسی و رعایت اصول سئو و خرید بک لینکهای خوب بازدید پیدا کرده
سئو تاثیر داشته نمیگم نداشته ولی 80 درصد کار به مدیریت سایت بستگی داره
منم از همون اول در جریان کار توپترین بودم با امیرمحمد
نکته خیلی مهم که من فهمیدم و البته نمیدونم چقدر درست باشه اینه که
سایتی که از اول کار سئو بشه خیلی بهتر جواب میده تا سایتی که چندین ماه از روش گذشته باشه

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
چقدر تو تاپیک های مختلف گفتم پولتون رو هدر ندید ...
خوبه اعلام کردید تا بقیه بیشتر دقت کنند

اتفاقا من بحث های سئو مخصوصا صحبت های شما و دوستان رو تو این انجمن دنبال میکردم
من گفتم خدایا این فرجاد چرا پنبه اینا رو اینقدر میزنه
اصلن از همون اول گفتم بزار این پولو بریزم دور
یا میشه یا نمیشه دیگه
که دیدم فایده نداره در اون حدی که ماها و امثال من فکر میکنیم

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
بنده هم بارها گفتم خودتون بخونید و یاد بگیرید و تست کنید بهتر از اینه که هزینه کنید ، مگر اینکه واقعا از چیزی سر در نیارید ..

برای ایم کار همین هزینه ای که شما میگی معقوله و بیشتر از اون هزینه ی اضافیه ..

اره کاش وقت کافی برای یادگیری داشتیم متاسفانه بحث اصلی برای من همون وقت بود که نمیشد بزاریم برا فهمیدن
مخصوصا اینکه کد نویسی رو خیلی کم بلد هستم
من خداییش چند ماه صبر کردم ببینم جواب میده بعد بیام بگم یه وقت توهین نشه
ولی دیدم نه اینا بنده رو گاگول فرض کردن
جالب حالا اینه که دو بار مطلب پربازدید تو سایت گزاشتم تو روز هزار تا از گوگل اونا بازدید اوردن
بعد هر دوبارشم میهن سئو ایمیل زد که خبر خوش برای شما
ورودی گوگل شما امروز 6000 شد!!!!!!!
نمیدونم بخدا چی بگم
احساس میکنم یا من رو یه بچه فرض کردن یا اینکه خودشون خیلی بچه باشن

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183

دلیل موفقیت توپترین فقط و فقط بکلینک های زیاد و بسیار قوی هستش که از سایتهای رنک بالا به صورت یک طرفه خریداری کرده بود.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سئو به این معنی نیست که شما پول بدی یه نفر یه سری کار انجام بده بعد دیگه شما هر مطلبی رو میذاری صفحه اول باشه
اصول سئو رو خودتون باید یاد بگیرید تعدادیش رو از طریق مطالعه و تعدادی رو از طریق تجربه به دست میاری
بنده 8 ساله دارم کار می کنم هر بار حرکتی انجام میدم تا ببینم تاثیرش چیه
درضمن توی این 8 سال گوگل هم ثابت نبوده و مدام الگوریتم هاش در حال تغییر
اما دو اصل مهم به نظر بنده حقیر :
1- بک لینک یک طرفه در سایتهایی که یه مدت رنکشون ثابت مونده
2- بروز بودن مداول

mihanseo

Registered User
لایک‌ها
12
سلام به دوستان
من متاسفانه نظرات دوستان در این انجمن را درباره سئو کارهایی که به قول دوستان اینجا دکان باز کردند بهشون توجه نکردم
البته خودم میخواستم واقعا تجربه کنم ببینم چه کار میکنن و چقدر تاثیر داره تو روند سایت و بازدید سایت
لذا 400 هزار تومان ناقابل رو دادیم به شرکت محترم میهن سئو البته اسمش شرکته ها ولی توش یه نفره شایدم دو نفر !
بعد از سه الی چهار ماه نتیجه چی شد؟ هیچ به هیچ من که چیزی نفهمیدم جون شما
این فقط و فقط برای دوستانی نوشتم که مثل من امکان داره وسوسه بشن که حالا این سئوکارها به اطلاح چه معجزه ای روی سایت انجام میدم
نهایت قیمتی که به نظرم برای سئوی حرفه ای باید پرداخت کرد 100 تومنه بیشتر از این فقط پول مفت ریختن در گلوی ایناست
من بقیه سئوکارها رو کار ندارم فقط درباره میهن سئو که باهاشون کار کردم
اصلا به سوالات جواب نمیدن
کاری داشته باشیم الکی هی کش میدن و ترفه میرن
چند دتا تغییر عجیب دادن علتشو پرسیدم نگفتن
تو بعضی صفحات لینک از خودشون جا گزاشتن
قالب دیگران رو الکی پخش کردن و همون قالب رو برای چندین نفر گزاشتن
اصلن خبری از h1 توی صفحات نیست
و...
نتیجه:
دوستان عزیز میهن سئو با این قیمتایی که گزاشته بدرد نمیخوره
قصدم تهمت و یا چیز دیگه هم نیست که خدا شاهد هست
فقط روشنگری بود برای کسانی که مثل من زیاد با کد نویسی و اصول سئو اشنایی ندارن
قوربون شما

سلام

ممنون که انتقاد کردید ولی ای کاش لینک تاپیک رو هم برامون ارسال میکردید تا از خودمون دفاع میکردم

دوست من ببنید بخش پشتیبانی ما اینجا هست میهن سئو |پرتال فروش - ناحیه کاربری

شما از طریق بخش فروش مشکلتون رو با ما در میان میزارید مسلما کسی که مسئول بخش فروش هست یه کارشناس نیست و نمیتونه نیازتون رو رفع کنه و خودم چند بار به شما اطلاع دادم که اینجا تیکت بزنید تا مشکل شما رو حل کنن.

در مورد پخش شدن قالب ها ، ما کاریی نیستم ما فقط سئو میکنیم ، مشتری به ما یه قالب پیشنهاد میده اگر ساختار کد هاش از لحاظ سئو مشکلی نداشته باشن تایید میکنیم و سئو میکنیم اما اگر مشکل داشته باشن یه قالب از خودمون نصب میکنیم یا مشتری خودش دنبال یه قالب میگرده.

یادتون هست مدیر سایتی که قالبشو نصب کردید ایمیل میزد بهتون؟و میگفت قالبتون رو باید عوض کنید ؟

در مورد استفاده نکردن تگ h1 دلایل خاص خودمون رو داریم که لازم نمیدونم اینجا بیان کنم ولی اینو بدونید گذاشتن یک تگ h1 پنج دقیقه هم زمان نمیخواد

اره داش علی حق با شماست
توپترین فقط و فقط بخاطر زیرکی امیر محمد و اشنایی خودش با کد نویسی و رعایت اصول سئو و خرید بک لینکهای خوب بازدید پیدا کرده
سئو تاثیر داشته نمیگم نداشته ولی 80 درصد کار به مدیریت سایت بستگی داره
منم از همون اول در جریان کار توپترین بودم با امیرمحمد
نکته خیلی مهم که من فهمیدم و البته نمیدونم چقدر درست باشه اینه که
سایتی که از اول کار سئو بشه خیلی بهتر جواب میده تا سایتی که چندین ماه از روش گذشته باشه

ببنید توی فرایند بهینه سازی سایت ، مدیر سایت 50 درصد سهم داره و سئو کار هم 50 درصد

هیچ کدوم از سایت هایی که سئو کردیم تضمینی توی بازدیدشون ندادیم حتی به شما حتی به توپترین و.... چون سئو یک فرایندی هست که غیر قابل پیش بیبنی.
بازدید رو مدیر سایت بایستی جذب کنه ،مدیر سایت هست که باید مطالبی ارسال کنه که داغ باشه و وظیفه سئو کار در اینجا خوشمزه کردن سایت برای گوگل هست
پیشنهاد میکنم این لینک زیر رو ببنید
نکات مهم در هنگاه مشاهد کردن نمونه کار های سئو | سوالات متداول
خودتونم میتونید همیشه حرف هایمون رو صادقانه زدیم حتی اگر به ضررمونم تموم شه
اره کاش وقت کافی برای یادگیری داشتیم متاسفانه بحث اصلی برای من همون وقت بود که نمیشد بزاریم برا فهمیدن
مخصوصا اینکه کد نویسی رو خیلی کم بلد هستم
من خداییش چند ماه صبر کردم ببینم جواب میده بعد بیام بگم یه وقت توهین نشه
ولی دیدم نه اینا بنده رو گاگول فرض کردن
جالب حالا اینه که دو بار مطلب پربازدید تو سایت گزاشتم تو روز هزار تا از گوگل اونا بازدید اوردن
بعد هر دوبارشم میهن سئو ایمیل زد که خبر خوش برای شما
ورودی گوگل شما امروز 6000 شد!!!!!!!
نمیدونم بخدا چی بگم
احساس میکنم یا من رو یه بچه فرض کردن یا اینکه خودشون خیلی بچه باشن
شما حتی اگر یک درصد هم پیشرفت داشته باشید ما باید به اطلاعتون برسونیم
درضمن یادتون باشه این مطالب پربازدید باید رتبه داشته باشن تا ورودی خوبی بگیرن اگر رتبه نداشته باشن بازدید زیادی هم نخواهند داشت

دلیل موفقیت توپترین فقط و فقط بکلینک های زیاد و بسیار قوی هستش که از سایتهای رنک بالا به صورت یک طرفه خریداری کرده بود.
مدیر توپترین میتونه شهادت بده ما اصلا براشون بک لینک نگرفتیم بلکه خودشون رفتن از سایت ها خریداری کردن

ادیت ....

یادمه یکی از سئو کار ها 500 هزار تومان از یه مشتریش برای خرید بک لینک دریافت کرده بود به فرض این که مثلا تکنیک های ما رو کشف کرده وبازدید بالا سایت ها مال بک لینک هست

بازدیدش زیاد تغییری نکرد و بهش ثابت شد که بازدید بالای سایت هایی که سئو میکنیم بخاطر بک لینک نیست

دوست من شما بین این سئو کارهایی که میشناسید و مورد تاییدتون هستن کدوم نمونه کار هاشون با مطالب کم بازدید زیادی از گوگل دریافت کردن ؟

Last edited:

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
مدیر توپترین میتونه شهادت بده ما اصلا براشون بک لینک نگرفتیم بلکه خودشون رفتن از سایت ها خریداری کردن
و قبل از این که بک لینک ها رو خریداری کنن اگر اشتباه نکنم با 50 -60 تا پست روزانه 500 -600 تا ورودی گوگل داشتن

منم نگفتم شما براشون بک لینک گرفتید.

دوست من شما بین این سئو کارهایی که میشناسید و مورد تاییدتون هستن کدوم نمونه کار هاشون با مطالب کم بازدید زیادی از گوگل دریافت کردن ؟

سایت خود من با 208 تا مطلب روزانه بالای 2000 ورودی گوگل داره تازه 1 ماه میشه راه افتاده سایت.
اگه براش بک لینک بگیرم تمام نتایج جستجوی دانلود اهنگ تو صفحه اصلی گوگل میام ( اما متاسفانه مشگل مالی دارم :d )

3 الی 4 روز به خاطر البوم پرچم سفید محسن چاوشی بازدیدم بین 5 تا 8 هزار ip بود که نصف به نصف از گوگل میومدن

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من دوستان ميهن سئو را نمي شناسم ولي با نهايت مبلغي كه گفتين براي كار سئو موافقم

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
سلام به همه دوستان مخصوصا میثم جان . امیدوارم مشکلت حل شه .
درباره توپترین دوستان لطف دارن اما حقیقتش اینه که مطالب اگه کپی نباشن و روش کار بشه بازدید میگیرید . بهر حال هرچی یاد گرفتم از دوستان پرشین تولز بوده و به خیلی هاشون مدیونم .

میثم جان شما باید قبل سئو ارزیابی میکردی که نیازت از سئو چیه بعد میرفتی سراغ سئوکارا . چون آدانا رنک 4 داشت و لینکاش تو گوگل بالا بود . پس هدف گذاریت اشتباه بوده . شما باید رو مطالب سایت تمرکز میکردی نه ...

و قبل از این که بک لینک ها رو خریداری کنن اگر اشتباه نکنم با 50 -60 تا پست روزانه 500 -600 تا ورودی گوگل داشتن

میهن سئو واسه من بک لینک نگرفته اما ابن قسمت که بولد کردم کاملا اشتباهه :دی

چون من 1هفته قبل از بالا اومدن سایت بک لینک هارو زدم به سایت و درباره شیوه تزریق بک لینک به سایت اطلاعات جامع داشتم به لطف بعضی از دوستان .

اما هدف من از دادن کار سئو به میهن سئو بالا بردن بازدید نیست بلکه پشتیبانی از سایت از نظر سئو هست . چون من وقت بررسی سایت رو ندارم این کارو به میهن سئو سپردم که تا الان راضیم !

دوستان اگر سوالی بود در خدمتم .:)

mihanseo

Registered User
لایک‌ها
12
منم نگفتم شما براشون بک لینک گرفتید.

سایت خود من با 208 تا مطلب روزانه بالای 2000 ورودی گوگل داره تازه 1 ماه میشه راه افتاده سایت.
اگه براش بک لینک بگیرم تمام نتایج جستجوی دانلود اهنگ تو صفحه اصلی گوگل میام ( اما متاسفانه مشگل مالی دارم :d )

3 الی 4 روز به خاطر البوم پرچم سفید محسن چاوشی بازدیدم بین 5 تا 8 هزار ip بود که نصف به نصف از گوگل میومدن

دوست من تاپیک های شما توی شاپکیپر هست... اینجا جای خوبی نیست برای تبلیغات

لطفا ادرس سایتتون رو ارسال کنید

mihanseo

Registered User
لایک‌ها
12
سلام به همه دوستان مخصوصا میثم جان . امیدوارم مشکلت حل شه .
درباره توپترین دوستان لطف دارن اما حقیقتش اینه که مطالب اگه کپی نباشن و روش کار بشه بازدید میگیرید . بهر حال هرچی یاد گرفتم از دوستان پرشین تولز بوده و به خیلی هاشون مدیونم .

میثم جان شما باید قبل سئو ارزیابی میکردی که نیازت از سئو چیه بعد میرفتی سراغ سئوکارا . چون آدانا رنک 4 داشت و لینکاش تو گوگل بالا بود . پس هدف گذاریت اشتباه بوده . شما باید رو مطالب سایت تمرکز میکردی نه ...

میهن سئو واسه من بک لینک نگرفته اما ابن قسمت که بولد کردم کاملا اشتباهه :دی

چون من 1هفته قبل از بالا اومدن سایت بک لینک هارو زدم به سایت و درباره شیوه تزریق بک لینک به سایت اطلاعات جامع داشتم به لطف بعضی از دوستان .

اما هدف من از دادن کار سئو به میهن سئو بالا بردن بازدید نیست بلکه پشتیبانی از سایت از نظر سئو هست . چون من وقت بررسی سایت رو ندارم این کارو به میهن سئو سپردم که تا الان راضیم !

دوستان اگر سوالی بود در خدمتم .:)

ممنون از صداقتتون

بله شرمنده من اشتباه کردم و اصلاح میکنم چون من فقط درجریان بخشی از سئو سایتتون بودم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
ببینید ، یه سری مسائل مثل کلمات و تگ ها رو اگه رو استانداردش رعایت کنید ، خیلی زود سایت رشد می کنه !
همش با 2 ساعت مطالعه و بی حوصله ! سایت با 10 تا پست روزی 20 30 تا ورودی از گوگل داشت ( 10 روزه ) ! حساب کنید ، اگه مطلب هاتون زیاد و خیلی با حوصله تر باشید چطور بازدید بیاره براتون !

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
ممنون از صداقتتون

بله شرمنده من اشتباه کردم و اصلاح میکنم چون من فقط درجریان بخشی از سئو سایتتون بودم

خواهش میکنم . آقای معیری بیشتر تو جریان سئو سایت من هست .

میثم جان زنگ بزن با خود آقای معیری صحبت کن مطمئنا کارتو راه میندازه . من خودم هم باهاش صحبت میکنم درباره مشکلت

اما کاش واضح تر بگی نیازت از سئو چیه ؟

بازدید ؟ رنک ؟ بالا بودن لینک ها تو گوگل ؟

خودت بررسی کن ببین که آیا هدفت به سئو ربطی داشته یا نه ! اگه دنبال بازدید بودی باید بگم سخت در اشتباهی که فکر کردی 100% سئو بازدیدو بالا میره

اگه دنبال رنک بودی که 4 داشتی پس بازم اشتباه کردی !
اگه دنبال رتبه لینک ها تو گوگل بودی که بازم داشتی !

پس بگرد ببین هدفت چی بوده از سئو . من خودم هدفم پشتیبانی بوده . :)

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
دوستان در مورد میهن سئو گفتم بیام بگم نظرمو دور هم باشیم :دی

والا در مورد کار ایشون که خب خداییش من راضیم ازشون , نسبت به پولی که دادم خداییش انتظاری که داشتم بر آورده شده ..

میثم جان به نظر من شما نباید میدادی سایتت رو سئو ... کلا کسایی که به من میگن سایتمو بدم سئو یا نه , بهشون میگم میخوای بدی سئو باید از همون اول بدی ..
که خودتم اینو گفتی تو پست هات .... ولی بازم زنگ بزن به خود معیری باهاش یه صحبتی بکن ..

بالا