• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واقعیاتی درباره یه سئوکار

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
شماهایی که اینجا هستید و به هر حال تعداد زیادیتون کاربر صفر کیلومتر اینترنت نیستید وقتی براتون وب سایت و مسایل دور و بر اون اینقدر بی ارزشه که مثلا ۱۰۰ تومان خرجش کردن هم زیاده و به چشمتون میاد وای به حال اونهایی که توی زمینه وب و کلا کامپیوتر دارن کار حرفه ای می کنند. ما همه چیز رو گرون می خریم و همه جا کلی پول می دیم به چشممون نمیاد اما اینجا یکدفعه صرفه جو و اقتصاددان می شیم. البته بر می گرده به اینکه وبسایت برای وب مسترش سود زیادی نداره

mihanseo

Registered User
لایک‌ها
12
شماهایی که اینجا هستید و به هر حال تعداد زیادیتون کاربر صفر کیلومتر اینترنت نیستید وقتی براتون وب سایت و مسایل دور و بر اون اینقدر بی ارزشه که مثلا ۱۰۰ تومان خرجش کردن هم زیاده و به چشمتون میاد وای به حال اونهایی که توی زمینه وب و کلا کامپیوتر دارن کار حرفه ای می کنند. ما همه چیز رو گرون می خریم و همه جا کلی پول می دیم به چشممون نمیاد اما اینجا یکدفعه صرفه جو و اقتصاددان می شیم. البته بر می گرده به اینکه وبسایت برای وب مسترش سود زیادی نداره

قبول دارم،
دوستانی میان توی این تاپیک ها شرکت میکنن برای این که تبلیغات کنن برای خودشون حاظر هستن دیگران رو تخریب کنن فقط واسه این که خودشون تبلیغات کنن

در برخی از تاپیک ها در این انجمن دیدم میگن میهن سئو 400 میگره سئو ، خیلی گرون هست و... سئو که کاری نداره بیا ما برات با 50 تومان - 100 تومان سئو کنیم خیلی بهتر از اونا سئو میکنیم

و اخر هم جواب نمی گیرن فکر می کنن همه سئو کار ها بد هستن

خیلی حرف هایی پشت سر ما زدن فقط واسه تبلیغاتشون ، دوست ندارم وارد جزئیاتش بشم و بحث رو به انحراف بکشم ما اونا رو واگذار کردیم به وجدانشون

ما حتی بخاطر بعضی از کاربرانی که انتقاد کرده بودن هزینه ها رو کاهش دادیم و به صورت اپشنی در اوردیم!فقط واسه این که در مورد ما بد برداشت نکنن

اینم سند حرف من بخش دوم سیاست های مالی جدید میهن سئو
سه خبر خوب برای مشتریان میهن سئو !!! | اخرین اخبار سایت

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
الان 2 صفحه شده ولی هیچی به هیچی

پ ن :بقیه دوستان تاپیکو منحرف نکنند .

Last edited:

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
قبول دارم،
دوستانی میان توی این تاپیک ها شرکت میکنن برای این که تبلیغات کنن برای خودشون حاظر هستن دیگران رو تخریب کنن فقط واسه این که خودشون تبلیغات کنن

در برخی از تاپیک ها در این انجمن دیدم میگن میهن سئو 400 میگره سئو ، خیلی گرون هست و... سئو که کاری نداره بیا ما برات با 50 تومان - 100 تومان سئو کنیم خیلی بهتر از اونا سئو میکنیم

و اخر هم جواب نمی گیرن فکر می کنن همه سئو کار ها بد هستن

خیلی حرف هایی پشت سر ما زدن فقط واسه تبلیغاتشون ، دوست ندارم وارد جزئیاتش بشم و بحث رو به انحراف بکشم ما اونا رو واگذار کردیم به وجدانشون

ما حتی بخاطر بعضی از کاربرانی که انتقاد کرده بودن هزینه ها رو کاهش دادیم و به صورت اپشنی در اوردیم!فقط واسه این که در مورد ما بد برداشت نکنن

اینم سند حرف من بخش دوم سیاست های مالی جدید میهن سئو
سه خبر خوب برای مشتریان میهن سئو !!! | اخرین اخبار سایت
میشه بفرمائید کجای صحبتهای بنده تبلیغ بودن؟!

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
اقای معیری
من منکر نشدم که شما کاری برای بنده انجام ندادین چرا زحمت کشیدین ولی به نظر من کار شما صادقانه نبوده اصلا و ابدا
دلیل من هم اینه که شما که حرفه ای هستید در باره سئو
چرا با من از اول صادقانه تا نکردید میدونم که خودتونم میدونید من زیاد تو کد و اینجور چیزا تبحر خاصی ندارم
خوب با اینجور فردی باید چجوری برخورد کرد من چند تا سوال از همون طریق ایمیلی که از اول در تماس بودم زدم ولی توجه نداشتین بیش از 5 سوال من بیپاسخ مونده
میگین از طریق بخش پشتیبانی سایتتون باید مطرح میکردم؟
خوب چرا روزای اولیه همش از طریق ایمیل بود همون روزایی که واریز مبلغ و واینا بود
من تو ایمیلم بهتون گفتم که از کار شما اصلا راضی نیستم
در ازای اون هزینه بالایی که کردم
به نظر من این اشتباه هست که مبلغ ثابتی برای سئو در نظر گرفتید در حالی که سایتهای مختلف با هم فرق دارن

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
خواهش میکنم . آقای معیری بیشتر تو جریان سئو سایت من هست .

میثم جان زنگ بزن با خود آقای معیری صحبت کن مطمئنا کارتو راه میندازه . من خودم هم باهاش صحبت میکنم درباره مشکلت

اما کاش واضح تر بگی نیازت از سئو چیه ؟

بازدید ؟ رنک ؟ بالا بودن لینک ها تو گوگل ؟

خودت بررسی کن ببین که آیا هدفت به سئو ربطی داشته یا نه ! اگه دنبال بازدید بودی باید بگم سخت در اشتباهی که فکر کردی 100% سئو بازدیدو بالا میره

اگه دنبال رنک بودی که 4 داشتی پس بازم اشتباه کردی !
اگه دنبال رتبه لینک ها تو گوگل بودی که بازم داشتی !

پس بگرد ببین هدفت چی بوده از سئو . من خودم هدفم پشتیبانی بوده . :)

امیر محمد هدف من از سئو بازدید منطقی بوده
اینکه مطلب اختصاصی زدم تو گوگل حداقل رنک دو و سه از من کپی کردن نرن بالا
در حالیکه این اتفاق مکررا مشاهده شد
پشتیبانی منظورت چیه؟
امیر محمد صحبت کردن دیگه چه فایده داره اقا نمیتونه معجزه کنه که
دیگه قیدشو زدم

mihanseo

Registered User
لایک‌ها
12
میشه بفرمائید کجای صحبتهای بنده تبلیغ بودن؟!

من منظورم شما نبود :)

من منظورم کسانی هستن که واسه این که خودشونو تبلیغات کنن حاضر هستند کسانی دیگه ای رو تخریب کنن

اقای معیری
من منکر نشدم که شما کاری برای بنده انجام ندادین چرا زحمت کشیدین ولی به نظر من کار شما صادقانه نبوده اصلا و ابدا
دلیل من هم اینه که شما که حرفه ای هستید در باره سئو
چرا با من از اول صادقانه تا نکردید میدونم که خودتونم میدونید من زیاد تو کد و اینجور چیزا تبحر خاصی ندارم
خوب با اینجور فردی باید چجوری برخورد کرد من چند تا سوال از همون طریق ایمیلی که از اول در تماس بودم زدم ولی توجه نداشتین بیش از 5 سوال من بیپاسخ مونده
میگین از طریق بخش پشتیبانی سایتتون باید مطرح میکردم؟
خوب چرا روزای اولیه همش از طریق ایمیل بود همون روزایی که واریز مبلغ و واینا بود
من تو ایمیلم بهتون گفتم که از کار شما اصلا راضی نیستم
در ازای اون هزینه بالایی که کردم
به نظر من این اشتباه هست که مبلغ ثابتی برای سئو در نظر گرفتید در حالی که سایتهای مختلف با هم فرق دارن

من اقای معیری نیستم

اونجا بخش فروش هست اگر کسی درخواستی یا سفارش بده به اون ایمیل ارسال میشه .

اون پرتال پشتیبانی رو واسه کاربران راه اندازی کردیم که مشکلاتشون رو اونجا مطرح کنن مگر نه خیلی راحت می تونیستم از طریق ایمیل ارتباط برقرار کنیم

دومم شما اگر عجله دارید مثل امیر محمد زنگ بزنید به جناب معیری یا شماره تماس های سایت مشکلاتتون رو بپرسید سریع تر جواب میگرید

ایمیل ها رو از داشتم چک میکردم اول هزینه به شما پیشنهاد شده 180 تومان هست

بعدش گفتید میخوام در حد توپترین باشه که بهتون 400 گفتیم و ادامه ایمیل ... .
----
تاثیرات این سئو فوق حرفه ای چقدره؟
مثلا چقدر ورودی گوگل رو بیشتر میکنه نسبت به سئو حرفه ای
امکان بلوکه شدن که وجود نداره؟
من 200 تومن الان واریز کنم و بقیه رو هفته بعد که اشکال نداره؟
خدایش نتیجه رضایت بخش باشه تبلیغتون و تو انجمنهای بزرگ میکنم
خیلیا از صحبتهای من حساب میرن
با وبمسترهای زیادی ارتباط دارم
----
پاسخ :

ورودی گوگل هیچ تضمینی نیست چون ورودی گوگل بستگی به محتوای که داخل سایت میزارید داره ! بلوک شدن و شایعاتی از این قبیل که پشت سر میهن سئو هست نظریه بیش نیست و فقط دو تا از سایت هامون بلوک شدن که مقصر خود مدیر سایت بوده ، در مورد هزینه ها مشکلی نیست

----
ایمیل بعدی
ورودی گوگل تضمینی نیست پس سئو چه فایده ای داره؟
بهینه سازی برای موتور جستجو خوب چیزی مگه غیر از اینه که سرچ خور بیشتر بشه
من نمیفهمم این حرف شما رو
شما پس چی رو تضمین میکنید
تاثیر ده برابر برای چی هست پس؟
ممنون میشم واضح بگید
همین محتوای داخل سایت الان نزدیک 3000 ورودی از گوگل داره
مطالب هم 3000 هست
یعنی افزایش پیدا نمیکنه!!
---

بنید اگر بخوام معنی سئو رو بگم یعنی خوشمزه کردن سایت برای گوگل ، ما مطالب سایتتون رو توی گوگل رتبشو افزایش میدیم اما بستگی به خودتون داره که از چه کلمات و عنوان و برچسب هایی در پست هاتو استفاده کنید که زیاد سرچ میشن مثل یک پست مناسب با کلمات کلیدی داغ در گوگل میتونه روزی 1000 -2000 هزار تا ورودی بگیره نمونش کلیپ شیخ رضایی که هر کی گذاشته بود ورودیش چندین برابر شده .
ما تضمین میدیم سئو و تکنیک ها جدید به نحو احسان روی سایتتون پیاده شه تنها چیزی که تضمین نیست بازدید هست که اونم گفتم بستگی به مطالبتون و پست هایی که درج میکنید داره تعداد مطالبتون مهم نیست فقط فقط کیفیت پست هاتو ملاک هست

الانم وردیتون به 4000-5000 تا رسیده

با جناب معیری تماس بگیرید

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
درسته همه اینها
من قصدم از زدن این تاپیک ایناست دوست عزیز
اولا با من آماتور باید جواب سوالامو طوری بدین که برام قانع کننده باشه
چندین سوال من بیجواب مونده
من اگه 180 میدادم برای سئو و یا حتی اگه بیشتر از 400 میدادم هیچ فرقی نداشت
هیچ فرقی
من یه ایمیل قبلا بهتون زده بودم که ناراضی هستم و در فرومها واقعیت سئو رو میگم
شما اصلا توجه نکردین
خوبی این فرومها اینه که توجه شما رو جلب میکنه
کاش با مشتری صادقانه رفتار کنید مجبور نشه بیاد اینجا بر خلاف میل باطنیش شبهه مطرح کنه
من گفتم دیگه تماس نمیگیرم
تماس گرفتن فایده ای برام نداره

mihanseo

Registered User
لایک‌ها
12
درسته همه اینها
من قصدم از زدن این تاپیک ایناست دوست عزیز
اولا با من آماتور باید جواب سوالامو طوری بدین که برام قانع کننده باشه
چندین سوال من بیجواب مونده
من اگه 180 میدادم برای سئو و یا حتی اگه بیشتر از 400 میدادم هیچ فرقی نداشت
هیچ فرقی
شما اصلا توجه نکردین
خوبی این فرومها اینه که توجه شما رو جلب میکنه
کاش با مشتری صادقانه رفتار کنید مجبور نشه بیاد اینجا بر خلاف میل باطنیش شبهه مطرح کنه
من گفتم دیگه تماس نمیگیرم
تماس گرفتن فایده ای برام نداره

هزینه 180 تومان فقط بهینه سازی قالبتون بود و یه سری تنظیمات دیگه 400هزینه فول سئو بود و این مورد خیلی فرق داره

من متوجه حرف های شما نمیشم شما می گید همه حرف های شما درسته اما صادق نیستید یعنی چی ؟! منظور شما اینه که حرف هام صادقانه هست ولی صادق نیستم ؟

من با سند حرف هامو زدم دوست من

برای چندمین بار هم هست بهتون میگم که اگر جواب قانع کننده و تخصصی میخواید پرتال پشتبانی

این که شما ادامه بدید یا نه تصمیم گیرنده خود شما هستید هروقت بیاید ما درخدمت شما هستیم و خوشحال میشم رضایتتون رو جلب کنیم

چه واقعیتی ؟ و ایمیل رو کی به ما زدین ؟

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
میدونی چرا میگم صادق نیستید؟
اگه همون ایممیلهایی که بالا کپی کردین رو بخونین من سوال کردم فرق این سئو 180 تومنی با سئو 400 تومنی چیه
برو جواب خودتو بخون
منظورم از حرف های شما درست یعنی اینکه اینایی که گزاشتین درسته و جواب و سوال اولیه بین ما بوده
بهینه سازی قالب؟
این قالب قبلا بهینه شده بوده همون قالب توپترین و بیکلک و اریا دانلود هست دیگه
وقتی بهینه شده هزینه گرفتن زیادی برای چی بوده؟
جواب قانع کننده و تخصصی هم دیگه نمیخوام ممنون

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
سلام به دوستان
من متاسفانه نظرات دوستان در این انجمن را درباره سئو کارهایی که به قول دوستان اینجا دکان باز کردند بهشون توجه نکردم
البته خودم میخواستم واقعا تجربه کنم ببینم چه کار میکنن و چقدر تاثیر داره تو روند سایت و بازدید سایت
لذا 400 هزار تومان ناقابل رو دادیم به شرکت محترم میهن سئو البته اسمش شرکته ها ولی توش یه نفره شایدم دو نفر !
بعد از سه الی چهار ماه نتیجه چی شد؟ هیچ به هیچ من که چیزی نفهمیدم جون شما
این فقط و فقط برای دوستانی نوشتم که مثل من امکان داره وسوسه بشن که حالا این سئوکارها به اطلاح چه معجزه ای روی سایت انجام میدم
نهایت قیمتی که به نظرم برای سئوی حرفه ای باید پرداخت کرد 100 تومنه بیشتر از این فقط پول مفت ریختن در گلوی ایناست
من بقیه سئوکارها رو کار ندارم فقط درباره میهن سئو که باهاشون کار کردم
اصلا به سوالات جواب نمیدن
کاری داشته باشیم الکی هی کش میدن و ترفه میرن
چند دتا تغییر عجیب دادن علتشو پرسیدم نگفتن
تو بعضی صفحات لینک از خودشون جا گزاشتن
قالب دیگران رو الکی پخش کردن و همون قالب رو برای چندین نفر گزاشتن
اصلن خبری از h1 توی صفحات نیست
و...
نتیجه:
دوستان عزیز میهن سئو با این قیمتایی که گزاشته بدرد نمیخوره
قصدم تهمت و یا چیز دیگه هم نیست که خدا شاهد هست
فقط روشنگری بود برای کسانی که مثل من زیاد با کد نویسی و اصول سئو اشنایی ندارن
قوربون شما
من باورم نمی شه ایشون لینک خودشون رو توی سایت شما گذاشته باشند. اگه واقعا اینطور باشه 1 ریال هم ارزش نداره کارشون. من نمونه کارهای خودم رو نمی گم ولی نمونه های خیلی خوبی از سئومتریال دیدم.

mihanseo

Registered User
لایک‌ها
12
میدونی چرا میگم صادق نیستید؟
اگه همون ایممیلهایی که بالا کپی کردین رو بخونین من سوال کردم فرق این سئو 180 تومنی با سئو 400 تومنی چیه
برو جواب خودتو بخون
منظورم از حرف های شما درست یعنی اینکه اینایی که گزاشتین درسته و جواب و سوال اولیه بین ما بوده
بهینه سازی قالب؟
این قالب قبلا بهینه شده بوده همون قالب توپترین و بیکلک و اریا دانلود هست دیگه
وقتی بهینه شده هزینه گرفتن زیادی برای چی بوده؟
جواب قانع کننده و تخصصی هم دیگه نمیخوام ممنون
گفتن 180

ایمیل شما :
من هزینه ها رو تو شاپ کیپر دیدم که نوشتین
این مبلغ که فرمودین برای چه کارهایی هست
ممنون
برای شروع باید چکار کنم

جواب ما :

بهینه سازی کدهای قالب: ۵۰,۰۰۰ تومان (در این آپشن، ابتدا کدهای سایت مطابق استاندارد های جهانی ولید شده و سپس بر اساس معیار های سئو، بهینه سازی می شوند(
هینه سازی تنظیمات : ۴۰,۰۰۰ تومان
افزایش سرعت سایت: ۴۰,۰۰۰ تومان (کاهش فشار به سرور + افزایش سرعت سایت(
٫هزینه پایه خدمات میهن سئو: ۵۰,۰۰۰ تومان
در صورت نیاز به پشتیبانی مبلغ 40 هزار تومان هم افزوده میشه

میثم جان قالبی که رو سایت شما هست ما سئو کردیم قالب بی کلک و توپترین هم همچنین از همشونم 400 گرفتیم اگر از شما ارزون تر میگرفتیم حق اونا ضایع می شود

دوم این قالب که روی سایت شما نصبه جدیدترین تکنیک های سئو رو روش پیاده کردیم

سوالی دیگه هستید ؟

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
من باورم نمی شه ایشون لینک خودشون رو توی سایت شما گذاشته باشند. اگه واقعا اینطور باشه 1 ریال هم ارزش نداره کارشون. من نمونه کارهای خودم رو نمی گم ولی نمونه های خیلی خوبی از سئومتریال دیدم.

تو صفحه برچسب لینکهای یه سایت دیگه بود
نمیدونم چرا
ولی چون تو کدهای قالب لینکهای اریا دانلود بود فکر کنم قالب رو بدون تغییر برا منم گزاشتن
قسمت دوم حرفتون چه ربطی داشت به بحث
خواهشا این تاپیک رو جایی برای تبلیغ قرار ندین

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
گفتن 180

ایمیل شما :
من هزینه ها رو تو شاپ کیپر دیدم که نوشتین
این مبلغ که فرمودین برای چه کارهایی هست
ممنون
برای شروع باید چکار کنم

جواب ما :

بهینه سازی کدهای قالب: ۵۰,۰۰۰ تومان (در این آپشن، ابتدا کدهای سایت مطابق استاندارد های جهانی ولید شده و سپس بر اساس معیار های سئو، بهینه سازی می شوند(
هینه سازی تنظیمات : ۴۰,۰۰۰ تومان
افزایش سرعت سایت: ۴۰,۰۰۰ تومان (کاهش فشار به سرور + افزایش سرعت سایت(
٫هزینه پایه خدمات میهن سئو: ۵۰,۰۰۰ تومان
در صورت نیاز به پشتیبانی مبلغ 40 هزار تومان هم افزوده میشه

میثم جان قالبی که رو سایت شما هست ما سئو کردیم قالب بی کلک و توپترین هم همچنین از همشونم 400 گرفتیم اگر از شما ارزون تر میگرفتیم حق اونا ضایع می شود

دوم این قالب که روی سایت شما نصبه جدیدترین تکنیک های سئو رو روش پیاده کردیم

سوالی دیگه هستید ؟
من اینا رو میدونم
منظورم فرق بین 180 با 400 بود نه لیست کردن کارهای 180 تومنی

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
تو صفحه برچسب لینکهای یه سایت دیگه بود
نمیدونم چرا
ولی چون تو کدهای قالب لینکهای اریا دانلود بود فکر کنم قالب رو بدون تغییر برا منم گزاشتن
قسمت دوم حرفتون چه ربطی داشت به بحث
خواهشا این تاپیک رو جایی برای تبلیغ قرار ندین
بنده فقط قصد راهنمایی داشتم تبلیغ اگه بخوام بنر می دم بذارند تو سایت.

MJameS

Registered User
لایک‌ها
28
در مورد استفاده نکردن تگ h1 دلایل خاص خودمون رو داریم که لازم نمیدونم اینجا بیان کنم ولی اینو بدونید گذاشتن یک تگ h1 پنج دقیقه هم زمان نمیخواد

مطمئنید ؟
پس تگ h1 توی این صفحه چیکار میکنه :blink:

دانلود نرم افزار ، عکس ، آهنگ جدید
دانلود نرم افزار, بازی, کتاب, موبایل, عکس | بی کلک

خیلی جالبه ، صفحات 404 به این صفحه ریدایرکت میشن

mihanseo

Registered User
لایک‌ها
12
من اینا رو میدونم
منظورم فرق بین 180 با 400 بود نه لیست کردن کارهای 180 تومنی

توی سئو 180 تومانی 4 -5 موارد رو بیشتر سئو نمیکنیم همون مواردی که بالا گفتم ولی توی سئو 400 تومانی یعنی فول خیلی چیز ها تفاوت میکنه مثلا رو هسته وردپرس کار میشه ... که بیشتر از این نمیتونم توضیحی بدم

و چک لیست سئو هم اماده نداریم که خدمتون بدیم چون سئو هر سایت متفاوت هست بنابراین چک لیستی نیست که بهتون بدم

ما معولا توی سئو بابت هرکاری که انجام میدم دلایل خاص خودمون رو داریم

mihanseo

Registered User
لایک‌ها
12
مطمئنید ؟
پس تگ h1 توی این صفحه چیکار میکنه :blink:

دانلود نرم افزار ، عکس ، آهنگ جدید
دانلود نرم افزار, بازی, کتاب, موبایل, عکس | بی کلک

خیلی جالبه ، صفحات 404 به این صفحه ریدایرکت میشن

ما h1 توی صفحه اصلی استفاده نمیکنیم توی بقیه صفحات موجوده

درضمن تکنیک های سال 2012 که داره کم کم اماده میشه کلا با چیز که توی ذهن ها هست تفاوت داره و تکنیک های بالاتری به مشتری ها ارائه خواهد شد

Last edited:

mihanseo

Registered User
لایک‌ها
12

pupak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام به همه
وقتی از این همه لطف و ارادت در مورد میهن سئو تعریف و تمجید شد نتونستم شاهکارهایی که آقای معیری مدیریت میهن سئو برای اینجانب انجام داده نگم
ایشون برای من یک سایت ورد پرسی با هاست 20.000 تومان نصب کردند و مبلغ رو همون اول کار دریافت کردند . و چون قرار شده بود سئو هم انجام بشه به ایشون اطلاع دادم که سئو سایت منو فعلا انجام ندهند و از بابت سئو هم 400.000تومان دریافت کرده بودند .به قول برادر عزیزمون ورد پرس سئو کردن نمیخواد . من هم مبتدی بودم و چندان سر در نمیاوردم یه روز زنگ میزد میخوام بک لینک بدم سایتت بالا بیاد و آمارت بره بالا میگفتم چشم بده بیاد 50.000 تومان .
بالاخره بعد چند ماهی که مشکلات کاری دیگه ای داشتم به میهن سئو زنگ زدم که آقای معیری پولی که بابت سئو خدمتتون دادم بهم برگردونید منصرف شدم که ایشون با کمال متانت گفتند نمیتونم برگردونم چون هم پولی نمونده .از 400.000 تومان ایشون 70.000 تومان برام حساب در آورد که اونم اگه ساییتون رو میخواهید سئو کنید 300.000 تومان هم انتقال بدید تا بقیه پولتون اونجا حساب بشه . منم دیگه از خیر سئو گذشتم و گفتم آقای معیری یا میهن سئو زهرمارتون بشه .
این آقا هم اینجا مطلب تعریف و تمجید نوشته شاید خود آقای معیری هست که این کارها رو در میاره .

بالا