میشه بفرمائید کجای صحبتهای بنده تبلیغ بودن؟!
من منظورم شما نبود
من منظورم کسانی هستن که واسه این که خودشونو تبلیغات کنن حاضر هستند کسانی دیگه ای رو تخریب کنن
اقای معیری
من منکر نشدم که شما کاری برای بنده انجام ندادین چرا زحمت کشیدین ولی به نظر من کار شما صادقانه نبوده اصلا و ابدا
دلیل من هم اینه که شما که حرفه ای هستید در باره سئو
چرا با من از اول صادقانه تا نکردید میدونم که خودتونم میدونید من زیاد تو کد و اینجور چیزا تبحر خاصی ندارم
خوب با اینجور فردی باید چجوری برخورد کرد من چند تا سوال از همون طریق ایمیلی که از اول در تماس بودم زدم ولی توجه نداشتین بیش از 5 سوال من بیپاسخ مونده
میگین از طریق بخش پشتیبانی سایتتون باید مطرح میکردم؟
خوب چرا روزای اولیه همش از طریق ایمیل بود همون روزایی که واریز مبلغ و واینا بود
من تو ایمیلم بهتون گفتم که از کار شما اصلا راضی نیستم
در ازای اون هزینه بالایی که کردم
به نظر من این اشتباه هست که مبلغ ثابتی برای سئو در نظر گرفتید در حالی که سایتهای مختلف با هم فرق دارن
من اقای معیری نیستم
اونجا بخش فروش هست اگر کسی درخواستی یا سفارش بده به اون ایمیل ارسال میشه .
اون پرتال پشتیبانی رو واسه کاربران راه اندازی کردیم که مشکلاتشون رو اونجا مطرح کنن مگر نه خیلی راحت می تونیستم از طریق ایمیل ارتباط برقرار کنیم
دومم شما اگر عجله دارید مثل امیر محمد زنگ بزنید به جناب معیری یا شماره تماس های سایت مشکلاتتون رو بپرسید سریع تر جواب میگرید
ایمیل ها رو از داشتم چک میکردم اول هزینه به شما پیشنهاد شده 180 تومان هست
بعدش گفتید میخوام در حد توپترین باشه که بهتون 400 گفتیم و ادامه ایمیل ... .
----
تاثیرات این سئو فوق حرفه ای چقدره؟
مثلا چقدر ورودی گوگل رو بیشتر میکنه نسبت به سئو حرفه ای
امکان بلوکه شدن که وجود نداره؟
من 200 تومن الان واریز کنم و بقیه رو هفته بعد که اشکال نداره؟
خدایش نتیجه رضایت بخش باشه تبلیغتون و تو انجمنهای بزرگ میکنم
خیلیا از صحبتهای من حساب میرن
با وبمسترهای زیادی ارتباط دارم
----
پاسخ :
ورودی گوگل هیچ تضمینی نیست چون ورودی گوگل بستگی به محتوای که داخل سایت میزارید داره ! بلوک شدن و شایعاتی از این قبیل که پشت سر میهن سئو هست نظریه بیش نیست و فقط دو تا از سایت هامون بلوک شدن که مقصر خود مدیر سایت بوده ، در مورد هزینه ها مشکلی نیست
----
ایمیل بعدی
ورودی گوگل تضمینی نیست پس سئو چه فایده ای داره؟
بهینه سازی برای موتور جستجو خوب چیزی مگه غیر از اینه که سرچ خور بیشتر بشه
من نمیفهمم این حرف شما رو
شما پس چی رو تضمین میکنید
تاثیر ده برابر برای چی هست پس؟
ممنون میشم واضح بگید
همین محتوای داخل سایت الان نزدیک 3000 ورودی از گوگل داره
مطالب هم 3000 هست
یعنی افزایش پیدا نمیکنه!!
---
بنید اگر بخوام معنی سئو رو بگم یعنی خوشمزه کردن سایت برای گوگل ، ما مطالب سایتتون رو توی گوگل رتبشو افزایش میدیم اما بستگی به خودتون داره که از چه کلمات و عنوان و برچسب هایی در پست هاتو استفاده کنید که زیاد سرچ میشن مثل یک پست مناسب با کلمات کلیدی داغ در گوگل میتونه روزی 1000 -2000 هزار تا ورودی بگیره نمونش کلیپ شیخ رضایی که هر کی گذاشته بود ورودیش چندین برابر شده .
ما تضمین میدیم سئو و تکنیک ها جدید به نحو احسان روی سایتتون پیاده شه تنها چیزی که تضمین نیست بازدید هست که اونم گفتم بستگی به مطالبتون و پست هایی که درج میکنید داره تعداد مطالبتون مهم نیست فقط فقط کیفیت پست هاتو ملاک هست
الانم وردیتون به 4000-5000 تا رسیده
با جناب معیری تماس بگیرید