ممنون..
وضعیت آمریکا چطوریه؟
خیلی قویه :دی در حد لهستان از آرژانتین قوی تر چند تا بازیکنشون تو لیست بهترین ها هست .
ممنون..
وضعیت آمریکا چطوریه؟
ببخشیدپابرهنه میام توشادی شما........ولی سوداین بردها برای ماچیست؟؟؟؟منظورم سود ازنوع مادی واقتصادی میباشدونه معنوی.....آیانرخ بیکاری کاهش میابد یاتورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....باتشکر.......میسی
ممنون..
وضعیت آمریکا چطوریه؟
واقعا به اسرائيل خورديم؟؟؟
من ساده رو بگونه بابا بچه ها شوخی میکنند . امریکا حریف بعدی ماست![]()
ایرانو چی ؟آقا ما آمریکا رو میبریم مصر هم میبریم چین هم میبریم برزیل رو هم میبریم روسیه رو هم میبریم ایتالیا رو هم میبریم و قهرمان جهان میشیم.هوررررررراااااااا
آقا ما آمریکا رو میبریم مصر هم میبریم چین هم میبریم برزیل رو هم میبریم روسیه رو هم میبریم ایتالیا رو هم میبریم و قهرمان جهان میشیم.هوررررررراااااااا
اون لیست بروز نیست! از پریروز تا الان بی تغییر مونده! فکر کنم اخر هر دور لیست نهاییش بروز باشه!
ایرانو چی ؟
والا من که میگم شکست جلو آمریکا خیلی ممکنه هم قضایای سیاسی مطرحه هم اینکه واقعاً تیم بزرگین و در هر صورت اگر بردیم که خیلی خوب میشه باختیمم واقعاً جای ناراحتی نداره
هورا ایران![]()
اتفاقا من فکر میکنم امریکا یکی از اسونترین تیم هاست! کلا ایران تو دریافت اول مشکل داره و نقطه قوتش حمله و دفاعه! امریکا هم اکثر امتیازاتشو روی سرویس میگیره! ما که در هر حال تو سرویس حریف میخوایم امتیاز بدیم چه قوی باشن چه خیلی قوی باشنآمریکا همیشه یکی از قدرت های تراز اول والیبال دنیا بوده و کار ما در مقابل اونها فوق العاده سخت خواهد بود. در نتیجه همونطور که گفتید در صورت باخت نباید ناراحت بشیم.
اتفاقا من فکر میکنم امریکا یکی از اسونترین تیم هاست! کلا ایران تو دریافت اول مشکل داره و نقطه قوتش حمله و دفاعه! امریکا هم اکثر امتیازاتشو روی سرویس میگیره! ما که در هر حال تو سرویس حریف میخوایم امتیاز بدیم چه قوی باشن چه خیلی قوی باشندر عوض تیمشون روی حمله روی تور و دفاع توپ های قدرتی بشدت ضعیفه! من فکر کنم مصر با وجود همه باخت هاش بیشتر ایرانو تو دردسر بندازه!
چرا ایتالیا رو نتونیم ببریم!؟ همین چند وقت پیش بود با نامردی ایران رو تو ایتالیا بردن... یادتونه که ایران خیلی راحت میتونست ببره!
در بازی با ایتالیا بچه ها انگیزه دارند!