• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

والیبال

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
ببخشیدپابرهنه میام توشادی شما........ولی سوداین بردها برای ماچیست؟؟؟؟منظورم سود ازنوع مادی واقتصادی میباشدونه معنوی.....آیانرخ بیکاری کاهش میابد یاتورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....باتشکر.......میسی

اصلاً این موضوع ربطی به اقتصاد نداره ، این افتخار آفرینی والیبالیستهای

فوق حرفه ای کشورمان باعث میشه که نام ایران بیشتر سر زبانها بیفته

و البته اگه مسئولان کشور سیاست درستی داشته باشند میتوانند از این

پیروزیها استفاده های زیادی ببرند.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
ممنون..

وضعیت آمریکا چطوریه؟

امریکا با 6 امتیاز الان هشتم هست ولی تیم فوق العاده قوی هست . دلیل اینکه الان پایین تر از ماست اینه که از 5 تا بازی 3 تا از بازیهاش با برزیل ! روسیه ! و ایتالیا ! بوده و طبیعتا هر 3 تا رو باخته اما از الان به بعد مطمئنا میخواد خودشو بکشه بالا . توی رنکینگ جهانی هم امریکا مقام چهارم رو داره .

به نظرم قویترین حریفمون تا امروز همین امریکا هست .

minister

Registered User
لایک‌ها
3
دمشون گرم . البته اگر مثل حدادی نکنن باهاشون

I_din

Registered User
لایک‌ها
19
واقعا به اسرائيل خورديم؟؟؟

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
آقا ما آمریکا رو میبریم مصر هم میبریم چین هم میبریم برزیل رو هم میبریم روسیه رو هم میبریم ایتالیا رو هم میبریم و قهرمان جهان میشیم.هوررررررراااااااا

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
آقا ما آمریکا رو میبریم مصر هم میبریم چین هم میبریم برزیل رو هم میبریم روسیه رو هم میبریم ایتالیا رو هم میبریم و قهرمان جهان میشیم.هوررررررراااااااا
ایرانو چی ؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

یعنی باید با همه اینا بازی کنیم؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
والا من که میگم شکست جلو آمریکا خیلی ممکنه هم قضایای سیاسی مطرحه هم اینکه واقعاً تیم بزرگین و در هر صورت اگر بردیم که خیلی خوب میشه باختیمم واقعاً جای ناراحتی نداره
هورا ایران :)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
والا من که میگم شکست جلو آمریکا خیلی ممکنه هم قضایای سیاسی مطرحه هم اینکه واقعاً تیم بزرگین و در هر صورت اگر بردیم که خیلی خوب میشه باختیمم واقعاً جای ناراحتی نداره
هورا ایران :)

آمریکا همیشه یکی از قدرت های تراز اول والیبال دنیا بوده و کار ما در مقابل اونها فوق العاده سخت خواهد بود. در نتیجه همونطور که گفتید در صورت باخت نباید ناراحت بشیم.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آمریکا همیشه یکی از قدرت های تراز اول والیبال دنیا بوده و کار ما در مقابل اونها فوق العاده سخت خواهد بود. در نتیجه همونطور که گفتید در صورت باخت نباید ناراحت بشیم.
اتفاقا من فکر میکنم امریکا یکی از اسونترین تیم هاست! کلا ایران تو دریافت اول مشکل داره و نقطه قوتش حمله و دفاعه! امریکا هم اکثر امتیازاتشو روی سرویس میگیره! ما که در هر حال تو سرویس حریف میخوایم امتیاز بدیم چه قوی باشن چه خیلی قوی باشن:D در عوض تیمشون روی حمله روی تور و دفاع توپ های قدرتی بشدت ضعیفه! من فکر کنم مصر با وجود همه باخت هاش بیشتر ایرانو تو دردسر بندازه!

SORENNA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
چرا ایتالیا رو نتونیم ببریم!؟ همین چند وقت پیش بود با نامردی ایران رو تو ایتالیا بردن... یادتونه که ایران خیلی راحت میتونست ببره!
در بازی با ایتالیا بچه ها انگیزه دارند!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اتفاقا من فکر میکنم امریکا یکی از اسونترین تیم هاست! کلا ایران تو دریافت اول مشکل داره و نقطه قوتش حمله و دفاعه! امریکا هم اکثر امتیازاتشو روی سرویس میگیره! ما که در هر حال تو سرویس حریف میخوایم امتیاز بدیم چه قوی باشن چه خیلی قوی باشن:D در عوض تیمشون روی حمله روی تور و دفاع توپ های قدرتی بشدت ضعیفه! من فکر کنم مصر با وجود همه باخت هاش بیشتر ایرانو تو دردسر بندازه!

حالا شاید هم بردیم! ;) ولی بعید می دونم به این آسونی که می گی بشه بردشون.

در مورد مصر هم ممکنه همینطور باشه چون کلا تیم های فعلی فاصله کمی با هم دارند و همین چین برزیل رو به درد سرانداخته بود.

ولی در مجموع با این روحیه جنگندگی که در تیم به وجود اومده هر اتفاقی ممکنه رقم بخوره! (برد آمریکا, ایتالیا و یا روسیه... :wacko: )

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
چرا ایتالیا رو نتونیم ببریم!؟ همین چند وقت پیش بود با نامردی ایران رو تو ایتالیا بردن... یادتونه که ایران خیلی راحت میتونست ببره!
در بازی با ایتالیا بچه ها انگیزه دارند!

اون بازی که اوج بدشانسی بود. بازی تو مشت ما بود. ایتالیا تو خاک خودش داشت بد می باخت که به هر حال از امتیاز میزبانی هم استفاده کردند... من کاملا یادمه اون بازی رو, ما گیم پنجم رو هم برتری داشتیم ولی ایتالیایی ها یک بازیکن تعویض وارد زمین کردند که فکر کنم 4-5 امتیاز پشت سر هم گرفت و نهایتا با نتیجه 16 با 14 بازی رو واگذار کردیم.

اون موقع سرمربی مدنی بود؛ ولی الان هم سرمربی ما یک آدم سرد و گرم چشیده و کارکشته است هم بازیکن های ما دیگه ترسی از حریف های نامدار ندارند و در نتیجه برد ایتالیا (با شانس بیش از 70%) محتمل خواهد بود.

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
سلام روز به خير
من مطمئن هستم هيچ بازي رو ديگه ايران 3 بر 0 نخواهد باخت
قد بلندترين تيم مسابقات لهستان هست
چين 2 گيم از برزيل گرفت
مصر هم يك گيم ارز روسيه
بازي با چين و مصر رو ميبريم
مطوئن هستم از سه بازي آخر هم ميتونيم 2 امتياز بگيريم

بالا