Mehdiwol
Registered User
درد و بلای والیبالی ها بخوره فرق سر فوتبالی ها! خصوصا تیم امید که ناامیدمون کرد!
اين آلماني كه ديروز جلو ما بازي كرد ژانر وحشتي بود واسه خودش من شب هم خواب سرويس هاشونو مي ديدم اينا لهستان مهستانم له ميكنن ميرن فيناللهستان شانس آورد که به فرانسه نخورد فکر کنم فرانسه و لهستان فینال!
یجوری ببازن به لهستان که هفت پشتشون سرویس بخوره میگی نه ببین ببیناين آلماني كه ديروز جلو ما بازي كرد ژانر وحشتي بود واسه خودش من شب هم خواب سرويس هاشونو مي ديدم اينا لهستان مهستانم له ميكنن ميرن فينال
پ ن : من زياد واليبال نيگا نكردم ولي تو همين دو سه سالم نديده بودم يه بازيكن 7تا سرويس پشت سرهم با اون سرعت بزنه نه به تور بگيره نه بره بيرون!
برزیل و روسیه این آلمان رو در مراحل گروهی سوسکش کردن فرانسه هم خشتکشون رو پاره کرده بود اشتباه از ما بود که ناشیانه بازی کردیم نباید هیچ بازی رو دستکم گرفت یه سرویس زن مجارستانی همون گروزر آوردن توی تیمشون فکر کردن والیبال حالیشونهاين آلماني كه ديروز جلو ما بازي كرد ژانر وحشتي بود واسه خودش من شب هم خواب سرويس هاشونو مي ديدم اينا لهستان مهستانم له ميكنن ميرن فينال
پ ن : من زياد واليبال نيگا نكردم ولي تو همين دو سه سالم نديده بودم يه بازيكن 7تا سرويس پشت سرهم با اون سرعت بزنه نه به تور بگيره نه بره بيرون!
درود
انتظاراتمون خیلی بالا رفته هااااا قبول دارین ؟؟
امسال هممون دوست داشتیم حداقل دوم میدیم
همه تیمها مقابل با ما باتجربه عمل کردن
ایشالله روسیه رو ببریم 5م بشیم اگه نشدیم هم وواقعا عملکرد بچه ها خیلیی خوب بود
ولی این کووواچ بلاخره صدای منو شنید که فیاضی رو بازی داد و دمش گرم عالی کار کرد
ایشالله بیشتر از این بازیکن استفاده کنه
دقیقا احساس منو داری! دلم میخواد برزیل و لهستان، جوری آلمان و فرانسه رو خرد و خمیر کنن که تا بیست سالمایی که قدرت های سنتی والیبال دنیارو مقهور کرده بودیم ظرفیت بالاتر رفتنو داشتیم. ولی اسیر 2 تا تیم شدیم که مثل خودمون کسی خیلی روشون حساب نمیکرد.
پ.ن: دوست دارم این آلمان و فرانسه به دست برزیل و لهستان له بشن!
توپ گیری عقب زمین رو ولش کن! ما توپهایی که مال خودمونه (یعنی سرویس های حریف) هم نمیتونیم بخوابوتیم. مصیبت اصلی اینه فدات.واقعا فیاضی تو این ستهای بازی با فرانسه خوب ظاهر شد .
نمیدونم چرا تو بازیای قبلی ازش این شکلی استفاده نکرد.
ضمنا روی توپگیریهای عقب زمین خیلی باید کارکنیم . داستان داریم مخصوصا موقعی که ظریف هم وسط گیر عقب بیافته !
بیخود یارو رو گنده ش کرده اند. البته این به اصطلاح "کاربرها" اندک افرادی هستند که راحت میشه حدس زد با چه انگیزه هایی اینکارو میکنند.حمله کاربران ایرانی به صفحههای شخصی گروزر
به نقل از فارس، تیم ملی والیبال ایران در دیدار برابر نخست خود در مرحله سوم رقابتهای قهرمانی جهان با نتیجه ۳ بر صفر (۲۵ - ۱۵، ۲۵ - ۲۱، ۲۵ - ۱۹) مغلوب آلمان شد. در پایان این مسابقه گروزو، بازیکن شماره ۹ ژرمنها که عملکرد فوقالعادهای در دیدار برابر ایران داشت توانست به تنهایی ۲۲ امتیاز کسب کند و عنوان امتیازآورترین بازیکن دیدار تیمش برابر ایران را به خود اختصاص دهد.
در پایان این مسابقه برخی کاربران ایرانی بازهم دست به اقدام ناپسندی زدند و به مراجعه به صفحه شخصی گروزر، بازیکن شماره ۹ آلمان مطالب نامتعارفی را در این صفحه منتشر کردند. پیش از این هم چندین بار این اتفاق برای ورزشکاران و سایر افراد سرشناس رخ داده بود که از آن جمله می توان به لیونل مسی اشاره کرد.
شما خودت از اون افراد انگشت شمار که توهین میکنن هستی اونوقت ؟کمترین توهین و حرکت زشت و میمون واری (مثل حرکت اون بازیکن کاکاسیاه فرانسه یا اون بازیکن عقده ای لهستان) از خودشون
نشون ندادند.
اینهمه به رتبه های بالا رسیدیم خداوکیلی یدفعه نشد بیان یه مطلب اختصاصی روی سایت فدراسیون والیبال آسیا بذارن
حمله کاربران ایرانی به صفحههای شخصی گروزر
به نقل از فارس، تیم ملی والیبال ایران در دیدار برابر نخست خود در مرحله سوم رقابتهای قهرمانی جهان با نتیجه ۳ بر صفر (۲۵ - ۱۵، ۲۵ - ۲۱، ۲۵ - ۱۹) مغلوب آلمان شد. در پایان این مسابقه گروزو، بازیکن شماره ۹ ژرمنها که عملکرد فوقالعادهای در دیدار برابر ایران داشت توانست به تنهایی ۲۲ امتیاز کسب کند و عنوان امتیازآورترین بازیکن دیدار تیمش برابر ایران را به خود اختصاص دهد.
در پایان این مسابقه برخی کاربران ایرانی بازهم دست به اقدام ناپسندی زدند و به مراجعه به صفحه شخصی گروزر، بازیکن شماره ۹ آلمان مطالب نامتعارفی را در این صفحه منتشر کردند. پیش از این هم چندین بار این اتفاق برای ورزشکاران و سایر افراد سرشناس رخ داده بود که از آن جمله می توان به لیونل مسی اشاره کرد.
مردم یه کشور رو از روی فیس بوک و اینترنت که قضاوت نمیشه کرد.
آره. پس نه، وقتی کسی اول بهم یا به کشورم توهین میکنه، وایستم عین بز نگاه کنم؟؟شما خودت از اون افراد انگشت شمار که توهین میکنن هستی اونوقت ؟