داور نبودن ایناتبریک! تبریک!
به امید یه برد فوقالعاده و 3 امتیازی در بازی آینده!!
این داور دوم هم کیونش میخارید!
داور باید اقتدار داشته باشه ولی اینا انگار نه انگار
داور نبودن ایناتبریک! تبریک!
به امید یه برد فوقالعاده و 3 امتیازی در بازی آینده!!
این داور دوم هم کیونش میخارید!
این کوبیاک داشت رو اعصاب من راه می رفتاقو اما 4 ست اول دیدیم ست پنجم تو ماشین بودیم خعلییییی استرس داشتم.
اما عاییییییییی بود.
یکی واقعا یه مشت بزنه فکه این کوبیاک رو خورد کنه.
کثافت با اون قیافش عین عنه
آقا من حرف می زنم باید باور کنید دیگه ...می زنیم آقا نگران نباشید ... ببین کی گفتم ...
داورد باخودش درگیری داشت! به خودش کلک رشتی میزدداور نبودن اینا
بحث اقتدارش نیست!داور نبودن اینا
ایشاللا برد بعدی جلوی لهستان! بعدش حساب کار دست خودمونه!این کوبیاک داشت رو اعصاب من راه می رفت
ادعا هم می کرد می گفت بدین به من بدین به من
همه میگن معروف فوقالعاده است و ... بنظر من شهرام محمودی فوق العادست!آقا من حرف می زنم باید باور کنید دیگه ...
تبریک ... تبریک به همه - قهرمان جهان رو بردیم -
دوستان داداش شهرام محمودی دانشگاه ما بود ... حرف می زد می گفت داداشم سر کل کل شه کم نمیاره ... امروز خیلی امتیازا قشنگی گرفت ... دم همشون گرم ...
داور نبودن اینا :||||||||||||داورد باخودش درگیری داشت! به خودش کلک رشتی میزد
دستش اول میبرد سمت چپ تا نیمه! بعد اون یکی دستش میرد بالا.
لهستان از قصد این کار رو کرد تا جنگ روانی راه بندازه و وقفه بندازه به بازی ولی فایده نداشتبحث اقتدارش نیست!
این داور دومیه موشکول داشت! 3 کیلومتر طی کرد بتونه واسه لهستان امتیاز بگیره!
معروف هم بهش میگفت سر جات بشین باو
خیالت راحت ... آمریکا نمی ره اونجا ۶ امتیاز بده ...بس قوی بودن این لعنتیا رفته بودن رو اعصاب من. خب بابا اومدین تو خوفناکترین سالن والیبال جهان راحت تسلیم شین بره دیگه چرا انقدر مقاومت میکنین :-/ کاش 3-1 برده بودیم اینطوری یه ذره سخت شد کار. اگه بازی بعدو هم ببریم و دو بازی با روسیه را هم ببریم و آمریکا تو لهستان یه بازی را ببره قطعا صعود میکنیم. ولی انصافا حیفه از این گروه فقط دو تا تیم صعود میکنن. برزیلو هم باید میذاشتن تو این گروه.
ولی اومد ایران 6 تا داد رفت بعید نیست اونجا هم بره 6 امتیاز بده و بیادخیالت راحت ... آمریکا نمی ره اونجا ۶ امتیاز بده ...
اصلا فقط بُرد مهمه. امتیاز در اولویت بعد حساب میشه. قانون رقابت ها رو مطالعه بفرمایید.@brainsore
اگر بازی بعد رو ببریم 3 امتیازی! همه چیز دست خودمونه! به آمریکا کاری نداریم دیگه!
من هم با محاسبه همین قانون گفتم دیگه!اصلا فقط بُرد مهمه. امتیاز در اولویت بعد حساب میشه. قانون رقابت ها رو مطالعه بفرمایید.
آخه مساله اینه که با برد بعدش جلوی روسیه صعود میکنه و شاید تو لهستان دیگه خیلی خودشو به آب و آتیش نزنه.خیالت راحت ... آمریکا نمی ره اونجا ۶ امتیاز بده ...
اونجا این جو شخمیه آزادی نیستولی اومد ایران 6 تا داد رفت بعید نیست اونجا هم بره 6 امتیاز بده و بیاد
آخه ما و لهستان شرایطمون تقریبا مساویه الان... وایسین ببینم. در تعداد بردهای مساوی امتیاز ملاک سنجش قرار میگیره یا بازی رودرو؟ من بازی رودررو را درنظر گرفتم!@brainsore
اگر بازی بعد رو ببریم 3 امتیازی! همه چیز دست خودمونه! به آمریکا کاری نداریم دیگه!