amir.tabatabai
Registered User
- نوشتهها
- 2,945
- لایکها
- 1,251
بازی دیشب ایران خیلی خوب بود.
امریکا رو 3-0 زدیم . لهستان رو بردیم. روسیه رو نابود کردیم. اما خب بازم همه شاکین. منم می دونم می تونست بهتر بشه دلمم می خواست. اما خب نشد بگیریم خفشون کنیم؟ کواچ بعد این همه مدت بازیکنا تازه باهاش مچن هر چی میگه می فهمن. بازم این بره یکی دیگه بیاد 2 سال باید صبر کنیم بال بال زدنای این مربی جدید رو بفمن بچه ها.بنظرم تعویضاش خوب نیست کواچ اما پیشرفت داشته توی تایم اوت. قبلا داغون بود. این قضیه تعویضم یکی بهش بفهمونه بهتر میشه. فقط یکم بچه های ما سر ویدیو چک زیاد مسخره بازی درمیارن :general211:. حق رو می خوان بگیرن درسته ولی خب زیادیشم بازی رو بهم میریزه.سر بازی لهستان هم سر همین فشار جمعیتم بود همه چی در هم برهم شد.:general705: حالا میریم جام جهانی حال همشونو میگیریم. نگران نباشید.یه جو بدی تو نظرات کاربران تو سایت های دیگه به وجود امده علیه کواچ که به نظرم من منطقی نیست...من خودم به کواچ ایراداتی دارم ولی به نظرم باید حفظ بشه...تو این 2 سال بد کارنکرده و خیلی خوب بوده نتایجش و این که این حجمه راه بیفته که این بره اناستازی بیاد به نظر من منصفانه نیست....مشکلی که من در حال حاظر تو کواچ میبینین استفاده نکردن از بازیکنان ذخیره هست...معنوی نژاد خیلی خوب بود..یه بازی امد انصافا عالی بود..نبود ؟.غفور که نمی دونم چرا یه بازی امد بازی کرد بعد دیگه بازیش نداد.
نه بابا سرم شلوغ بود امروز،دیگه هیجانم ندارهنصفه ورزشگاه خالیه! @mahdiv نرفتی؟
دقت کردین غفور رو 2 بار نشون داد 2 بارم دستش تو دماغش بود:general304:
غفور اصلا خوب نبود.نه بابا سرم شلوغ بود امروز،دیگه هیجانم نداره
غفور امشب چه میکنه،فکر کنم خودش جواب منتقدان کواچ رو داد
خیلی از توپاشو دفاع کردند،میکوبه بیشتره توپارو فقطغفور اصلا خوب نبود.
بلکه گند زد(البته به نظره بنده حقیر)
از وقتی ابرو هاشو با موچین(که فک نکنم جواب بده احتمالا با ریش تراش:general304 برداشته اینجور شدهخیلی از توپاشو دفاع کردند،میکوبه بیشتره توپارو فقط