• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

والیبال

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خیر,ایویچ در همون چند ماهی که مربی ایران بود علی دایی و خداداد عزیزی و کریم باقری و امثالهم رو کشف کرد و تیم رو ساخت,بعدم رفت هفت یک باخت به رم انقدر که تیم عالی بود
به هرحال اینجا تاپیک والیباله دوست من,بگذریم
:eek::eek::eek::eek:
درسته اینجا تاپیک والیبال هست , چون کاملا مشخصه شما هیچ اطلاعاتی در زمینه فوتبال ندارید !! استناد این حرفم هم اون قسمتی که قرمز کردم هست
ایویچ علی دایی رو کشف کرد !! :eek::eek::eek:

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
:eek::eek::eek::eek:
درسته اینجا تاپیک والیبال هست , چون کاملا مشخصه شما هیچ اطلاعاتی در زمینه فوتبال ندارید !! استناد این حرفم هم اون قسمتی که قرمز کردم هست
ایویچ علی دایی رو کشف کرد !! :eek::eek::eek:
استاد,اون جمله به تمسخر بود! دیگه همه چی رو باید بیایم توضیح بدیم
کنایه ای بود به اینکه شما مایلی کهن و وی را رو دخیل نمیدونستید در اون تیم اما ایویچ رو که تنها چند ماه با تیم بود....
بیخیال آقا ما چیزی نمیدونیم,اگر بحثی مونده در پ خ لطفا
موفق باشید

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
ایتالیا لهستان رو برد و صعود کرد به المپیک
اگر آمریکا آرژانتین رو در سه ست ببره دومین تیم صعود کننده میشه و لهستان مدعی رو کنار میزنه
چه حالی میکنم لهستان صعود نکنه :D

apple iphone

Registered User
لایک‌ها
486
ایتالیا لهستان رو برد و صعود کرد به المپیک
اگر آمریکا آرژانتین رو در سه ست ببره دومین تیم صعود کننده میشه و لهستان مدعی رو کنار میزنه
چه حالی میکنم لهستان صعود نکنه :D
ای گفتی یعنی از ته دل خوشحال میشم.
بابا اینا هی میگن لهستان فقط یه والیبال داره و دلش خوشه به همین ورزش همش حرفه مفته!
من زیاد شبکه ورزش نیگاه میکنم.
نشد ما یه مسابقه ببینیم توش لهستانی نباشه!!!! از شنا بگیر تا دو و میدانی در تمامی مواد شرکت دارن.
اما از اونور دلخوشی ما چیه؟( همین والیباله به والله)

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
درهرصورت ما خوشحال بشیم یا گریه کنیم که تیم لهستان قهرمان نشد چیزی از ارزش های این تیم قدرتمند کم نمیکنه که فقط با یک باخت سوم شد...حتی امریکارو هم برد....امروز انصافا سه تیم لهستان ، امریکا و ایتالیا هر سه لایق قهرمانی جام جهانی بودن و ما باید به خودمون افسوس بخوریم که با 7 باخت به عنوان تیم فاجعه ازمون یاد میشه این روزها.
کلا من هم از این که امریکا قهرمان مسابقات شد خوشحالم...تیمی که از همه لحاظ عالی بود...مخصوصا ارامش تیمیشون.

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
ما هم نگفتیم چیزی از ارزشهاش کم میکنه،قطعا لهستان از برترین سه تیم حال حاضر دنیاست
شخصا ازین تیم خوشم نمیاد،اینجا هم فروم هست و فکر کنم بتونیم نظر شخصیمون رو بگیم

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بله اینجا فروم هست هرکس مختار هرچی دوست داره بگه منم با شما نبودم اگر با شما بودم پستت رو ریپلی می کردم و میگفتم با شمام..پس تا وقتی کسی چیزی از شما نگفته زود تصمیم نگیر.

از اونجا که تو نظرات خیلیها دیدم ذوق زده بودن این رو نوشتم...پس فکر کنم من هم بتونم نظر شخصیم رو بگم که چه گریه کنیم چه خوشحال باشیم لهستان ، امریکا و ایتالیا هر سه لایق قهرمانی بودن ....این هم نظر من بود یاعلی.

apple iphone

Registered User
لایک‌ها
486
لهستان کثیف بازی میکنه.
تا یه توپ تو زمین میخوابونه سریع داد و بیداد میکنن برا تحقیر تیم حریف. و کلا میمیک صورتشون یجوریه اصلا.
برا همین از این تیم بدم میاد.

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
بهنام محمودی از مشکلات تیم ملی والیبال می گوید؛

شاید سواد، مشکلات فرهنگی و دنیای مجازی مشکل والیبال باشد

بعد از اتفاقات ناگواری که برای تیم ملی والیبال ایران در جام جهانی رخ داد، کارشناسان متعددی اظهارنظرات مختلفی کردند که در این بین ستاره سابق والیبال حرف های تازه ای می زند.

به گزارش "ورزش سه"، بالاخره جام جهانی والیبال به پایان رسید و شکست های والیبال دل بسیاری را به درد آورد چرا که همیشه جذابیت یک ورزش ملی و کار گروهی به تلاشی است که نمایندگان آن کشور در جوامع بین المللی از خود نشان می دهند، حالا اگر با نتیجه گیری همراه باشد که چه بهتر.

جام جهانی جایی بود که طرفداران دو آتشه والیبال هیچ آثاری از تلاش و غیرت همیشگی از بازیکنان ندیدند، هیچ نتایج به دست آمده هم به همان مقداری که در روزهای پیروزی باعث افتخار بود، به همان میزان باعث شرم شد. هیچ مخاطبی دوست ندارد از خواب شیرین صبحگاهی خود صرف نظر کند و نظاره گر اتفاقاتی باشد که هنوز دلایل آن مشخص نیست اما ماحصل آن شکست مقابل تیم های درجه دو و سه جهانی بود. قطعا این تیم در آینده شرایط بهتری به خود می گیرد و مشکلات در تهران ریشه یابی می شود تا هدف المپیک به واقعیت تبدیل شود، اما در حال حاضر تیم ملی وجود دارد که نزدیک به یک ماه با احساسات و غرور عده ای زیاد خوش رفتاری نکردند.

صحبت های زیادی پیرامون این تیم است، از وارد کردن اتهام غره شدن بازیکنان، ورود پول به والیبال، حضور اشخاصی در جایگاهی که برای آن زاده نشده اند، عدم کفایت سرمربی و دستیاران هموطنش تا فرضیه هایی که عنوان کردن آن جایز نیست اما در هر صورت مخاطبان ( ملاک نظرات مخاطبان "ورزش سه" است ) نظراتی منطقی بر عملکرد والیبال داشتند و کمتر دیده شد تا با فحاشی و اعتراضات احساسی با موضوع برخورد کنند و اکثرا از رفتاری که با آنها شده بود گله داشتند.

نظریات از ابعاد گسترده ای مورد بررسی قرار گرفته بود اما بهنام محمودی، ستاره اسبق تیم ملی والیبال ایران و یک از خوشنام ترین والیبالیست های چند دهه اخیر ایران که حالا سوابق تحصیلی بالا و مدارج مدیریتی معتبری دارد نگاهی متفاوت نسبت به این موضوع دارد. او در گفتگویی با هفته نامه تماشاگران امروز گفته است: « الان می توانم هزار دلیل از ایرادهای فنی و تاکتیکی برایتان بتراشم اما اگر از من بپرسید می گویم آنچه الان به این تیم لطمه می زند چالش فرهنگی است. برادر خودم را مثال می زنم، این همه زمانی را که برای فضای مجازی می گذارند چه کسی می گذارد؟ این رشد حباب گونه والیبال ما باعث شده شهرت بچه ها جلوتر از توان ظرفیتی شان پیش برود. بچه ها همه از بهترین ها هستند اما مثلا بروید بپرسید متوسط سواد آکادمیک شان چه قدر است ؟ شاید پایین تر از دیپلم. این یعنی تمام دنیای شان شده پول و والیبال. می گویند درس به چه دردمان می خورد. این نگاه هزار جور مشکل دیگر را به همراه می آورد

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
گزینه های جانشینی کواچ
مربی تیم ملی والیبال نوجوانان که از چهره های فعال در فدراسیون والیبال به شمار می رود با انتشار عکسی گزینه های مطرح برای جانشینی کواچ را عنوان کرد.

به گزارش شفقنا ورزشی، زمزمه های تغییر اسلوبودان کواچ بعد از نتایج ضعیف تیم ملی در جام جهانی مطرح می شود. ریس فدراسیون والیبال از تشکیل کارگروهی برای بررسی وضعیت تیم ملی و اتخاذ تصمیمی مناسب در این باره خبر داده است.
حالا علیرضا طلوع کیان آنالیزور سابق تیم ملی بزرگسال و مربی فعلی تیم ملی نوجوانان ایران که از چهره های فعال در فدراسیون و نزدیک به داورزنی به شمار می رود؛ از گزینه های روی میر فدراسیون برای جانشینی کواچ و یا دستیاری سرمربی صرب ایران خبر داده است.

طلوع کیان با انتشار عکسی در صفحه اینستگرام خود آناستازی، برناردی، تراویکا، سیچلو، پیمان اکبری، مصطفی کارخانه، بهروز عطایی و چند نفر دیگر را گزینه های روی میز فدراسیون والیبال دانسته است.

IMG_20150924_194418-1.jpg

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
از بین اینا بهترینش همون اناستازی هست..خدا کنه هرطور هست بتونن بیارنش..عطایی هم اشاره کرده این مربی بهترین گزینست در خال خاظر...هم افتخارات خوبی داره هم چهرش جوریه که بازیکن حساب میبره ازش...دیگه کسی وجود نمیکنه بخواد به خودش جرات سرپیچی بده...ببین چقدر میرزاجانپور رو پیدا کرده که تو بازی تیم داره افتضاح بازی میکنه میخنده.

vqtymr774rhjz35yze.jpg

238152_855.jpg

2057738_468.jpg

apple iphone

Registered User
لایک‌ها
486
اقا داستان چیه کواچ با تیم بر نگشته ایران؟
نکنه اینم از کیروش یاد گرفته تا چپ نیگاش کنن قهر کنه بره؟( در حد یه حدس بود فقط)

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
محمود افشاردوست: قصد برکناری کواچ را نداریم/ کارگروهی برای ارزیابی تیم ملی تشکیل می‌شود

635702231322934386.jpg

دبیر فدراسیون والیبال گفت: فدراسیون والیبال تصمیم دارد کارگروهی تشکیل دهد تا علل نتایج ضعیف تیم ملی در مسابقات جهانی ژاپن مورد بررسی قرار گیرد و بحثی در خصوص برکناری کواچ سرمربی تیم ملی مطرح نشده‌ است.

محمود افشاردوست ضمن بیان این مطلب در خصوص عملکرد تیم ملی در مسابقات جهانی ژاپن به خبرنگار ورزشی آنا گفت: «تیم ملی در مسابقات جهانی نتایج خوبی کسب نکرد و ما هم قبول داریم که نتایج تیم، مثبت نبود و باید خودمان را برای مسابقات انتخابی المپیک آماده کنیم.»

وی ادامه داد: «با توجه به نتایج ضعیفی که تیم در این مسابقات گرفت فدراسیون والیبال درنظر دارد کارگروهی با حضور کارشناسان و مربیان تیم ملی تشکیل دهد تا نتایج تیم در مسابقات جهانی مورد ارزیابی قرار گیرد و در پایان در مورد آینده تیم ملی در مسابقات آینده تصمیم گیری شود.»

افشاردوست در مورد برکناری کواچ از تیم ملی افزود: «قرار نیست کواچ از تیم ملی برکنار شود و امیدواریم با تصمیماتی که می گیریم به کواچ کمک کنیم تا بتواند در تیم ملی بهتر کار کند و در واقع قرار است ما کار را برای نتیجه گیری بهتر تیم ملی با مربیگری کواچ مهیا می کنیم.»

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
خوب علنا بهترین بازیکن ما حرفهایی زده که کاملا مشخص هست تو حرفهاش که هرچه زودتر باید کواچ عوض بشه..قسمت هایی از مصاحبه با موسوی

*هفت شکست در جام جهانی و ...

ما مشکلات فنی داریم. در لیگ جهانی هم مشخص بود. ما در آن مسابقات تنها بازی هایی که در ایران میزبان بودیم را بردیم. روسیه را هم در شرایطی بردیم که روسیه خوب همیشگی نبود و بچه ها هم خوب بازی کردند. تیم ما در دفاع و توپگیری مشکل اساسی داشت. هر چند قبلا نقطه قوت تیم بود اما حالا اگر دفاع یا توپیگری داشتیم بیشتر کار انفرادی بچه ها بود نه تیمی . مشکل ما این بود که تیم نبودیم. یکی دو بازیکن هم نمی توانستند مدام خیلی تاثیر گذار باشند. وقتی یک نفر هم خیلی آماده نباشد تیم افت می کند. اگر در بازی اول برنده می شدیم اشکالات تیم را هم پوشش می داد، اما وقتی باختیم شرایط کاملا عوض شد.
درست است بازیکنان برای پیچیدن نسخه کواچ بازی نمی کردند ؟

ما فدراسیون قوی و یک مدیر قوی داریم. قطعا این اتفاقات باعث نمی شود که بازیکنان مربی را عوض کنند. این قدر هم بی قانون نشده . دلیل باخت ها و بازی بد تنها به بی انگیزه گی بچه ها برمی گشت و شاید کادر هم نتوانست انگیزه را به آنها بدهد. شاید بعضی ها از کواچ خوششان نمی آمد ،با او دوست نبودند و می خواستند برود .اما تیم ، تیم ملی بود. نه اخلاقی ، نه انسانی و نه درست بود که بازی نکنیم. همه افتخارشان بازی در تیم ملی است. اگر نمی خواستیم بازی کنیم آبرو و حیثیت خودمان می رفت. فحش ها را من ، شهرام و سعید در اینستاگرام خوردیم نه کواچ . تازه او هم زبان فارسی متوجه نمی شود. کواچ تنها نتوانست به تیم انگیزه بدهد و آن را جمع کند. همین. اگر تیم باشگاهی بود شاید توجیه داشت چرا که من با باشگاه قرارداد دارم اما تیم ملی فرق می کند. بازی در آن مایه افتخار است. همه دوست دارند در تیم ملی بازی کنند.

*این روزها حرف از برکناری کواچ. به نظرت در فرصت کم تا انتخابی المپیک، کار درستی است؟

من نمی توانم نظر بدهم. فدراسیون تصمیم می گیرد. قرار است مسائل را بررسی کنند تا بدانند، مشکل از کجا بوده. من از نظر فنی کاری به کواچ ندارم. اما شاید تغییر مربی به تیم شوک بدهد. البته نمی توانم بگویم تیم بدون مربی در المپیک هم مدال می گیرد، اما باید بین بد و بدتر بد را انتخاب کرد.

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
خب گویا نسخه بنده خدا کواچ رو هم پیچیدن...!:(
اخه کدوم مربی بیاد الان میتونه بازیکن هارو بشناسه و ...جمع کنه تیمو واسه صعود به المپیک؟ اونم این تیم که حالا بچه ای مثل عبادی پور هم توش ادعا داره !!
امیدوارم اگه کواچ رو کله پا کردن یه مربی ایرانی نیارن فقط...
نمیدونم چرا یاد تیم ملی فوتسال افتادم که قشنگ داشت اوج میگرفت و تو بهترین دورانش بود با حسین شمس تو سال 2008 و2009 که برکنارش کردن و از اون موقع دیگه تیم ملی فوتسال تیم نشد...

بالا