• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

والیبال

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
در واکنش به اشتباه عجیب کارشناس تلوزیون؛

توضیح دقیق درباره سرنوشت والیبال و المپیک

توضیح اشتباه مجری تلوزیون در برنامه پخش زنده والیبال ابهامات زیادی را برای کسب سهمیه المپیک توسط تیم های آسیایی را به وجود آورد.
به گزارش "ورزش سه"، صبح امروز در برنامه ای برای پخش زنده والیبال بین تیم های ایران و کانادا، مجری برنامه توپ و تور در توضیح نادرستی سرنوشت تیم های صعود کننده به المپیک را این طور توضیح داد:« 3 تیم برتر مسابقات به اضافه بهترین تیم آسیایی به المپیک صعود خواهند کرد و در حالیکه یک تیم آسیایی در بین 3 تیم برتر قرار بگیرد یک تیم دیگر هم از آسیا به المپیک صعود می کند.»

این توضیح ابهامی بزرگ به وجود آورد که در صورت حضور یک تیم آسیایی در بین 3 تیم برتر مسابقات آیا قطعا یک تیم دیگر هم از آسیا به المپیک خواهد کرد؟ پاسخ در برنامه صبح این بود که بله، دیگر تیم آسیایی با هر رتبه ای به المپیک خواهد رفت اما فرهاد شاهمیری داور بین المللی ایران که مسابقات انتخابی المپیک بانوان را قضاوت کرده است می گوید:« ادعای صبح مجری برنامه کاملا اشتباه بود و قوانین بر این اساس خواهد بود که 3 تیم برتر مسابقات به اضافه بهترین تیم آسیایی به المپیک خواهند رفت. حالا اگر یک تیم آسیایی در بین 3 تیم برتر قرار بگیرد تنها تیم چهارم می تواند به مسابقات المپیک راه پیدا کند حالا آن تیم از هر قاره ای می تواند باشد. این فرضیه که اگر یک تیم آسیایی در بین 3 تیم برتر حاضر شود دیگر تیم آسیایی با هر رتبه ای می تواند راهی ریو شود کاملا اشتباه است و قوانین از مدت ها پیش مشخص بود.»

این عکس متعلق به جدول نهایی مسابقات انتخابی المپیک برای بانوان است که ژاپن و کره در حالی موفق شده اند سهمیه المپیک را کسب کنند که در مکان های سوم و چهارم قرار گرفته اند:

01115593.jpg

alirahimi13

Registered User
لایک‌ها
264
عاقا یکی به من لگه بازیهای بعدی کی هست. همه بازیهای بعدی ایران رو لیست کنید لطفا با تاریخ.

ایران چند تیم دیگه باید ببره تا صعودش قطعی باشه؟

ساعت 5:30 / ایران - استرالیا

ساعت 8:15 / چین - فرانسه

ساعت 11 / لهستان - کانادا

ساعت 14:40 / ژاپن - ونزوئلا

یکشنبه 9 خرداد
ساعت 5:30 / ایران - کانادا

ساعت 8:15 / ونزوئلا - استرالیا

ساعت 11 / فرانسه - لهستان

ساعت 14:35 / ژاپن - چین

سه شنبه 11 خرداد
ساعت 5:30 / استرالیا - کانادا

ساعت 8:15 / چین - ونزوئلا

ساعت 11 / ایران - فرانسه

ساعت 14:40 / ژاپن - لهستان

چهارشنبه 12 خرداد
ساعت 5:30 / ونزوئلا - کانادا

ساعت 8:15 / فرانسه - استرالیا

ساعت 11 / چین - لهستان

ساعت 14:35 / ایران - ژاپن

پنج شنبه 13 خرداد
ساعت 5:30 / کانادا - فرانسه

ساعت 8:15 / ایران - چین

ساعت 11 / لهستان - ونزوئلا

ساعت 14:40 / ژاپن - استرالیا

شنبه 15 خرداد
ساعت 5:30 / چین - استرالیا

ساعت 8:15 / ونزوئلا - فرانسه

ساعت 11 / ایران - لهستان

ساعت 14:35 / ژاپن - کانادا

یکشنبه 16 خرداد
ساعت 5:30 / ایران - ونزوئلا

ساعت 8:15 / کانادا - چین

ساعت 11 / استرالیا - لهستان

ساعت 14:40 / ژاپن - فرانسه
واقعا اینجاست که اهمیت داشتن یه سرمربی باتجربه مشخص میشه

وقتی ۲ ۰ عقب افتادن من گفتم که باختن
گرفتم خوابیدم و وقتی بیدار شدم بازی رو ۳ ۲ برده بودن

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
واقعا تایم اوتاش عالی بود و تعویضاش

سلام و تبریک.
عزیزان رده بندی به صورت تعداد برد هست یا امتیاز؟
برد

alirahimi13

Registered User
لایک‌ها
264
الان شبکه ورزش ژاپن چین رو داره میده به مراتب چین سخت تره چین دفاعی خیلی خوبی داره اگه پس فردا فرانسه رو ببریم با باخت احتمالی ژاپن به لهستان و استرالیا به کانادا 90 درصد سعودمون قطعیه

alirahimi13

Registered User
لایک‌ها
264
ژاپن ظرفیتش همینه بهترین ها رو از کشورسون جمع کردن همینا خامشون از لیگ دو ایران هم کمتره انقدر تمرینشون میدن اردو و امکانات عالی میرسن اینجا

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من نمیدونم چرا بازیکن های ایران اکثرا هی تند تند مصدوم میشن...من به شخصه خیلی خیلی کم دیدم تیم ها بازیکنهاشون مصدوم بشن ولی ایران تو هر تورنمتی رفته 2 3 تا مصدوم داده.

غفور هم بازی با فرانسه از دست داد.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نظر من در این که فرانسه یکی از بهترین تیم های حال حاظر دنیاست هیچ شکی نیست ولی همین تیم 4 ماه پیش تو فینال قهرمانی اروپا که تیم اول به المپیک میرفت مستقیم ، در مقابل هزاران تماشاگر خودی با نتیجه 3-1 مغلوب روسیه شد..روسیه بدون موزرسکی....چیزی که تو اون بازی مشهود بود بعد از ست اول که فرانسه برده بود تو ست های بعد دفاع های خارق العاده بازیکن های روسیه کل تیم فرانسرو از هم پاچوند...یعی انگاپت کلا محو شده بود تو بازی از بس دفاعش کردن...فردا اگر دفاع خوب عمل کنه روز حوبی خواهیم داشت...یکی از پون های واقعا مثبت فرانسوی ها اینه که من به شخصه این همه بازی ازشون دیدم تا حالا ندیدم ست اول رو ببازند.

سایت دان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ایشالله میریم المپیک
این نسل خیلی خوبه

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
انشالا
ولی تیم چین خیلی قدرتمنده
لهستان فرانسه که قطعا بالا میرن میمونه ایران و چین که اینم بازی مقابل هم تعیین میکنه

Sent from my SM-A800I using Tapatalk

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دفاع رو تورمون واقعا کنده...میرزاجانپورم که تر زده تو بازی.

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
حریف فرانسه نمیشیم

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
موسوی واقعا هیچ کاری نکرد تو این بازی...واقعا هیچی نبود موسوی تو این بازی...یه دونه دفاع نکرد...اخه چرا اینقدر کند شدی تو...فک کنم تو طول 3 ست ما فقط یدونه دفاع داشتیم ولی فرامسویها اکثر توپ هارو دفاع کردن...متاسفانه خیلی خیلی کنده دفاع روتورمون....تمام امتیازامون روی اسپک و سرویس به دست امد.

alirahimi13

Registered User
لایک‌ها
264
یه جورای به نفعمون شد ست سوم رو نبردیم دو تا بازی مهم با ژاپن و چین داریم ببریم تمومه بازیکنا خودشون هم ترجیح میدادن زیاد تلاش نکنن بردن ژاپن مهمتراز فرانسه است تو این مسابقات

vayne solidor

Registered User
لایک‌ها
384
چقدر بد بازی کردیم.
نکته جالب اینه که هیچکس نمیدونه نحوه صعود تیم های اسیایی چطوریه .اون مجری احمق که میگه فقط یک تیم از اسیا میره حتی اگه چهار تیم اول اسیایی باشند که اشتباه محضه اگه تو سه تیم اول یه تیم از اسیا باشه تیم چهارم مسابقات هم میره المپیک.
بازی مرگ و زندگی تو این تورنمت بازی با چینه الان از همه تیم های اسیایی سرحال تره باید ببینیم چی میشه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
واقعا دمشون گرم
یه امتیاز هم نمیتونستن بگیرن ؟؟
انگار فرانسه قلق تیم مارو داره

signul

Registered User
لایک‌ها
938
امروز خیلی بد بازی کردیم