• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

والیبال

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
عجب بازی حساب شده ای ...بسی لذت بردیم .
صربستان بد جوری چند امتیاز آخر ست 5 رو از دست داد .
این پسره که بهترین بازیکن شد چقدر جو گیر بودااا

.

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای چه میکنه این تیم والیبال

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک میگم. تیم فوق العاده بازی کرد. من استخر بودم برگشتم دیدم 2 1 عقبیم از صربستان

اما واقعا بچه ها عالی بازی کردند. بخصوص نظری افشار و فیاضی

بابا جوگیری هم داره. تو بازی جام جهانی بهترین بازیکن زمین بشی. خودش فکر نمیکرد بهترین بازیکن انتخاب بشه.

دمت گرم ولاسکو

بازی بعدی کی و با چه تیمیه ؟

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
فردا صبح با تیم قدرتمند لهستان
لهستان واقعا با قدرت و ترکیب کامل اومده تو این مسابقات
بنظر من یکی از 3 تیم بالای جدول باشه

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
بازي با لهستان پنجشنبه هست ساعت 9:40
3آذر – ساعت۹:۴۰ : ایران – لهستان

4آذر – ساعت۵:۴۰ : ایران – آرژانتین

6آذر – ساعت۵:۴۰ : ایران – امریکا

۷آذر – ساعت۵:۴۰ : ایران – مصر

8آذر – ساعت۹:۴۰ : ایران – چین

11آذر – ساعت ۵:۴۰ : ایران – برزیل

12آذر – ساعت۵:۴۰ : ایران – روسیه

13آذر – ساعت۹:۴۰ : ایران – ایتالیا

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
از پس لهستان بر نمياييم 3 بر صفر ميبازيم
ولي جمعي ساعت 5:40 با آرژانتين مطمئنا بازي حيثيتيه
آخه مربي ما آرژانتيني هست
اگه 3 بر 2 هم ببازيم خوبه
يك امتياز ميگيريم
مربي ايران گفته براي كسب تجربه ما نمياييم
درضمن گفته مسابقاتي كه 2 ماه ديگه برگذار ميشه
در آن مسابقات سهميه المپيك رو كسب ميكنيم
ولي متاسفانه هيچ اطلاعاتي راجع به اون مسابقات كسي نداده؟؟

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Nagoya, Japan, November 22, 2011 - An inspired Iran posted a five-set victory (25-17, 18-25, 21-25, 25-21, 15-11) on the third day of first-round action in the 2011 FIVB Men's World Cup at "Nippongaishi" sports hall on Tuesday afternoon. The victory gave Iran a 2-1 mark in the tournament, while European champion Serbia slumped to 0-3. Mehdi Bazargarde (17 points) and Mohammad Mousavi (14 points) led a balanced scoring attack for Iran, which played a fine all-around game under the direction of coach Julio Velasco. Ivan Miljkovic was the focal point for Serbia, scoring a match-high 22 points. Dragan Stankovic and Marko Podrascanin added 14 each. Pourya Fayazi was named the most impressive player of the match.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Bazargarde rose high for a spike to give Iran an 8-7 lead at the first TTO in the opening set. Miljkovic scored four early points for Serbia. A nice dink by Serbia's Vlado Petkovic made it 9-8 for Iran. Iran ran off the next four points and Serbia took a timeout trailing 13-9. The Iranians led 16-12 at the second TTO. Down 20-14, Serbia called another timeout. When Serbia scored three straight points, Iran responded with a timeout of its own. Mousavi drilled a spike after the timeout to make it 22-17 Iran. A Serbian mistake gave Iran set point and they closed it out 25-17 on a good block at the net. Bazargarde led Iran with five points in the set.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Serbia moved out to a 5-2 lead in the second set after a strong spike by Miljkovic. The Serbs led 8-5 at the first TTO. Iran scored the first three points after the TTO to equalize 8-8. A Bazargarde block put Iran ahead 12-8 and Serbia then called timeout. Podrascanin split the Iranian defense with a spike and Serbia tied the score 12-12. Serbia was in front 16-14 at the second TTO. Following the TTO, Serbia took the next three points. A Miljkovic spike made it 23-17 for Serbia and they took the set 25-18. Miljkovic led the way for Serbia with five points in the second set, while Arash Kamalvand had the same for Iran.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]The third set was tightly contested early on. Bazargarde soared to smash a spike and Iran had an 8-7 advantage at the first TTO. Serbia was ahead 15-12 when Iran's Pourya Fayazi scored on a nice dink. The Serbs were on top 16-12 at the second TTO. Iran closed to within 18-17, but Amir Ghafour then served into the net. A Miljkovic spike gave Serbia a 23-20 lead and the set appeared within grasp. Serbia clinched it 25-21 on a block by Miljkovic.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]A Bazargarde block staked Iran to a 7-3 edge in the fourth set. Iran was up 8-6 at the first TTO. An Iranian error knotted the score 10-10. An Alireza Nadi spike gave Iran a 15-12 lead and they led 16-12 at the second TTO. A Miljkovic spike sailed long and Iran boosted its lead to 19-13. With a 22-19 lead, Iran took a timeout. Serbia held off a set point on a spike by Podrascanin, but succumbed on the ensuing point 25-21.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]The final set was tight as expected. A Podrascanin spike tied the score 6-6 and he followed that with a service ace. Miljkovic responded with a spike to make it 7-7 and Serbia was on top 8-7 at the TTO. A beautiful dink by Stankovic made it 9-8 for Serbia. Iran fought back and took a 10-9 lead on a block by Alireza then went up 11-9 when Serbia touched a ball that appeared headed out. A spike by Bazargarde put Iran up 13-9 and Serbia then called a timeout. Iran clinched the match 15-11 on a spike by Fayazi. [/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]

[/FONT]

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
تبریک بابت این برد خوفناک :lol: واقعا تعجب کردم و فهمیدم با داشتن یک برنامه ریزی مناسب و در اختیار گرفتن مربیان بزرگ چقدر میتونیم در بازیهای تیمی هم موفق باشیم. صربستان ابدا کم تیمی نبود. فکر کنم این بزرگترین پیروزی تاریخ والیبال ایران بوده تا حالا

ساسان جان دیدی متکی بودن به یه بازیکن اصلآ خوب نیست؟؟
همون بازیکنی که واسه صرب 30 امتیاز تو بازی اول آورده بود امروز حسابی شناخته شده بود و با اینکه کاپیتان و پر تجربه ترین بازیکن صرب بود،وقتی خوب شناخته شد دیگه نتونست هیچ کمکی به صربستان بکنه و راحت دفاع میشد.
ولی تو تیم ایران خوبیه کار اینجاست که کار بین بازیکنها پخش میشه،متکی به یه نفر نیستن.

امروز از وقتی که فرهاد نظری افشار اومد تو زمین کلی توپ به فرهاد داده شد،چند تا توپ عالی به فیاضی داده شد،نادی و موسوی هم به همین منوال.
اتفاقآ این خوبیه ایرانه که توپها بین همه پخش میشه.
افشین جان واقعیتش من والیبال رو اینجوری میشناسم که هر تیمی باید یه لیدر قدرتمند داشته باشه .البته به این لیدر کل تیم و تاکتیکهای مربی هم باید کمک بکنند تا در ضد تاکتیکهای رقبا گرفتار نشن. به هر حال قبول دارم در هر ورزشی متکی بودن صرف به یک نفر کار حساب شده ای نیست.

در کل عشق است تیم ملی و ولاسکو

به امید پیروزی های بعدی

شاد و پیروز باشد

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
[h=4]خولیو ولاسکو سرمربی تیم ملی والیبال ایران در نشست خبری پس از کسب دومین پیروزی در جام جهانی والیبال گفت: من از این پیروزی خیلی خوشحالم هستم، نه تنها به دلیل این که ما قهرمان اروپا را شکست دادیم، بلکه به این دلیل خوشحال هستم که در تمام طول تابستان گذشته تیم صربستان را به عنوان الگو برای بازیکنان خود معرفی می‌کردم و حال از پیروزی برابر این تیم خیلی مسرور هستم.
وی افزود: بازیکنان ما در این دیدار نشان دادند که یاد گرفته‌اند امتیاز توپهای رفت و برگشتی را به دست آورند. به نظرم صربستان امروز بهترین عملکرد خود را به نمایش نگذاشت. من پیش از این دیدار به بازیکنان خود گفته بودم اگر ما شانسی برای پیروزی مقابل قهرمان اروپا داشته باشیم باید از آن نهایت استفاده را ببریم.
[/h]

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
من که واقعا باور نمیکردم بتونیم صربستان رو ببریم
دم همه بچه های بحال و باغیرت والیبال گرم که یه حالی به این ملت دادن
لهستان چند وقت پیش 3-2 بره بودیم ولی این بازی جنبه رسمی داره و اگر لهستان رو هم بزنن که دیگه واویلاست

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
من که واقعا باور نمیکردم بتونیم صربستان رو ببریم
دم همه بچه های بحال و باغیرت والیبال گرم که یه حالی به این ملت دادن
لهستان چند وقت پیش 3-2 بره بودیم ولی این بازی جنبه رسمی داره و اگر لهستان رو هم بزنن که دیگه واویلاست
لهستان برا قهرمانی اومده
قدرت فوقالعاده بالایی دارن
تو 2تا بازی قبلیشون مشخص بود
سخته خیلی سخته برد این تیم

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
دوباره پخش نمیکنه بازی رو ؟ 5 صبح اخه ستمه ! :D

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
لهستان بازی امروزش مقابل ارژانتین رو 3-1 برد تا با 3 برد بره صدر جدول . لهستان دو تا از بازیهاشو 3-1 برده و یکیشو 3-0 و فعلا اوله . لهستان همون کوبایی که ما رو 3-0 برد در اولین بازیش 3-0 شکست داد . توی ست چهارم بازی امروزش با ارژانتین هم تونست 25-7 پیروز بشه . برزیل هم امروز 3-2 به ایتالیا باخت . در کل خیلی خر تو خره !

اگه بتونیم 3-2 هم ببازیم اولین تیمی هستیم که اینقدر خوب باختیم !:D

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
سلام تبريك براي برد بر صربستان
عجب بازي بود من كه از 5 صبح بيدار بودم و منتظر بازي
سرمربي ايران قبل از برگذاري مسابقات گفته بود ما در اين مسابقات نميتوانيم سهميه المپيك كسب كنيم در ضمن براي كسب تجربه هم نيامديم اومديم خودمون رو نشون بديم
ولي مسابقاتي كه 2 ،3ماه ديگه برگذار ميشه
سهميه المپيك رو كسب ميكنيم
كي ميدونه او مسابقات چه مسابقاتي هست
و چه تيمهايي شركت دارند وكجا برگذار ميشه؟؟

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
سلام تبريك براي برد بر صربستان
عجب بازي بود من كه از 5 صبح بيدار بودم و منتظر بازي
سرمربي ايران قبل از برگذاري مسابقات گفته بود ما در اين مسابقات نميتوانيم سهميه المپيك كسب كنيم در ضمن براي كسب تجربه هم نيامديم اومديم خودمون رو نشون بديم
ولي مسابقاتي كه 2 ،3ماه ديگه برگذار ميشه
سهميه المپيك رو كسب ميكنيم
كي ميدونه او مسابقات چه مسابقاتي هست
و چه تيمهايي شركت دارند وكجا برگذار ميشه؟؟

مسابقات والیبال انتخابی المپیک 2012 در قاره آسیا از تاریخ 2 تا 10 ژوئن 2012 به میزبانی ژاپن برگزار می شه و از اون مرحله هم فقط یک تیم آسیایی مجوز حضور در المپیک رو کسب خواهد کرد

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
مسابقات والیبال انتخابی المپیک 2012 در قاره آسیا از تاریخ 2 تا 10 ژوئن 2012 به میزبانی ژاپن برگزار می شه و از اون مرحله هم فقط یک تیم آسیایی مجوز حضور در المپیک رو کسب خواهد کرد
نامرديه
بايد قهرمان آسايا ميرفت جام جهاني
چرا همه مسابقات تو ژاپن هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام . جدول در پایان روز سوم و دور اول :

1- روسیه 9
2- لهستان 9
3- برزیل 7
4- کوبا 6
5- ارژانتین 5
6- ایتالیا 5
7- ایران 5