• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وام 25 خرید خودرو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
بله همه این ها متعصفانه درست هست. من فکر کنم فردا این اتحاد شکسته بشه چون یه سری خبر ها از دوستان به من رسیده که بعضی ها میخوام برن از صبح مقابل نمایندگی ها برای ثبت نام اگر چنین اتفاقی بیافته باید یعنی :general208:
:general208:

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
این حرف خودت هست که مستقیم من رو خطاب قرار دادی
خجالت نمیکشی......توهین میکنی،دروغ هم میگی،،،،شعروت اندازه همون کمپینی های بیشعور دلقک دیگه هست
کارگر اخراجی که نتونه سر کار وایسه کارش میشه توهین و تهمت که از حسادت میاد
از یه شرکت نفرت داری چرا به بقیه فحاشی میکنی
لازم نیست توی این تاپیک ادب و شعور خانوادگیت رو به رخ همه بکشی
7455c8df60ba76ffa8add999f804412d.jpg

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
ببین داداش من که با تو دشمنی ندارم
از خودت پرسیدی چرا باهات اینطوری رفتار میکنم؟
دشمنینداریم که تو هم مثل آدمای دیگه
اما انصافا انتظار داری بیام قربون صدقت برم وقتی داری میگی این وام خوبه؟
آخه مرد مومن کجاش خوبه ؟
میگی اگر کسی نیاز بهخودرو داره براش مناسبه
خوب کجاش مناسبه ؟
اینکه پراید رو بخره 40 میلیون ؟
اینکه ماهیانه 400 تومن قسط بده
بخواد با اون ماشین مسافرکشی هم بکنه بازم فایده نداره ماشین بعدز از 2 سال اوراقی میشه مرد مومن که هنوز قسطش تموم نشده 10 تومنم نمیخرن
بهتر نیست مردم نخرن تا دولت دوباره قیمتارو بیاره پایین ؟
یا نه برن بخرن که بازم قیمت بره بالا و کیفیت 0 ؟
بازم دوبراه کمربند پوسیده بزارن با روکش نو ؟
تا حالا وسط اتوبان تسمه تایم ماشین صفرت پاره شده درجا بمیری ؟
تا حالا زنو بچت یتیم شدن چون لاستیک ماشین 0 برای 6 سال پیشه و تاریخش گذشته ؟ تا بفهمی چه دردی داره ؟

هه ببین دارم به کی میگم

اوکی شما ادامه بده من دیگه حرفی ندارم ...

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ببین داداش من که با تو دشمنی ندارم
از خودت پرسیدی چرا باهات اینطوری رفتار میکنم؟
دشمنینداریم که تو هم مثل آدمای دیگه
اما انصافا انتظار داری بیام قربون صدقت برم وقتی داری میگی این وام خوبه؟
آخه مرد مومن کجاش خوبه ؟
میگی اگر کسی نیاز بهخودرو داره براش مناسبه
خوب کجاش مناسبه ؟
اینکه پراید رو بخره 40 میلیون ؟
اینکه ماهیانه 400 تومن قسط بده
بخواد با اون ماشین مسافرکشی هم بکنه بازم فایده نداره ماشین بعدز از 2 سال اوراقی میشه مرد مومن که هنوز قسطش تموم نشده 10 تومنم نمیخرن
بهتر نیست مردم نخرن تا دولت دوباره قیمتارو بیاره پایین ؟
یا نه برن بخرن که بازم قیمت بره بالا و کیفیت 0 ؟
بازم دوبراه کمربند پوسیده بزارن با روکش نو ؟
تا حالا وسط اتوبان تسمه تایم ماشین صفرت پاره شده درجا بمیری ؟
تا حالا زنو بچت یتیم شدن چون لاستیک ماشین 0 برای 6 سال پیشه و تاریخش گذشته ؟ تا بفهمی چه دردی داره ؟

هه ببین دارم به کی میگم

اوکی شما ادامه بده من دیگه حرفی ندارم ...
اینا همش یه مشت حرف قشنگه که فقط بدرد قاب گرفتن میخوره , شما اصلا با واقعیت و منطق به این موضوع نگاه کردی یا فقط جو کمپین شما رو گرفته ؟
با این واقعیت که یه کارگر بیچاره که روز مزد هست و هرگز نمیتونه پس انداز کنه با 4 تومن میتونه همون پراید آشغال رو بخره ؟
چرا کارگر رو مثال میزنم برات ! اصلا خود من , با 34 سال سن و 15 سال کار کردن کل پس اندازم چند میلیون ناقابله که حتی پول دوچرخه هم نمیشه ولی ....
ولی چی داداش ؟ به واسطه همین وامی که شما میگی بدرد نمیخوره سال 89 من یه 206 خریدم , اون زمان وام 7 تومن بود و 206 تقریبا زیر 14 تومن
خب به نظرت چه اتفاقی افتاد ؟ 206 من رو الان چند میخرن ؟ 5 تومن ؟ 10 تومن ؟ 15 تومن ؟
حالا اگه قرار بود مثل شما فکر میکردم که اوه وام 7 تومنی رو دارن میکنن تو پاچم و باید 10 تومن پس بدم به نظرت الان میتونستم ماشین داشته باشم ؟
اصلا کی تا حالا شده ماشین ارزون بشه که الان میگی پراید رو بعد دو سه سال 10 تومن هم نمیخرن ؟
همین پراید 89 قیمتش بوده 8-9 تومن ولی الان تو بازار کمتر از 14-15 تومن نیست , طرف ماشین رو خریده 5 سال سوار شده , با توجه به رشد تورم هم حساب کنی ضرر نکرده و داره به قیمت 14 تومن میفروشه
بعید میدونم یه هیچ کدوم از این موارد که گفتم فکر کرده باشی

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
سیاست انگلیسی!
یکروز سرمیز نهار دیپلمات انگلیسی به سیاستمدار روس گفت: اگربتوانی قدری خردل به خورد گربه بدهی نهارمهمون منی, سیاستمدار روس بدون تامل پس گردن گربه رو گرفت, وقتی قاشق پر خردل رابه طرف دهان گربه برد, گربه با استشمام بوی تند خردل چنگی به دست او زد ودرحالیکه دست مرد روسی را خونین ساخته بود, باسرعت به پایین پرید.

دیپلمات انگلیسی درحالیکه نگاه معناداری به دوست روسی اش میکرد, به طرف گربه رفت ویک تکه گوشت را جلوی گربه گذاشت. گربه وقتی مشغول خوردن شد آهسته دم اورا بلند کرد و مقداری خردل به مخرج گربه مالید! گربه با احساس سوزش از جا پرید, جستی زده فرارکرد ورفت زیرمیز رستوران وپایش را بلند کرد وبه سرعت مشغول لیسیدن ما تحتش شد. دیپلمات انگلیسی درحالیکه گربه رابه همکار روسی اش نشان می داد گفت: یادگرفتی که چیزی را به بعضی ها چطوری باید خوراند؟

( اندر حکایت وام ایران خودرو )

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
اصلا وام کجا بود؟؟امروز دوشنبه است دیگه؟فکر نکنم خبری باشه

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
هدف این وام بالابردن قیمت خودرو هست
ایران خودرو و سایپا چون نمیتونستند به طور مستقیم قیمت ها را افزایش بدن نقشه ی این وام رو ریختن
اینطوری بجای اینکه مثلا 2 میلیون قیمت پراید رو افزایش بدن با وام پراید 20 میلیونی رو 40 میلیون قیمت گذاری کردند
یعنی 20 میلیون افزایش قیمت

hexman

Registered User
لایک‌ها
772

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
از منابع مطلع شنیدم که کل مبلغ اختصاص یافته برای طرح حداکثر ۱۵۰۰ میلیارد تومنه
یعنی حدود ۷۰هزار خودرو با این شرایط فروخته میشه.اشخاص واجد شرایط و نیازمند خودرو تعلل نکنن
با احتساب نرخ تورم رسمی(۱۵٪)سود واقعی این تسهیلات حدود۱٪ است
شرکت های لیزینگ زیره ۳۰٪ سود نمیگیرن
به نظرات هم احترام بگذاریم.دوستانی که میگن کمپین و... نظرشون محترمه و اونها هم به نظر بقیه احترام بزارن

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
کسی امروز به نمایندگی ها مراجعه کرده؟ استقبالی شده از این طرح نجات خودروسازان؟!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
متن زیر رو از جایی براتون کپی کردم . بخونید و خودتون قضاوت کنید :

پیشنهاد جالب یکی از کارمندان شرکت بیمه در مورد وام ۲۵ میلیونی:

در صورتی که وام خودرو را در یکی از شرکتهای بیمه سرمایه گذاری کنیم در پایان ۷ سال چه مبلغی خواهیم داشت؟

گزینه اول:
شما خودرو میخرید و۷ میلیون را نقد و ۲۵ میلیون را طی اقساط ۷ ساله ماهانه ۴۹۶ هزار تومن میپردازید در پایان سال هفتم یک خودروی ۷ ساله با حدود ۲۱۰ هزار کارکرد که ۴۹ میلیون برایش پرداختید و حدود ۱۸ میلیون می ارزد خواهید داشت

گزینه دوم :
اگر ماهیانه ۴۹۶ هزار تومن در یک شرکت بیمه عمر سپرده گذاری و ۷ میلیون را در یکی از بانکها سپرده گذاری طولانی مدت نمایید در پایان سال هفتم شما از شرکت بیمه با سود تضمین شده نقدا حدود ۱۰۶ میلیون بابت بیمه عمر دریافت و از بانک حدود ۳۱ میلیون گرفته و جمعا ۱۳۷ میلیون پول خواهید داشت.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
از منابع مطلع شنیدم که کل مبلغ اختصاص یافته برای طرح حداکثر ۱۵۰۰ میلیارد تومنه
یعنی حدود ۷۰هزار خودرو با این شرایط فروخته میشه.اشخاص واجد شرایط و نیازمند خودرو تعلل نکنن
با احتساب نرخ تورم رسمی(۱۵٪)سود واقعی این تسهیلات حدود۱٪ است
شرکت های لیزینگ زیره ۳۰٪ سود نمیگیرن
به نظرات هم احترام بگذاریم.دوستانی که میگن کمپین و... نظرشون محترمه و اونها هم به نظر بقیه احترام بزارن
بنظرم خرید نقدی از فروشندگان این خودرو قسطی زیر قیمت بازار حدود2-3 میلیون گزینه بهتری برای افراد دست به نقد باشه با لحاظ کردن شرایط قانونی،نظر سایر دوستان چیه؟
سمندEF7 هم دقیقا از شنبه و 405 SLX هم حدودایکی دوماهی هست گرون کردند..

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316

در صورتی که وام خودرو را در یکی از شرکتهای بیمه سرمایه گذاری کنیم در پایان ۷ سال چه مبلغی خواهیم داشت؟

گزینه اول:
شما خودرو میخرید و۷ میلیون را نقد و ۲۵ میلیون را طی اقساط ۷ ساله ماهانه ۴۹۶ هزار تومن میپردازید در پایان سال هفتم یک خودروی ۷ ساله با حدود ۲۱۰ هزار کارکرد که ۴۹ میلیون برایش پرداختید و حدود ۱۸ میلیون می ارزد خواهید داشت

گزینه دوم :
اگر ماهیانه ۴۹۶ هزار تومن در یک شرکت بیمه عمر سپرده گذاری و ۷ میلیون را در یکی از بانکها سپرده گذاری طولانی مدت نمایید در پایان سال هفتم شما از شرکت بیمه با سود تضمین شده نقدا حدود ۱۰۶ میلیون بابت بیمه عمر دریافت و از بانک حدود ۳۱ میلیون گرفته و جمعا ۱۳۷ میلیون پول خواهید داشت.
دقیقا همین موضوع را ما داشتیم چند وقت پیش به یکی از دوستان میگفتیم که میخواست ماشین با این روش بخره .هر کی با این روش ماشین مشتی مندلی نه بوق داره و صندلی :p:D بخره قعلا ضرر میکنه وقتی کسی میتونه ماهی 500 بده چه نیازی به این وام هست با این پول اولیه و اون ماهی 400 و 500 تومان میشه تو بهترین بانک ها و بیمه ها سرمایه گذاری کرد و بیشتر سود کرد نه اینجوری که همش ضرر هست

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
جماعت صف کشیده که روزی به خاطر یک شیر آبکی از ساعت پنج صبح زنبیل میگذاشتند و داخل صف های طولانی ساعت ها انتظار میکشیدند تا یک تا چند عدد شیر دریافت کنند امروز از صبح برای خرید ماشین های کاغذی مقابل نمایندگی ها صف کشیده اند جالب این جا است که میگویند بعضی ها چند تا خودرو ثبت نام کردند:eek::general410::general707:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

گزینه اول:

گزینه دوم :

بلی البته این مال کسی هست که نیازش خودرو نیست....وگرنه بعد از ۷ سال میتونه ماشین 100 تومنی سوار بشه.......وام مشکل حال رو حل میکنه،سرمایه گذاری مشکل آینده
فلسفه وام و سرمایه گذاری جدا هستند
کاش این کارمند بیمه قبلا هم اسن مطلب رو برای سایر وام ها منجمله وام مسکن،لیزینگ و غیره هم میگفت

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
کاش این کارمند بیمه قبلا هم اسن مطلب رو برای سایر وام ها منجمله وام مسکن،لیزینگ و غیره هم میگفت
البته من علاقه و فرصتی برای ورود به این بحث ندارم اما وام مسکن به طور کل بحثش جداست چون مسکن به نوعی یک آیتم برای سرمایه گذاره هم محسوب میشه. یعنی شما امروز اگه یک مسکن با وام تهیه کنی و 7 سال بابتش قسط بدی با بهره 16 درصد و حتی 21 درصد ، ارزشش نه تنها کم نمیشه بلکه بعد از 7 سال شاید با رشد قیمت 100 درصدی و حتی بیشتر هم مواجه بشه. اما قضیه خودرو کاملاً بر عکسه. خودرو همون دقیقه اولی که تحویل میگیری و از درب نمایندگی خارج میشی از قیمتش کم شده و ماه به ماه هم بیشتر از قیمتش کم میشه. خود شما حاضری الان خودرویی که 7 سال کار کرده و بالای 200 هزار راه رفته بخری؟!
اگر هم بحث نیاز رو مطرح می کنید باید خدمتتون عرض کنم که این یک سو استفاده محض از نیازمندی افراده . یعنی چاپیدن و دست کردن تو جیب افرادی که توان خرید نقدی محصولات رو ندارند.
از طرفی این رو هم اضافه کنم ، اینطور که از گوشه و کنار شنیدم خیلی از افراد علیرغم اینکه خودرو دارند و خودروی خارجی مدل بالا هم دارند ، باز هم تمایل دارند که به این شیوه یک خودروی دیگه هم خریداری کنند(دلیلش رو خودشون باید توضیح بدن). پس می بینید که همه افراد شرکت کننده هم نیاز مبرم ندارند!

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
البته من علاقه و فرصتی برای ورود به این بحث ندارم اما وام مسکن به طور کل بحثش جداست چون مسکن به نوعی یک آیتم برای سرمایه گذاره هم محسوب میشه. یعنی شما امروز اگه یک مسکن با وام تهیه کنی و 7 سال بابتش قسط بدی با بهره 16 درصد و حتی 21 درصد ، ارزشش نه تنها کم نمیشه بلکه بعد از 7 سال شاید با رشد قیمت 100 درصدی و حتی بیشتر هم مواجه بشه. اما قضیه خودرو کاملاً بر عکسه. خودرو همون دقیقه اولی که تحویل میگیری و از درب نمایندگی خارج میشی از قیمتش کم شده و ماه به ماه هم بیشتر از قیمتش کم میشه. خود شما حاضری الان خودرویی که 7 سال کار کرده و بالای 200 هزار راه رفته بخری؟!
اگر هم بحث نیاز رو مطرح می کنید باید خدمتتون عرض کنم که این یک سو استفاده محض از نیازمندی افراده . یعنی چاپیدن و دست کردن تو جیب افرادی که توان خرید نقدی محصولات رو ندارند.
از طرفی این رو هم اضافه کنم ، اینطور که از گوشه و کنار شنیدم خیلی از افراد علیرغم اینکه خودرو دارند و خودروی خارجی مدل بالا هم دارند ، باز هم تمایل دارند که به این شیوه یک خودروی دیگه هم خریداری کنند(دلیلش رو خودشون باید توضیح بدن). پس می بینید که همه افراد شرکت کننده هم نیاز مبرم ندارند!
من کاری با بحث دوستان ندارم ولی اینم فریبکاری هست،اولا هم مسکن و هم خودرو در ایران به دید واسطه گری و سرمایه خریده میشه،نگاه به رنگ ماشینهای خیابونها همه چیز را نشون میده و همچنین تعداد زیاد مشاور املاکی درکشور!!!بساز بفروش هم دلش به حال جوانان مملکت و آمار اشتغال نسوخته،میسازه تا باسود زیاد بفروشه،همونطور که ایرانفرقون میسازه تا بندازه به من وشما
بخواهی اینطور نگاه کنی،مسکن بعد از 7سال برای100%ضرره!!درضمن گران شدن مسکن به ضرر قشر ضعیف جامعه هست همونطور که خودرو گران به ضرر قشر ضعیف جامعه هست و درهردوحالت چاپیدن هست،کلا توی ایران چه دکتر چه مهندس چه دلال،به این طریق ثروتش را رشد میده و چه قبول داشته باشیم یا نداشته باشیم اقتصاد ایران همینه
در اینکه کسی خودرو نیاز نداره و بخاد از این طرح برای خرید بی دلیل،استفاده کنه،واقعا باید به عقلش شک کرد

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
استقبال گسترده از خودرو با وام 25 میلیونی/صف در مقابل نمایندگی‌ها علی‌رغم هوای بارانی

اقتصاد > صنعت - ایلنا نوشت:طرح خرید خودروهای اقساطی در قالب بسته تسریع در رونق اقتصادی، با استقبال گسترده مردم مواجه شد.

در ساعات اولیه صبح امروز استقبال مردم به گونه‌ای بود که در مقابل نمایندگی‌های ایران‌خودرو و سایپا، صف ایجاد شده است. این استقبال در حالی است که امروز هوای تهران سرد و بارانی می‌باشد.

مشاهدات نشان ‌می‌دهد بسیاری از ثبت‌نام کنندگان، بیش از یک خودرو ثبت‌ نام کرده‌اند.

3535

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
ایران خودرو بازپرداخت وام بیش از 4 سال را نپذیرفت
http://isna.ir/fa/news/94081810706/ایران-خودرو-بازپرداخت-وام-بیش-از-4-سال-را
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940818000467

یعنی ماهی 700 باید قسط بدی. کجا این طرح برای قشر محروم خوبه؟
کسی بخواد در این طرح شرکت کنه که باید حدودا ماهی 2.5 درآمد خالصش باشه و هیچ قسط دیگه ای هم نده

ضمن اینکه در خبر نوشته: ثبت‌نام برای استفاده از تسهیلات 25 میلیون تومانی خرید خودرو بنا بر کد ملی افراد صورت می‌گیرد و هر فرد تنها یکبار می‌تواند از مزایای این طرح استفاده کند.
شایعه سازی از نوع طرفداران لگن ساز! بعضیا چند تا ثبت نام کردن(منظورم سایتها بود)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا