• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واژه های که نباید هرگز به همسر خود بگویید

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
شاید شما هم به این نتیجه رسیده باشید که «حرف»، درد زیادی دارد. برخی از واژه ها و جملات سال ها مغز و روح آدمی را می خوردند و او را از درون نابود می کنند. بسیاری از انسان ها نمی دانند حرف هایشان چه تاثیرات مخربی بر روحیه اطرافیان دارد و خیلی راحت هر آنچه می خواهند را به زبان می آورند و اصلا هم برایشان مهم نیست چه ضربه ای به طرف وارد کرده اند.

انسان ها با همین کلمات به هم قول می دهند، به یکدیگر عشق می ورزند و به هم محبت می کنند. چرا باید از حرف و کلمات در جهت آزردن یکدیگر استفاده کنیم؟ چرا وقتی می توان با حرف های خوب شخصیت یک انسان را تقویت کرد و موجب پیشرفت او شد، از آن برای تخریب شخصیت انسان ها و اطرافیان استفاده می کنیم؟

در میان زوج ها استفاده غلط از واژه ها بسیار رواج دارد. بسیاری از آنها نمی دانند به مرور زندگی خود و روحیه طرف را نابود می کنند و برخی واژه یا عبارت های تلخ را به طور مکرر تکرار می کنند. انسان ها شاید این کلمات را فراموش کنند، اما تاثیرات روحی آن را فراموش نمی کنند. زخم بعضی حرف ها حتی پس از عذرخواهی نیز ترمیم نمی شود. متاسفانه انسان نمی تواند لحظه های سخت خود را به راحتی فراموش کند. برای همین است که بعضی از آدم ها حتی سال ها بعد خاطره حرف زشتی که به او گفته اید را برایتان تعریف می کنند و متوجه می شوید تا چه اندازه این حرف برایشان سنگین بوده که تاکنون در دل نگه داشته اند.

در اینجا 12 واژه یا عبارت بسیار ساده را نام برده ایم که تقاضا داریم هرگز به همسر یا فرد موردعلاقه خود نگویید.

228951_543.jpg
هرگز

در زندگی زناشویی نباید از واژه «هرگز» در مقابل همسر خود استفاده کنید. وقتی همسر شما می خواهد کاری انجام دهد این واژه را استفاده نکنید زیرا موجب برانگیخته شدن حس ناامیدی در او می شود.

همیشه

«همیشه» یکی از واژه های خطرناک زندگی زناشویی است. وقتی این واژه را به کار می گیرید گویا به طور غیر مستقیم به طرف می گوید او همیشه کار اشتباه انجام می دهد و این شما هستید که درست فکر می کنید و تصمیم می گیرید. «همیشه» بار «همه» یا «هیچ» دارد. از آن پرهیز کنید.

تنفر

تنفر به طور ذاتی بار منفی دارد. «تنفر» کلمه بسیار سنگینی است. زخم این واژه بسیار عمیق است. بسیاری از زن و شوهرها از این واژه برای کارهای یکدیگر استفاده می کنند. در واقع از سنگینی این واژه سواستفاده می کنند تا خواسته های خود را به طرف مقابل تحمیل کند. اما این کار علاوه بر اینکه غیر اخلاقی است، ناراحتی های عمیقی در روحیه طرف هم ایجاد می کند.

چاق
با تکرار واژه «چاق» در گوش همسر خود، او لاغر نمی شود. به جای استفاده از این واژه منفی که بار تمسخرآمیز دارد به او کمک کنید با ورزش و **** لاغر شود. برخی ها فکر می کنند اینقدر این را می گویم تا به خودت بیایی و لاغر شوی. اما این طور نمی شود. فقط به او لطمه روحی وارد می کنید.

احمق / گُنگ

توهین به شعور طرف مقابل به هیچ عنوان ایده خوبی نیست. به طور کلی مسخره کردن دیگران بسیار غیراخلاقی است. اما زن و شوهرها باید بیشتر مراقب باشند تا به شعور و سطح درک یکدیگر توهین نکنند. در ضمن، اگر آنها خنگ و گنگ و احمق بوده اند که با شما ازدواج نمی کردند!
228952_632.jpg
تنبل

با گفتن واژه تنبل نمی توانید کسی را مجبور کنید که زرنگ شود. تکرار این واژه باعث می شود طرف خودش هم باور کند تنبل است و اوضاع از آن چه بوده وخیم تر هم خواهد شد.
از تو یاد گرفته ...

اگر فرزند شما کاری انجام می دهد که اعصاب شما را به هم می ریزد و اصلا تحمل آن را ندارید، فورا انگشت اتهام به سمت همسر خود دراز نکنید که او این کارها را از تو یاد گرفته است.

این زشت / بی ارزش است

آیا شده است برای کسی کار خوبی انجام دهید و او در عوض تشکر، کاری انجام دهد که موجب ناراحتی شما بشود؟ شاید شما از دست‌پخت یا زیورآلات او خوشتان نیاید اما دلیلی ندارد برای خالی کردن حرص خود با او رفتاری زننده داشته باشید. همیشه تشکر و احترام گذاشتن به آدم ها نتیجه بهتر دارد. دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.

این مشکل من نیست

هنگامی که با کسی ازدواج می کنید مشکلات او، مشکلات شما می شود و برعکس. ازدواج یعنی شراکت در همه چیز. به جای اینکه خود را از مشکلات همسر خود دور کنید باید به او کمک کنید تا آنها را هر چه سریع تر برطرف کند. گفتن اینکه این مشکل من نیست هیچ مفهومی ندارد و نتیجه ای جز سرد شدن رابطه در انتظار شما نخواهد بود.

عجله کن!

هیچ کس دوست ندارد این واژه را بشنود. تقریبا همه می دانیم وقتی دیر شده است باید عجله کنیم و همه تلاش خود را در این راستا انجام می دهید. بنابراین تکرار این واژه فقط باعث استرس و ایجاد فضای منفی می شود.

ترکت می کنم

زن و شوهرها هنگامی که عصبانی هستند و کنترل اعصاب خود را از دست می دهند واژه های زشتی به یکدیگر می گویند و در خلال آنها شاید از عبارت بسیار سنگین ترکت خواهم کرد یا طلاق هم استفاده کنند. اگر واقعا نمی خواهید با فردی نامزدی یا ازدواج خود را ادامه دهید به جای تهدید واقعا این مساله را در جوی آرام مطرح کنید و از او بخواهید شما را ترک کند.
منبع: برترین ها

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
ازدواج دیگر چیست ؟

stole110

Registered User
لایک‌ها
481
تو فیسبوک یه جمله باحال دیدم : ازدواج ممنوع تا وقتی که ممنوع های خودمان را بشناسیم و به آن پایبند باشیم ...

Sales@TAM

Registered User
لایک‌ها
207
ازدواج دیگر چیست ؟
زدواج وحدتی اجتماعی یا قراردادی قانونی بین مردم است که باعث بوجود آمدن خویشاوندی می‌شود. این عمل در روابط میان اشخاص یک سنّت- معمولاً صمیمی و جنسی- که به طُرُقِ مختلف این مسئله تصدیق شده‌است- و وابسته به فرهنگ یا شاخه‌های فرهنگ در هر زمینه‌ای که درک بشود، می‌باشد. همچون یک اتحاد غالباً توسط مراسم عروسی رسمی می‌شود، که شاید به آن زناشویی هم گفته شود.

مردم دلایل زیادی برای وصلت‌کردن دارند که شامل یک یا تعداد بیشتری از موارد زیر می‌شود: قانون، جامعه، خواسته جنسی، احساس، اقتصاد، روان و مذهب. اینها ممکن است ازدواج‌های تنظیم‌شده، الزامات خانوادگی، تشکیلات قانونیِ یک هستهٔ واحد خانواده، قانون محافظت از کودکان و بیانیهٔ عمومی تعهد[۱][۲] را هم شامل شوند. معمولاً عمل ازدواج بین افراد شرکت کننده باعث بوجود آمدن هنجار یا الزامات قانونی می‌شود. در برخی جوامع این الزامات حتی به سوی برخی از اعضای خانواده‌های اشخاص ازدواج کننده کشیده می‌شود. برخی فرهنگ‌ها فسخ ازدواج را بواسطهٔ طلاق یا ابطال جایز می‌شمرند.

ازدواج یا پیوند زناشویی پیوندی آیینی‌است که طی احکام یا رسومی خاص بین زن و مرد در مذاهب و کشورهای مختلف برقرار می‌شود تا به تشکیل خانواده منجر گردد و می‌تواند منجر به زایش فرزند شود. در برخی از کشورهای جهان، ازدواج همجنس‌گرایان، یعنی ازدواج دو مرد یا دو زن با یکدیگر و تشکیل خانواده نیز وجود دارد.

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
ازدواج دیگر چیست ؟
ازدواج یک امری سنتی و قدیمیست که گاه از سر بیکاری یا بی برنامگی یا ناآگاهی صورت میگیرد! بشدت توصیه میشود خود را بخاطر چندبار ارضای جنس.. و عشقو حال اولیش خودتون رو گرفتار نکنید. چون راهیه که برگشت نداره. هر چیزی که برگشت نداره باید واسه انجامش یه عمر فکر کرد و همه ی جوانبش رو در نظر گرفت. با هرکی دوست داشتی میتونی زندگی کنی حتما که نباید خودتو بیچاره کنی. خلاصه تو این دوره زمونه خصوصا تو ایران خصوصا واسه جوونا (با عرض پوزش از همه) احمقانه ترین کار ممکنه.

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
ازدواج یک امری سنتی و قدیمیست که گاه از سر بیکاری یا بی برنامگی یا ناآگاهی صورت میگیرد! بشدت توصیه میشود خود را بخاطر چندبار ارضای جنس.. و عشقو حال اولیش خودتون رو گرفتار نکنید. چون راهیه که برگشت نداره. هر چیزی که برگشت نداره باید واسه انجامش یه عمر فکر کرد و همه ی جوانبش رو در نظر گرفت. با هرکی دوست داشتی میتونی زندگی کنی حتما که نباید خودتو بیچاره کنی. خلاصه تو این دوره زمونه خصوصا تو ایران خصوصا واسه جوونا (با عرض پوزش از همه) احمقانه ترین کار ممکنه.
تعریف شما رو از ازدواج بیشتر از اون دوستمون تو پست قبلی دوست دارم.
ازدواج مال خر است.

s_x

Registered User
لایک‌ها
116
تعریف شما رو از ازدواج بیشتر از اون دوستمون تو پست قبلی دوست دارم.
ازدواج مال خر است.
لطفا از جملات انتقادی استفاده کنید نه اینکه توهین کنید .
لطفا توجه داشته باشید که اگر قانون ازدواج نبود الان من و شمایی وجود نداشتیم .

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
لطفا از جملات انتقادی استفاده کنید نه اینکه توهین کنید .
لطفا توجه داشته باشید که اگر قانون ازدواج نبود الان من و شمایی وجود نداشتیم .
لطفا پست من رو کوت نکنید.
بنده با خود ازدواج مشکلی ندارم،بنده با طرز تفکزات پوسیده اطرافیانم و همچنین ازدواج در این مملکت مخالف می باشم.
اون هم من باب مزاح بود .

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
لطفا پست من رو کوت نکنید.
بنده با خود ازدواج مشکلی ندارم،بنده با طرز تفکزات پوسیده اطرافیانم و همچنین ازدواج در این مملکت مخالف می باشم.
اون هم من باب مزاح بود .
سلام، داداش ببخشید که نقل قولت کردم، فقط یه چیزی. من چندبار دیدم که توی تاپیک ها از همدیگه درخواست میکنن "پست من رو نقل قول نکن"، واقعا هنوز من متوجه نشدم چرا میگن. :confused: منم همین اول گفتم ببخشید چون به اون دوستمون گفتی منو کوت نکن الان ولی من کوتت کردم. جانِ من بهم توضیح بده چرا بعضی از دوستان از کوت کردن فراری هستن؟ ضررش چیه؟ o_O
یه بنده خدایی بود منو بیچاره کرده بود، خلاصه شب و روز نذاشته بود هی میگفت نقل قولایی که ازم کردیو پاک کن! والا نمیدونم یا من خنگم هنوز نفهمیدم یا نمیدونم خلاصه چی به چیه... ممنون میشم توضیح بدی. باز ببخشید کوتت کردم اگرچه نمیدونم چرا دارم معذرت خواهی میکنم! ;)
(و از دوستان معذرت که اینجا مطرح کردم چون نمیدونستم کجا باید مطرح کنم :D)

payam-torrent

Registered User
لایک‌ها
24
تجربه شخصی من از زندگی مشترک اینه که فقط وانمود کن شنونده ی خوبی هستی.همه چیز حله :)

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
میشه چند تا کتاب خوند و کلی تلاش کرد و پیش چند تا مشاور رفت هر هفته و کلی هزینه برای گل و کادو و ... کرد که زندگی خوبی با همسرت داشته باشی .
یا آپشن دوم رو میشه اجرا کرد و بدون انجام هیچ کاری زندگی خوبی داشته باشی : ازدواج نکردن .

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
میشه چند تا کتاب خوند و کلی تلاش کرد و پیش چند تا مشاور رفت هر هفته و کلی هزینه برای گل و کادو و ... کرد که زندگی خوبی با همسرت داشته باشی .
یا آپشن دوم رو میشه اجرا کرد و بدون انجام هیچ کاری زندگی خوبی داشته باشی : ازدواج نکردن .
دقیقا چرا خودتو اذیت کنی برای نیازای جنسی هم میتونی از طریق زید / یا پولی اوکی بشی دیگه چی میخوای!!

Sent from my C6903 using Tapatalk

• Like
Reactions: poq

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
بالا