• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واگذاري سيم‌كارت‌هاي 150 هزار توماني ايرانسل از فردا

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
برا خرید، شناسنامه کافیه ؟
همون موقع سیم کارد رو میدن ؟
نمیشه شمارشو انتخاب کرد ؟ :d

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برا خرید، شناسنامه کافیه ؟
همون موقع سیم کارد رو میدن ؟
نمیشه شمارشو انتخاب کرد ؟ :d

بله
بله ... البته اگه در شعبه مربوزط به ايرانسل اسم بنويسيد
يكي از دوستان من كه گرفته تعريف ميكرد كه مسئول اونجا براش كلي تو سيم كارتها گشته بود و يه شماره تر و تميز رو بهش داده بود :lol: :lol:
سند هم نميدن :)
اينم يه اخبار ديگه :

دزفولي با تاكيد بر اين كه اين تعرفه حداقل تا سه ماه آينده هيچ تغييري نخواهد كرد، گفت: در ماه‌هاي باقي مانده از سال، هر ماه 500‌هزار واگذاري خواهيم داشت و تعداد شهرهاي تحت پوشش خود را به نزديك 200 شهر خواهيم رساند. وي ادامه داد: يك شماره چهار رقمي ‌براي call center در نظر گرفته‌ايم كه هنوز شركت مخابرات آن را در سراسر كشور باز نكرده است، اما شماره‌هاي موقتي را در برگه‌هاي زمينه سيم‌كارت قرار داده‌ايم تا در صورت مشكل كاربران ما با آن تماس بگيرند.
او درباره قيمت سيم‌كارت‌ها‌ي اعتباري ايرانسل گفت:‌ ما هنوز در مورد تعرفه اين سيم‌كارت‌ها‌ با سازمان تنظيم مقررات به توافق نرسيده‌ايم و در مرحله بعدي، واگذاري آن آغاز خواهد شد.
مدير عامل ايرانسل تصريح كرد: در اين مرحله از واگذاري سرويس‌هاي پيام كوتاه، انتقال تماس، كنفرانس تلفني، نمايش شماره تماس گيرنده، مسدود كردن تماس و ارتباط با خارج از كشور برقرار است كه تا پايان سال سرويس‌هاي mms ،email، اينترنت و صندوق صوتي فعال خواهد شد و هيچ هزينه‌اي بابت اشتراك اين سرويس‌ها از مشتري دريافت نمي‌شود.
دزفولي در گفت‌وگو با ايسنا افزود: ظرفيت اين سيم‌كارت‌ها‌، هشت برابر سيم‌كارت‌ها‌ي اپراتور اول است و كاربران مي‌توانند دفترچه تلفني گسترده‌تر داشته باشند و همچنين راه‌اندازي سرويس‌هاي جديد ايرانسل به طور آنلاين روي سيم‌كارت‌ها‌ قرار مي‌گيرد و ديگر نيازي به مراجعه حضوري به دفاتر ايرانسل نيست. وي گفت: سيم‌كارت‌ها‌ي ايرانسل با اپراتور اول و شبكه تلفن ثابت و خارج از كشور ارتباط دارد و تا پايان سال با 200 كشور قرارداد رومينگ برقرار مي‌كنيم. او‌ با بيان اين كه قبوض تلفن هر ماه صادر مي‌شود و مهلت پرداخت آن 20روزه است، گفت: سيم‌كارت‌ها‌ي ايرانسل 20‌هزار‌تومان اعتبار دارند و مشتركان براي استفاده بيشتر از اين اعتبار بايد مبلغي به عنوان اعتبار در اختيار ايرانسل قرار دهند، در غير اين صورت، تلفن آنها قطع خواهد شد.
تعرفه نهايي ايرانسل
جزييات تعرفه نهايي سيم كارت‌ها‌ي اعتباري و معمولي شبكه تلفن همراه ايرانسل از سوي سازمان تنظيم مقررات راديويي به اين شرح اعلام شده است.
تعرفه يك دقيقه مكالمه داخلي با سيم كارت‌ها‌ي ايرانسل در هر نقطه‌اي از كشور به ازاي هر دقيقه 499ريال است. تعرفه فروش سيم كارت‌ها‌ي پس‌پرداخته (PostPaid) ايرانسل نيز 150هزار‌تومان در نظر گرفته شده است كه شامل 120هزار‌تومان هزينه اتصال و 30هزار‌تومان ماليات است. هزينه ماهانه آبونمان سيم كارت‌ها‌ي 150هزار توماني 756تومان تعيين شده است.
هزينه ارسال پيام كوتاه (SMS) براي مشتركان ايرانسل 16‌تومان است. هزينه هر دقيقه مكالمه مشتركان اين شبكه با مركز تماس (Call Center) و يا جست‌وجو در فهرست شماره‌هاي تلفن معادل پالس يك دقيقه مكالمه عادي محاسبه و منظور مي‌شود.
هزينه اتصال و راه‌اندازي سيم كارت‌ها‌ي پيش‌پرداخته (Prepaid) ايرانسل نيز 28 هزار و 800‌تومان تعيين شده كه شامل 24هزار‌تومان هزينه اتصال و 4هزار و 800‌تومان ماليات خواهد بود. هزينه هر دقيقه مكالمه با اين سيم كارت‌ها‌ با هر نقطه از كشور 62‌تومان خواهد بود.
هزينه ارسال پيام كوتاه (SMS) از طريق سيم كارت‌ها‌ي اعتباري ايرانسل 16‌تومان و هزينه هر دقيقه مكالمه با مركز تماس (Call Center) و يا جست‌وجو در فهرست شماره‌ها،‌ 62‌تومان است.
هزينه‌هاي فوق (به‌جز هزينه اتصال) بدون در نظر گرفتن 5درصد ماليات و يك درصد عوارض قانوني اعلام شده‌اند كه در هنگام صدور صورتحساب براي مشتركان سيم كارت‌ها‌ي پيش و پس پرداخته ايرانسل محاسبه خواهد شد.

منبع :
http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=15005

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان این ایرانسل کلاً آنتن هاش جدا هست از آنتن های اپراتور اول؟ یعنی باید تو کل کشور برای خودشون pts (همین بود؟!) بکارن؟!
Just_Cuz_19.gif

به نظر من از همين آنتن هاي مخابرات دارن استفاده ميكنند فقط سوئيچها رو ميبرن و وصل ميكنند
اين حرف من البته استنتاجي است و مدركي ندارم ولي دليل استنتاجم اينه:

در ماه‌هاي باقي مانده از سال، هر ماه 500‌هزار واگذاري خواهيم داشت و تعداد شهرهاي تحت پوشش خود را به نزديك 200 شهر خواهيم رساند

اين سرعت واگذاري به نظر من فقط با استفاده از دكل هاي مخابرات امكانپذيره
لااقل در كوتاه مدت ;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اين سرعت واگذاري به نظر من فقط با استفاده از دكل هاي مخابرات امكانپذيره
لااقل در كوتاه مدت

3soot جان منم همین همین فکرو کردم، حالا برای امتحان، چطوره دوستتون خطش که وصل شد با هم برید یه نقطه که آنتن دهیش چندان خوب نیست، با یه سیم کارت از اپراتور اول و یه سیم کارت از اپراتور دوم امتحان کنین ببینین اوضواع احوال آنتن چجوریه؟
73.gif

اگه کلاً از آنتن های مخابرات استفاده کنن که من می رم زود خطمو می فروشم
45.gif
(البته بماند، 700 خریدم، الان 390 می خرن!!
186.gif
)

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به احتمال زیاد آنتن هاش جداست . چند روز پیش نزدیک محله ما داشتند یک bts نصب می کردند و پشت لباس کارگر ها زده بود ایرانسل ولی ممکنه برای تقویت از IR_TCI هم استفاده کنه .

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
3soot جان منم همین همین فکرو کردم، حالا برای امتحان، چطوره دوستتون خطش که وصل شد با هم برید یه نقطه که آنتن دهیش چندان خوب نیست، با یه سیم کارت از اپراتور اول و یه سیم کارت از اپراتور دوم امتحان کنین ببینین اوضواع احوال آنتن چجوریه؟
73.gif

اگه کلاً از آنتن های مخابرات استفاده کنن که من می رم زود خطمو می فروشم
45.gif
(البته بماند، 700 خریدم، الان 390 می خرن!!
186.gif
)

والا يكي از مضخرفترين بخشي هاي آنتن دهي تو ايران فكر كنم حول و حوش بازار باشه البته آنتن هست ولي سويچها خيلي دير به دير خالي ميشن از بس تراكم مكالمه بالاست با دوستم اونجا بودم هيچ فرقي نداشت راحت گرفتمش و ارسال اس ام اس هم براحتي انجام شد جالب بود ;)
البته من كاري به اين شركت و كيفيت كارش ندارم مهمترين مسئله اين بود كه تابوي مخابرات فخيمه در تلفونهاي سلولي شكسته بشه كه احتمال ميره اينطوري بشه :)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به احتمال زیاد آنتن هاش جداست . چند روز پیش نزدیک محله ما داشتند یک bts نصب می کردند و پشت لباس کارگر ها زده بود ایرانسل ولی ممکنه برای تقویت از IR_TCI هم استفاده کنه .

عرض كردم در كوتاه مدت
طبيعتا ايرانسل تعهدي به مخابرات داده براي تقويت عملكرد و ايجاد پهناي باند بيشتر ولي تصور من اينه كه فعلا از همون دكل ها استفاده ميشه ... در آينده ممكنه با اين حجم واگذاري نصب دكل هاي جديد تو برنامه باشه ولي اين به معناي حذف دكل هاي اشتراكي نيست :) فكر ميكنم ايرانسل به يك همگرائي با مخابرات در استفاده از بعضي از تجهييزات و توسعه تجهيزات در آينده رسيده :)

بالا