• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واگذاري يك فروشگاه حرفه اي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
سلام به همه.دوستان من يك سايت راه اندازي كردم ولي خدا رو شكر 2 ماه نشده فيلتر شد !!!! چند بار هم دامين عوض كردم ولي باز فيلتر شد كه شد !!

حالا تصميم دارم فروشگاهم رو بفروشم و شما كافيه يك دامنه تهيه كنيد و من فروشگاه را به نامتون كنم و محصولاتش رو حذف كنم و مثل روز اول بدم بهتون.ضمنا چون فروشگاه با لايسنس كار ميكنه فقط براي يك نفر قابل فروش هست.من نسخه حرفه اي سبد خريد رو خريداري كردم به قيمت 180 هزار تومان و ميتونيد براي ديدن امكانات نسخه حرفه اي اينجا را كليك كنيد

هاست سايت هم تا تاريخ 19/4/90 اعتبار داره و هزينه تمديدش 35 تومن براي هر سال هست با ده گيگ فضا و 100 گيگ ترافيك ماهيانه !! كه امكاناتش نسبت به قيمتش بسيار عالي هست.

ضمنا من يك سري تغييرات در صفحه اصلي ايجاد كردم كه اصلا در هيچكودوم از نسخه هاي سبد خريد وجود نداره !! و سبد خريد براي ايجاد اين تغييرات 200 هزار تومان پول ميخواست كه من خودم انجامش دادم !! ولي من هزينه اي براي اين كار در نظر نميگيرم و همچنين نسخه اصلي صفحه اصلي هم موجود هست و شما ميتونيد در صورت عدم پسند كردن اون رو به حالت اول برگردونيد.

قيمت پايه : 150 هزار تومان ( بدون در نظر گرفتن تغييرات قالب و هزينه هاست )

منتظر پيشنهادهاي شما هستم.هر اطلاعاتي هم خواستيد در تاپيك اعلام كنيد تا براتون بذارم.با تشكر فراوان

Last edited:

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
همونطور که می دونین این نسخه خیلی وقته نال شده... درسته نال شدش یسری مشکلات داره ولی قابل حله

شما ادرس فروش گاهتون رو بدین ببینیم امکانات چی اضافه کردین و چه تغییراتی دادین که 200 میخواسته ازتون بگیره :wacko: اونوقت بهتر میشه تصمیم گرفت :)

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
همونطور که می دونین این نسخه خیلی وقته نال شده... درسته نال شدش یسری مشکلات داره ولی قابل حله

شما ادرس فروش گاهتون رو بدین ببینیم امکانات چی اضافه کردین و چه تغییراتی دادین که 200 میخواسته ازتون بگیره :wacko: اونوقت بهتر میشه تصمیم گرفت :)

سلام.جدي ميگيد نال شده ؟ آخه بدون لايسنس كه كار نميكنه ؟ :blink:

مشكلاتش رو خودشون حل و رفع ميكنند و فعلا كه مشكلي نداره و چون تازه خريداري شده تا 8 ماه پشتيباني داره.شركت به من گفتند براي تغييرات جزئي 200 هزار تومان هزينه ميگيريم و من ديدم كه نميصرفه !! خودم انجام دادم.من محصولات جديد اضافه شده رو در كادر وسط اضافه كردم.

آدرس فروشگاهم : كليك كنيد البته فيلتر هست :(

باز سوالي بود من در خدمتم.مرسي

Last edited:

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
با فیلمهایی که گذاشتین واسه فروش
159.gif
معلومه سه سوت باید فیلتر بشین
shrk.gif

من که تغییری در قالب و ... ندیدم
89.gif

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز لایسنس که چیزی نیست بیا برای هر دومینی که می خوایی لایسنس بدم:D
فروشگاهت هم که فیله

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
با فیلمهایی که گذاشتین واسه فروش
159.gif
معلومه سه سوت باید فیلتر بشین
shrk.gif

من که تغییری در قالب و ... ندیدم
89.gif

والا مشكل اينا با فيلم هاي من نيست كلا با فيلم مشكل دارن :happy: همچين ميگيد كه انگار فيلم مستهجن ميفروشم :lol: !! مايه تاسفه چون تا وقتي افرادي با اين طرز فكر هستند جامعه به جايي نميرسه :wacko:

من ناراحت نيستم بابات فيلتر شدن،اتفاقا خوبه كه سايتم به چشمشمون اومده و فيلتر شده :p شما نميبينيد محصولات جديد اضافه شده رو آوردم وسط سايت ؟ :blink: و 4 رديفش كردم ؟

به هر حال هركي بخواد براش واگذار ميكنم.با تشكر

Last edited:

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان لطفا نظرات و پيشنهاد هاي خودتون رو بديد.منتظرم :(

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
دیگه نظر و پیشنهادی نمونده.
سیستمی که داری فایده ای نداره و هر کی بخواد فریش تو نت هست و حتی میتونه تغیرات بهتری نسبت به سایت اصلیش هم بده.

من خودم تو کار اسکریپت هستم و اسکریپت های فوق العاده شاخ تر از این رو رد و بدل میکنم.

تو یه جمله بگم سرت کلاه رفته

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
دیگه نظر و پیشنهادی نمونده.
سیستمی که داری فایده ای نداره و هر کی بخواد فریش تو نت هست و حتی میتونه تغیرات بهتری نسبت به سایت اصلیش هم بده.

من خودم تو کار اسکریپت هستم و اسکریپت های فوق العاده شاخ تر از این رو رد و بدل میکنم.

تو یه جمله بگم سرت کلاه رفته

:(:(:(:(:(:(:(:(

ممنونم دوست عزيز، همين جمله آخرت براي من كافي بود. كاش قول اين همه تبليغاتش رو نميخوردم. :(:(:(:(

soapsadsad

Registered User
لایک‌ها
33
دوست گلم جاي اينكه بريد اين فروشگاه رو بفروشيد
بشينيد فيلم ها رو پاك كنيد
شيوه كاريتون رو تغيير بديد . مثلا رو به فروش مستند و بازي مجوز دار بريد و سعي و تلاش خودتان رو دو برابر كنيد . مطمئن باشيد موفق ميشيد اينطوري هزينه هاتون رو جبران كنيد. بالاخره از يه جا شروع كن.....

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
دوست گلم جاي اينكه بريد اين فروشگاه رو بفروشيد
بشينيد فيلم ها رو پاك كنيد
شيوه كاريتون رو تغيير بديد . مثلا رو به فروش مستند و بازي مجوز دار بريد و سعي و تلاش خودتان رو دو برابر كنيد . مطمئن باشيد موفق ميشيد اينطوري هزينه هاتون رو جبران كنيد. بالاخره از يه جا شروع كن.....

سلام.مرسي از راهنماييتون ولي مستند زياد تو اينترنت طرفدار نداره :( البته در ايران :( آخه بيشتر مستند ها زير نويس ندارن ولي فيلم جوري هست كه حتي زير نويس نداشته باشه هم مردم ميگيرن ميبينن !! نميدونم ديگه موضوع چجوري هست.آخه بازي اينا رو كي به جاي مغازه ها از نت ميگيره ؟ فكر نكنم زياد فروش داشته باشه،ضمنا دانلود فيلم براي من تقريبا 2 ساعت زمان ميبرد ولي بازي حداقل 4 گيگ هست و طول ميكشه و كپي رايت و ... بايد رعايت بشه يا اين طور نيست ؟ :happy:

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
سلام.مرسي از راهنماييتون ولي مستند زياد تو اينترنت طرفدار نداره :( البته در ايران :( آخه بيشتر مستند ها زير نويس ندارن ولي فيلم جوري هست كه حتي زير نويس نداشته باشه هم مردم ميگيرن ميبينن !! نميدونم ديگه موضوع چجوري هست.آخه بازي اينا رو كي به جاي مغازه ها از نت ميگيره ؟ فكر نكنم زياد فروش داشته باشه،ضمنا دانلود فيلم براي من تقريبا 2 ساعت زمان ميبرد ولي بازي حداقل 4 گيگ هست و طول ميكشه و كپي رايت و ... بايد رعايت بشه يا اين طور نيست ؟ :happy:

نه داداش کپی رایت چه صیغه ایه؟
برو بزن تو کارش البته باید برای شروع آرشیو عظیمی جمع کنی بعد جدید هارو دان کنی

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
نه داداش کپی رایت چه صیغه ایه؟
برو بزن تو کارش البته باید برای شروع آرشیو عظیمی جمع کنی بعد جدید هارو دان کنی

منظورم گيم و ... بود !! منظورت اينه كه گيم كپي رايت رو شامل نميشه ؟ اگه شركت هاي ارائه دهنده بدونن سايت من كپي ميفروشه براش شكايت نميكنند ؟ :f34r:

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
منظورم گيم و ... بود !! منظورت اينه كه گيم كپي رايت رو شامل نميشه ؟ اگه شركت هاي ارائه دهنده بدونن سايت من كپي ميفروشه براش شكايت نميكنند ؟ :f34r:

سلام دوست عزیز .

این شرکت های ایرانی خودشون کپی رایت رعایت می کنند ؟:p که بخواند یقه شما را بگیرند ؟
همشون دانلودی هستند و کرک شده هستند درصد را بخوای 99% کرک شده می فروشند ...:wacko::lol:

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
سلام.مرسي از راهنماييتون ولي مستند زياد تو اينترنت طرفدار نداره البته در ايران آخه بيشتر مستند ها زير نويس ندارن ولي فيلم جوري هست كه حتي زير نويس نداشته باشه هم مردم ميگيرن ميبينن !! نميدونم ديگه موضوع چجوري هست.آخه بازي اينا رو كي به جاي مغازه ها از نت ميگيره ؟ فكر نكنم زياد فروش داشته باشه،ضمنا دانلود فيلم براي من تقريبا 2 ساعت زمان ميبرد ولي بازي حداقل 4 گيگ هست و طول ميكشه و كپي رايت و ... بايد رعايت بشه يا اين طور نيست ؟
من یکی رو میشناختم که تو یه زمانی یه به صورت آنلاین بازی میفروخت...
وقتی GTA IV اومد ، یه 170 تایی فروخت... چون اولین جایی بودیم که آورده بود و فروشش هم غیرمجاز بود... GTA IV رو هم تو پک Devil May Cry یا بازیهای دیگه میزاشتیم میفروخت تا پست نفهمه! کلآ همون یه بازی فروش خوبی براش داشت...

به طور کلی همه بازیها نه ولی تاپهاشون واقعآ از طریق اینترنت هم خوب فروش می روند... اون یکی ها هم که زیاد معروف نیستند دیگه 2-3 تا نسخه رو فروش میکنند... البته باید قیمتتون هم خوب باشه...

در مورد مستند هم میتونی مستندهای منوتو2 ، BBC فارسی ، VOA ، شبکه آموزش و مستند خود صدا و سیما رو از ماه*و*ا*ره ضبظ کنی بفروشی... دوبله فارسی یا زیرنویس فارسی هستند...
جدای از اونها درسته که سایر مستندها زیرنویس ندارند ، ولی بازم خیلی کم طرفدار نیستند....

ضمنآ کپی رایت چه صیغه ایه؟ نه برنامه ها و نه بازیها هیچ کدومشون در ایران کپی رایت ندارند.....

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
الان تاپیک فروش هست یا مشاوره؟

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز .

این شرکت های ایرانی خودشون کپی رایت رعایت می کنند ؟:p که بخواند یقه شما را بگیرند ؟
همشون دانلودی هستند و کرک شده هستند درصد را بخوای 99% کرک شده می فروشند ...:wacko::lol:

بله درست ميفرماييد ولي به ما كه ميرسن ميگن حقوق ماست و ... من خودم كپي كينگ رو ميفروختم كه برام اخطاريه فرستادن !! والا چه بدونم هر روز يه قانون وضع ميشه و معلوم نيست كي به كيه :(

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
الان تاپیک فروش هست یا مشاوره؟

عزيز تاپيك فروش بود ولي گفتن كه سرم كلاه رفته و ... و اصلا كسي نسخه نال شده فروشگاه رو گذاشته و نسخه اصلش رو نميگيره و برام راهنمايي كردن تا چيكار كنم و حداقل پول فروشگاهم رو در بيارم.از همشون تشكر ميكنم.

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
من یکی رو میشناختم که تو یه زمانی یه به صورت آنلاین بازی میفروخت...
وقتی GTA IV اومد ، یه 170 تایی فروخت... چون اولین جایی بودیم که آورده بود و فروشش هم غیرمجاز بود... GTA IV رو هم تو پک Devil May Cry یا بازیهای دیگه میزاشتیم میفروخت تا پست نفهمه! کلآ همون یه بازی فروش خوبی براش داشت...

به طور کلی همه بازیها نه ولی تاپهاشون واقعآ از طریق اینترنت هم خوب فروش می روند... اون یکی ها هم که زیاد معروف نیستند دیگه 2-3 تا نسخه رو فروش میکنند... البته باید قیمتتون هم خوب باشه...

در مورد مستند هم میتونی مستندهای منوتو2 ، BBC فارسی ، VOA ، شبکه آموزش و مستند خود صدا و سیما رو از ماه*و*ا*ره ضبظ کنی بفروشی... دوبله فارسی یا زیرنویس فارسی هستند...
جدای از اونها درسته که سایر مستندها زیرنویس ندارند ، ولی بازم خیلی کم طرفدار نیستند....

ضمنآ کپی رایت چه صیغه ایه؟ نه برنامه ها و نه بازیها هیچ کدومشون در ایران کپی رایت ندارند.....

سلام دوست عزيز

ممنون بابت توجه شما ولي خوب بازي غير مجاز بفروشم مگه باز فيلترم نميكنن ؟ خوب باز ميشه همون آش و همون كاسه.اون زمان كه ميگيد قانون جرائم و اينجور چيزا در نيومده بود و راحت ميشد فروخت ولي الان دنبال يه بهونن تا فيلترت كنن :(

ضمنا من مستند اينا هم ميفروشم حدود 1 ساله ولي زياد به فروش نميرن.اصلا با اين كه كيفيت توپ و كاملا اچ دي ارائه ميدم ولي باز سرچ ها رو مستند زياد متمركز نيست و مشتريي هاش آدم هاي خاصي هستند كه تعدادشون كمه.باز متشكرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا