ali fadavi
Registered User
- نوشتهها
- 157
- لایکها
- 45
احسنت...عزیزان برای سلامتی امام زمان (عج) و این دوست گلمون یه صلوات ختم کنن فکر کنم بهترین هدیه ما هم باشه برای ایشون
از اونجایی که اولش گفته بودم اولویت با قمی ها هستش و شما تنها قمی بودید که درخواست دادید پس به شما تعلق می گیره!سلام من قم هستم سمته 45 متری صدوقی اتفاقا سیستمم اسپیکر نداره بده من دستت درد نکنه خدا خیرت بده...
خدمت شما عرض کنم که من دفعه اول نیست که این کار رو می کنم و دفعات قبل هم اولویت رو با قمی ها گذاشته بودم و چون هیچ قمی نبود بین بقیه قرعه کشی میشد!داداش یه انتقاد بهتون داشتم یا شما نباید اینو میگذاشتین یا اگه گذاشتین باید بین همه بچه هایی که اینجا اومدن یه قرعه کشی میکردین بنظر من که کوچیکتر همه هستم این یه توهین به بچه ها هستش.شرمنده.ایشالله موفق باشین
همه ایران سرای ماست.ما چرا این جمله رو بد استفاده میکنیم.توجیه خوبیه برای کارهامون.مثلا میگن چرا پول به سوریه وفلسطین و کشورهای دیگه میره وچراغی که به خانه رواست و از این همه جمله ها.بازم ممنون که وقت گذاشتین.یا علی موفق باشینخدمت شما عرض کنم که من دفعه اول نیست که این کار رو می کنم و دفعات قبل هم اولویت رو با قمی ها گذاشته بودم و چون هیچ قمی نبود بین بقیه قرعه کشی میشد!
در واقع من معتقدم که چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است!