• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واگذاری سایت فروش آنلاین کارت شارژ با پیج رانک 4

وضعیت
موضوع بسته شده است.

p30click

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام خدمت کلیه کاربران عزیز پرشین تولز

بنده مدیر یک سایت فروش آنلاین کارت شارژ هستم.

این سایت دارای سیستم فروش هوشمند وابسته به رایانمهر میباشد که لایسنس آن 150 هزار تومان خریداری شده.
رتبه گوگل این سایت 4 است و رتبه الکسای آن در جهان تا الان 902 هزار میباشد.

69sjyqal84j1u5io2j6.jpg

به دلیل گرفتن پروژه دانشگاه ممکن است که کمتر نت بیام به خاطر همین گفتم یکی از سایت ها مو بفروشم تا یه ذره سرم خلوت تر بشه و با خیال جمع تر سر درس بشینم

توجه نمائید که دامنه جدا فروخته نمیشه ;)

کسانی که مایل به خرید هستند پیغام خصوصی بدند.
ممنون از همه دوستان

w w w . o x i n c h a r g e . c o m​

mdark

Registered User
لایک‌ها
1
ببخشید
میشه بگید فروشش چقدره / ماهیانه چقدر سود میکنه ؟
و در ضمن کی رنکش شده 4 ؟ یعنی چند وقته ؟ توی همین آپدیت رنک 1-2 روزه شد 4 یا از قبل 4 بود ؟

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
قیمت پایه + آیدی یاهوتون رو برام پیام خصوصی کنید. ممنون.

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان پیج رنک فیکه !!!
بر اساس seomastering می تونید چک کنید

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
با سلام خدمت کلیه کاربران عزیز پرشین تولز

بنده مدیر یک سایت فروش آنلاین کارت شارژ هستم.

این سایت دارای سیستم فروش هوشمند وابسته به رایانمهر میباشد که لایسنس آن 150 هزار تومان خریداری شده.
رتبه گوگل این سایت 4 است و رتبه الکسای آن در جهان تا الان 902 هزار میباشد.

69sjyqal84j1u5io2j6.jpg

به دلیل گرفتن پروژه دانشگاه ممکن است که کمتر نت بیام به خاطر همین گفتم یکی از سایت ها مو بفروشم تا یه ذره سرم خلوت تر بشه و با خیال جمع تر سر درس بشینم

توجه نمائید که دامنه جدا فروخته نمیشه ;)

کسانی که مایل به خرید هستند پیغام خصوصی بدند.
ممنون از همه دوستان

w w w . o x i n c h a r g e . c o m​

عجیب هست علی جایی پارک نکرده بودی که؟ یا دامین دیگه روش پارک نیست چون پیج رنکش فیک هست!

فکر کنم دامین اصلی رنک این بوده
http://charge.iranvij.ir/

ماشاله به هوش و درایت شما :blink: عزیزم این این سایت رو چک کن محتوای این با بخش شارژ ایران ویج فرق می کنه.من موندم شما چطور به این نتیجه رسیدی :) چون هردو پیج رنک 4 دارن حدس زدی که این روی اون پارک بوده که فیک شده! من سرزدم به این سایت تا به حال جایی پارک نکرده حالا نمیدونم دامین دیگه روش پارک شده یا نه

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
ماشاله به هوش و درایت شما :blink: عزیزم این این سایت رو چک کن محتوای این با بخش شارژ ایران ویج فرق می کنه.من موندم شما چطور به این نتیجه رسیدی :) چون هردو پیج رنک 4 دارن حدس زدی که این روی اون پارک بوده که فیک شده! من سرزدم به این سایت تا به حال جایی پارک نکرده حالا نمیدونم دامین دیگه روش پارک شده یا نه
چرا وقتی خودتون اطلاع دقیقی از چیزی ندارید ، دیگری رو مسخره می‌کنید؟
[ame="http://www.google.com/search?q=info%3Aoxincharge.com&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:eek:fficial&client=firefox-a"]Error 403 (Forbidden)!!1[/ame]

p30click

Registered User
لایک‌ها
7
سلام به همه دوستان . ببخشید من در مورد رانک فیک اطلاعی نداشتم .
من نه این دامنه رو جایی پارک کردم نه چیزی روش پارک بوده دوست خوبم احسان کاملا در جریانه !!
من در مورد فیک تحقیق میکنم ببینم مشکل کارم کجا بوده !! اما من هیچ کار خاصی نکردم فقط چندتاجا تبلیغ دادم . همین ...

اما خدمت دوستان عزیز عرض کنم که با این شرایط فروش دامنه کنسل شد
شرمنده

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
بچه دیدید چی شده اینجا ؟

حالا یاد اون دامین افتادید که من از هیچ جا خبر نداشتم و رو هیچ جا هم پارک نکردهبودم اما گوگل میزد فیک و آدرس یه سایت دیگه رو میداد.

خوب شد لا اقل برای یه نفر دیگه هم این اتفاق رخ داد تا شما متوجه بشید این قضیه معلوم نیست چطور رخ میده.

استارتر عزیز همچین مشکلی چند هفته پیش برای من هم رخ داده بود و با اینکه یه دامین 1 سال پیش خودم بود و هیچ جا پارک نشده بود گوگل میگفت رنک پیجت فیک هست و آرس یه سایت دیگه رو نشون میداد.

p30click

Registered User
لایک‌ها
7
از مسولان خواهشمندم این تاپیک رو قفل کنند

mdark

Registered User
لایک‌ها
1

1 کم قبل از حرف زدن تحقیق کن عزیز

http://www.rankchecker.com/pagerank-checker/

[ame="http://www.google.com/search?q=info%3Aoxincharge.com&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:eek:fficial&client=firefox-a"]Google: t[/ame]

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
چرا وقتی خودتون اطلاع دقیقی از چیزی ندارید ، دیگری رو مسخره می‌کنید؟
Error 403 (Forbidden)!!1

کسی از شما نظر نخواست :blink: من از شما پرسیدم که من اطلاع دارم یا نه! لطف کن در مسائلی که به شما مربوط نیست دخالت نکن! ابتدای پیاز هستید یا انتها؟

1 کم قبل از حرف زدن تحقیق کن عزیز

http://www.rankchecker.com/pagerank-checker/

Google: t

آقای محقق عالم,چک کردم که می گم چون سایت قبلآ واسه من بوده درضمن مطمئن هستم که هیچ جا پارک نشده.اسکریپت ها و سرور میزبانی این 2 تا آدرس یکی هست ولی واسه من خیلی عیجیبه که گوگل همچین اشتباهی رو مرتکب شده :eek:

Last edited:

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
اینجا فرومه
هر کس حق داره نظر بده
فیک شدن رنک هم حتمآ نباید که جایی پارک شده باشه، راههای دیگری هم هست. با یک کد php هم میشه این کار رو کرد..
رنک این دامین هم به هر حال 4 نیست. رنکی که برای این دامین نشون داده میشه در واقع مال ایران‌ویج هست.
نگران گوگل هم نباشید... گوگل اشتباهی نکرده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا