• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<وبلاگ تحلیل اقتصادی:کاهش 50 درصدی در بازار لپ تاپ و تبلت در 15 روز آینده!!!!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
تاکید دوباره میکنم : سیاست به مرگ گرفتن و به تب راضی شدن
جنس ایکس با قیمت 1000 میشه 1500 تومن ، دادت میره بالا . دو روز بعد میشه 1300 تومن ، صدات در نمیاد.
نتیجه اخلاقی : به فکر این چیزا نباشیم بهتره ، خودمون مشغله فکری کم نداریم
تایید میشه......

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
تبلت، گوشی، لپ تاپ و کامپیوتر از طرف دولت کالای لوکس اعلام شدند و واردات این کالاها به اضافه ی چند کالای دیگر (مثل ماشین های خارجی) "متوقف" شد.
این خبر رو برعکس نوشتن. اگه پول دم دستتونه مث من تو این چند روزه بخرید. نخرید تا آخر عمرتون حسرت میخورید که چرا نخریدید!! همش چرت و پرته....
صبح بخیر
یه هفته هست که ازکالاهای لوکس خارچ کردن
بروز باشید ( شعار انتی ویروس نود سی 2 )

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
این یارو تو وبلاگش دوتا مطلب بیشتر نداره
که گفته میگم ارزون بشه و شاید ارزون شد ومعروف بشم :p

البته الان اکثر کارشناسا میگن دلار میاد پایین
حالا شما با منطق خودت تحلیل میکنی من کارندارم

دو هفته پیش میخواستم لپ تاپ بخرم با چند نفر مشورت کردم گفتن ببین تا حالا شده یه چیز تو این مملکت بره بالا بیاد پایین نه شده ؟ ما هم گفتیم نه , یه دوست بانکیمون گفت نخر صبر کن میاد پایین ما هم گفتیم باشه صبر میکنیم نسبت به دو هفته پیش همون لپ تاپ 300 تومن اومده پایین

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
این یارو تو وبلاگش دوتا مطلب بیشتر نداره
که گفته میگم ارزون بشه و شاید ارزون شد ومعروف بشم :p

البته الان اکثر کارشناسا میگن دلار میاد پایین
حالا شما با منطق خودت تحلیل میکنی من کارندارم

دو هفته پیش میخواستم لپ تاپ بخرم با چند نفر مشورت کردم گفتن ببین تا حالا شده یه چیز تو این مملکت بره بالا بیاد پایین نه شده ؟ ما هم گفتیم نه , یه دوست بانکیمون گفت نخر صبر کن میاد پایین ما هم گفتیم باشه صبر میکنیم نسبت به دو هفته پیش همون لپ تاپ 300 تومن اومده پایین

شما صبر کنین بیشتر ازین میاد پایین....

saeed1000

Registered User
لایک‌ها
90
داداش دلار نمیاد پایین
قیمتا ثابت میشه و کمی اشفتگی بازار کم میشه دیگه قیمت ها فضایی نمیشن میچسبن به زمین البته با دلار ازاد
پایین اومدن هم بخاطر اینه که وارداتو کمی اسون کردن تا سر و صدا بافته بعد یه مدت اونم درست میکنن
کم کم بجا نون باید بیسکوئیت چینی بخوریم
خدا خیرشون بده ( چینو میگم ) وگرنه ......

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
البته باز هم عجله نکنید چون این روند تا طی 15 روز آینده قیمت این اجناس با 50 درصد سقوط به همان جایگاه خود در اوایل سال جاری باز خواهد گرداند.

نه اینکه دوست نداشته باشم قیمت ها برگرده اما کاهش تا این حد بسیار بعید به نظر می رسه. اونهایی که فعال بازار ارز و سکه هستند الان قیمت رو در کف موج دوم (اصلاحی) الیوت می بینن. اگر تئوری الیوت درباره بازار دلار و سکه ایران درست جواب بده تا چند ماه آینده موج سوم یک خیزش بزرگ تو قیمت ها ایجاد میکنه.

ولی در کل میگن بشر با امید زنده هست. ما هم امیدواریم بیاد پایین. :D

بالا