يه نفر آدرس تايپيك گزارشگران ايراني رو توي وبلاگش بذاره يه خرده ببينه چقدر كشته و مرده داره!به نقل از hadipro :
به نقل از hadipro :من میگم یه خورده اذیتش کنیم خیابانی رو.تاپیک عادل رو براش بفرستیم؟!
خداييش فقط به درد بازي هاي حماسي ميخوره. ايران استراليا ايران آمريكا ايران عربستان.به نقل از babakweb :اتفاقا باحال گزارش می کنه
اينا شايعه اس!به نقل از babakweb :من کلا با گزارشش حال میکنم. بیشتر از مزدک.
راستی میدونستید خیابانی واسه اجرای یک مراسم مثل قرعهکشی بانک یا اهدای جوایز یک سازمان حدود 2 میلیون تومان میگیره؟
شایعه نیس! من خودم از نزدیک شاهد ماجرا بودم !به نقل از daftarekhaterat :اينا شايعه اس!![]()
چقدر تفاوت سلایق مشهوده!به نقل از hadipro :اینم بگم که گزارشگر فقط آقای " آل صفر".حتما میشناسیدش دیگه قبلا تو تپش بود الان تو جام جم اینترنشنال میاد.با اون کارشناس جوونه.خیلی توپ گزارش میکنه مخصوصا وقتی گل میشه مثل عربها گلش رو میکشه.
اقای "ال صفر" خیلی مسلط به گزارش نیست ولی اقایی که تفسیر میکنه عالیه , فکر کنم اسمش "مولکارا" باشه .به نقل از hadipro :اینم بگم که گزارشگر فقط آقای " آل صفر".حتما میشناسیدش دیگه قبلا تو تپش بود الان تو جام جم اینترنشنال میاد.با اون کارشناس جوونه.خیلی توپ گزارش میکنه مخصوصا وقتی گل میشه مثل عربها گلش رو میکشه.
موافقم !به نقل از hamedsullivan :اقای "ال صفر" خیلی مسلط به گزارش نیست ولی اقایی که تفسیر میکنه عالیه , فکر کنم اسمش "مولکارا" باشه .
قدرت بالایی تو تفسیر فوتبال داره. به جرات میتونم بگم از تمام مفسرای داخلی سرتره.