آژانس هواپیمایی
pop up

وبلاگ خصوصي

شروع موضوع توسط hamedpro ‏24 آگوست 2003 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. hamedpro

    hamedpro کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2003
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    سلام
    اولا من به عنوان يه تازه وارد قبل از هر چيزي بايد خلاصه و كوتاه بگم: دم همه تون گرم.
    ثانيا من يه سوال دارم:
    اگه بخوام يه وبلاگ كاملا خصوصي داشته باشم ( با خصوصي كردن يه وبلاگ در خود بلاگر، اگه كسي آدرس وبلاگ رو بدونه خيلي راحت ميتونه بخوندش! ) چيكار بايد بكنم. منظورم اينه كه وقتي اسم وبلاگ را مينويسيم يه Password بگيره. تا هركسي نتونه بخوندش.
     
  2. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    يه سري روشي بيخود وجود داره كه با جاوا اسكريپت يه جور محافظت سطحي از صفحه مي كنه.. اينا به درد نميخوره و ميشه از بيشترش عبور كرد و فقط جلوي كاربرهاي مبتدي رو مي گيره .. اگر پول بهشون بدي ولي فكر مي كنم بشه.. البته اگر بخواي از بلاگر استفاده كني..
     
  3. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    ممم .. جالبه !
    هب اگه مي خواي فقط يه نفر بخوندشون يا يه همچنين چيزي ... مي توني تو پرشين بلاگ تو بخش دفترچه يادداشت بنويسي !البته آرشيو نميشه !
    يا اينكه بنويسي تو پرشين بلاگ اما قالبش رو دستكاري كني كه اصلا نره رو سايت ..!
    اونجوري پسورد پرشين بلاگ رو به ائونا بدي بياند تو اديتور بخونندش !
    راههاي مسخره ايه اما قبول كن واسه اين كار غير طبيعي خوبه . . .
     
  4. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    اگرم واسه خودت مي خواي يه بلاگ روي لوكال هاست راه بنداز !
    مم ؟!
    چظوره ؟
    ضمن اينكه اگه با ام تي روي نت فرمز بازي بعيد مي دونم سالي يه ويزيتور بيشتر داشته باشي !
     
  5. hamedpro

    hamedpro کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2003
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    آقا دمتون گرم! يعني هيچ راهي نداره؟
    من سوالهاي قبل را نيگاه كردم ديدم شما براي هركاري يه راهي پيدا كردين. خوب يه كاري هم براي من بكنين ديگه.
    حداقل همون روشهاي مبتدي را ميگفتين.
    از هيچي بهتره هر چي باشه. حداقل مبتديها نخوننش!!!
     
  6. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    :? :? :?

    تيكه مي ندازي؟ :D
     
  7. boxilink
  8. hamedpro

    hamedpro کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2003
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    بابا تو رو خدا بحث نكنين!!!
    يه كمكي به ما بكنين.
    حداقل همون راههاي ساده رو بگين...
    خدا عمر و عزتتون دا زياد كنه. ايشاللا اون دنيا ابوالبلاگر بشين!!!
     
  9. Blueman

    Blueman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2003
    نوشته ها:
    93
    تشکر شده:
    0
    فکر میکنم تو همون بلاگر یک دکمه داره بنام Public Blog ، اونو اگه ورش داری دیگه هیچ جا ایندکس نمیشه ، آدرسش کار میکنه ولی دیگه نه گوگل پیداش میکنه نه تو صفحه اول بلاگر نشونش میده .
     
  10. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    با فلش هم ميشه همچين كاري كرد .. خيلي احمقانست ولي غير قابل عبور براي كاربراي مبتدي ...
    يه ايراد داره !
    اونم اينكه كسي كه يه بار رفت ديگه ميتونه بره ..
    بعد چه كاريه آدرست رو به كسي نده ...
     
  11. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    :D :D :D :D :D
    وبلاگ شما كه سرور ه !
     
  12. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    وبلاگ ما به سايت شما ارادت داره ;)
     
  13. hamedpro

    hamedpro کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2003
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    آقا بازم سلام!
    ببينين، من فقط دو خط برنامه ميخوام كه بذارمش تو قالبم، كه وقتي اجرا ميشه اول يه پسورد بخواد، اگه يارو درست وارد كرد وبلاگ رو نشون بده، اگر نه نشون نده! كافيه بفرستتش تو يه صفحه ديگه يا صفحه بسته بشه يا چه ميدونم error بده.
    پيشاپيش ممنون.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    <a href='http://javascriptkit.com/script/cut34.shtml' target='_blank'>http://javascriptkit.com/script/cut34.shtml</a>
    <a href='http://javascriptkit.com/script/cut10.shtml' target='_blank'>http://javascriptkit.com/script/cut10.shtml</a>
    <a href='http://javascriptkit.com/epassword/main.htm' target='_blank'>http://javascriptkit.com/epassword/main.htm</a>

    توضيح: اين چيزها به درد نمي خوره و هيچ مدل امنيتي نداره ولي حالا كه خودت عجله داري اينايي كه نوشتم امتحان كن ببين كدوم به درد ميخوره.. يك جور حفاظت خيلي خيلي سطحي انجام ميده و فقط زماني مفيده كه طرفت خيلي تازه كار باشه ..
     
  16. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
  17. halazoon3

    halazoon3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آگوست 2003
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    موضوع جالبيه. راستش من يه سايت با يک ساب دامين از دامين خودم (مثلا resume.halazoon.com) درست کرده بودم و تمام اطلاعات رزومهء کاريم رو عرضه کرده بودم. يعنی اسم و آدرس و عکس و شمارهء تلفن و زندگينامه و گواهی های صاحبکارهای قبلی و غيره. چيزی نبود که بخوام عمومی باشه و هر کسی ببينه. ولی وقتی که ميخواستم خودم رو برای کاری معرفی کنم احتياج به پست نداشتم، يه ايميل مينوشتم و آدرس همونجا رو ميدادم و تازه کلی هم کلاس داشت و همون اول قضيه تأثير خوبی ميذاشت.

    کاری که برای قايم کردنش انجام دادم اين بود که در دايرکتوری روی سرور يک فايلی گذاشتم که باعث بشه ماشينهای جستجو مثل گوگل و ديگران سايت من رو پيدا نکنند. خوب آدرسش رو هم فقط به همين شرکتها داده بودم و اونها هم از لحاظ قانونی اجازه نداشتن به کس ديگه ای بدن.

    اسم اين فايل بايد robots.txt باشه و محتواش اينه:

    [code:1]# robots.txt zu http&#58;//yoursite.com/



    User-agent&#58; *

    Disallow&#58; /name of directory/[/code:1]

    بايد گذاشتش توی دايرکتوری اصلی.

    خودم در گوگل و جاهای ديگه جستجو کردم و سايتم رو نشون ندادند. يعنی تا اونجايی که خودم فهميدم جواب داده. مزاحم تلفنی هم نداشتيم! دوست دارم بدونم نظر دوستان ديگه در مورد اين روش چيه؟
     
  18. halazoon3

    halazoon3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آگوست 2003
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    نه ظر که نداريد، بله ظر هم نداريد؟
     
  19. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    راه جالبيه حلزون جان... يعني تقريبا تنها راه جلوگيري از موتورهاي جستجو بعد از انتخاب پسوورد همين راه شماست.
     
  20. دلریش

    دلریش کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    112
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Tehran
    منم يه وبلاگم ! اونم خصوصيه خصوصي باور نداري به من چه ؟