• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبلاگ کلاه‌برداری زنجيره‌ای (درباره گلدكوئست، ایران‌بین و ...)

omidna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

اگر می‌خواهيد در مورد گلدكوئست (GoldQuest)، ایران‌بین (IranBin) و هر آن‌چه بازاريابی شبکه‌ای نامیده می‌شود بيش‌تر بدانيد سری به وبلاگ کلاه‌برداری زنجيره‌ای بزنيد.

454C62D5FA.gif

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
ااااااااااااااااااه ، بابا دهن ما رو صاف كردي با اين وبلاگت! هر جا ميريم ميگي بياين وبلاگ من ، خب بنده خدا يه تاپيك زدي هر كسي ميخواد ببينه ميبينه ديگه. ما خيلي اعصاب راحتي داشتيم از دست اين گلدكوئستيها و گلدماينيها، شما ديگه اعصاب ما رو كاملا ريختي به هم.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
آدم دلش به حال ادمایی مثل تو میسوزه
دلیل نمیشه چون تو عضو نیستی بیای ازش بد بگی در حالی که دلایل قانع کننده ای هم نداری
من عضو کویست نیستم و لی تو کار نت ورک مارکتینگ هستم از کویست هم راضی نیستم چون فقط 25 درصد سود میکنن بقیه عاملی هستن تا بالاسری ها به سود برسن و همه پول میدن تا پورسانت بگیرن
ولی با این حال چیزه خوبی هستش باز دلیل نمیشه تو بیای با چند تا مدرک غیر قابل باور و استناد به روزنامه های شایعه ساز این حرف هارو بزنی

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از mehdvirus :
آدم دلش به حال ادمایی مثل تو میسوزه
دلیل نمیشه چون تو عضو نیستی بیای ازش بد بگی در حالی که دلایل قانع کننده ای هم نداری
من عضو کویست نیستم و لی تو کار نت ورک مارکتینگ هستم از کویست هم راضی نیستم چون فقط 25 درصد سود میکنن بقیه عاملی هستن تا بالاسری ها به سود برسن و همه پول میدن تا پورسانت بگیرن
ولی با این حال چیزه خوبی هستش باز دلیل نمیشه تو بیای با چند تا مدرک غیر قابل باور و استناد به روزنامه های شایعه ساز این حرف هارو بزنی
اول جناب mahdi206 به نظرم بهتره یکم ادب رو بیشتر رعایت کنید!
بعد mehdvirus شما که میدونی در بهترین حالت 25 % سود میکنن به نظرت اگه 75 درصد از آدمهایی که یه جا سرمایه گذاری میکنن فقط پول داده باشن و سودی دریافت نکرده باشن کلاهبرداری نشده؟

omidna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi206 :
ااااااااااااااااااه، بابا دهن ما رو صاف كردی با اين وبلاگت! هر جا ميريم ميگی بياين وبلاگ من، خب بنده خدا يه تاپيك زدی هر كسی ميخواد ببينه ميبينه ديگه. ما خيلی اعصاب راحتی داشتيم از دست اين گلدكوئستيها و گلدماينيها، شما ديگه اعصاب ما رو كاملا ريختی به هم.

سلام.

اگر یک گلدکوئست‌باز، یا امثال آن، این حرف را می‌زد، چندان تعجب نمی‌کردم ولی شما که هر دو طرف موافق و مخالف موجب صاف شدن دهانتان می‌شوند مگر مجبورید موشواره مبارک را جایی بچلانید که وارد بحث‌های مربوط به بازاریابی زنجیره‌ای شوید؟!

مشکل اعصاب شما کلی‌تر از این چیزهاست.

به نقل از mehdvirus :
آدم دلش به حال ادمایی مثل تو میسوزه دلیل نمیشه چون تو عضو نیستی بیای ازش بد بگی در حالی که دلایل قانع کننده ای هم نداری من عضو کویست نیستم ولی تو کار نت ورک مارکتینگ هستم از کویست هم راضی نیستم چون فقط 25 درصد سود میکنن بقیه عاملی هستن تا بالاسری ها به سود برسن و همه پول میدن تا پورسانت بگیرن ولی با این حال چیزه خوبی هستش باز دلیل نمیشه تو بیای با چند تا مدرک غیر قابل باور و استناد به روزنامه های شایعه ساز این حرف هارو بزنی

از دل‌سوزی شما تشکر می‌کنم. به نظر شما فقط کسانی حق دارند از فعالیتی انتقاد کنند که خود در آن فعال هستند؟! این افراد که اگر منتقد واقعی بودند که خود نباید وارد می‌شدند! پس با منطق حضرت‌عالی هیچ کس حق انتقاد از بازاریابی زنجیره‌ای را ندارد!

ای کاش دست‌کم نگاهی سرسری به وبلاگ من می‌انداختید تا با این اظهار نظرتان، خود را ضایع نمی‌کردید: مطالبی که نوشته‌ام همه استدلالی هستند و در هیچ‌کدام به هیچ روزنامه‌ای، چه شایعه‌ساز و چه غیر آن، استناد نکرده‌ام.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اقا راست میگی اگه جرات داری به سوال من جواب بده باشه؟؟
ببینم برا شما چهسودی داره که اینهمه تبلیغ میکنی ها؟؟
اصلا من از همه میپرسم کودوم آدمی (توجه کنید آدم سالم) پیدا میشه که اینهمه وقتشو تلف کنه تا از گلد کویست و چه میدونم ایران بین و اینجور چیزا انتقاد کنه ها؟ کی حاضره اینکارو بکنه در حالی که هیچ سودی نداره

اصلا هویت خودتو مشخص کن بگو چند سالته رشته تحصیلیت چیه(البته اگه سواد دارین) و کی داره تورو شارژ میکنه؟
اینقدر هم وبلاگ من وبلاگ من نکن

omidna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehdvirus :
اقا راست میگی اگه جرات داری به سوال من جواب بده باشه؟؟
ببینم برا شما چه سودی داره که اینهمه تبلیغ میکنی ها؟؟
اصلا من از همه میپرسم کودوم آدمی (توجه کنید آدم سالم) پیدا میشه که اینهمه وقتشو تلف کنه تا از گلدکویست و چه میدونم ایران‌بین و اینجور چیزا انتقاد کنه ها؟ کی حاضره اینکارو بکنه در حالی که هیچ سودی نداره؟

اصلا هویت خودتو مشخص کن بگو چند سالته رشته تحصیلیت چیه (البته اگه سواد دارین) و کی داره تورو شارژ میکنه؟
اینقدر هم وبلاگ من وبلاگ من نکن

سلام.

هر چند هیچ ارتباط منطقی‌ای بین راست گفتن یا جرأت داشتن و جواب دادن به سؤالات شما وجود ندارد ولی به برخی جواب می‌دهم.

۱. سود مادی‌ای از این کار به دست نمی‌آورم. معتقدم باز کردن مشت کلاه‌برداران کار خوبیست. شما این طور فکر نمی‌کنید؟

۲. این سؤال را از همه پرسیده‌اید. ترجیح می‌دهم قبل از این‌که جواب دهم، از شما، و هر کس که خواست جواب دهد، بپرسم که اگر کاری برایتان منفعت مادی نداشته باشد آن را انجام نمی‌دهید؟ یعنی آیا تنها انگیزه شما در کارهایتان نفع مادی است؟

۳. هویتم را در وبلاگم مشخص کرده‌ام. قطعاً صریح‌تر از شما! در مورد سن و رشته تحصیلی هم هر طور دوست دارید فکر کنید، چه اهمیتی دارد؟ در مورد شارژ هم بهتر است خودتان تحقیق کنید.

۴. داغ کرده‌اید؟!... از همه دعوت می‌کنم سری به وبلاگ من بزنند.

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
آقا برو دارمت
مرگ بر Network Marketing

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
من هیچ دلیلی نمیبینم بیخود و بی جهت برعلیه چیزی حرف بزنم در حالی که سودی برام نداره
تازه حرف من اینه که بدونم یه دکتر یا مهندس که 30-40 سال سن داره از تو یه علف بچه که سوادت هم معلوم نیست کمتر میدونن
یعنی حالیشون نیست کلاهبرداریه یا نه !
گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت آه اه بو میده ! (با این بالایی بودم و ادمایی مثل اون)

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
mehdvirus جان بیخیال سواد شو!
من با خوندن کلی مقاله از ایشون و داشتن اطلاعات راجع به سوابق علمیشون میگم بیخیال شو!

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
به نقل از mehdvirus :
من هیچ دلیلی نمیبینم بیخود و بی جهت برعلیه چیزی حرف بزنم در حالی که سودی برام نداره
تازه حرف من اینه که بدونم یه دکتر یا مهندس که 30-40 سال سن داره از تو یه علف بچه که سوادت هم معلوم نیست کمتر میدونن
یعنی حالیشون نیست کلاهبرداریه یا نه !
گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت آه اه بو میده ! (با این بالایی بودم و ادمایی مثل اون)
بنده حرفي براي گفتن ندارم.
من بيسوادم = قبول...
جناب كسري خوان بندرو گرفتين؟
108.gif

مرگ بر Network Marketing
ممنون

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
کسری جان جون داداش نمیشه!
آخه این پرو بازی در میاره میره هر پستی میبینه میگه بیا وبلاگ من بیا وبلاگ من خوب آدم جوش میاره
همش هم چرت پرت گفته تو وبلاگش هی میگه کلاهبرداری کلاهبرداری
منم میدونم وقتی یه سودی من میگیرم شرکت ده برابرشو میگیره ولی من که کار ندارم به این کارا من میگم من سود کنم
شرکت اصلا 100 برابرشو بگیره خدا بده برکت -من چیکاره بیدم این وسط که بگم شرکت کلاهبرداریه وقتی خودم دارم سود میکنم

omidna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehdvirus :
کسری جان جون داداش نمیشه!
آخه این پرو بازی در میاره میره هر پستی میبینه میگه بیا وبلاگ من بیا وبلاگ من خوب آدم جوش میاره همش هم چرت پرت گفته تو وبلاگش هی میگه کلاهبرداری کلاهبرداری منم میدونم وقتی یه سودی من میگیرم شرکت ده برابرشو میگیره ولی من که کار ندارم به این کارا من میگم من سود کنم شرکت اصلا 100 برابرشو بگیره خدا بده برکت -من چیکاره بیدم این وسط که بگم شرکت کلاهبرداریه وقتی خودم دارم سود میکنم

سلام.

کسی که نظرات شما را ببیند و از محتوای وبلاگ من هم مطلع باشد می‌فهمد که شما بدون این که به خود زحمت خواندن وبلاگ را داده باشید آن را چرت و پرت می‌دانید. چه کسی گفته یک شرکت به صرف این‌که از مشتریانش بیش‌تر سود کند کلاه‌بردار است؟!

شما تا کنون چند سؤال از من کرده‌اید و هر چند به نظر می‌رسد هدفتان دانستن جواب نبوده است بی‌پاسخ نمانده‌اید. اکنون من هم از شما سؤالی دارم و امیدوارم بدون عصبانیت به آن جواب دهید:

اگر کسی به شما پیشنهاد کند در کاری به او کمک کنید تا خودتان هم سود کنید، در حالی که نتیجه آن کار ضرر کردن یک انسان دیگر است، می‌پذیرید؟ اگر خیر چرا؟ اگر بله چرا؟ اگر بسته به شرایط تصمیمتان تغییر می‌کند، توضیح دهید.

ممنونم.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اول باید ببینیم ضرر چجوریه طرف یه جنسی میخره بدستش میرسه و پولی که داده میگیره شاید یکمی کمتر(دقیقا نمیدونم)
ولی اگه فعالیت کنه سودشو میگیره و خیلی بیشتر وگرنه هیچی نمیگیره !
برای جواب شما
الان همین مغازه های لباس فروشی که یه لباس دوهزارتومنی رو 8 تومن میدن اینجا دارن سود میکنن ولی سر این مشتری کلاه میره پس اینا نباید کارشون رو انجام بدن ؟؟؟ و مغازه های زیادی شبیه اینا
تازه نت ورک مارکتینگ میدونی یعنی چی یعنی این موقع میاد بدرد ادم میخوره و جنس ارزونتر بدست مشتری میرسه
همین طلا شما اگه بری عین همون رو از بازار بخری خیلی بیشتر از اون قیمتی میشه که از شرکت گرفتی
شما الان یه سکه 24 عیار 20 گرمی رو نمیتونی تو بازار 375 دلار بخری اگه میتونی ادرس بده؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
چی شد پشیمون شدی؟؟
-----------------------------------------------------------------------------
آقا نظرت درباره این www.parsehnam.com که تازه شروع کرده چیه البته من عضو نیستم چون شما قشنگ اشکال در میاری میخوام بدونم این جا 9000 تو من میدی بهت 6 تا فیلم میده بعد به اضای سه عضو اول هزار تومن و برای هر عضوی که بعدا میاد 550 تومن میده و محدودیت چپ و راست هم نداره

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
بسي عقل ميخواهد همي تا بر بدي گلدكوئست پي ببري
مرگ بر Network Marketin

omidna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehdvirus :
اول باید ببینیم ضرر چجوریه طرف یه جنسی میخره بدستش میرسه و پولی که داده میگیره شاید یکمی کمتر (دقیقا نمیدونم) ولی اگه فعالیت کنه سودشو میگیره و خیلی بیشتر وگرنه هیچی نمیگیره!
برای جواب شما
الان همین مغازه های لباس فروشی که یه لباس دوهزارتومنی رو 8 تومن میدن اینجا دارن سود میکنن ولی سر این مشتری کلاه میره پس اینا نباید کارشون رو انجام بدن ؟؟؟ و مغازه های زیادی شبیه اینا تازه نت ورک مارکتینگ میدونی یعنی چی یعنی این موقع میاد بدرد ادم میخوره و جنس ارزونتر بدست مشتری میرسه همین طلا شما اگه بری عین همون رو از بازار بخری خیلی بیشتر از اون قیمتی میشه که از شرکت گرفتی شما الان یه سکه 24 عیار 20 گرمی رو نمیتونی تو بازار 375 دلار بخری اگه میتونی ادرس بده؟

سلام.

از اين که ظاهراً سعی کرده‌اید بدون عصبانیت جواب دهید ممنونم، ولی ظاهراً باید از شما می‌خواستم علاوه بر آن، سؤال را هم بخوانید و کمی در موردش فکر کنید؛ سؤال من ربطی به خرید و فروش ندارد.

سؤال را دوباره می‌نویسم:

اگر کسی به شما پیشنهاد کند در کاری به او کمک کنید تا خودتان هم سود کنید، در حالی که نتیجه آن کار ضرر کردن یک انسان دیگر است، می‌پذیرید؟ اگر خیر چرا؟ اگر بله چرا؟ اگر بسته به شرایط تصمیمتان تغییر می‌کند، توضیح دهید.

راستی اگر دوست داشتید سری هم به وبلاگ کلاه‌برداری زنجیره‌ای بزنید!

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اصلا یه پیشنهاد !
نخود و نخود هر که به راه خود :D

------
فقط یه چیزی بگم نت ورک مارکتینگ داره همینطوری پیش میره و کسی نمیتونه جلوشو بگیره !
ببین کی بهت گفتم شما 3-4 سال صبر کن اونوقت ادمی پیدا نمیکنی که اسم نت ورک رو نشنیده باشه ;)

omidna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehdvirus :
اصلا یه پیشنهاد!
نخود و نخود هر که به راه خود :D

------
فقط یه چیزی بگم نت ورک مارکتینگ داره همینطوری پیش میره و کسی نمیتونه جلوشو بگیره!
ببین کی بهت گفتم شما 3-4 سال صبر کن اونوقت ادمی پیدا نمیکنی که اسم نت ورک رو نشنیده باشه ;)

سلام.

اگر راه شما ترويج اين نوع کلاه‌برداری‌هاست، راه من با راه شما تضاد دارد.

بهتر بود به عنوان آخرين سخن، به جای شعار دادن، جواب آن سؤال ساده را می‌داديد. به اين شکل از ميدان بحث و گفتگو خارج شدن ظاهر خوبی ندارد!

بالا