• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبلاگ کلاه‌برداری زنجيره‌ای (درباره گلدكوئست، ایران‌بین و ...)

saeb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از omidna :
سلام.

اگر می‌خواهيد در مورد گلدكوئست (GoldQuest)، ایران‌بین (IranBin) و هر آن‌چه بازاريابی شبکه‌ای نامیده می‌شود بيش‌تر بدانيد سری به وبلاگ کلاه‌برداری زنجيره‌ای بزنيد.

454C62D5FA.gif
شما كار روشنگرانه خود را ادامه دهيد.

Full Quest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض ادب و احترام خدمت شما دو دوست محترم و سایر دوستان
عرض شود خدمت شما که بنده 2ماهه که وارد (GOLDQUEST)شدم خیلی هم سفت سخت کار نمیکنم(خودمو نمیکشم) تا 6 روز پیش هم به قول شما جزو اون 75% مالباخته ها بودم ولی 6 روز پیش اولین پورسانتمو گرفتم اینطوری هم که پیش میره ایشالا تا 15 روز دیگه پورسانت بعدی رو هم میگیرم فقط میخواستم بگم که عامل مهم و چیزی که خیلی ها از اون چشم پوشی میکنن اینه که این کار نیاز به زمان داره و همین...
شخصی به نام "مجيد"که بالاسری تمام این مجموعه هست(البته فقط در این گروه)10 ماه پیش در جایگاه من قرار داشت ولی الان بعد از 10 ماه هفته ای 2000$ داره پس اگر گذر زمان رو در نظر بگیرید میبینید که یه همچین ایرادی که شما به این کار میگیرید صحیح نیست.
در ضمن اینجانب پاسخگوی دیگر سوالات و ابهامات دوستان هستم
با تشکر و احترام.
mk

Full Quest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض ادب و احترام خدمت شما دو دوست محترم و سایر دوستان
عرض شود خدمت شما که بنده 2ماهه که وارد کوئست شدم خیلی هم سفت سخت کار نمیکنم(خودمو نمیکشم) تا6 روز پیش هم به قول شما جزو اون 75% مالباخته ها بودم ولی 6 روز پیش اولین پورسانتمو گرفتم اینطوری هم که پیش میره ایشالا تا 15 روز دیگه پورسانت بعدی رو هم میگیرم فقط میخواستم بگم که عامل مهم و چیزی که خیلی ها از اون چشم پوشی میکنن اینه که این کار نیاز به زمان داره و همین...
شخصی به نام "بابک"که بالاسری تمام این مجموعه هست(البته فقط در این گروه)10 ماه پیش در جایگاه من قرار داشت(به قول شماها جزو اون 75% مالباخته بود) ولی الان بعد از 10 ماه هفته ای 2000$ داره پس اگر گذر زمان رو در نظر بگیرید میبینید که یه همچین ایرادی که شما به این کار میگیرید وصحیح نیست.
در ضمن اینجانب باسخگوی دیگر سوالات و ابهامات دوستان هستم
با تشکر و احترام.mk

electro-learn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وب سايت ويژه اعضاي ايران بين راه اندازي شد !!!!
www.iranbin.ele.ir
امكانات سايت مخصوص اعضا ميباشد
بعد از عضويت به آدرس زير اي دي خو د در سايت و شناسه خودتان در ايران بين را بفرستيد كه پس از استعلام از شركت شما عضو سايت شويد
[email protected]
باتشكر

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
به نقل از mehdvirus :
من هیچ دلیلی نمیبینم بیخود و بی جهت برعلیه چیزی حرف بزنم در حالی که سودی برام نداره
تازه حرف من اینه که بدونم یه دکتر یا مهندس که 30-40 سال سن داره از تو یه علف بچه که سوادت هم معلوم نیست کمتر میدونن
یعنی حالیشون نیست کلاهبرداریه یا نه !
گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت آه اه بو میده ! (با این بالایی بودم و ادمایی مثل اون)

عذر میخوام که پا برهنه می پرم وسط بحثتون ولی آیا به صرف دکتر و مهندس بودن و سن و سال داشتن ، یعنی هر چی میگن درسته ؟؟؟ اشتباه نمی کنن ؟؟

عزیزم ، سودای پول و طمع و شهوت برای یک شبه پولدار شدن ، چیزیه که سن و سال و مدرک نمیشناسه... چند تا مهندس معتاد سراغ داری ؟؟؟؟ چند تا دکتر حرامخور سراغ داری که از یک کارگر بدبخت برای یه عمل ساده خدا تومان زیر میزی میگیرن ؟؟؟؟

بالا