• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبمستران بخش موسیقی حتما بخوانند!!!

FamoIr

Registered User
لایک‌ها
60
با سلام
مدتی هست که افرادی سود جو با استفاده از ترفند های بسیار غلط نسب به افزایش آمار سایت خود اقدام کرده اند.
سایت های موسیقی مجاز مطالبی تحت عنوان دانلود آهنگ ... به نام ... منتشر میکنند که آهنگ مرتبط در اینترنت پخش نشده است. و این امر موجب ایجاد یک مطالب اسپم و بی محتوا شدهو بدون لینک دانلود شده و حق و حقوق وبمسترانی که از جان و دل بر روی سایت خود کار میکنند گرفته شود.
این افراد بدانند که چنانچه گوگل از این امر مطلع شود سایت شما توسط گوگل احتمالا بصورت 6 الی دائمی یک سایت اسپم شناخته شود. و شما نتوانید از سوی گوگل لینکی دریافت کنید.
خواهشا نکنید از این کارها شرافت رو زیر پا نگذارید...
دوستانی که با نوشته من موافق هستند سایت های مشابه را از آدرس زیر به گوگل و فیلترینگ گزارش کنند.
آموزش ارسال گزارش : http://dontstop.blogfa.com/post-300.aspx
لینک ارسال گزارش : https://www.google.com/webmasters/tools/spamreport?hl=en
( آدرس چنین سایت هایی را خواستید پ خ بدهید )

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
این باز خیلی خوبه! بعضی ها مثلا عنوان مطلبشون اینه
تجاوز رها اعتمادی به پسر 6 ساله!!!!!!

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
بله بله این حرف کاملا تایید میشه .
من مثلا یه آهنگ میزارم و خوشحالم که اولین نفرم و یه سرچ میکنم میبینم یه پست زدن و یه ماه پیش مثلا زدن آلبوم ...
بعد هم جالبه که هنوز نوشته شده بعد از انتشار و لینک دانلود رو نذاشتند .
اما ورودی رو کی میگیره ؟ اونی که هنوز لینک دانلود نذاشته :|
ولی خب چه میشه کرد :)

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
فیلترینگ که کاری نداره با اینکه کی مطلب با محتوا می گذازه کی بی محتوا.
گوگل هم نمی تونه کل ریپورت ها رو برسی کنه و کلا توجهی به ریپورت ها نداره ، اونم سایت های ایرانی که همه جوره قصد گول زدن موتور های جستجو رو دارن.
به نظر من این سایت ها به خودشون بد میکنن چون اعتماد بازدیدکننده سلب میشه و در صورتی که اون سایت رو در لیست نتایج گوگل ببینن واردش نمی شن

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
از اونجایی که این سایت ها از مطالب قبلی برای مطلب جدیدی که هنوز نیومده استفاده می کنن و فقط عنوان رو عوض می کنن گوگل مطلب اونها رو به عنوان مطلب تکراری به حساب میاره و وقتی سایت ها با مطالب واقعی بروز میشن اون سایت ها رو در رتبه های بالاتری نشون میده ، سعی کنید مطلب رو اختصاصی بذارید یا اگه کپی می کنید حسابی تغییرش بدید . با این روش اگه موزیک یا قیلم رو در روزی که منتشر میشه بذارید مطمئن باشید تو گوگل در رتبه های بالاتری خواهید بود

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
من وبمستر نیستم، اما...

موضوع کاملا تایید میشه. بعضی ها هم می نویسند لینک دانلود به درخواست .... حذف شد!

ای وبمستری که این کار رو می کنی،
اگه میخوای به کپی رایت احترام بذاری یا نمیخوای سایتت فیل بشه، پس چرا پست رو ایجاد می کنی! و یا چرا پستت رو حذف نمی کنی!؟
اگه هم نه به کپی رایت احترام میذاری و از فیل شدن نمی ترسی مثل مرد، لینک رو قرار بده!

وقتی وارد اینجور سایتها میشم، احساس می کنم وبمستر اون سایت، نهایت توهین رو به بازدیدکننده اش کرده و اگه نظرات اون سایت باز باشه، میتونید ببینید که چقدر مورد خشم بازدیدکننده ها قرار گرفته.

متاسفانه در حال حاضر روش مقابله ای برای اینجور سایتها وجود نداره. گوگل اصلا ریپورت برای اینجور سایتها رو قبول نمی کنه.

به نظر من تنها کاری که میشه کرد اینه که آدرسشون رو در یک تاپیک قرار بدید تا یوزرها به مدیر اون سایت ایمیل بدن تا اینکار رو متوقف کنن. شاید نتیجه فوری نداشته باشه، اما بی تاثیر نیست و اون وبمستر حداقل پیش وجدانش می فهمه که داره اشتباه می کنه.

haftir

Registered User
لایک‌ها
470
گوگل تمامی این تجربیات رو پشت سر گذاشته منتها برای سایت های انگلیسی زبان و چندتا زبان دیگه و براشون هم قوانینی گذاشته ولی متاسفانه گوگل حتی نیم نگاهی هم به زبان فارسی نداشته . پس تا وقتی گوگل زوم نکنه رو زبان فارسی این وبمسترها میتونن جولان بدن

FamoIr

Registered User
لایک‌ها
60
از دوستان درخواست میکنم جنانچه با چنین سایت هایی روبرو شدید سریع بع فیلترینگ گزارش دهید.
پلیس فتا دنبال سایت های هست که بازدیدکنندگان را قول میزنند.

irmelody.in

Registered User
لایک‌ها
369
راه حل چیست ؟
عزیز فکر نمی کنم دیگه الان یه سایت بخواد حرفه ای کار کنه این کار رو انجام بده چرا هستن ولی اندک هستن یکیش آهنگستان که همیشه خیلی زود پستش رو میزنه بعد میزنه بزودی
نمیدونم والا

FamoIr

Registered User
لایک‌ها
60

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
فیلترینگ و فتا اینقدر بیکار شدن یعنی بیان به این خاطر یه سایت رو بررسی کنن حتی ؟ جه برسه به اقدام
اینگونه پست زنی مخالف هیچ قانونی از نظر این دو ارگان نیست دوست عزیز فکر میکنم با این روش وقتتون رو هدر میدید بهتره سعی کنید بجای این حرکت های احساسی و تاپیک زدن که هیچ نتیجه ای نداره به رقابت بپردازید

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
گوگل تمامی این تجربیات رو پشت سر گذاشته منتها برای سایت های انگلیسی زبان و چندتا زبان دیگه و براشون هم قوانینی گذاشته ولی متاسفانه گوگل حتی نیم نگاهی هم به زبان فارسی نداشته . پس تا وقتی گوگل زوم نکنه رو زبان فارسی این وبمسترها میتونن جولان بدن
خیر اینگونه نیست. وضع گوگل انگلیسی هم زیاد جالب نیست. حتی در بعضی موارد وضع خرابتر هم هست. فقط تنها تفاوتی که بین گوگل فارسی و انگلیسی وجود داره، تعداد کارمندانی که ریپورتها رو بررسی می کنن. تعداد کارمندانی که گوگل انگلیسی رو کنترل می کنن بسیار بیشتر از بخش فارسی است.

بالا