alamshahi
کاربر تازه وارد
امکان پرداخت روی سایت رو دوباره فعال کنید. فقط صفحه از نو میشه. من میدونم که شماره کارت و حتا واریز رو فراموش میکنم. اینترنت بانک من هم جز به کارتهای پاسارگاد اجازه انتقال آنلاین نمیده.
دات کام یعنی سایت تجاری حالا اگه ایشون بی پول بود چرا دات تی کی یا دات آی آر نساختن؟! درگاه های پرداخت و سایت هم شاید درصدی/پورسانتی کار میکنه :-(
این سایت توسط خود آقای باوندیان تاسیس نشده مطلب زیر در صفحه اصلی گویا این امر است.
این کمپین برای کمک به جناب آقای هادی باوندیان به صورت خود جوش ایجاد شده است. بانی این امر کاربران محترم انجمن شاپکیپر و شرکت آسمان وب می باشد
امکان پرداخت روی سایت رو دوباره فعال کنید. فقط صفحه از نو میشه. من میدونم که شماره کارت و حتا واریز رو فراموش میکنم. اینترنت بانک من هم جز به کارتهای پاسارگاد اجازه انتقال آنلاین نمیده.
با عنوان کاربری مسوول مسابقات, مسوول را بنویسید مسئول فکر کنم حداقل از نظر املایی درست بشه :/با سلام
جهت شفاف سازی
کمپین توسط شرکت آسمان وب راه اندازی شده و هزینه راه اندازی سایت و ... بر عهده آسمان وب هست.
همچنین هیچگونه کارمزدی بابت درگاه از مبالغ اهدایی کسر نمی شود.
پ.ن: همچنین به دلیل درخواست متعدد دوستان کمپین توسط آسمان وب مجدد فعال شد.
اینو خودم ننوشتم که بخوام الان ادیتش کنم . مربوط به قبل هست.با عنوان کاربری مسوول مسابقات, مسوول را بنویسید مسئول فکر کنم حداقل از نظر املایی درست بشه :/