• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبمسترهاي حرفه اي لطفا راهنمايي فرماييد.....

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
سلام به شما دوستان عزيز:).

ميدونم سوالي كه ميخوام بپرسم شايد بارها پرسيده شده و از طرفي جواب بعضيا اين باشه كه به خيلي عوامل بستگي داره ولي ..... :blush:

قصد راه اندازي يك سايت يا وبلاگ يا گروه دارم و ميخوام نظر شما دوستان (خصوصا حرفه اي ترها :happy:) را بدونم كه الان توي چه زمينه اي خوبه كار كنم؟

توضيحات بيشتري اگر لازم هست كه بگم، انشاالله در طي جلو رفتن تاپيك و تبعا سوالات كه شما ميپرسيد عرض خواهم كرد.

ممنون و متشكر.

پ.ن : ميدونم كه اينجا بازارچه نيست و البته توي بازارچه هم تاپيك خواهم زد ولي اگر چنانچه سايت خاصي جهت فروش مد نظرتون بود نيز لطفا پ.خ فرماييد و البته در اينجا به هيچ عنوان به دليل خارج نشدن از بحث اصلي پست نزنيد. :rolleyes:

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
من فکر میکنم در محتوای فارسی اگر خلاقیت خاصی نمیتونید به خرج بدید موضوع موبایل مناسب باشه . موضوعات پرطرفدار دیگه هم هست اما اکثر خطر فی.لتر شدن زیاده و همیشه باید با ترس و لرز کار کنید که یه وقت تمام زحماتتون به باد نره .

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
به سراغ مطالب سرگرمی - علمی برو.
چند تا سایت خوب انگلیسی پیدا کن. مطالبش رو ترجمه کن و منتشر کن.
اگر بتونی چون منبع خودت هستی پیشرفت خوبی میکنی

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
حرف داش علی تایید میشه

به هیچ وجه سراغ کپی نرو که نتیجه نمیگیری

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
حرف داش علی تایید میشه

منم یه زمانی کپی میزدم بازدیدم خوب بود و هی ایندکسام میرفت بالا تا این که یه مدت تعداد صفحات ایندکسی هی اومد پایین بازدید هم کم شد یه ماه اینطوری موند بعد یه ماه دوباره تعداد صفحات ایندکسی رفت بالا اما بازدید بالا نرفت .اصلا دیگه مطالب سایت تو نتایج اول دیده نمیشن.مطالب ایندکس میشن اما بازدید کننده ندارن!

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
من فکر میکنم در محتوای فارسی اگر خلاقیت خاصی نمیتونید به خرج بدید موضوع موبایل مناسب باشه . موضوعات پرطرفدار دیگه هم هست اما اکثر خطر فی.لتر شدن زیاده و همیشه باید با ترس و لرز کار کنید که یه وقت تمام زحماتتون به باد نره .

سلام.
موضوع يا زمينه خاصي از موبايل مدنظرتون هست يا نه فرقي نداره؟ (مثلا كليپ،برنامه و ....)
به صورت انجمن باشه يا نه يك سايت دانلود يا همچين چيزي؟

به سراغ مطالب سرگرمی - علمی برو.
چند تا سایت خوب انگلیسی پیدا کن. مطالبش رو ترجمه کن و منتشر کن.
اگر بتونی چون منبع خودت هستی پیشرفت خوبی میکنی

حرف داش علی تایید میشه

منم یه زمانی کپی میزدم بازدیدم خوب بود و هی ایندکسام میرفت بالا تا این که یه مدت تعداد صفحات ایندکسی هی اومد پایین بازدید هم کم شد یه ماه اینطوری موند بعد یه ماه دوباره تعداد صفحات ایندکسی رفت بالا اما بازدید بالا نرفت .اصلا دیگه مطالب سایت تو نتایج اول دیده نمیشن.مطالب ایندکس میشن اما بازدید کننده ندارن!

سلام دوستان.
ممنونم از اينكه نظر داديد. راستش يه كم دنبال همين كپي زدن بودم كه شديدا توسط شماها منع شد.
يعني حتي اگر از چند سايت محتلف مطالب جمع اوري كنم و در زمينه پربازديد باشه باز هم جواب نميده؟
نظرتون راجع به يه يك گروه كه با همين روش كار كنه چيه؟ يعني اينجوري طرف به جاي اينكه بياد به چند تا سايت سر بزنه ميتونه مطالب را توي ايميلش داشته باشه كه حتي ميتونه شامل مطالبي مثل اهنگ كه ممكنه في لتر هم بشه، ميشود.

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
نظرتون راجع به يك سايت مرجع چيست؟
يعني سايتي كه در يك زمينه و رشته كاري خاص فعاليت كنه و تمام افرادي كه در ان حرفه فعاليت ميكنند بيان و خودشون و حرفشون را معرفي كنند؟

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
به دوستاني كه سايت براي فروش پ.خ كرده بودند پاسخ داده شد.

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
با تشکر از داش سعات و داش مهدی و داش سی تی آر ال و هوشنگ خان و شوهر آهو خانوم و .... :)دی)

باید عرض کنم که داش زرکاو، کار حرفه ای، دنگ و فنگ داره عزیز دل برادر .
اون چیز که حرف اول رو میزنه، مشاوره هست و با برنامه کار کردن. مشاوره واقعا در این زمینه مهم هست.
نظرات ما دوستان خوبه و تاثیر گذار ، اما 100% برو سراغ یک گروه یا فرد مشاور که تجربه دار و کارکرده باشه. تا با احساس مسئولیت نظرات کارگشا و مفید برات بدن و راهنمایی کاملی برات داشته باشن
تو این فروم هم هستند خوشبختانه.
نمونش فرشاد پادینا ، امیر، و...

مثال میزنم که بیشتر متوجه بشید و عمق کار رو بگیرید:

در رشته ما ، متالورژی، کارگاههای مختلف زیاد هست. این کارگاهها یا متخصص راهشون انداخته، یا یک سرمایه دار. اولی یه خورده راحته کارش و با چم و خم کار آشنا هست.
اما اونی که سرمایه دار راهش انداخته یک مشاور میخواد . این مشاور بازار رو براش میسنجه، روشهای تولید، تقاضا، و...
بعد بهش پیشنهاد میده ، سرمایه گذار هم تولید میکنه و اغلب موارد جواب میگیره.
حالا اگر این مشاور نباشه . چی اتفاقی میفته؟ به راحتی سرمایه اول راکد میشه و بعد میره هوا.

در نت هم دقیقا به این صورت هست. شما یا تخصص کار وب مستری و ... رو داری. یا نداری و مشاوره میگیری
حالا اگر مشاوره حرفه ای بگیری ، 100% ضرر نخواهی کرد و حداقلش اینه سرمایت از بین نمیره.
اما اگر همینطور یلخی و بی برنامه بری جلو ، نه تنها سرمایت میپره، بلکه اون سرمایه معنوی و روحیت هم از دست میدی و میره...

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
البته باید شانس هم داشته باشی
مثلا من شانس ندارم همون اول همین جا تاپیک زدم گفتم دوستان کپی کنم مشکلی پیش نمیائ گوگل ایندکس میکنه رتبه میده ؟:eek:

همه گفتن برو خیالت نباشه:eek:
ولی ...:(

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
با تشکر از داش سعات و داش مهدی و داش سی تی آر ال و هوشنگ خان و شوهر آهو خانوم و .... :)دی)

باید عرض کنم که داش زرکاو، کار حرفه ای، دنگ و فنگ داره عزیز دل برادر .
اون چیز که حرف اول رو میزنه، مشاوره هست و با برنامه کار کردن. مشاوره واقعا در این زمینه مهم هست.
نظرات ما دوستان خوبه و تاثیر گذار ، اما 100% برو سراغ یک گروه یا فرد مشاور که تجربه دار و کارکرده باشه. تا با احساس مسئولیت نظرات کارگشا و مفید برات بدن و راهنمایی کاملی برات داشته باشن
تو این فروم هم هستند خوشبختانه.
نمونش فرشاد پادینا ، امیر، و...

مثال میزنم که بیشتر متوجه بشید و عمق کار رو بگیرید:

در رشته ما ، متالورژی، کارگاههای مختلف زیاد هست. این کارگاهها یا متخصص راهشون انداخته، یا یک سرمایه دار. اولی یه خورده راحته کارش و با چم و خم کار آشنا هست.
اما اونی که سرمایه دار راهش انداخته یک مشاور میخواد . این مشاور بازار رو براش میسنجه، روشهای تولید، تقاضا، و...
بعد بهش پیشنهاد میده ، سرمایه گذار هم تولید میکنه و اغلب موارد جواب میگیره.
حالا اگر این مشاور نباشه . چی اتفاقی میفته؟ به راحتی سرمایه اول راکد میشه و بعد میره هوا.

در نت هم دقیقا به این صورت هست. شما یا تخصص کار وب مستری و ... رو داری. یا نداری و مشاوره میگیری
حالا اگر مشاوره حرفه ای بگیری ، 100% ضرر نخواهی کرد و حداقلش اینه سرمایت از بین نمیره.
اما اگر همینطور یلخی و بی برنامه بری جلو ، نه تنها سرمایت میپره، بلکه اون سرمایه معنوی و روحیت هم از دست میدی و میره...

از توضيحاتت ممنونم.
حتما بهشون توجه ميكنم.
البته يه جورايي خيلي تخصصي به اين موضوع فكر نميكنم و به عبارتي درحد درامد جانبي و كمكي ميخوام باشه تا اينكه كل زندگيم را بذارم روي اون.

البته باید شانس هم داشته باشی
مثلا من شانس ندارم همون اول همین جا تاپیک زدم گفتم دوستان کپی کنم مشکلی پیش نمیائ گوگل ایندکس میکنه رتبه میده ؟:eek:

همه گفتن برو خیالت نباشه:eek:
ولی ...:(

از اين بابت خيلي متاسفم و ميدونم كه واقعا كلي زحمت كشيدي واسه كارت ولي واقعا ممنونم كه به من توصيه كردي كه الكي دور اين كار نرم و وقتم را روي اون نذارم.:)

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام
پیشنهاد میکنم بهت اگه ایده جدید نداری اصلا سراغ سایت و وبمستری و این حرفا نری.اگر هم می خوای با موضوعاتی که هست مثه سایتای موبایل یا سایتای دانلود فیلم و موزیک یه سایت بزنی باید همه چیزت اختصاصی باشه.قالبت پست هات و باید آرشیوتو قوی کنی.چون با وجود سایتای شاخی که الان هست امکان پیشرفت کمه مگه اینکه سرمایت بالا باشه بتونی یه کار خفن درست کنی و دائما تبلیغ کنی.
یا اصلا میتونی یه سایت از بچه های همین جا بخری.سرمایه ات رو روی اون بذاری و پرو بال بهش بدی تا رشد کنه.
باید خون دل بخوری تا به دو قرون نون در ماه برسی :D

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام به شما دوستان عزيز:).

ميدونم سوالي كه ميخوام بپرسم شايد بارها پرسيده شده و از طرفي جواب بعضيا اين باشه كه به خيلي عوامل بستگي داره ولي ..... :blush:

قصد راه اندازي يك سايت يا وبلاگ يا گروه دارم و ميخوام نظر شما دوستان (خصوصا حرفه اي ترها :happy:) را بدونم كه الان توي چه زمينه اي خوبه كار كنم؟

توضيحات بيشتري اگر لازم هست كه بگم، انشاالله در طي جلو رفتن تاپيك و تبعا سوالات كه شما ميپرسيد عرض خواهم كرد.

ممنون و متشكر.

پ.ن : ميدونم كه اينجا بازارچه نيست و البته توي بازارچه هم تاپيك خواهم زد ولي اگر چنانچه سايت خاصي جهت فروش مد نظرتون بود نيز لطفا پ.خ فرماييد و البته در اينجا به هيچ عنوان به دليل خارج نشدن از بحث اصلي پست نزنيد. :rolleyes:

اولین کار اینه که مدیر خوبی باشی؟ یه مدیر خوب اول هدفشو پیدا می کنه ؟ باید قابلیتهای زیادی داشته باشی...
مخصوصا اینکه الان دیگه تو هر زمینه ای یک گوگل وجود داره که زمین زدنش نه اینه نشدنی باشه... سخته.
خیلی از سایت هائی که الان فعال شدن زمانی سرپا شدن که کسی اصلا خبر از اینترنت نداشت و چون رقیب جدی
نداشتن الان غول شدن...کار زیاد سختی نداشتن... ولی الان وضعیت فرق داره

یکی از قابلیتها داشتن پشتکار لازم هست... مثلا همین الان باید بتونی خودت تو منابع فارسی یا انگلیسی
تحقیق کنی... ببینی عمده فعالیتها تو چه زمینه هائی هست... من می تونم برات پیدا کنم...ولی اگه ویزیت های بالا میخوای خودت باید سالهای سال تلاش کنی تا مثلا بعد دو سال به 1000 نفر در روز برسی...

یه مدیر خوب باید محقق خوبی باشه... بگرد نتیجه تحقیقتو همین جا بنویس ما هم راهنمائیت میکنیم...

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
باز هم از شما دوستان بسيار بسيار ممنونم.

برادران گلم نظرتون راجع به سايتهاي اتوماتيك چيه؟
يعني سايتي كه از هر سايت ديگه اي كه خروجي بده مطلب ميگيره و ميشه توي دسته بنديهاي مختلف اونها را قرار داد و با چيزي حدود چند ساعت تاخير به طور اتوماتيك ثبت ميشه.
ايا اين نوع سايتها هم با همون كپي كردن فرقي نداره؟ يعني تنها فرقش در اينه كه نميخواد خودت كپي كني ولي در عمل باز هم بازده نداره؟
بسيار ممنون ميشم كه در اين زمينه دوستان توضيح بدهند.چون خيلي در مورد ايندكس و گوگل و موارد اينجوري سر در نميارم.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
تست شده
هیچ فایده ای نداره و گوگل مثل آب خوردن تشخیصشون میده ;)

مزد آن گرفت که جان برادر کار کرد:eek:

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
دوست من این با کپی چه فرقی داره؟
مگه این که بدی روی سئوی سایتت کار کنن که هزینش میشه همون حدود 500-600 تومن.اونوقت شاید نتیجه بده.
این سرمایه رو بذاری و خودت مطلب بذاری و کپی نکنی بهتر نتیجه میگیری.
بازم میل خودته.

amir alyasin

Registered User
لایک‌ها
7

30Garo

Registered User
لایک‌ها
107
بالا