• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبمسترهاي حرفه اي لطفا راهنمايي فرماييد.....

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
تا اينجا اينجوري كه من متوجه شدم مطلب جديد توي سايت بذارم حتي اگر تعدادش كم باشه ، خيلي خيلي بهتر از اينه كه كپي باشه.

سوال اول: اگر سايتهايي كه خيلي از من جلوتر هستند و قويتر هستند، اين مطالب را كپي بكنند، باعث نميشه كه يه جورايي توي گوگل به اسم اونها ثبت بشه؟ اصطلاحات فني اش را نميدونم ولي به طور كلي منظورم اينه كه گوگل خيال كنه باز هم من از اونها كپي كردم نه برعكسش.

سوال دوم : از سايتهايي كه دوستمون معرفي كردند ممنونم. حالا اگر بخوام ترجمه كنم يا مطلب در زمينه جديدي بنويسم به نظرتون چه زمينه هايي خوبه؟ ميدونم كه به علاقه شخصي ام هم مربوط ميشه ولي خب بالاخره شما هم نظرتون را بفرماييد.

باز هم ممنون

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
نظر شما دوستان در مورد راه اندازي يك اپلود سنتر قوي يا يك سايت ليچ يا نمايندگي فروش اكانت از سايتهاي اشتراك گذاري فايل و ديگر كارهاي از اين قبيل چيست؟

My_Computer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز خودت باید امتحان کنی

اینجا دونه دونه سایت ها را بپرسی به جواب نمی رسی , چون هر کی به هر حال یکی از این سایتها رو داره و رقیب نمی خواد
و بهت می گه بدرد نمی خوره

مثل اینکه بری تو یه مغازه فرش فروشی بگی
آقا بازار فرش چجوری ؟ من می خوام مغازه بزنم

طرف می گه : خراب

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
دوست عزیز خودت باید امتحان کنی

اینجا دونه دونه سایت ها را بپرسی به جواب نمی رسی , چون هر کی به هر حال یکی از این سایتها رو داره و رقیب نمی خواد
و بهت می گه بدرد نمی خوره

مثل اینکه بری تو یه مغازه فرش فروشی بگی
آقا بازار فرش چجوری ؟ من می خوام مغازه بزنم

طرف می گه : خراب

اين هم نكته اي بود...... :happy:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
نظر شما دوستان در مورد راه اندازي يك اپلود سنتر قوي يا يك سايت ليچ يا نمايندگي فروش اكانت از سايتهاي اشتراك گذاري فايل و ديگر كارهاي از اين قبيل چيست؟

اپلود سنتر درامدش کم هست و خرجش بالا احتمال فیلترینگ هم هست
سايت ليچ رو اطلاعاتی ندارم:D
فروش اكانت از سايتهاي اشتراك گذاري خوبه اما احتیاج به تبلیغات گسترده داره تا جا بیفته

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
اپلود سنتر درامدش کم هست و خرجش بالا احتمال فیلترینگ هم هست
سايت ليچ رو اطلاعاتی ندارم:D
فروش اكانت از سايتهاي اشتراك گذاري خوبه اما احتیاج به تبلیغات گسترده داره تا جا بیفته

سپاسگزارم از توضيحاتت.

مورد اخر يعني فروش اكانتها اگر فقط بخوام توي سايتها و فروم ها مثل همين پي تي باشه به نظرت جواب ميده؟
چون با توجه به وقت و مخارج انتظار يك درامد خيلي چشمگير ندارم و در همين حد كه بابت روزي چند ساعتي كه وقت ميذارم بتونم يه درامد جانبي داشته باشم برام كافيه؟
همچنين بفرماييد كه از كدوم سايتها نمايندگي داشته باشم خوبه؟

باز هم ممنون

amir alyasin

Registered User
لایک‌ها
7
یه چیز بگم جدی بگیر کار اینترنتی رو باید اینجوری شروع کنی تا موفق بشی
اول توکل به خدا دوم دست کم ده هزار تومان پیاده بشی و یواش یواش هم 100 تومان باز هم خرج کنی
و از همه مهم تر کار کنی
بدی کار اینترنتی اینه که چون ایده توش تاثیر داره خیلی ها تو همون ایده این قدر گیر میکنن که یادشون میره میخواستند کاااااااااااااااااااااار کنند

کار کن آقا کاررررررررررررررررررررررر

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
یه چیز بگم جدی بگیر کار اینترنتی رو باید اینجوری شروع کنی تا موفق بشی
اول توکل به خدا دوم دست کم ده هزار تومان پیاده بشی و یواش یواش هم 100 تومان باز هم خرج کنی
و از همه مهم تر کار کنی
بدی کار اینترنتی اینه که چون ایده توش تاثیر داره خیلی ها تو همون ایده این قدر گیر میکنن که یادشون میره میخواستند کاااااااااااااااااااااار کنند

کار کن آقا کاررررررررررررررررررررررر

اين حرفت را نه تنها در زمينه نت بلكه در زمينه شروع هركاري شديدا قبول دارم.
بالاخره بايد از يه جايي استارت زد.
ولي خب يه ريزه اين نقطه استارت و هدفت مشخصتر باشه مسلما زودتر و بهتر ميتوني بري جلو و پايدارتر بموني.

amir alyasin

Registered User
لایک‌ها
7
اين حرفت را نه تنها در زمينه نت بلكه در زمينه شروع هركاري شديدا قبول دارم.
بالاخره بايد از يه جايي استارت زد.
ولي خب يه ريزه اين نقطه استارت و هدفت مشخصتر باشه مسلما زودتر و بهتر ميتوني بري جلو و پايدارتر بموني.

چند روز باید بگردی؟
نمیخوام به عجلت بندازم ولی فکر میکنم این جا بچه های با تجربه زیاد هستند ایده زیاده
از پست اولست اینجا چند روز میگذره؟
چند نفر تو تاپیکت پست زدن؟
ایده گیرت نیو.مد؟
انتخاب نکردی؟
خودت ایده نداری؟
آسیتین بالا بزن عزیزم من میدونم الان تو چه حسی داری درکت میکنم فقط آستین بالا بزن همه چی درست میشه

بالا