• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبمستر برای روزی که قراره سرت را بگذاری زمین ... چه اندیشیده ای؟!

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
اکثر وبمسترها جوان هستند و به احتمال زیاد مثل من سن و سالی ازشون نگذشته

واقعیتش متاهل هستم و زن و بچه دارم . روزگارم با درآمد وب سایتهایم سپری می شود.خدا را شکر راضی هستم. برنامه نویسی تمامی سایتهایم را خودم انجام داده ام و خیلی برای درآمد زا کردن وب سایتهام زحمت کشیده ام. در حال حاضر هم بر روی ایده های جدید کار می کنم.
مدتی است که موردی ذهن منو مشغول کرده و اون اینکه اگه یک شب بخوابم و صبح بیدار نشم , چه بر سر وب سایتهایم خواهد آمد. چه کسی آنها را مدیریت و پشتیبانی خواهد کرد؟
متاسفانه دور و برم کسی نیست که از کارهام سر در بیاره .... که امیدوار باشم بعد از من , آن فرد ادامه دهنده کارهایم خواهد بود و اگر هم کسی باشه به این راحتی ها نمی شه اعتماد کرد.
کلا می خوام بدونم روال درستش برای این جور موارد چیه ؟ تو کشورهای دیگه چیکار می کنند؟ اگه یه کسی مرد باید وب سایتش هم بسته بشه؟

Last edited:

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
متاسفانه فکر نکنم راهی باشه مگر اینکه صاحب سایت یه دفتری شرکتی چیزی باشه که سایتو اداره کنه که اغلب ایتطور نیست.
خدا بیامرزه مدیر سایت 98یا رو . امیدوارم روحش در ارامش باشه .

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
متاسفانه درآمد آنچنان بالا نیست که بخوای شرکت بزنی و کارمند استخدام بکنی و رو اصول بخوای فعالیت بکنی ....
و اگه درآمد بالا باشه و شرکت بزنی ... دارایی و شهرداری و باند مافیا و .... کل درآمدت و خودت را صاحب می شوند

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
اول اینکه انشا الله صد سال زنده باشی!! صد سال هم لامصب سنی نیست. بجنبی رسیده!
دوم چون متأهل هستید به نظر من بهترین فرد، همسرتون هستند. اگر تبحری در این زمینه ندارند خوب یادشون بدید. لااقل یوزر و پسوردتان را بهش بدید. حداقل حسن اش این است که بعد از مرگ شما (زبانم لال) می توانند آن سایت ها را در همین انجمن بفروشند و خرج دفن و کفن تان بکنند!!
وصیت بر هر مسلمانی واجب است. قدیم قدیما دارایی یک پدر گاو و گوسفند و باغ و از این جور موارد بود ولی در عصر اطلاعات، داشتن سایت نیز دارایی و اموال محسوب می شوند و شایسته است که تعیین و تکلیف بشند.
تصور کنید سایت پر در آمدی مثلا ماهی 40 میلیون داشته باشی و وصیت هم نکرده باشی. اون وقت فرزندانتون هنوز شما را تو قبر نداشتند دعواشون میشه!!
بنابراین بهتر است از الان که زنده ایم یک فکری بکنیم.
من جی میلم را خیلی دوست دارم و از سال 2005 تمام خاطراتم در آن است. وصیت کردم بدم به فرزندم! البته باید نگاه بکنم ببینم در ایام شباب، پیام مورد داری برای کسی نفرستاده باشم!

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
خدا عمر همه وب مسترها رو زیاد کنه :)

هرچیزی قابل دسترسی هست فقط کافیه روالش طی بشه !
اگر بازماندگان شما بخواهند فعالیت شما را ادامه بدهند با طی کردن روالش به سایت ها و تمام اطلاعات دسترسی پیدا میکنن و میتوانند امور را اداره کنند مگراینکه بازماندگان کلا از فعالیت اینترنتی شما مطلع نباشند.

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
البته تو این دوره زمونه مرگ پیر و جوان نمی شناسه ... دور و برمون زیادن ....
آدم مرگ امثال هادی نوروزی ها و مهرداد اولادی ها را می بینه ... فکرهای عجیب غریب به مغزش می رسه ... :general410::general410:
لذا بر همه وب مسترها واجبه فکر همه جوانب را داشته باشن

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
البته تو این دوره زمونه مرگ پیر و جوان نمی شناسه ... دور و برمون زیادن ....
آدم مرگ امثال هادی نوروزی ها و مهرداد اولادی ها را می بینه ... فکرهای عجیب غریب به مغزش می رسه ... :general410::general410:
لذا بر همه وب مسترها واجبه فکر همه جوانب را داشته باشن
بله درسته مرگ نزدیکه انشاا... عمر باعزت برای همه باشه
انقدر مسئله پیچیده ای نیست
رمزها را داخل یک محل امن قرار میدید و کارهایی که انجام باید بشه هم یه توضیح میدید مختصر هم کافیه ! دیگه وقتی شما نبودی یه روزی (خدانکنه) با مشخص بودن همین اطلاعات و استخدام یک فرد اشنا با وب میشه کارها رو انجام داد ...

حالا به فرض اینکه حتی شما رمزها را نزاری و کارها رو مشخص هم نکنی باز با استخدام یک فرد اشنا به وب میشه مراحلی طی کرد و رمزها را بدست اورد و کارها را دنبال کرد ...

کلا مسئله خاصی نیست عمرتان طولانی ولی به فکر بودید بهتر به فکر هم نبودید دنیا همینه بازماندگان یه کاری میکنند مسئله مهمی نیست ....

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
من همین چند وقت پیش همه رمز ها رو همراه با یه توضیح مختصر توی چند تا برگه نوشتم و به یکی از اعضای خانواده دادم
آدم از یه دقیقه دیگگشم خبر نداره :(

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
امیدوارم که همیشه سالم و سلامت باشی
حداقل کاری که شما می تونید بکنید اینه که همسرتون را در جریان سایت هایی که دارید بذارید
شما اگر به همسرتون سایت را آموزش بدید درآمدتون و پیشرفت کارتون بیشتر میشه

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
هر چند وقت یه بار بهش فکر میکنم سرم درد میکنه ، وبسایت نودهشتیا واقعا سر دردم رو بیشتر کرد ، وبسایت دوستم که تصادف کرد مخمو پوکوند همه چیزش جلوچشم به فنا رفت و من هیچ کاری نتونستم بکنم رمز هیچ چیزشو به هیچکس نگفته بود :(

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
این دغدغه فکر کنم برای اکثر وبمسترها هست و اکثرا تنها هستیم و دور و برمون کسی نیست که از وبمستری سر دربیاره. از طرفی هم خودمون سالها تلاش شبانه روزی برای سایتهامون انجام دادیم که حتی سایتهامون از املاک و مستغلات هم برامون ارزشمندتر هست.

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
من چیز های مهم مثل آدرس سایت - سی پنل - پنل ادمین سایت - جی میل رو بوک مارک کردم همه هم وارد شده تیک پسورد رو هم زدم
داداشمم ( امید صاحب این اکانت ، من همیشه اینجاما اون نمیاد واسه همین یه زمان امیدرضا میگفتن بهم ) رمز هامو میدونه از عابر بانک ها بگیر تا ورودی های مختلف بعد از من هم انقدری میدونه که بتونه از خودم بهتر اداره کنه یا بفروشه
البته این برای قبل از تاهله بعدش باز هم چون اطلاعات داره میتونه توی اداره یا فروش یه کمکی کنه البته من در حال حاضر تفریحی تو نت هستم به سمت کار توی جامعه حقیقی دارم میرم که همه چیش واضحه حالا یه مغازه خریدم شاگردم کار میکنه خودم دست نمیزنم جاش میشینم رو سایت کار میکنم!!

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
هر چند وقت یه بار بهش فکر میکنم سرم درد میکنه ، وبسایت نودهشتیا واقعا سر دردم رو بیشتر کرد ، وبسایت دوستم که تصادف کرد مخمو پوکوند همه چیزش جلوچشم به فنا رفت و من هیچ کاری نتونستم بکنم رمز هیچ چیزشو به هیچکس نگفته بود :(
در این موارد با یک گواهی فوت میتوانید از سرویس دهنده سایت بخواهید دسترسی لازم را در اختیارتان بگذارد و همین برای انجام همه کار کافیست.

من متاسفانه کاربر داشتم که فوت کرده و مدتی بعد همسر یا مادرش امدن و رمز ورود به حساب کاربریش را خواستن که با گرفتن مدارک شناسایی و ... در اختیارشان گذاشتم.

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
در این موارد با یک گواهی فوت میتوانید از سرویس دهنده سایت بخواهید دسترسی لازم را در اختیارتان بگذارد و همین برای انجام همه کار کافیست.

من متاسفانه کاربر داشتم که فوت کرده و مدتی بعد همسر یا مادرش امدن و رمز ورود به حساب کاربریش را خواستن که با گرفتن مدارک شناسایی و ... در اختیارشان گذاشتم.
آخه وقتی از هیچیش سر در نمیارن و هیچ کاری نمیتونن بکنند و حتی علاقه ای هم ندارن چه فایده ای داره اینارو بدونن.

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
بنظر من رمز و اطلاعات رو هم برای دیگران بذارید؛ مطمئن باشید هیچکس حوصلش نمیکشه بیاد با سایت سرو کله بزنه؛ جز مشاغل سخت؛ بسیار سخت محسوب میشه :general711: :general107::general107::general107:
حالا فک کن یکسری اصول مدیریت سایت رو به طرف یاد دادی؛ فردا افتادی زیر دی داس؛ دیتاسنتر شوتت کرد بیرون؛ یا هک شدی؛ اطلاعات از دست رفت؛ :general704: خبری از بک اپ نبود و... :general711: طرف میخواد چکار کنه./..
نمیخوام موج منفی بدم ولی احتمالش کمه کسی بیاد ادامه کارو بگیره...

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
آخه وقتی از هیچیش سر در نمیارن و هیچ کاری نمیتونن بکنند و حتی علاقه ای هم ندارن چه فایده ای داره اینارو بدونن.
من که نوشتم یکنفر اشنا به وب را استخدام کنند :) تا براشون سردربیاره و مدیریت کنه و غیره ...
ولی بحث علاقه ای ندارن حق با شماست ممکنه سایت شما هیچ علاقه ای رو در بازماندگان جذب نکنه ! ولی فرضا سایتی که درامد میلیونی داره یا ارزش میلیونی داره حتما بحث مالیش برای بازماندگان جذابه :general310:

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
من که نوشتم یکنفر اشنا به وب را استخدام کنند :) تا براشون سردربیاره و مدیریت کنه و غیره ...
ولی بحث علاقه ای ندارن حق با شماست ممکنه سایت شما هیچ علاقه ای رو در بازماندگان جذب نکنه ! ولی فرضا سایتی که درامد میلیونی داره یا ارزش میلیونی داره حتما بحث مالیش برای بازماندگان جذابه :general310:
متاسفانه خیلی از اطرافیان وبمسترها حتی نمتیونند کامپیوتر رو از اینترنت تشخیص بدن البته اون وبمسترهایی که مثل بنده سن نسبتا بیشتری دارند . ممکنه وبمسترهای جوونتر باز خانواده یا اطرافیانشون شاید به روزتر باشند.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
دیدی طرف وصیت میکنه بعد از مرگش مثلا خونه شمرونشو بده به پسر بزرگه
ویلا مازندرانشو بده به وسطی
اپارتمان قیطریه اشو بده به دختره و اینا
شمام دور از جونت اینطوری وصیت کن
بگو مثلا سایت example.com درامدش بیشتره برا بچه بزرگه
example.org هم وسطی
بچه آخریه هم مثلا بچه خوبی نبوده اذیت کرده یه وبلاگ تو بلاگفا هم بده اون!
بعد شما کلا فقط ثلث اموالتو میتونی خودت تقسیم کنی.برا بقیه اش باید برن دادگاه ادرسای دامنه رو بدن قاضی تعیین کنه
یک هشتم هم به همسرتون میرسه

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
به نظرم جای خالی یک سازمان یا ارگانی احساس می شه که این جور موارد را سازماندهی بکنه مثلا شواری عالی انفورماتیک و یا یه بخش خصوصی مطمئن

این نهاد اطلاعات وب سایتهای وب مستر را داشته باشه از قبیل اطلاعات کاربری, سورس برنامه ها و موارد موردنیاز برای بعد فوت وب مستر
حال اگه وب مستری فوت کرد اقوام درجه یک با مراجعه به این نهاد خواهان راه کارهای مناسب باشند.

راه کارها بدین شکل می تونه باشه که این نهاد می یاد وب سایت را قیمت گذاری می کنه و به قیمت مناسب می فروشه .... کاری که اقوام خیلی ها مون نمی تون بکنند.
راه کار دیگه مثلا می یاد وب سایت را به نفر فرد وارد واگذار می کنه به شکلی که اقوام وب مستر متوفی هم ذینفع باشن (این بند را وب مستر در قید حیات به هیچ وجه نمی تونه انجام بده, متوجه هستید که!!!!)
راه دیگه مثلا می تونه ارائه سهام باشه
و راه کارهای متعددی می تونه داشته باشه

مطمئنا این راه کارها برای وب سایتهایی خواهد بود که درآمد بالا دارند و ارزش همچین اقداماتی را دارند

این راه کارهایی که بنده گفتم به مراتب در جای خود مفید و کارساز خواهند بود. و وب سایت به فنا نخواهد رفت. و اقوام وب مستر متوفی هم سردرگم نخواهند بود و روح وب مستر متوفی که قطعا به وب سایت هایش تعصب داشت همیشه شاد خواهد بود.

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
به نظرم جای خالی یک سازمان یا ارگانی احساس می شه که این جور موارد را سازماندهی بکنه مثلا شواری عالی انفورماتیک و یا یه بخش خصوصی مطمئن

این نهاد اطلاعات وب سایتهای وب مستر را داشته باشه از قبیل اطلاعات کاربری, سورس برنامه ها و موارد موردنیاز برای بعد فوت وب مستر
حال اگه وب مستری فوت کرد اقوام درجه یک با مراجعه به این نهاد خواهان راه کارهای مناسب باشند.

راه کارها بدین شکل می تونه باشه که این نهاد می یاد وب سایت را قیمت گذاری می کنه و به قیمت مناسب می فروشه .... کاری که اقوام خیلی ها مون نمی تون بکنند.
راه کار دیگه مثلا می یاد وب سایت را به نفر فرد وارد واگذار می کنه به شکلی که اقوام وب مستر متوفی هم ذینفع باشن (این بند را وب مستر در قید حیات به هیچ وجه نمی تونه انجام بده, متوجه هستید که!!!!)
راه دیگه مثلا می تونه ارائه سهام باشه
و راه کارهای متعددی می تونه داشته باشه

مطمئنا این راه کارها برای وب سایتهایی خواهد بود که درآمد بالا دارند و ارزش همچین اقداماتی را دارند

این راه کارهایی که بنده گفتم به مراتب در جای خود مفید و کارساز خواهند بود. و وب سایت به فنا نخواهد رفت. و اقوام وب مستر متوفی هم سردرگم نخواهند بود و روح وب مستر متوفی که قطعا به وب سایت هایش تعصب داشت همیشه شاد خواهد بود.
متن رو کامل نخوندم ولی خب این سازمان باشه هم کسی اعتماد نمیکنه چرا چون مسئولین عزیز حتما میرن تو این سازمان و یه کپی از اطلاعات همه میگیرن.

بالا