• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبمستر برای روزی که قراره سرت را بگذاری زمین ... چه اندیشیده ای؟!

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
مسئله اینجاست که تو ایران،وبمستری رو شغل نمیدونن.
و اغلب مردم تصورشون اینه که اگر با دست زدی پشت یه نفر و خاک بلند شد،یعنی ایشون داره کار میکنه و شاغله!
نون دراوردن با عقل و منطق رو نسبت به نون دراوردن با زور و بازو کمتر میدونن...
برا همین زیاد جدی نمیگیرنش.
یوزر پسوردتو به یه نفر بدی بگی بعد از مرگت اداره کنه،خنده اش میگیره

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اکثر وبمسترها جوان هستند و به احتمال زیاد مثل من سن و سالی ازشون نگذشته

واقعیتش متاهل هستم و زن و بچه دارم . روزگارم با درآمد وب سایتهایم سپری می شود.خدا را شکر راضی هستم. برنامه نویسی تمامی سایتهایم را خودم انجام داده ام و خیلی برای درآمد زا کردن وب سایتهام زحمت کشیده ام. در حال حاضر هم بر روی ایده های جدید کار می کنم.
مدتی است که موردی ذهن منو مشغول کرده و اون اینکه اگه یک شب بخوابم و صبح بیدار نشم , چه بر سر وب سایتهایم خواهد آمد. چه کسی آنها را مدیریت و پشتیبانی خواهد کرد؟
متاسفانه دور و برم کسی نیست که از کارهام سر در بیاره .... که امیدوار باشم بعد از من , آن فرد ادامه دهنده کارهایم خواهد بود و اگر هم کسی باشه به این راحتی ها نمی شه اعتماد کرد.
کلا می خوام بدونم روال درستش برای این جور موارد چیه ؟ تو کشورهای دیگه چیکار می کنند؟ اگه یه کسی مرد باید وب سایتش هم بسته بشه؟
تایپیک رو خوندم فکر کردم موضوع مربوط به مرگ و اعمال ماتقدم و ما تاخر میشه ولی دیدم برای شب تا صبحه. باور کنید زمانی که من هم وبمستری میکردم همش همین اضطراب رو داشتم خیلی شبها خواب راحت نداشتم . تا اینکه گوگل منو پنالتی کرد و خداروشکر دیگه دست کشیدم گفتم اسپم کردن حالش بیشتره وابستگی نداری

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
ایشالا همتون عمر طولانی و با عزت داشته باشید...
به نظرم یه آموزش و توضیح کوچولو میشه نوشت واسه آشنایی اولیه به همراه اطلاعات و اکانتها و رمزهای عبور...
مثلا میشه نحوه ورود به پنل رو نوشت... نحوه پرداخت هزینه ها و دریافت درآمدها... نحوه آپدیت کردن و نحوه تمدید کردن هاست و دامین... خلاصه تمام ملزومات رو حداقل در حد ابتدایی داشته باشه...
بعد دارایی ها رو دسته بندی کرد و مثلا نوشت ارزش این سایت در حال حاضر(تاریخی که آموزش رو نوشتید که البته میشه آپدیتش هم کرد) حدود N میلیون تومان هست... درآمد ماهانه آن هم n هزار تومان در ماه هست... راههای نگهداری و یا فروشش هم توی همون نوشته میشه قید کرد...

اینجوری طرف میدونه حداقل این سایت کشک نیست و یه ارزشی برای خودش داره...
بعدشم این آموزش رو که میتونه یه CD فیلم از خودتون باشه که آموزش دادید یا یه لینک به آموزشی گمنام در اینترنت به همراه پسورد ورودش... یا چند تا برگه پرینت گرفته شده از آموزش متنی رو در اختیار فرد معتمد و یا وکیلی گذاشت تا پس از فوت(دور از جونتون) در اختیار شخص مورد نظر شما قرار داده شوند.

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
به نظرم جای خالی یک سازمان یا ارگانی احساس می شه که این جور موارد را سازماندهی بکنه مثلا شواری عالی انفورماتیک و یا یه بخش خصوصی مطمئن

این نهاد اطلاعات وب سایتهای وب مستر را داشته باشه از قبیل اطلاعات کاربری, سورس برنامه ها و موارد موردنیاز برای بعد فوت وب مستر
حال اگه وب مستری فوت کرد اقوام درجه یک با مراجعه به این نهاد خواهان راه کارهای مناسب باشند.

راه کارها بدین شکل می تونه باشه که این نهاد می یاد وب سایت را قیمت گذاری می کنه و به قیمت مناسب می فروشه .... کاری که اقوام خیلی ها مون نمی تون بکنند.
راه کار دیگه مثلا می یاد وب سایت را به نفر فرد وارد واگذار می کنه به شکلی که اقوام وب مستر متوفی هم ذینفع باشن (این بند را وب مستر در قید حیات به هیچ وجه نمی تونه انجام بده, متوجه هستید که!!!!)
راه دیگه مثلا می تونه ارائه سهام باشه
و راه کارهای متعددی می تونه داشته باشه

مطمئنا این راه کارها برای وب سایتهایی خواهد بود که درآمد بالا دارند و ارزش همچین اقداماتی را دارند

این راه کارهایی که بنده گفتم به مراتب در جای خود مفید و کارساز خواهند بود. و وب سایت به فنا نخواهد رفت. و اقوام وب مستر متوفی هم سردرگم نخواهند بود و روح وب مستر متوفی که قطعا به وب سایت هایش تعصب داشت همیشه شاد خواهد بود.

وب سایتی که درامد بالایی داره و به صورت یک شغل بهش نگاه کردید، باید براش شرکت/موسسه/... احداث بشه. اونوقت قانونمند بوده و نیاز به بسیاری فکر و ایده های ذهنی جدید نیست....
در صورتی هم که درامد بالایی نداره یا خدماتی نبوده و کاربرانش دارای موجودی مالی در وبسایت مربوطه نیستند و وب سایت در حد تفریح و سرگرمی هست، فوت مدیرش خیلی تاثیری در روند سایتش نداشته و سایت به همراه مدیرش به خواب ابدی میره!

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
وب سایتی که درامد بالایی داره و به صورت یک شغل بهش نگاه کردید، باید براش شرکت/موسسه/... احداث بشه. اونوقت قانونمند بوده و نیاز به بسیاری فکر و ایده های ذهنی جدید نیست....
درسته برای وب سایتهایی به مانند دیجی کالا باید شرکت دایر بشه .... من سخنم با این سایت ها نیست . تاکید بنده بر روی وب سایتهایی است که مثلا درآمدهای 4, 5, 6 میلیونی در ماه دارند. یک نفر وب مستر همچین سایتهایی را اداره می کنه . احتمالا هم محل زندگی اش, محل کارش است . احساس نیاز نمی کنه برای تاسیس شرکت و محل کار, نمی خواهد دردسرهای داشتن شرکت را هم به دوش بکشه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
خوبه که ادم هر ازگاهی به فکر مرگ باشه
یاد مرگ ادمو هدفمندتر میکنه که زندگی مفیدتری داشته باشه
باعث میشه که بفهمه تو چه موقعیتی از زمان قرار داره
وصیت نوشتن برا همینه که چه ادم با مرگ طبیعی بمیره چه غیرطبیعی مثل تصادف و انواع بیماری دیار فانی رو ترک کنه و به دیار باقی وصل بشه
طبق گفته دوستان به همسر باید سپرده بشه اگه نشد به فرزند

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
تاپیک جالبی بود از اون سوال های سخت زندگی هست باید خیلی روش فکر کرد و گاها باید برای زحمتهای شبانه روزیت و چندین ساله ات شریک بتراشی تا از بین نرن البته افراد نزدیک بهتر مثلا خانواده.
ولی مرگ حتمی است من با این تاپیک به این فکر فرو رفتم که اعمالمون درست بوده یا نه ؟؟؟؟
جالبه مرگ رو ویکی پدیا خیلی جالب تعریف کرده با آیه های قرآنی و از لحاظ علمی . کل وجود آدم یه جوری میشه وقتی میخونی :D
بابت تاپیک خوبت ممنون دوست عزیز

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
خدا عمر همه وب مسترها رو زیاد کنه :)

هرچیزی قابل دسترسی هست فقط کافیه روالش طی بشه !
اگر بازماندگان شما بخواهند فعالیت شما را ادامه بدهند با طی کردن روالش به سایت ها و تمام اطلاعات دسترسی پیدا میکنن و میتوانند امور را اداره کنند مگراینکه بازماندگان کلا از فعالیت اینترنتی شما مطلع نباشند.
اینو خوب اومدی برادر من کلا نگاه ملت به این فعالیت اینه که شما صبح تا شب داری گیم بازی می کنی تو کامپیوترت

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
میدین یه اسکریپت خیلی ساده می نویسن براتون یه نوع وصیت نامه الکترونیک همه رمز و اطلاعات فعالیت هاتون رو میزارین داخل اون طوری که هر ماه میرین یه سر بهش می زنین تنظیم می کنین اگر دو سه ماه نرین این اطلاعات رو برای افراد مورد نظرتون ارسال کنه از طریق اس ام اس -ایمیل و غیره
اما بهترین راه که دوستان هم به اون اشاره فرمودن این هست که به خانواده خودتون یاد بدین اینکه همسر شما بعد شما قادر باشه هزینه زندگی رو دربیاره خیلی کمک می کنه به خانوده و دستش پیش هر کس و ناکسی دراز نمیشه و اصلا نوعی وظیفه هست که به فکر اون روز باشیم اگر من نبودم قرار هست خانوادم چطور نون بخوره هزینه بچه هام چطور میشه متاسفانه تو ایران طرف تا زنده هست 8 دستی می چسبه به مال دنیا تا میره یه جنگ جهانی برای وراث خودش به ارث میزاره که هم رابطه اونا رو باهم خراب می کنه هم کلی لعن و نفرین برا خودش می خره به نظرم آدم عاقل باید تو زمان حیاتش کلا فکر بازمانده ها رو بکنه و اگر مالی داره تکلیف اونم روشن کنه که دیگه فردا برادر و خواهر به جون هم نیفتن

بالا