:general707::general707::general707::general707::general707: بهتر نبود ساعت 3P.M رو سانسور میکردی :general710:
وبمستر شدن در ایران :
گام اول : عضویت در پرشین تولز
گام دوم : پیدا کردن تاپیک های چند سال پیش و آپ کردنشون
گام سوم : در این گام فرد تاپیک بحث و گفت و گو میان وبمستر ها رو پیدا میکنه و دیگه نیاز نیست تاپیک های قدیمی رو جهت افزایش پست آپ کنه
گام چهارم : در حین اسپم برای افزایش تعداد پست با کلماتی چون وردپرس و سئو و دانلود آهنگ مجاز آشنا میشه
گام پنجم : وردپرس رو نصب میکنه (خودش نه پیام خصوصی میده تا یکی براش نصب کنه)
گام ششم : اینقدر پست و تاپیک میزنه تا قالب ریپ شده سایت مورد نظرشو پیدا کنه برای سایت خودش
گام هفتم : کپی و پیست پست های سایت های مختلف
گام هشتم : رسیدن به امار 10 هزار در روز و قرار دادن تبلیغات گل شورتی و کسب درآمد
گام نهم : ایجاد تاپیک در تمام بخش های پرشین تولز با عنوان : سئو و بهینه سازی سایت شما با روش های فوق مدرن
گام دهم : این فرد یک وبمستر حرفه ای شد با سابقه 15 ساله در نت ایران
داداش شما با این سرگذشت وب سایت داری من جزء کدوم دسته هستی ؟ چس مستر یا وبمستر ؟آه که اینطور
وبمستر تفاسیر زیادی داره که کلا دو نوعه ایرانی و خارجی
بدبخت های علافی که به خاطر کسب درامد از وبلاگ شروع میکنن و شکست میخورن ادم نمیشن و با قرض و پول تو جیبی هاست و دامنه میخرن بازشکست میخورن و باز ادم نمیشن
به اینا میگن چس مستر
ادمایی که اول میرن تحقیق میکنن و بعدش ایده های که موفق شدن رو کپی میکنن و اول سایت خودشون رو تا مرتبه سایت اصلی بالا میکشن بعد میرن سراغ تخریب سایت اصلی به هر وسیله ای
به اینا میگن وبمستر واقعی
ادمایی که از مادرشون موفق زاده شدن هر سایتی میزنن زود میگیره و هیچ وقت ضرر نمیکن ما به اینا فقط میگیم لعنتی دهنت سرویس
:general509: فکر کنم چس مستر باشم البته باید ببینم تعریف پایینتری هم هستش یا نهداداش شما با این سرگذشت وب سایت داری من جزء کدوم دسته هستی ؟ چس مستر یا وبمستر ؟
این جواب خوبی بودکسی که میخواد از بیت و بایت نون دربیاره ....