• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبمستر کیست ؟

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
وبمستر موجودی افسانه ای و در معرض خطر انقراض ، از تبار انسان می باشد.
این موجود در واقع کلکسیونی است از دردها و رنجهای فیزیکی شامل انواع دیسک گردن و کمر و سندرم تونل کارپال و چشمانی نزدیک بین؛ و همچنین انواع بیماری های روحی و روانی ناشی از انواع مشکلات هاست و داون شدن سایتها و هک شدن سایتها و مواجه شدن با انواع برنامه نویسها و طراح ها و نویسنده های بدقول و در نهایت پریدن ایندکس گوگل... !!! :general207:
این موجود نظم خاصی ندارد و مثل آب، روان است! در هر ثانیه از شبانه روز ممکن است او را به یک شکل ببینید. گاهاً مشاهده شده وبمستر به جهت زیاد نشستن روی صندلی، با فرم و شکل و شمایل صندلی کامپیوتر خود نیز در انظار عمومی مشاهده شده است. :general311:

آنها با وجود تلاشهای بسیار برای یادگیری زبانهای برنامه نویسی اغلب چیزی بیش از برنامه "Hello World" در هر زبان را فرا نمی گیرند. البته بنده به شخصه نوع پیشرفته ای از ایشان را کشف کردم که موفق به توسعه برنامه Hello world به نسخه 2 شده بود که خروجی آن "Hello World V2.0" بود. :D

در صورت مواجه شدن با این موجودات از آنها نترسید. :general410: ظاهر انها معمولاً ترسناک و وحشتناک و وجه مشترک چهره آنها عموماً چشمانی خشک و قرمز شده و صورت زرد رنگ به همراه گردنی کج می باشد. :general411: اما دل آنها بسیار نازک و شکننده و قلب آنها به دلیل مشکلات فراوانی که در طول زندگی مجازی خود با آن مواجه شده اند کاملاً جر واجر شده است!

آنها را اذیت نکنید! :)

Last edited:

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
وبمستر موجودی افسانه ای و در معرض خطر انقراض ، از تبار انسان می باشد.
این موجود در واقع کلکسیونی است از دردها و رنجهای فیزیکی شامل انواع دیسک گردن و کمر و سندرم تونل کارپال و چشمانی نزدیک بین؛ و همچنین انواع بیماری های روحی و روانی ناشی از انواع مشکلات هاست و داون شدن سایتها و هک شدن سایتها و مواجه شدن با انواع برنامه نویسها و طراح ها و نویسنده های بدقول و در نهایت پریدن ایندکس گوگل... !!! :general207:
این موجود نظم خاصی ندارد و مثل آب، روان است! در هر ثانیه از شبانه روز ممکن است او را به یک شکل ببینید. گاهاً مشاهده شده وبمستر به جهت زیاد نشستن روی صندلی، با فرم و شکل و شمایل صندلی کامپیوتر خود نیز در انظار عمومی مشاهده شده است. :general311:

آنها با وجود تلاشهای بسیار برای یادگیری زبانهای برنامه نویسی اغلب چیزی بیش از برنامه "Hello World" در هر زبان را فرا نمی گیرند. البته بنده به شخصه نوع پیشرفته ای از ایشان را کشف کردم که موفق به توسعه برنامه Hello world به نسخه 2 شده بود که خروجی آن "Hello World V2.0" بود. :D

در صورت مواجه شدن با این موجودات از آنها نترسید. :general410: ظاهر انها معمولاً ترسناک و وحشتناک و وجه مشترک چهره آنها عموماً چشمانی خشک و قرمز شده و صورت زرد رنگ به همراه گردنی کج می باشد. :general411: اما دل آنها بسیار نازک و شکننده و قلب آنها به دلیل مشکلات فراوانی که در طول زندگی مجازی خود با آن مواجه شده اند کاملاً جر واجر شده است!

آنها را اذیت نکنید! :)
یکی از کامل ترین تعریف هایی که تابحال ارائه داده شده..
+در هنگامی که آنها در مانیتور فرو رفته اند با آنها ارتباطی برقرار نکنید چون باعث سگی شدنشان میشود(خودم):general112:
+هر وقت مشاهده کردید وبمستری از اتاقش خارج شده صرفا به این معنا نیست که اینترنت یا برق قطع شده..:general106:چون او نیز مانند شما بنی بشریست نیازمند به آب و دستشویی:oops:

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
انسانیست خسته همیشه دنبال یک تکه نان .

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
یکی از کامل ترین تعریف هایی که تابحال ارائه داده شده..
+در هنگامی که آنها در مانیتور فرو رفته اند با آنها ارتباطی برقرار نکنید چون باعث سگی شدنشان میشود(خودم):general112:
+هر وقت مشاهده کردید وبمستری از اتاقش خارج شده صرفا به این معنا نیست که اینترنت یا برق قطع شده..:general106:چون او نیز مانند شما بنی بشریست نیازمند به آب و دستشویی:oops:

راست گفتی . :)

roozema

Registered User
لایک‌ها
85
وبمستر یک ادم بدبختی هست به مثابه انسانی که تن تاک پاش نیست یعنی اینقدر بدبخته ها !!!

tdh

Registered User
لایک‌ها
61
موجودی وابسته به اینترنت و بی خواب و خوراک که در مکان هایی با سرعت بالای اینترنت یافت میشوند ! این موجودات شدیدا مقابل تغییرات گوگل حساس می باشد .

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
آقا حالا من چند وقته وبمستری رو شل کردم چسبیدم به دولوپری....
یادم نبود... از وبمستر بیچاره تر دولوپر هست! فکر کن پروژه گرفتی خارجی، طرف حسابش آدم حسابی، فوق العاده روی زمان تحویل نهایی حساس... (درسته پولش رو پیش پیش میگیرم همیشه ولی اعتبار آدم تو خارج به چس بنده...:p یه بار بدقولی کنی پروژه های بعدی از طرف اون مشتری هوتوتو... :general105:)
بعدش یهو صبح از خواب پا میشی میبینی شرکت ISP اس ام اس داده گفته "به علت عملیات کابل برگردان مخابراتی در محدوده شما، سرویس اینترنت شما تا 72 ساعت با قطعی احتمالی مواجه خواهد بود" ... قیافه من اون لحظه اینجوریه: :eek::eek::eek::eek::eek:
یعنی اونجور وقتها آدم دلش میخواد با کله بره تو دیوار :general208::general208: و بعدش از طریق پنجره به افق بپیونده :general107:

بنابراین یه تعریف ساده تر از ترکیب Webmaster+Developer می کنم که در یک شکلک خلاصه میشه: :eek::eek::eek::eek::eek:
یک وبمستر+دولوپر در روز چندین بار این شکلی میشه :eek: :eek: :eek: ... اگه نشه وبمستر نیست اصلاً !!! :D

afpakro

Registered User
لایک‌ها
25
ببین تو اینترنت فکر رفیق خوب رو از رفیقت به در کن

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
فردی که از نبود کار و شغل،مجبور شده توی اینترنت دنبال پول بگرده.
اونم توی این وضع فیلترنت ایران.

با تجربه ای که داشتم باید بگم کار طاقت فرساییه.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
بالا