انسانه خوب
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 297
- لایکها
- 3
بلاجان تغییر تمش کار نمیکنه. وقتی کلیک میکنم روی نارنجی بازم آبی میمونه
جدا؟ مرورگر و ISPت رو میگی؟بلاجان تغییر تمش کار نمیکنه. وقتی کلیک میکنم روی نارنجی بازم آبی میمونه
من تست کردم. کار می کنه. کشت رو یه بار خالی کن و بعد تست کنبلاجان تغییر تمش کار نمیکنه. وقتی کلیک میکنم روی نارنجی بازم آبی میمونه
خدارو شکرمن تست کردم. کار می کنه. کشت رو یه بار خالی کن و بعد تست کن
مرورگر Firefox 2جدا؟ مرورگر و ISPت رو میگی؟
آره. یا پراکسی هست یا ISP. شاید پراکسیت کوکی رو درست دریافت نمیکنه...مرورگر Firefox 2
ISP شهراد
ولی به گمونم از پروکسی بوده باشه
یبار دیگه تست میکنم بدون پروکسی
خیلی ممنون. بررسی میکنم. البته بخش وب سایت ها رو مخصوصا جدا گذاشتم که زیر دسته اینترنت نباشه و دم دست تر باشه :دیسلام
مبارکه
البته بخش ها رو به نظر من اينطور بزار اين تيترهايي که گذاشتي:
بخش خدماتي
بخش آموزشي
موبايل و سيم کارت
کاميپوتر و سخت افزار
و ...
ممنون.سلام منم رفتم دیدم مبارک باشه بسلامتی
یه بخشم بزارید برای آگهی فروش فیلم و dvd خوب میشه
واو
بلابلا
رفتم عضو شدم آگهی هم دادم.
2 تا نکته:
یکی اینکه کاراکترای تایتله آگهیم 39 تا بود متشکل از کلمات فارسی و انگلیسی ولی هی گیر میداد میگفت تیتر آهگی باید بین 5 و 45 کاراکتر باشه. این که فکر میکنم از یونیکد باشه. کاراکتر فارسیارو بیشتر از یکی حساب میکنه.
دو هم اینکه برادر یه بخشه Tags یا Keywords هم بذار برای آگهی. که ملت هرچی کلمه به ذهنشون میرسه توش بنویسن که آهگی شون خوب سرچ بشه.
مثلن یکی توی سرچش مینویسه Nokia یکی مینوسه نوکیا!. خب من میتونم پایینه آهگی بنویسم
keyword:
nokia نوکیا موبایل گوشی گوشتکوب عمم
ولی کلاسش پایینه خب. تازه یوقت طرف که آگهی رو میخونه نمیدونه اینا چین قاتی میکنه.
خلاصه همین دیگه.
اوه! تازه دیدم. اون مشکلی که گفتی رو چک میکمنم ممنون که گفتی. در مورد tag هم یه tag cloud گذاشتم برای آگهی ها.