با سلام شنل پلاتینیوم /دی اند جی وان مردونه و بلو شنل ؟
مرسی
میشه حضوری هم مزاحم شد ؟
سلام عزیز
پاسخ ارسال شد خدمتتون
با سلام شنل پلاتینیوم /دی اند جی وان مردونه و بلو شنل ؟
مرسی
میشه حضوری هم مزاحم شد ؟
سلام
Hermes Terre D'Hermes دارید؟
بو و ماندگاری اصلش رو داره و تضمین می کنید؟
قیمتش لطفا؟
سپاس
سلام پوریا عزیز مشتری قدیمی ت هستم داداش سوالی دارم این که میگن این تستر ها رو ر میکنن از اساسن های روغنی راسته>؟این لینک رو ببین http://esam.ir/itemView.aspx/781710/-تستر-اورجینالGIORGIO-ARMANI-Acqua-di-Gio-.htm مثلا طرف ت وتوضیحات قید کرده :همه ی اجناس ما اورجینال و از نمایندگی ها جمع شدن
در این سایت و سایت های دیگر اجناس پر شده با عطر به اسم بدون جعبه عرضه میشوند که پر شده با عطر و سرطان زا بوده و مشخصه اصلی این ادکلن ها چرب بودنشونه مطمینم با خرید از ما راضی میشین
میخوام بدونم همچین چیزی میشه؟چطور میشه فهمید؟این تستر ها همینطوری میشه پر کرد؟
سلام عزیزمداداشی سلام شرمنده من شنیدم 212 ها رنگ شیشه اگر طلایی باشه تقلبیه و اصلش طوسیه.و البته دربشم اهن ربایی است الان من 212 شمارو طلایی میبینم میشه توضیح بدید.؟البته جسارت نباشه ها سواله یه وقت فکر دیگه نکنی داداشی و سوتفاهم نشه.
داداش بیژن اگر به دستتون رسید کیفیت کالا رو همینجا بیان کنین منم احتمالا دوتا بخوام3عدد خریداری شد منتظر دریافتشون هستم
درود فراوان منتظرم دستم برسه.به محض رسیدن همینجا اعلام میکنم البته یه مطلبم عرض کنم بنده رو دوستمون شناخت دارم ادم رکی هستن خیلی صاف وشفاف تایپیک رو بیان میکنن و رو راست هستن ومیتوندی بدون استناد ب کسی خرید کنین همین حرف رو به دو تا ااز دوستان هم که بهم پیام دادن هم عرض کردمداداش بیژن اگر به دستتون رسید کیفیت کالا رو همینجا بیان کنین منم احتمالا دوتا بخوام
سلام دوستان دقت كنيد تسترتقلبى توايران زيادشده وچون جعبه سفيدسياه دارن واكثرادرب سفيدساده دارن تقلبش به مراتب ساده ترشده من توسايت ايسام ازدوفروشنده حدود٨ تاخريدم همه تقلبى بودبنابراين دقت كني ودقت كنيد،كلا تستراگه اصل باشه حداكثر ده تا ١٥ درصدارزونتره
من جهت آگاهى درسايت atrafshan.irدرانجمن متفرقه كلى عكس گذاشتم، امكان نداره اينهمه تستركمپانى هاداشته باشن
اتهام به كسى نمى زنم وقصاص قبل ازجنايت نمى كنم ولى دقت كنيد، اونايىى كه بعنوان تستربهم دادن باوركنيدكيفيتشون از درجه دو امارتى هم پايين تربود، تو مزايده خريدم وگرنه امكان نداره يه ادكلن ٣٠٠ تومنى رو ١٨٠ بخرم
دقت دقت دقت
من ادكلن بدون جعبه توهمون سايت بيش از بيست تا تابحال خريدم خدايش مشكل خاصى نداشتم جزبرخى ماندگاريش كمى كم بود وطرف هم اگه ناراضى بودى پس مى گرفت با يه سوم قيمت
سلام عزیزsalam
takhfifam dare aziz in gheymata???