راستی محمد اسکریپت خوب واسه هاستینگ سراغ نداری ؟
FarSl-laD Registered User تاریخ عضویت 21 می 2010 نوشتهها 626 لایکها 40 سن 33 23 ژوئن 2010 #21 راستی محمد اسکریپت خوب واسه هاستینگ سراغ نداری ؟
PersianMohammad Registered User تاریخ عضویت 24 می 2009 نوشتهها 2,061 لایکها 92 سن 39 محل سکونت Tehran 23 ژوئن 2010 #22 اسکریپت برای هاستینگ ؟ هاستینگه چی ؟ میخوای خودت سرویس وب بدی ؟ چیزی سراغ ندارم والله، فقط خبر دارم که CPanel و DirectAdmin سرویس دهی خوبی دارند... در خصوص سایت، دنبال طراحی قالب باش، چیزای خوبی یاد میگیری، شکل و شمایل خوشکلی هم میتونی بهش بدی
اسکریپت برای هاستینگ ؟ هاستینگه چی ؟ میخوای خودت سرویس وب بدی ؟ چیزی سراغ ندارم والله، فقط خبر دارم که CPanel و DirectAdmin سرویس دهی خوبی دارند... در خصوص سایت، دنبال طراحی قالب باش، چیزای خوبی یاد میگیری، شکل و شمایل خوشکلی هم میتونی بهش بدی
FarSl-laD Registered User تاریخ عضویت 21 می 2010 نوشتهها 626 لایکها 40 سن 33 23 ژوئن 2010 #23 به نقل از PersianMohammad : اسکریپت برای هاستینگ ؟ هاستینگه چی ؟ میخوای خودت سرویس وب بدی ؟ چیزی سراغ ندارم والله، فقط خبر دارم که CPanel و DirectAdmin سرویس دهی خوبی دارند... در خصوص سایت، دنبال طراحی قالب باش، چیزای خوبی یاد میگیری، شکل و شمایل خوشکلی هم میتونی بهش بدی کلیک کنید تا بازشود... آره خودم میخوام سرویس وب بدم دامنه دارم هاست هم دارم فقط دارم دنبال یه اسکریپت خوب واسه سایت میگردم اگه چیزه بدرد بخوری سراغ داشتی خبرم کنم حداکثر تا جمعه صبح ممنون
به نقل از PersianMohammad : اسکریپت برای هاستینگ ؟ هاستینگه چی ؟ میخوای خودت سرویس وب بدی ؟ چیزی سراغ ندارم والله، فقط خبر دارم که CPanel و DirectAdmin سرویس دهی خوبی دارند... در خصوص سایت، دنبال طراحی قالب باش، چیزای خوبی یاد میگیری، شکل و شمایل خوشکلی هم میتونی بهش بدی کلیک کنید تا بازشود... آره خودم میخوام سرویس وب بدم دامنه دارم هاست هم دارم فقط دارم دنبال یه اسکریپت خوب واسه سایت میگردم اگه چیزه بدرد بخوری سراغ داشتی خبرم کنم حداکثر تا جمعه صبح ممنون