• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وب سایت خود را بر پایه ajax بسازید. قسمت اول برای آماتورها

shahkey

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

من یه مشکلی با ajax داشتم اگه بلدین لطفا جواب بدن
من می خوام توی یه div یا td مقادیر مختلفی با زدن دکمه های مختلف ود بشه مثلا وقتی که من یه کلیدو میزنم توی یه div یه صفحه لود بشه و وقتی یه کلید دیگه رو می زنم توی همون div یه صفحه دیگه لود بشه یعنی در کل یه div داشته باشیم:wacko:

اگه منظورم رو نفهمیدین بگین بیشتر توضیح بدم:lol:

مرسی

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
به نقل از shahkey :
سلام

من یه مشکلی با ajax داشتم اگه بلدین لطفا جواب بدن
من می خوام توی یه div یا td مقادیر مختلفی با زدن دکمه های مختلف ود بشه مثلا وقتی که من یه کلیدو میزنم توی یه div یه صفحه لود بشه و وقتی یه کلید دیگه رو می زنم توی همون div یه صفحه دیگه لود بشه یعنی در کل یه div داشته باشیم:wacko:

اگه منظورم رو نفهمیدین بگین بیشتر توضیح بدم:lol:

مرسی
بیشتر توضیح بده! ولی فکر کنم همین رو اینجا توضیح دادم مگه نه؟

shahkey

Registered User
لایک‌ها
5
علی جان فکر نمی کنم اینو توضیح داده باشی!

تو آموزشت چندتا div در نظر می گرفتی که به هر کردوم یه id نسبت می دادی ولی اینی که من می خواهم اینه که یه div داشته باشم و وقتی یه button رو می زنم توی div یه چیزی بیاد و وقتی یکی دیگه رو میزنم اون چیز قبلی رو پاک کنه و یه چز جدید بذاره توش!

مثل tabcontent اینو ببین:http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ajaxtabscontent/

مرسی:D

shahkey

Registered User
لایک‌ها
5
آقا حل شد!

مرسی

alionline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علي جان من ميخواستم بدونم اگه بجاي اون عكسي كه ساختيم يعني همون home بخواهيم لينك بزاريم بايد چكار كنيم.

alionline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايول ممنون ميدوني چقدر كارم گيره اين بود

alionline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلام

من از اين كد شما استفاده كردم درست نشد بعد از اين كد<a onClick=" beload('home.html','M_1')" id="link1">Link</a> استفاده كردم درست شد ولي اون كلمه link به صورت نوشته است يعني نه رنگش به حالت لينك در مي آيد و نه موس كه روش ميره علامت دست مي آيد پس كاربر از كجا بداند كه اين لينك است يا نوشته.

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
به نقل از alionline :
آقا سلام

من از اين كد شما استفاده كردم درست نشد بعد از اين كد<a onClick=" beload('home.html','M_1')" id="link1">Link</a> استفاده كردم درست شد ولي اون كلمه link به صورت نوشته است يعني نه رنگش به حالت لينك در مي آيد و نه موس كه روش ميره علامت دست مي آيد پس كاربر از كجا بداند كه اين لينك است يا نوشته.
همون
HTML:
<a src="javascript: beload('home.html','M_1')" id="link1">Link</a>
درست هست! دوباره چک کن

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
به نقل از alionline :
آقا سلام
بعد از اين كد<a onClick=" beload('home.html','M_1')" id="link1">Link</a> استفاده كردم درست شد ولي اون كلمه link به صورت نوشته است يعني نه رنگش به حالت لينك در مي آيد و نه موس كه روش ميره علامت دست مي آيد پس كاربر از كجا بداند كه اين لينك است يا نوشته.
این که دیگه لینک حساب نمیشه! :blink:

Parsa_361

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از alionline :
آقا سلام

احتمالاً یه جا اشتباه کردی
کدی که نوشتم درسته
من از این مدل کد زیاد استفاده کردم

alionline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه من از همین کد استفاده کردم که شما گفتید ولی نشد که بشه شما میگی چکار کنم

gavbandy

Registered User
لایک‌ها
3
HTML:
style="cursor: hand"
این استایل را به لینکت بده در ضمن این جوری لینک بده
HTML:
<span onClick=" beload('home.html','M_1')" id="link1" style="cursor: hand">Link</span>

Parsa_361

کاربر فعال
لایک‌ها
10
روش جالبی هست ولی چرخاندن لقمه دور دهن هست :D

به هر حال یه چیز خوب یاد گرفتم مرسی

alionline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ممنون از جواباتون
ودوباره يك سئوال اگر كن چندتا div تو در تو داشته باشم وبخواهم به جاي همه اونا يك صفحه لود شه چي چيكار بايد بكنم

Parsa_361

کاربر فعال
لایک‌ها
10
خوب برای div ها ID مگه تعیین نمیکنی ؟
با document.getElementById میتونی به هر div که خواستی دسترسی داشته باشی و مقدار توش رو با innerHTML تغییر بدی
اینجوری :
کد:
document.getElementById("layer1").innerHTML = "123";

alionline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه جونم نگرفتي من چي ميگم ما تا حالا روي يك لينك كليك كه ميكرديم يك صفحه توي يك div لود ميشد حالا من ميخواهم روي يك لينك كه كليك كرديم همزمان دوتا صفحه توي دوتا div مختلف لود بشه مثلا ما دوتا div براي تبليغات بالا و پائين صفحه خودمون داريم حالا من ميخواهم روي يك لينك كه كليك كرديم تبليغات در هر دوتا div بالا و پائين عوض بشه

Parsa_361

کاربر فعال
لایک‌ها
10
اینو میخوای ؟ :
HTML:
<span onClick="beload('home_a.html','M_1'); beload('home_b.html','M_2');" id="link1" style="cursor: hand">Link</span>

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا فرمایش شما صحیح . و ممنون از آموزشتون .

حالا یه سوال :

صفحه ای که قراره در DIV بخصوصی لود بشه باید یه صفحه HTML نباشه ( منظور فرمت HTML نداشته باشه ). حالا من تو صفحه ای که قراره داخل یه DIV لود بشه نیاز دارم که در تک head یه سری توابع جاوا و متا تک های خاصی لود بشه که درون صفحه اول نیست . و حتی style اون قسمت هم باید دوباره لود بشه . چه باید کرد ؟

بالا