• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وب سایت داینامیک روی CD

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من میخوام یه وب سایت داینامیک رو بر روی یه CD منتقل کنم و قراره این CD به صورت Autorun روی سیستم اجرا بشه و بعد از ورود به صفحه اول سایت (ترجیحا اینترنت اکسپلورر به صورت Full Screen بشه) و بعد هم کاربر بتونه راحت روی لینکها کلیک کنه و توی CD و در اصل توی سایت بچرخه.
برای مثال فرض کنید من یه فتوبلاگ داینامیک دارم. الان هم 100 تایی عکس توشه و ... میخوام بیارمش رو CD به صورتی که بشه راحت توش Browse کرد. خب مسلما باید لینکها درست بشن و صفحات داینامیک به یه صورتی استاتیک بشن.
اون قضیه Autorun بودنش فکر نمیکنم مشکل باشه ولی در اون زمینه هم راهنمایی کنید. خودم تو ذهنمه که از برنامه هایی مثل webzip یا Teleport Pro استفاده کنم اما نمیدونم جواب میده یا نه. کسی ایده بهتری داره؟
(ایراد داره من سوال بپرسم!!؟! :D )

مخلصیم! :cool:

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حالا واسه چی می خوای داینامیک باشه ؟ چرا از صفحات استاتیک استفاده نمی کنی ؟ چون داینامیک که باید سرورش باشه
می تونی یه برنامه بنویسی که مثلا به تعداد اون سفحاتی که می خوای صفحات داینامیک بسازه
البته این جوری تعداد صفحات زیاد میشه ولی خوب عملیه

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از ehsan :
من میخوام یه وب سایت داینامیک رو بر روی یه CD منتقل کنم و قراره این CD به صورت Autorun روی سیستم اجرا بشه و بعد از ورود به صفحه اول سایت (ترجیحا اینترنت اکسپلورر به صورت Full Screen بشه) و بعد هم کاربر بتونه راحت روی لینکها کلیک کنه و توی CD و در اصل توی سایت بچرخه.
برای مثال فرض کنید من یه فتوبلاگ داینامیک دارم. الان هم 100 تایی عکس توشه و ... میخوام بیارمش رو CD به صورتی که بشه راحت توش Browse کرد. خب مسلما باید لینکها درست بشن و صفحات داینامیک به یه صورتی استاتیک بشن.
اون قضیه Autorun بودنش فکر نمیکنم مشکل باشه ولی در اون زمینه هم راهنمایی کنید. خودم تو ذهنمه که از برنامه هایی مثل webzip یا Teleport Pro استفاده کنم اما نمیدونم جواب میده یا نه. کسی ایده بهتری داره؟
(ایراد داره من سوال بپرسم!!؟! :D )

مخلصیم! :cool:
اگه برای پرشین تولز این کارو کردی من طالب یک نسخه از اون هستم ;)

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
احسان جان XAMPP رو می شناسی؟ یک توزیع زنده لینوکس هست به اسم LAMPPIX که XAMPP رو موقع بوت شدن اجرا می کنه،کافیه اون رو بگیری و فایلهایی که می خوای رو رو بهش اضافه کنی و یه سری تنظیمات انجام بدی بعد هرجا ببری سیستم عامل و هارد دیسسک هم نداشته باشن باز می تونی اون سایت رو کامل و راحت نشون بدی!
سایتش:
http://lamppix.tinowagner.com/
راهنماش:
http://lamppix.tinowagner.com/wiki/
سایت technotux.com یک نسخه اش رو داره اما توصیه می کنم خودت آخرین نسخه اش رو دریافت کنی.
موفق باشی.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من شاید منظورم رو درست نگفتم... روی CD که نمیخوام چیزی داینامیک باشه. یه وب سایت داینامیک هست، که با php و mysql داره کار میکنه. به خاطر مقاصد تبلیغاتی میخوان این سایت رو کلا روی CD بزنن و مثلا 1000 نسخه از این CD Card ها از روش بزنن و بدن دست ملت.
خلاصه نه توی CD چیزی داینامیک خواهد بود و نه وب سرور و این چیزا میخواد. کلیه محتوای CD استاتیک خواهد بود.
امیدوارم توضیحاتم بهتر شده باشه :)

Jassmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من وب زيپ رو پيشنهاد ميدم

برا آتورانش هم مشكل نداره

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پس همون کاری که گفتم راحت می شه انجام داد
یه برنامه بنویسین که به تعداد اون صفحاتی که داینامیک پیج می خواد به صورت فایل استاتیک بسازه و بعد اونارو تو سیدی کپی کنید
اگه طراحی سایت امااده باشه نوشتن این برنامه کمتر از نیم ساعت وقت می بره

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
آقا ممنون. آخه این برنامه که میگی باید یه منطقی رو دنبال کنه. ارتباط بین لینکها حفظ بشه. صفحه ها تکراری نشن و از این جور تفاسیر... یعنی به نظرت این برنامه بیاد کلا یه دور تمام اطلاعات دیتابیس رو توی فرمت و تمپلیتهای خودش لود کنه و خروجی های رو save کنه؟ شیوه جالبیه! :blink:

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
البته من این کار رو کردم ولی در حد خیلی کمش
لینکها هم هر بار عوض می شه
مثل این می مونه یه تملیت با دیتابیس و اینا به یه برنامه بدی بهت 1000 تا صفحه استاتیک بده بیرون و به طوریه که همه به هم وصل باشند
میگم که برنامش یه خرده حوصله می خواد و اونقدر چیزه سختی نیست

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
آقا ممنون. میرم روش کار میکنم. ;)

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
فکر نکنم کار سختی باشه.من چند تا از اينا درست کردم.البته من کل سايت رو با Offline Explorer Enterprise دانلود کردم بعد Export کردم.در مورد Autorun هم ميتونی از خود صفحه html اصلی استفاده کنی هم با Html Excutable اونو به صورت Application در بياری.
:)

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آره احسان با همین برنامه ها می تونی
منو بگو انقدر شوت می زنم برنامه آماده حی و حاضر من دارم یه راه سخت رو می گم ;)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
امین خان ممنون. البته من با TeleportPro یه تستی کردم و نتیجه عالی شد.
به هر حال ممنون از همه :)

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
به نقل از ehsan :
امین خان ممنون. البته من با TeleportPro یه تستی کردم و نتیجه عالی شد.
به هر حال ممنون از همه :)
خواهش ميشود.ميباشد.است!!!
:D

بالا