به نقل از kami :
تنكس ا لات..
به نقل از kami :
والله من که هیچ کاره ام ولی با علی که صحبت هایی داشتیم در این باره که حداقل یه انجمن داشته باشه. یواش یواش هم قصد داریم codex اش رو تا اونجا که توانش باشه ترجمه کنیم.به نقل از mamalionline :شاهد جان : فکر نمیکنم ! اطمینان دارم !
آقا مرتضی : ولی این وردپرس یک چیز دیگه است !
کامی خان : فکر میکنید نسخه ی فارسیش کی بیاد بیرون ؟ و چرا تو همین سایت وردپرس فارسی یک فروم پشتیبانی نمیزنید و یا سایت رو تقریبا" مثل همین سایت وردپرس نمیکنید . اینطوری هم همه میدونن چه جوری مشکلشون رو پیدا کنن و یا هرکی پلاگینی نوشت و ... بیاد همونجا . و منبع وردپرس کاران پارسی بشه ؟
okبه نقل از kami :والله من که هیچ کاره ام ولی با علی که صحبت هایی داشتیم در این باره که حداقل یه انجمن داشته باشه. یواش یواش هم قصد داریم codex اش رو تا اونجا که توانش باشه ترجمه کنیم.
چی کار کنم؟ بزنم پست های جفتشونو پاک کنم؟به نقل از 3nobar :به جون مادرم اگه من مدیر این فروم بودم حال این دو تا رو می گرفتم. اصلا" ام تی از وردپرس بهتره. می شه خواهش کنم نظر ندین؟ با نظر مرتضی هم موافقم و لطفا" انسان های زبان بفهمی باشید.
یک سوال فنی :به نقل از kami :چی کار کنم؟ بزنم پست های جفتشونو پاک کنم؟
یک سوال فنی :
این دو نفر کیا هستن ؟
امیدوارم من نبانشم آخه به من چه !!!
چرا یکیش تو بودی! ولش کن.قابل توجه هر چی ام تی باز و وردپرس کاره :
http://google-fight.com/?word1=movab...ord2=wordpress
وردپرس ترکوند !!!!
نه ! برو دماغتو عمل کن بعدشم رژيم بگير !به نقل از kami :چی کار کنم؟ بزنم پست های جفتشونو پاک کنم؟
حالت خوبه تو؟به نقل از 3nobar :به جون مادرم اگه من مدیر این فروم بودم حال این دو تا رو می گرفتم. اصلا" ام تی از وردپرس بهتره. می شه خواهش کنم نظر ندین؟ با نظر مرتضی هم موافقم و لطفا" انسان های زبان بفهمی باشید.
اگر چیزه خاصی اضافه نشده باشه که مریض نیستن نسخه جدید بدن بیرونبه نقل از DariushAgah :آقا آپ دیت کنیم یا نه چیز خاصی اضافه نشده
wp 1.53
از اين پتو مت بعيد نيست ! Mat !!به نقل از Ali_ix :اگر چیزه خاصی اضافه نشده باشه که مریض نیستن نسخه جدید بدن بیرون
به نقل از Ali_ix :اگر چیزه خاصی اضافه نشده باشه که مریض نیستن نسخه جدید بدن بیرون
به نقل از mamalionline :اون نرم افزارها هم یک تغییراتی میکنند !
ممکنه در ظاهر نباشه ولی در سورس برنامه تغییراتی ایجاد میشه .