• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وردپرس یا جوملا؟

gidgid

Registered User
لایک‌ها
63
سلام و عرض ادب
دوستان عزیز ما قصد راه اندازی یک پورتال جامع (تفریحی،ورزشی،پزشکی،سرگرمی و...) رو داریم . به نظر شما از چه مدیریت محتوایی استفاده کنیم؟ وردپرس؟ جوملا ...؟
در حال حاضر چندین وبسایت تخصصی داریم که همگی با وردپرس ایجاد شدند و در یک بازه زمانی با برنامه ریزی و پست دهی مناسب به صفحات یک گوگل رسیدند اما دلیل اینکه به جوملا هم فکر کردیم برای پرتال جدیدمون این هست که بعضی از دوستان به دلیل امنیت بالاتر جوملا پیشنهادش دادن . از نظر سئو جوملا چطور هست چون اصلا باهاش کار نکردیم. پلاگین های سئو هم موجود هست برای جوملا؟
هدف هم این هست که نمیخوایم بعد از کلی هزینه و وقت گذاشتن برای پورتال جدید توسط گوگل پنالتی و یا بلاک بشیم
ممنون میشم نظراتتون رو بفرمایید
با تشکر

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
سیستمی خوبی هست . بیشتر تحقیق کنید . افزونه سئو هم داره ولی در کل از نظر سئو مثل وردپرس نیست . اما در جای خودش از نظر برخی از امکانات بهتر از وردپرس هست
هر سیستم مدیریت محتوایی مزایا و معایب خودشو داره .

moslem_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید نزدیک به 9 سال با جوملا کار می کردم دوست خوب من جوملا برای کار های خاصی استفاده میشه البته استفاده همه جوره میشه ازش کرد ! ولی یکی از مهم ترین معایبی که در این سیستم هست و به شدت ازش متنفر بودم این بود که برای سیستم نظر دهی باید کامپیونتت نصب می کردیم تا بتونم نظر ایجاد کنیم بالاخره درسته وردپرس مثل وبلاگ می مونه ! اما امروز شاهد طراحی هایی هستیم که دیگه وردپرس یک وبلاگ ساده نیست ! ما در وردپرس قادر هستیم برای هر مطلبی که در دیتا بیس ثبت میشه و دارای آیدی منحصر به فردی به نسبت کل مطالب ثبت شده در دیتا بیس هستن ظاهر جدیدی ایجاد کنیم ! این حرف خیلی سنگینه واقعا ! برای همین در مورد سئو هم وردپرس حرف اول رو میزنه خودتون هم که میگید که با وردپرس کار کردین و میدونید که طی مدتی تلاش به صفحات یک میاید ! حالا هم به شما توصیه می کنم اشتباه نکنید و با همون وردپرس اینکار رو انجام بدین در ضمن من مدتی در زمینه امنیت فعالیت داشتم متاسفانه باید بگم شما اشتباه میگید ! امنیت جوملا از وردپرس پایین تره شاید الان سیستم هشینگ پسورد جوملا آبدیت شده باشه ! ولی برید ببینید به سادگی و به راحتی میتونید پسورد هش شده وردپرس که مثلا هست moslem15899 رو برش گردونید ! مطمن باشید امکانش کاملا 0 هست مگر اینکه قبلا تو دیتا بیس کرکر بوده باشه ! التبه در MD5 هم به همین شکله اگر باشه قابل کرک کردن هست ولی بعضی از برنامه ها هم مقداری هوشمند تر عمل می کنن در این باره به شما یقین میدم که وردپرس از نظر ایمن بودن خیلی ایمن تر هست به شرط اینکه هر پلاگینی از هر سایتی نصب نکنید و اشتباه خودتون رو تقصیر سی ام اس نندازید یعنی شما بالاخره به عنوان یه وب مستر باید مقداری آبدیت باشید در حوزه امنیت ! تا بدونید چه کار هایی باید صورت بگیره تا به حد قابل قبولی از مامنیت برسید مثلا روی wp-admin پسورد بزارید - مثلا سطح دسترسی کانفیگ رو بزاری 444 - مثلا کانفیگ رو به مکان دیگری منتقل کنید - مثلا پیشوند جداول وردپرس رو به چیزی غیر قابل تشخیص تغییر بدین - مثلا دیتا بیس رو کد کنید نه با base64 با ioncube که دیکد کردنش ! کار هر کسی نیست این طوری می تونید به حد بالایی از امنیت برسید که ما بقی اون به سرور و افزونه های مورد استفاده شما ارتباط داره ! و اما در مورد پنالتی شدن هم شما اسپمر نباش از چیزی ترسی نداشته باش در ضمن تا زمانی که تو وب مستر تو قسمت manual actions به شما پیامی مبنی بر اسپم داده نشه به هر سایت مذخرف دیگری هم گوش نکن ! با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت

gidgid

Registered User
لایک‌ها
63
سیستمی خوبی هست . بیشتر تحقیق کنید . افزونه سئو هم داره ولی در کل از نظر سئو مثل وردپرس نیست . اما در جای خودش از نظر برخی از امکانات بهتر از وردپرس هست
هر سیستم مدیریت محتوایی مزایا و معایب خودشو داره .
درود بر شما
ممنون از مشارکتتون در بحث
پیروز باشید

gidgid

Registered User
لایک‌ها
63
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید نزدیک به 9 سال با جوملا کار می کردم دوست خوب من جوملا برای کار های خاصی استفاده میشه البته استفاده همه جوره میشه ازش کرد ! ولی یکی از مهم ترین معایبی که در این سیستم هست و به شدت ازش متنفر بودم ......
درود بر شما جناب فلاح نیت
از فرمایشاتتون استفاده کردم و همونطور که عرض شد درباره امنیت جوملا از پیشنهاد دوستان نقل قول شد
در رابطه با امنیت وردپرس تقریبا 95 درصد فرمایشات شما رو در تمامی سایت هامون از قبل اجرا کردیم
فقط اگر فرصتی دارید در رابطه با مطالب اسپم و حساسیت گوگل به کپی رایت تبادل نظری با هم داشته باشیم
پایدار باشید

moslem_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
خواهش می کنم لطفا چوبکاری نفرمایید یک و دو نمیخوام از من تعریفی بشه مدیریت بخش جناب آقا فرجاد برادر عزیزم استاد این بخش هستن و من با 30 تا پست در مقابل 8000 تا پست ایشون هیچی نیستم با تشکر

Kingarthor

Registered User
لایک‌ها
558
وردپرس کلا عملش با جوملا فرق میکنه
و مشکله اصلیه جوملا رسپانسو (انعطاف پذیری) هستش که سایت نمیتونه تشخیص بده که با چه وسیله داخل سایت میشه و بنابر این مشکلاتشم زیاد میشه
ولی ورپرس خیلی بهتر هستش از جوملا امنیت افزونه ها و سئو و ...

moslem_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
خیر با این مورد موافق نیستم ! این تشخیص رو مرورگر میده که مشکلی در تشخیص مرورگر هم وجود نداره با مدیا کوئری های سی اس اس 3 به راحتی این کار انجام میشه دیگه نیازی به bootstrap و جی کوئری و لود هزاران فایل سنگین و کلاس های اضافیم نیست که باعث سنگین شدن لود سایت میشن البته جسارت نباشه
اینا هم یه سری سایت با جوملا که رسپانسیو هستن
http://www.ijoomla.com/blog/responsive-web-design-and-joomla
http://demo.gavick.com/free/meetgavern
https://demo.gavick.com/joomla25/magazine
و... که واقعا این قالب سومیه به نظرم قالب معمولیم نباشه ! امید وارم متوجه شده باشید نمیشه روی جوملا عیب گذاشت اونم در مورد رسپانسیو بودن قالب هاش ! چون اصلا ارتباط مستقیمی به سیستم و هسته جوملا نداره.
با تشکر

Kingarthor

Registered User
لایک‌ها
558
عزیز دل منظور من CSs3 نیست منظور تشخیص دستگاه هستش که PC TAblet Phone شامل میشه رو تشخص درستی نداره و 100% باید براش تعریف بشه و قالب 3دومی که شما مده نظرون هستش با این قالب وردپرس که تقریبا از 1 گرافیک استفاده شده نگاه کنید کاملا مشخصه جوملا به وردپرس نمیرسه :)

http://demo.themerex.net/?theme=puzzles

moslem_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
عزیزم من تقریبا 8 ساله با وردپرس کار می کنم و نزدیک به 11 ساله تو حوزه وب فعالیت دارم داداش میدونم وردپرس بهتر از جوملاست خودم هم گرافیستم هم کد نویس و همسرم هم در تذهیب و نگار گری خونده ولی این قابل قبول نیست که جوملا از نظر گرافیک به وردپرس نمیرسه اون بستگی به طراحش داره که میرسه یا نه واقعا ! اما این که میگید جوملا نمیتونه تشخیص بده دستگاه چیه نیازی نیست به تشخیص توسط جوملا ! وقتی مدیا کوئری های سی اس اس 3 تعریف شده باشن و سایت رسپانسیو طراحی شده باشه دیگه نیازی به تشخیص نیست ! بر اساس رزولیشین کار صفحه تغییر مقیاس میده ! حتی زمانی که حالت چرخشی رو موبایل یا تبلت فعال باشه ! قالب بهم نمیریزه با تشکر

lepi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اگر تا حالا با وردپرس کار کردی، کارکردن با جوملا برات سخت خواهدبود
شخصا بهت توصیه میکنم با وردپرس کار کنی
از نظر امنیتی هر دو اسکریپت متن باز هست و بگهاش به راحتی قابل شناسایی هست اما از طرفی این سیستم ها همیشه در حال بروزرسانی هست و جای نگرانی نیست
موفق باشی

gidgid

Registered User
لایک‌ها
63
درود برشما
ممنون از مشارکت شما در بحث
پایدار باشید

gidgid

Registered User
لایک‌ها
63
عزیزم من تقریبا 8 ساله با وردپرس کار می کنم و نزدیک به 11 ساله تو حوزه وب فعالیت دارم داداش میدونم وردپرس بهتر از جوملاست خودم هم گرافیستم هم کد نویس و همسرم هم در تذهیب و نگار گری خونده ولی این قابل قبول نیست که جوملا از نظر گرافیک به وردپرس نمیرسه اون بستگی به طراحش داره که میرسه یا نه واقعا ! اما این که میگید جوملا نمیتونه تشخیص بده دستگاه چیه نیازی نیست به تشخیص توسط جوملا ! وقتی مدیا کوئری های سی اس اس 3 تعریف شده باشن و سایت رسپانسیو طراحی شده باشه دیگه نیازی به تشخیص نیست ! بر اساس رزولیشین کار صفحه تغییر مقیاس میده ! حتی زمانی که حالت چرخشی رو موبایل یا تبلت فعال باشه ! قالب بهم نمیریزه با تشکر
جناب فلاح نیت عزیز بنده در انجمن wp-persian پیگیر بحث ها و راهنمایی های شما هستم و حقانیت و اعتبار شما برای بنده و خیلی از دوستان اثبات شده هست.
فکر میکنم سایت www.beytoote.com داره از جوملا استفاده میکنه. به نظر شما دلیل خاصی داره؟
یا نه اینطور بحث رو تدامه بدیم با دوستان که چندتا از سایت های برتر ایران ( از نظر الکسا رنک و اعتبار) از وردپرس استفاده میکنند و چندتاشون از جوملا (به صورت درصد تقریبی )
واقعا از این بحث لذت میبرم امیدوارم سایر دوستان هم شرکت و استفاده کنند

moslem_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
من به شخصه وردپرس رو قبول دارم و خیلی بهش مدیون هستم اگر وردپرس رو یه انسان در نظر بگیرم که روح و جسم داره باور کن بهش مدیون هستم ! هر چی تو زندگیم تا الان دارم از وردپرس بوده همون طور که گفتم با جوملا کار کردم نزدیک به 9 سال قبل ولی اینم میدونم که از دوستانی که قدیم باهاشون در ارتباط بودمو الان چند سالیه اصلا ارتباطی ندارم soft98.ir هست که واقعا کارش حرف نداره به خدا هر نرم افزاری رو سرچ میزنم صفحه اول گوگل اولین نفره تقریبا ! برای همین نمیشه گفت جوملا بده و وردپرس خوب اما اینم خدمتتون عرض می کنم وردپرس واقعا قابلیت هایی داره که چون خودم با جوملا کار کردم ندیدم اگر بخوام جوملا رو از نظر امکانات بین 0 تا 100 امتیاز بدم به عنوان کسی که کار کردم میدم 50 ! چون واقعا کار باهاش مقداری پیچیدس ! و هر کسی از پس رفع نیازش بر نمیاد ! و به خصوص ماژول هاش جسارت نباشه نصب تخیلی داره ! اما بین 0 تا صد بررای وردپرس به خدا 100 میدم و اینو کسی میتونه احساس کنه که واقعا هم با جوملا کار کرده باشه هم با وردپرس حالا در مورد بحث سئو باید به صورت کاملا تخصصی و با متخصص صحبت کنید که من در زمینه سئو فقط میتونم نیاز خودمو رفع کنم نمیتونم نظر خاصی بدم اما هستن دوستان زیادی که با زدن یه سایت و خرید چند تا بک لینک سایتشون رو به حساب سئو می کنن ولی سئو اصول و قواعد خاصی داره که نیازمند سالها تحقیق و مطالعه در زمینه طراحی وب هست من با نزدیک به 11 سال کار تو وب وقتی متخصص نیستم چه طور افرادی با 2 تا 5 سال سابقه تو مبحثی متخصص میشن نمیدونم تازه جالبیش اینجاست که دست کم روزی نزدیک به 18 تا 20 ساعت همیشه کار مداوم داشتم شما خودتون میتونید از ساعت های پاسخگویی من به این نتیجه برسید که واقعا بیدار خوابی زیاد میکشم ! امید وارم از توضیحات من چیزی دستگیر شما شده باشه با تشکر

moslem_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
ضمنا در راه اندازی یک سایت ممکن است مدیر سایت در راه اندازی سایت اطلاعات کافی در مورد سی ام اس نداشته ولی الان به ماهر ترین وب مستر ایرانی بدل شده که سایتش از قدیم با جوملا بوده یا وردپرس ! این دلیل نمیشه چون مثلا سالار مدیر soft98 با جوملا راه اندازی کرده دانلود ها چرا با وردپرس راه اندازی کرده یا خیلی از سایت هایی که با مووبل تایپ بودن به چه علتی اومدن سراغ وردپرس !! منظورم از همین مراجع نرم افزاری قدیمی فعال هستن تو کشورمون با تشکر

gidgid

Registered User
لایک‌ها
63
درود بر شما
پس اینطور که مشخصه اکثر دوستان نظر به یار قدیمی ما وردپرس دارند
ممنون

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
سری که درد نمیکند را دستمال....
خودتون که از ووردپرس استفاده کردید و میدونید و تضمین شده هست. بالفرض هم که جومولا بهتر باشه ولی از راهی که مطمئن تر هست برید. از طرز بیانتون مشخص هست که اگر روی ووردپرس 100 % مسلط باشید روی جومولا 20% هم تسلط ندارید.

بالا