• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وردپرس یا جوملا؟

gidgid

Registered User
لایک‌ها
63
سری که درد نمیکند را دستمال....
خودتون که از ووردپرس استفاده کردید و میدونید و تضمین شده هست. بالفرض هم که جومولا بهتر باشه ولی از راهی که مطمئن تر هست برید. از طرز بیانتون مشخص هست که اگر روی ووردپرس 100 % مسلط باشید روی جومولا 20% هم تسلط ندارید.
درود بر شما
با جوملا در حد چند روز اون هم نزدیک ب 6.7 سال پیش کار کردم
اما وردپرس رو از سال 87 تا به الان مستمرا در حال کار کردن هستم
سپاس

bdgunn

Registered User
لایک‌ها
56
یه سوال هم من بپرسم با اجازه استارتر
من سایت بیونت رو بدون سیستم مدیریت محتوا راه اندازی کردم (البته چون تازه کارم اصلا اطلاعاتی در این زمینه نداشتم و فقط میخاستم سایت راه اندازی کنم)
الان با تحقیقاتی که کردم متوجه شدم باید برم روی سیستم مدیریت محتوا، اول میخواستم بدونم این کار رو باید انجام بدم یا نه ؟
بعد اینکه چه سیستمی خوبه؟ دروپال یا وردپرس؟ توی نت از امنیت و حرفه ای بودن دروپال خیلی میگن. ایا درسته این؟
من اگه الان سایت رو ببرم روی وردپرس یا دروپال تمام ایندکس هام پاک میشن؟ یعنی دوباره باید از اول همه چیو درست کنم؟
یکم منو راهنمایی کنید ممنون میشم

moslem_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
یه سوال هم من بپرسم با اجازه استارتر
من سایت بیونت رو بدون سیستم مدیریت محتوا راه اندازی کردم (البته چون تازه کارم اصلا اطلاعاتی در این زمینه نداشتم و فقط میخاستم سایت راه اندازی کنم)
الان با تحقیقاتی که کردم متوجه شدم باید برم روی سیستم مدیریت محتوا، اول میخواستم بدونم این کار رو باید انجام بدم یا نه ؟
بعد اینکه چه سیستمی خوبه؟ دروپال یا وردپرس؟ توی نت از امنیت و حرفه ای بودن دروپال خیلی میگن. ایا درسته این؟
من اگه الان سایت رو ببرم روی وردپرس یا دروپال تمام ایندکس هام پاک میشن؟ یعنی دوباره باید از اول همه چیو درست کنم؟
یکم منو راهنمایی کنید ممنون میشم
از شما خواهش می کنم داخل تاپیک اختصاصی دوستان سوال نفرمایید و برای سوالات خود تاپیک جدید ایجاد کنید در ضمن به شخصه بیشتر هک شدن دروپال رو دیدم تا وردپرس و اینکه بردن مطالب روی دروپال یا وردپرس اگر دقیقا با همون آدرس ها باشه مشکلی نیست اگر نه نیازمند یه سری کار خاص هست که اون آدرس ها نات فوند نشن در صورت نبودن با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
سلام
به قول دوستمون هر سیستمی مزایا و معایب خودش رو داره ولی شما باید سبک سنگین کنید ببییند کدوم یکی مزایاش بیشتر به کار شما میاد
بنظر من وردپرس برای هر کاری مناسبه ، پشتیبانی خوبی داره و چون اکثر سایت های ایرانی و همچنین اکثر بچه های همین انجمن باهاش کار میکنن شما اگر به مشلی بخورید میتونن راهنماییتون کنن
همچنین امنیت خوبی داره و کار کردن باهاش خیلی سادس
از نظر پشت صحنه هم ، استخوان بندی قوی داره و شما میتونید در صورت عدم رضایت به راحتی سایتتون رو به سیستم دیگری منتقل کنید
بغیر از این مورد شما میتونید به راحتی سفارش طراحی قالب بدین به صدها طراح در ایران و یا از بین هزاران قالب رایگان حتما چند موردی هست که شما رو راضی کنه و با سلیقتون جور باشه

بهرحال من با توجه به تجربیاتم وردپرس رو پیشنهاد میکنم

موفق باشید

بالا