• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ورزشکارای پی تی

حدوداً چندوقت یه بار ورزش میکنی ؟

• Total voters
    48

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تمرین با تیم سه جلسه در هفته و یک روزش هم مسابقه رسمی هست

+ اسکیت
+ وزنه زدن
جمعه ها هم استخر سونا
وزنه دارم قبلاً کار میکردم اسکیتم از 10 سالگی یاد گرفتمو علاقه دارم اتفاقاً چندوقت پیش یکی گرفتم تاپیکشم دیدم که زدی (اسکیت برد) ولی به خاطر کمردردو زانودرد هیچکدومو فعلاً نمیتونم انجام بدم اما شنارو مداوم دارم میرم بهترین ورزشه و درمان خیلی از چیزا مثل همین درد مفاصله خیلی خوبه برای همه سنین

nasim-76

Registered User
لایک‌ها
736
سلام دوستان! بنده با اجازتون هر روز ورزش میکنم ! یه ساعت میدوئم و پیاده روی میکنم! و نزدیک یه ساعت بسکتبال!
قبلا هم باشگاه بدنسازی میرفتم ولی دیگه نمیرم!:دی

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
من قبلا فوتبال بازی میکردم - تو سطح خوبی بودم و خیلی جای پیشرفت داشتم ولی اشتباه کردم و خواستم زود به مقصد برسم و به همین دلیل خیلی زود از جوانان استقلال رفتم به یک تیم بزرگسال تو دسته 2 که باعث شد یه آسیب دیدگی شدید داشته باشم و برای همیشه فوتبال رو بزارم کنار.
الان هم تنیس بازی میکنم تقریبا 4 سالی هست

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
اوه عجب سرگذشته تخلی
ولی توی تنیس هم میشه خوب بود و رشد کرد
جالب اینکه با مصدومیت شدید دارید تنیس بازی می کنید.
من قبلا فوتبال بازی میکردم - تو سطح خوبی بودم و خیلی جای پیشرفت داشتم ولی اشتباه کردم و خواستم زود به مقصد برسم و به همین دلیل خیلی زود از جوانان استقلال رفتم به یک تیم بزرگسال تو دسته 2 که باعث شد یه آسیب دیدگی شدید داشته باشم و برای همیشه فوتبال رو بزارم کنار.
الان هم تنیس بازی میکنم تقریبا 4 سالی هست

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
سلام دوستان .
من از سال 78 توآ کار می کنم و همزمان با اون حدودا طرفای سال 82 اینا به صورت حرفه ای نیو فول کنتاکت شروع کردم .
از سال 87 به خاطر در رفتگی 2 تا از دنده هام و شکستگی مچ دست ورزش رو کاملا کنار گذاشتم تا حدود 1 ماه پیش که دوباره رفتم باشگاه پیش یکی از این استادای 1 قرونی توآ ثبت نام کردم .
هفته ی پیش هم نیو فول رو باز شروع کردم .
الان تصمیم دارم 2 تا ورزش دیگه هم برم .
1.جودو
2.دومیدانی

البته
کشتی ( نه به صورت حرفه ای و فقط برای به دست آوردن آمادگی جسمانی بالا اونم هفته ای نهایتا 2 جلسه )
آیکیدو ( عاشقشم ، و همینطور برای کاربردی بودنش )
رو هم برای 1 2 ماه آینده حتما در نظر دارم که استارت بزنم .
بدنم از لحاظ آمادگی در مرحله ی خوبی به سر می بره و با وجود 3 سال وقفه در ورزش و بی تحرکی واقعا امیدوار کنندست .
ضمنا روزانه حدود 4 ساعت تمرین مداوم دارم که البته به خصوص توی دویدن نفس کم میارم ( س ی گ ا ر ! )
و دومیدانی رو به همین دلیل می خوام شروع کنم .
این نکته رو هم بگم در تمرینات به خودم اصلا فشار نمیارم چون بدنم به اون صورت آماده نشده و حداقل با توجه به شناختی که از خودم دارم 3 4 ماه زمان میبره تا آمادگی کامل .

نظر شما رو می خواستم در این رابطه که چه نکاتی رو باید بهشون توجه کنم ؟
کلا یه راهنمایی مختصر و مفید خیلی به من کمک می کنه
مرسی:blush:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
والا من بیشتر منظورم ورزشای جسمی بود این خودش یه سواله که چرا شطرنج ورزش حساب شده:blink: کجای بدن ورزیده میشه چی شطرنج باعث سلامتی میشه !؟ تخته نرد هم اگر بازی فکری باشه همین سوال باقیه:hmm:
البته بهتره این تاپیک از مسیرش منحرف نشه:happy:
دوستان بیایین بگین دیگه یعنی اینقدر ورزشکار کم داره پی تی ؟!!!:(

یادش بخیر من اون اوایل یه تاپیک زده بودم راجع به این البته هنوزم موجوده

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
هفته اي يكبار كوه مي روم.

يكبار هم پارك مي روم و ميدوم.

استخر تميز هم گير بياد يه 2000 متري شنا مي كنم.

اهل تخته نرد هم هستم.

پله هم زياد بالا و پائين مي روم!

با كنترل تلويزيون و رسيور هم مدام دست و پنجه نرم مي كنم!

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام

من توی یه باشگاه محلی فوتبال بازی می کنم.
حدودا هفته ای 5 روز و هر روز 2 ساعت تمرین دارم.

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
شما میتونی کارت رو با دو میدانی ارام و همزمان پس از گرم شدن بدنت و تنظیم سیستم تنفس به تمرینات ورزش کشتی بپردازی. البته برای اینکه سرعت واکنش ماهیچه هات پائین نیاد باید بعد تمرین یه ربع حرکات سریع انجام بدی . موفق باشی.

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
انگار شما سرت درد می کنه واسه درگیری . یه پیشنهاد برات دارم ! برو کیوکوشین ثبت نام کن ، مزه اش که رفت زیر زبونت عمرا رشته ای رزمی دیگه ای بپسندی

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
بروسلي به گور هفت جد و آبادش + استاداش خنديد خواست اينقدر ورزش كنه . بروسلي زنده بود ميومد شاگرد تو ميشد .

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
کلا این تاپیکو یادم رفته بود !
مراقب باش چشم نخوري! ;)
حتما
شما میتونی کارت رو با دو میدانی ارام و همزمان پس از گرم شدن بدنت و تنظیم سیستم تنفس به تمرینات ورزش کشتی بپردازی. البته برای اینکه سرعت واکنش ماهیچه هات پائین نیاد باید بعد تمرین یه ربع حرکات سریع انجام بدی . موفق باشی.
خیلی ممنون از راهنماییتون
انگار شما سرت درد می کنه واسه درگیری . یه پیشنهاد برات دارم ! برو کیوکوشین ثبت نام کن ، مزه اش که رفت زیر زبونت عمرا رشته ای رزمی دیگه ای بپسندی
کیوکوشین ؟ چند سال پیش چند ماهی رفتم تا کمربند سبز هم گرفتم اما زیاد خوشم نیومد . درگیری هاش به اندازه نیوفولکنتاکت نیست .
بروسلي به گور هفت جد و آبادش + استاداش خنديد خواست اينقدر ورزش كنه . بروسلي زنده بود ميومد شاگرد تو ميشد .
بروسلی ؟!
کی هست ؟ :D

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
تو ورزشهای رزمی کشتی کج چیز دیگه ایه واقعا فنونش حرف ندارن .

بالا