• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ورود حشرات به منوهای آینده غذا

vamp!re

Registered User
لایک‌ها
54
برخی از کارشناسان تغذیه بر این باورند که خوردن حشرات می تواند در آینده ای نه چندان دور وارد **** غذایی ما می شود، چرا که این حشرات دارای پروتئین، کلسیم و مواد مدنی مورد نیاز بدن هستند.

به گزارش مهر، درحال حاضر نقاطی در دنیا وجود دارند که حشرات را هر روز به عنوان یک خوراک لذیذ مصرف می کنند.

به عنوان مثال در مستندی که با عنوان آیا خوردن حشرات دنیا را نشان می دهد، استفان گیت نشان داده است که چنین غذاهای عجیب و غریبی در آینده ای نه چندان دور به یک غذای عادی تبدیل می شود.

درحال حاضر هلندی‌ها در پاسخ به هشدار سازمان ملل نسبت به افزایش قیمت گوشت در نتیجه افزایش جمعیت تحقیقاتی را برای وارد کردن کرم ابریشم و ملخ به غذاهای روز آغاز کرده اند.

استفان گیت مستند سازی که ورود حشرات به غذاهای انسانهای آینده را پیش بینی کرده اظهار داشت که قیمت گوشت گاو و گوسفند درحال افزایش است و یافتن زمین‌های کافی برای حیوانات و برطرف کردن نیازهای آنها همواره دشوارتر می شود، حشرات گزینه های سالم، مغذی و گاهی خوشمزه هستند که میزان پروتئین آنها اگر از ماهی یا گوشت بیشتر نباشد با آنها برابری می کند.
235670_289.jpg

جیرجیرک‌ها برای استخوان سازی موثر هستند، خوردن چهار جیرجیرک معادل یک لیوان شیر است

235671_207.jpg

کرم‌ها برای رشد ماهیچه مفید هستند، میزان پروتئین کرم سه برابر گوشت گاو است

235672_854.jpg

خوردن مورچه‌ها برای لاغری موثر است؛ چرا که مورچه‌ها سرشار از پروتئین بوده و میزان چربی آنها کم است

وی افزود: برخی از حشرات به ویژه هنگامی که در مرحله کرمی هستند سرشار از چربی ها و درصد قابل توجهی از آمیو اسیدها و ویتامینها و مواد معدنی ضروری است.

اگر بخواهیم این فهرست از مزیتها را طولانی تر هم کنیم باید به این نکته اشاره کنیم که حشرات جای کمی می گیرند و نسبت به احشام آلودگی کمتری دارند.

پاتریک دارست جنگلبان ارشد سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل مطالعاتی در سراسر دنیا برای استفاده از حشرات به عنوان یک منبع غذایی انجام داده است.

وی اظهار داشت: جامعه غربی تمایل دارد که حشرات را کثیف بداند اما مزایای غذایی این حشرات بسیار هستند، برای مثال، جیرجیرکها سرشار از آهن، روی و کلسیم هستند.

دارست تصدیق کرد که ترغیب مردم برای روی آوردن به خوردن حشرات بسیار دشوار است. برای مثال سوشی امروز وارد منو غذایی بسیاری از غربی ها شده است، درحالی که تا 20 سال پیش این غذای شرق آسیا به هیچ وجه در غرب شناخته شده نبود.

مسئله اصلی این است که انسانها هزاران سال است که حشرات تغذیه می کنند، تخمین زده شده است که بیش از 2 هزار گونه حشره در جهان به عنوان منبع غذایی انسان وجود دارد که این فهرست از زنبورهای عسل و عنکبوت تا جیرجیرک گسترده شده است.

.Secret.

Guest
لایک‌ها
2
كم مونده اينا رو بخوريم :blink:

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
یا امام مجید..

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
خوردن مورچه توصیه نمیشود! :) چون باد دارد! :)

kant

Registered User
لایک‌ها
5
اونا ذائقشون با ما فرق می کنه.

erfan.clapton

Registered User
لایک‌ها
112
فقط مونده دیگه بیایم کرم و سوسک و پشه بخوریم ...

اینم جز طرح دوم یارانه ها بوده فکر کنم که داشتند جلو جلو تبلیغ میکردند که دیگه ملت از گشنگی زیاد به این چیزا رو بیارن ..

پروتیین هم داره ...

ولی تصویب نشد ...

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
زنده باد گیاهخواری

seul

Registered User
لایک‌ها
261
پست 7
ای دهنتو :wacko:
ماییدی گارو. دارم بالا میارم:)

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
خب پَ چرا پست منو quote کردی؟

چون عکسه تو پست train بود و با نقل قول موندگار میشد حتی اگه ادیت میکرد..
برا همین بنده از پست شما نقل قول کردم که برمیگرده به پست train...

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
هی میگن خوردن گوشت مغز رو زایل می کنه باز بگید نه ! خب عزیز من هر چیزی که توش کلسیم و پروتئین داشته باشه که نباید خورد ! اینطوری انسان هم پر از پروتئین هست ! پس بگیرید آدم بکشید و بعد گوشتش رو بپزید و نوش جان کنید. درست مثل قبیله های آدمخوار که از گوشت همدیگه تغذیه می کردند !

من اگر پیامبر بودم به کل خوردن گوشت رو حرام اعلام می کردم و به سرپیچی کنندگان وعده ی عذابی عظیم رو در دوزخ می دادم !

batman2000

Registered User
لایک‌ها
74
سوسک سرشار از پروتئن غنی شده

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
مورچه کراتین داره . من نسل مورچه ها رو ت وشهرمون منقرض کردم . هی میگیرم با هاون میکوبم میخورم عضله میسازه .

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
مورچه کراتین داره . من نسل مورچه ها رو ت وشهرمون منقرض کردم . هی میگیرم با هاون میکوبم میخورم عضله میسازه .

از کی تا حالا کراتین عضله میسازه؟! :D کراتین فقط ذخایر ادنوزین تری فسفات (ATP) عضله رو بیشتر میکنه و حدود 20% حداکثر قدرت فرد رو بیشتر میکنه که توی تمرین بتونه وزنه های سنگین تری رو بزنه و کمی هم باعث احباس آب در تارهای عضلانی میشه که موقتیه و بعد از یک هفته پوفش میخوابه.

بالا