• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ورود مرورگر Chrome شرکت گوگل به دنیای اینترنت

joe-satriani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هر وقت دست از تعصب بی جا برداشتیم اون وقت پیشرفت می کنیم
صدق میشه

روی سخنتون با گوگل بود دیگه.
گوگل فکر کرده فقط خودش مرورگر داره و میتونه ما رو از فناوری دور کنه.
اتفاقا حرف درستی زدید هر موقع دست از تعصب بی جا برداشتیم اون وقت پیشرفت می کنیم
گوگل اگر این رو میفهمید و اجازه میداد ما ایرانیان هم مستقیما از سایت گوگل مرورگر مسخره اش رو دانلود کنیم شاید میتونست رکورد فایرفاکس رو هم بشکنه.
شاید ما هم تو پیشرفت این مرورگر کمکشون میکردیم مشکلاتش رو گوش زد میکردیم.
گوگل لایق استفاده از عنوان مقدس اپن سورس برای مرورگرش نیست.
باز هم مرگ بر سیاست و تعصب گوگل

دوست عزیززیاد هم نمیخواد گوگل رو فحش و فحش کاری کنی!!همینقدم مرام داره که واسه ما پارسی زبونا یه قسمت مجزا اختیار کردیم واسه خودمون بسه!!!
مگه حتما باید بیاد سورسه برنامش رو در اختیاره من و شما بذاره!!!
ثانیا! گوگل هرچی باشه!!! ولی از بیشتره مردمه ما بلانسبت حاضرین شعورش بیشتره!!!

تا اونجایی که می دونم سرورهای Opera در کشور نروژ قرار داره و سرورهای Mozila در کشور کره!
بخاطر همین می تونند به ایران خدمات بدن

ولی چون سرورهای گوگل و ماکروسافت توی امریکاست مجبورند تابع قوانین دولت امریکا باشند
و بدلیل تحریم مجبورند به کاربران ایران خدمات ندن وگرنه دو شماره شرکتهاشون تخته میشه!

این هم صدق میشه!
گوگل اگه بخواد تمامه پورت ها و آی پی هاش و باز کنه واسه ایرانیا، اونوقت به دادگاه ایالت متحده میره. همونطور که مایکروسافت رو فراخوان بهش دادن که اگه واسه ویندوزه جدید اسم ایران رو از لیست برنداره به دادگاه فراخوانده میشه!

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
مرورگر سریعی هست، و البته میتونه نوید دهنده فن آوری و نو آوری های خوبی در این زمینه باشه. برای صرف وب گردی خیلی مناسب هست. نکته دیگر آن که: با همه مباحثی که در مورد تحریم ایران وجود داره، اما... شما خودتون رو به جای مدیران گوگل یا حتی کارکنان و برنامه نویسان جزء گوگل بگذارید. چه حسی خواهید داشت؟ مسلما حسی به مانند حس وطن پرستی که در خود ما ایرانیان نسبت به ایران هست. شاید شما بگید حس ناسیونالیستی. خوب اگر در خود سایت گوگل در باره ایده شروع پروژه chrome خوانده باشید میبینید که ایده یا خواستگاه اصلی اون رو همین حس معرفی کرده. نیازی که برای افراد یک گروه با رویکرد خاص و اهداف خاص به منظور داشتن ابزار خاص و مهمتر از همه هویت و نشانه های خاص ایجاد میشه. این Chrome میتونه پاسخ گوی چنین حسی باشه. و وقتی عظمت شرکت گوگل رو در نظر بگیریم. عظمتی که فقط با در نظر گرفتن موتور جستجوی گوگل اون حس غرور رو در انسان القا میکنه ، چه رسد به دیگر خدمات عظیم این شرکت (gmail ، G Earth و ........). اون موقع است که میبینیم کاملا وجود این مرورگر مورد نیاز بود! پ.ن : من که هیچ ارتباطی با این شرکت ندارم و صرفا مصرف کننده هستم وقتی چنین حسی دارم، قطعا خود افراد این شرکت غرور فزاینده تری نسبت به این مسائل خواهند داشت.

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
یگم بحث این تاپیک ببین به کجا کشیده ها...:lol:

داره یواش یواش سیاسی میشه که الانه بیان در تاپیک رو گل بگیرن:D

آقا ما هم در حال دانلودش هستیم..ایشالله که خوب باشه..لامصب مگه میشه آنلاین نصبش کرد..همش اخطار میده آخر سر مجبور شدیم افلاین دانلودش کنیم..

om.ir

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من نصبش کردم سرعتش خیلی پایینه مشکلی داره یعنی ؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
دوستان من نصبش کردم سرعتش خیلی پایینه مشکلی داره یعنی ؟

فکر میکنم باید سرویس دهنده ایننترنتتون رو تغییر بدید.

دوستان دیگه هم که زیاد باهاش کار نکردن ... برای اینکه کاملا متوجه بشید در آینده این مرورگر چی میشه ... اینهایی که میگم رو تست کنید :

۱. از google docs در فایرفاکس استفاده کنید و بعد هم در کروم اون رو تست کنید. گوگل داکس JS فوق العاده سنگینی داره ...

۲. تست « اسید ۳ » در هردو ...

۳. ۱۰ تا صفحه مشابه در کروم و فایرفاکس باز کنید ( ۱۰ تب ) . حالا از منوهای chrome ، پیدا کنید : task manager رو ... و بعد stats for nerds رو بزنید ... تفاوت رو ببنید ! ( این رو با فایر فاکس ۳ به بالا ... که روی مدیریت رم اون شدیدا تبلیغ میشد مقایسه کنید )

۴. همین ۱۰ تا tab که باز هست ، task manager خود ویندوز رو باز کنید ... فایل‌های chrome.exe رو میبینید ؟ نتیجه ؟

۵. یکی دو ساعتی با کروم وب گردی کنید .... حالا به history برید ... یه کلمه که داخل یک صفحه دیده بودید رو سرچ کنید .... سرعت پیدا کردن نتایج چطور بود ؟ جالبه که تمام صفحاتی که دیدید هم ازشون یه screen shot گرفته شده و هم کل متن داخل صفحات cashe شده ...

سرعت لود صفحات و نوع لود اونها و از همه مهمتر اجرای javascript های سنگین صفحات رو هم چیزی نمیگم و خودتون تست کنید.

هنوز مشکل خیلی داره ... شاید ۱۰ تا سوتی ریز و درشت خود من پیدا کردم ... ولی فراموش نکنید ... این فقط یه ورژن بتا ست ! حتی نسخه « یک » این برنامه هم نیست !

میبینم روزی رو که google یه OS بده بیرون ...... windows و linux و mac os همه با تولیداتشون خداحافظی کنن .................

Last edited:

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
من همین الان با همین ورژن بتاش دارم حال میکنم و به بقیه مرورگر ها ترجیح میدمش.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
میبینم روزی رو که google یه OS بده بیرون ...... windows و linux و mac os همه با تولیداتشون خداحافظی کنن .................
متاسفم چون مایکروسافت از همین الان رووش برنامه ریزی کرده و حتی ویندوزشم گذاشته وسط و غمار کرده.
کر.و.م رو با OPera 9.52 هم مقایسه کنید.
الان که با اپرا گوگل داک رو باز کردم سرعتش از مرور صفحه های HTML هم بیشتر بود.
فراموش نکنیم که هسته سافاری(کپی شده در کر.و.م) فقط مال سافاری تحت مکنتاش ِ که هکرها کاری باهاش ندارن ولی وقتی تغییر پیدا میکنه و میاد تو ویندوز دیگه امن نیست.
واسه همین گوگل اعلام کرده هر بیست و چهار ساعت منتظر Update ما باشید:D

Last edited:

Roodbaraki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره تونستم Google Chrome رو نصب کنم!
الان چند ساعت میشه که دارم ازش استفاده میکنم و برام جالب بوده
اما هنوز خیلی کار داره تا کامل بشه و به Firefox 3 برسه
ولی مطمئنم که این راه رو خیلی زودتر از بقیه طی میکنه، چون پای آبرو و اعتبار Google در میان هست

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
خیلی چیزای جالبی توش هست، روزی رو میبینم که IE رو جمع کردند و FF هم میشه مرورگر دوم کامپیوترها !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
در هفته‌ي نخست انتشار،
شمار دانلود مرورگر كروم گوگل در آمريكا به دو ميليون رسيد

بر اساس گزارش نيلسن آنلاين، نزديك به دو ميليون نفر در آمريكا مرورگر وب كروم گوگل را در هفته‌ي نخست از انتشار آن دانلود كرده‌اند.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، موسسه نيلسن كه آمارش بر مبناي عملكرد گروهي از كاربران اينترنت است، اعلام كرد از اول تا هفتم ماه سپتامبر ‌٩٣/١ ميليون نفر از صفحه «متشكريم» گوگل كه مربوط به روند دانلود است بازديد

كرده‌اند.

بر اساس اين گزارش، اين عده ‌٤/١ درصد از كل كاربران اينترنت آمريكا را تشكيل مي‌دهند كه ممكن است كوچك به نظر برسند اما پاسخ مناسبي براي نسخه‌ي آزمايشي محصولي به شمار مي‌رود كه بسياري از مردم به آن نياز ندارند و تنها فعاليت‌هاي معمولي استفاده از اينترنت را بهبود بخشيده است.

به نظر مي‌رسد گوگل براي اشاعه‌ي مرورگر كد بازش مصمم است؛ اين شركت از روز سه‌شنبه برنامه‌اي را آغاز كرد كه به كاربران امكان مي‌دهد جديدترين به‌روزرساني كروم را دريافت كنند.

http://isna.ir

Roodbaraki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Google Chrome تون رو آپدیت کنید به آخرین نسخه:

0.2.149.30
Build 2200

PROGRESSIVE

Registered User
لایک‌ها
3
بالاخره تونستم Google Chrome رو نصب کنم!
الان چند ساعت میشه که دارم ازش استفاده میکنم و برام جالب بوده
اما هنوز خیلی کار داره تا کامل بشه و به Firefox 3 برسه
ولی مطمئنم که این راه رو خیلی زودتر از بقیه طی میکنه، چون پای آبرو و اعتبار Google در میان هست
من فک کنم حالا حالا ها باید سعی کنه تا به fire fox برسه

ahmadi375

Registered User
لایک‌ها
0
من هم نصب کردم ولی خیلی کار داره تا موزیلا بشه
موزیلا یه چیز دیگه است :rolleyes:

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
نوعی عادت هست موزیلا
والا من فقط وقتي مي خوام با سايت هاي وب2 كار كنم ؛ ميام ff !
فكر كنم واسه من ؛ IE شده نوعي عادت دي:
با كروم هم كار كردم ؛ گرافيك خوبي داره .

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سرعتش خوبه ولي بعد از يك 10 دقيقه اي كه داره كار ميكنه چراغ هارد روشن ميشه و جند دقيقه صداي هد هارد بلند ميشه كه انگار داره چيزيو مينويسه يا ميخونه.

اين را چند بار امتحان كردم ... حتي پيج هاي مشابه در ff و ie باز كردم و همچنين اتفاقي نيفتاد ولي در كروم چرا !
حالا چرا ؟

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
سرعتش خوبه ولي بعد از يك 10 دقيقه اي كه داره كار ميكنه چراغ هارد روشن ميشه و جند دقيقه صداي هد هارد بلند ميشه كه انگار داره چيزيو مينويسه يا ميخونه.

اين را چند بار امتحان كردم ... حتي پيج هاي مشابه در ff و ie باز كردم و همچنين اتفاقي نيفتاد ولي در كروم چرا !
حالا چرا ؟
چون يک هيستوري کامل درست ميکنه !!
نديديد تا حالا هيستوريش رو ؟ حتي عکس صفحات رو هم ذخيره ميکنه.
ميشه گفت مثل Googke Desktop
حجم فولدر کرومتون رو هم نگاه کنيد متوجه ميشيد (البته احتمالا تو يک جاي در Documents and settings‌مينويسه)

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
هیستوری رو در کروم چه جوری باید پاک کنیم؟

بالا