• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وسايل جانبي لپتاپ

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثل روز روشنه که با این دیوایس میتونیم نوتبوکمون رو مجهز به پورت کام کنیم .

فایل های ضمیمه

• ve024.gif
    ve024.gif
    16.4 KB · نمایش ها: 36

Razieh_H

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
FingerWorks iGesture Pad:

با طرحي جذاب و قيمتي معادل $159 ,شما بجاي بكارگيري موشواره تنها از دستان و انگشتان خود براي كنترل نشانگر در iGesture Pad's DVD case-size touch pad بهره مي بريد.به عنوان مثال بكارگيري نوك انگشت شست و انگشت ميانه بر روي سطح آن و كشيدن آرام هر دو بطور همزمان به معناي undo خواهد بود!!با بكارگيري اين وسيله عملا نياز به quick keys or top menu bars از بين مي رود.با بكار گرفتن آن در كوتاه مدت به فوايد عالي آن پي خواهيد برد.براي يادگيري نحوه بكار گيري انگشتان خود بر روي آن تنها كافي است تا نرم افزار راهنماي آن را نصب نموده و بدقت مطالعه نماييد.
منبع:
http://reviews.cnet.com/FingerWorks_iGesture_Pad_-_touchpad/4505-3147_7-31126734.html?tag=txt

سلام:rolleyes:
يكي هست به داد ما برسه بابا چند وقته كه مديران شركت ما ازمون خواستن كه براشون موس لپتاپ بخريم ولي با اين تنوعي كه تو بازاره والا خودمونم مونديم چي انتخاب كنيم البته خواهشن از مدلهايي بگين كه تو ايرون پيدا بشه و قيمتش هم به تومن باشه نه دلار .:blink:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
فوق العاده نازک ، زيبا و کليک با يک اشاره کوچک انگشت از ويژگيهای اين ماوس بسيار زيبای بي سيم است.

ماوس BT بي سيم شرکت Mogo اولين محصول اين کمپاني در محصولات و لوازم لپ تاپ مي باشد.

اين ماوس از نظر اصول فني بسيار جالب توجه و پيشرفته بوده و دارای سيستم مديریت هوشمند باطری مي باشد . باطری اين ماوس ظرف چند دقيقه در درون و از طريق لپ تاپ شما شارژ مي شود.

فایل های ضمیمه

• mogomouse.jpg
    mogomouse.jpg
    26.3 KB · نمایش ها: 32

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
مثل روز روشنه که با این دیوایس میتونیم نوتبوکمون رو مجهز به پورت کام کنیم .

قیمتش چقده ؟

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند سوال مبتدیانه در مورد تجهیزات جانبی نوت بوک داشتم که ممنون می شم که توضیح بدید.
1- ایا فلش مموری kingstone برای یک لپ تاب مناسب هست؟ در واقع سوال من اینه که ایا flash memory که واسه کامپیوتر دسکتاپ مناسبه واسه نوت بوک هم خوبه؟
2- برای مدل acer travel mate8104 چه موسی پیشنهاد میشه که تهیه کنیم؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hamidch2 :
چند سوال مبتدیانه در مورد تجهیزات جانبی نوت بوک داشتم که ممنون می شم که توضیح بدید.
1- ایا فلش مموری kingstone برای یک لپ تاب مناسب هست؟ در واقع سوال من اینه که ایا flash memory که واسه کامپیوتر دسکتاپ مناسبه واسه نوت بوک هم خوبه؟
جواب سوالات شما اینجاست ..:)
http://www.acer.com.my/authorize_ar...list.aspx?pd=mobile+pc&md=TravelMate+8204WLMi
خوش باشین..:happy:

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یک وسیله جانبی مفید، کابل تبدیل USB به PS2 است. وقتی که سیستم شما فقط پورت USB دارد و می خواهید کی بورد یا ماوس PS2 به دستگاه متصل کنید، این کابل به کمک شما می آید. در بازار خودمان هم به قیمت 3000 تومان به فروش می رسد.
شکل: http://hooleon.com/miva/graphics/00000001/acc-081-0003-med.jpg

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
به نقل از mahmood-gt2 :
یک وسیله جانبی مفید، کابل تبدیل USB به PS2 است. وقتی که سیستم شما فقط پورت USB دارد و می خواهید کی بورد یا ماوس PS2 به دستگاه متصل کنید، این کابل به کمک شما می آید. در بازار خودمان هم به قیمت 3000 تومان به فروش می رسد.
شکل: http://hooleon.com/miva/graphics/00000001/acc-081-0003-med.jpg
آخه وقتي موس USB توي بازار هست اين به چه دردي ميخوره؟؟؟؟؟؟

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Roham_06 :
به درد می خوره کیبورد و موس بی سیم 50 تومنی من PS/2 بود. این تبدیل باعث شد برای ابد آمرزیده بشم. الان من و لپ تاپ و تبدیل سه تایی داریم خوشبخت و راضی زندگیمی کنیم.

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Roham_06 :
سیم کی بوردش بدرد وقتی می خوره که یه نفر بخواد با لپ تاپش بازی بکنه. با این کیبورد های لپ تاپ دو دفعه آدم بازی کنه کی بورد سرویس می شه......

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49

فلش مموري kingston مناسب است ولي براي موس اگر acer خودش موس اورجينال ندارد بهتر است موس 100am بگيري

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
کسی کارت TV خوب واسه نوتبوک سراغ داره؟ البته زیر 100 تومن.

arh1983

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی میدونه بلوتوث با پورت PCMCI هست و قیمتش چقدره ؟
و اینکه کجا داره.
برای لپ تاپ می خوام.

امیر

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه مغازه هست توی بازار رضا فکر کنم اسمش "سهیل" باشه من اونجا دیدم. قیمتش هم چند وقت پیش پرسیدم 20 هزار تومن بود. الان نمی دونم...

صد البته توی بازار پایتخت هم هست. دیگه هر کدوم که نزدیکته...

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
تنها برای بالا آمدن تاپیک!

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
0oW ! همشهري ! چه كار خوبي كردي تاپيك و آوردي بالا :D

من ميخوام يه رم واسه لپتاپ گرامي بخرم + يه آداپتور بلو توث ....
كسي پيشنهاد خاصي داره ؟‌
قيمت چنده ؟‌

لپتاپ گرامي هم يك فروند ! توشيبا ستلايت ميباشند !
با احترام باهاش برخورد كردم چون جناب لپتاپ گرامي زن بنده مي باشند لطفاً اگه جوابي ارسال كرديد دقت كنيد ! :D
با تشكر :D

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
0oW ! همشهري ! چه كار خوبي كردي تاپيك و آوردي بالا :D

من ميخوام يه رم واسه لپتاپ گرامي بخرم + يه آداپتور بلو توث ....
كسي پيشنهاد خاصي داره ؟*
قيمت چنده ؟*

لپتاپ گرامي هم يك فروند ! توشيبا ستلايت ميباشند !
با احترام باهاش برخورد كردم چون جناب لپتاپ گرامي زن بنده مي باشند لطفاً اگه جوابي ارسال كرديد دقت كنيد ! :D
با تشكر :D
سلام! :D

برای رم، 512 حدودا 45 تومان. البته مواظب باشید که نوت بوکتان کدامیک از رم های DDR-333 , DDR-400 , DDR2-400 , DDR استفاده می کند!
برای بلوتوث قیمت دقیق را نمی دانم، اما اگر نوع یو اس بی اش را بخرید، حدود 15 تومان باید باشد!

می توانید به سایت های parslaptop.com و irannotebook.com سر بزنید.
http://irannotebook.com/Irannotebook.aspx?15
http://www.parslaptop.com/accessories-accessories-لوازم-جانبی-c-51_76.html

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام! :D

برای رم، 512 حدودا 45 تومان. البته مواظب باشید که نوت بوکتان کدامیک از رم های DDR-333 , DDR-400 , DDR2-400 , DDR استفاده می کند!
برای بلوتوث قیمت دقیق را نمی دانم، اما اگر نوع یو اس بی اش را بخرید، حدود 15 تومان باید باشد!

می توانید به سایت های parslaptop.com و irannotebook.com سر بزنید.
http://irannotebook.com/Irannotebook.aspx?15
http://www.parslaptop.com/accessories-accessories-لوازم-جانبی-c-51_76.html

در توضیح فرمایش های شما بگم که من مرداد ماه فکر کنم رم یک گیگ خریدم 100000 تومن... البته از زیگورات که مال دل هست بقیه رو نمی دونم

همچنین اگر DDR لپ تاپ فرضاً 333MHz باشه و کسی بخواد که DRR با سرعت 555MHz روی لپ تاپش نسب کنه مشکلی ایجاد نمی شه تنها نکتش اینه که سرعت افزایش نمی سابد بلکه با همون سرعت 333MHz کار می کنه

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به تمام دوستان در این بخش.
من یک سوالی داشتم در مورد کیف لپ تاپ و هر چقدر این گروه ها را بررسی کردم ، دیدم اینجا بهترین جا برای مطرح کردن این سوالم می باشد . پس سوالم را اینجا مطرح می کنم.

1- من میخوام یک کیف لپ تاپ بگیرم برای یک فروند لپ تاپ توشیبا ، اما اصلا با این کیف های مشکی رنگ معمولی و متداول لپ تاپ حال نمی کنم . دو گزینه برایم وجود دارد . یکی کوله لپ تاپ می باشد و دیگری یک مدل کیف لپ تاپ که خیلی خوشم آمد . بیشتر تمرکز من این مدل زیرین از این نوع کیف ها است :

termek_148503.jpg
میخواستم بدونم که این نوع از کیف ها آسیبی به لپ تاپ وارد نمی کنند . دلیل سوالم این است که کلا کیف های لپ تاپ از یک قاعده خاصی (البته به نظرمن) برای تولید استفاده میکنند که همه به شکل هم هستند و همه زشت .
کلا نظر فنی شما در مورد استفاده از این کیف (که اصلا یک کیف لپ تاپ هست نه کیف دیگری) جهت نگهداری لپ تاپ خوب می باشد یا خیر . برای کسی که لباس های اسپرت همیشه تنش هست یک کمی قابل درک نیست که از آن کیف های معمول استفاده کند .
با تشکر فراوان

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام به تمام دوستان در این بخش.
من یک سوالی داشتم در مورد کیف لپ تاپ و هر چقدر این گروه ها را بررسی کردم ، دیدم اینجا بهترین جا برای مطرح کردن این سوالم می باشد . پس سوالم را اینجا مطرح می کنم.

1- من میخوام یک کیف لپ تاپ بگیرم برای یک فروند لپ تاپ توشیبا ، اما اصلا با این کیف های مشکی رنگ معمولی و متداول لپ تاپ حال نمی کنم . دو گزینه برایم وجود دارد . یکی کوله لپ تاپ می باشد و دیگری یک مدل کیف لپ تاپ که خیلی خوشم آمد . بیشتر تمرکز من این مدل زیرین از این نوع کیف ها است :

termek_148503.jpg
میخواستم بدونم که این نوع از کیف ها آسیبی به لپ تاپ وارد نمی کنند . دلیل سوالم این است که کلا کیف های لپ تاپ از یک قاعده خاصی (البته به نظرمن) برای تولید استفاده میکنند که همه به شکل هم هستند و همه زشت .
کلا نظر فنی شما در مورد استفاده از این کیف (که اصلا یک کیف لپ تاپ هست نه کیف دیگری) جهت نگهداری لپ تاپ خوب می باشد یا خیر . برای کسی که لباس های اسپرت همیشه تنش هست یک کمی قابل درک نیست که از آن کیف های معمول استفاده کند .
با تشکر فراوان
سلام...

کیف نوت بوک داریم تا کیف نوت بوک! بیشتر کیف هایی که من دیده ام(در فروشگاههای ایران)، ضربه گیر خوبی برای نوت بوک نیستند! و باید مواظب بود که کیف را محکم روی زمین نگذاریم و یا اینکه وقتی دستمان است، به دیوار یا صندلی یا برخورد نکند! یا اینکه خط روی نوت بوک نیاندازد! در ضمن جای جدا برا شارژر و غیره داشته باشد!

اگر مواظب هستید، و می دانید به نوت بوکتان ضربه نمی خورد از هر کیف نوت بوکی که جای کافی برای نوت بوک شما دارد! می توانید بخرید! اما اگر من باشم، چون می دانم امکان ضربه خوردن به نوت بوک هست، کیفی می گرفتم که دور تا دور محل لپ تاپ، را یک لایه محافظ حداقل 4-5 سانتی گرفته باشد.

بالا