• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وسایل ذخیره سازی HDD, Optical Storage,...

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
<< بسم الله الرّحمن الرّحیم >>​

در این تاپیک سوالات و مشکلات مربوط به دیسک های سخت، درایوهای نوری، حافظه های فلش و ... را مطرح می کنیم.:happy:

....,HDD( internal,external ), 2nd HDD,CD-ROM,CD-RW, DVD-ROM, DVD-RW (+/-R,+/-RW,RAM), COMBO

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

خواهشمندم حتما جواب اين سوالات رو بديد
1- لپتاپ من توشيباست كه قابليت dvd كه داره اينه كه multilayer copy هست . اين رو نمي فهمه يعني چي . آيا يعني اينكه مي شه روي dvd به حجم 4 گيگ تا 8 گيگ رايت كرد ؟

2- اينكه چطور امكان داره هارد پرتابلي كه دارم و 40 گيگ حجمش هست رو به لپتاپم وصل كنم ؟ آيا از طريق usb هست ؟ در اينصورت آيا كابلي براي اين كار هست ؟

ممنون مي شم

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

خواهشمندم حتما جواب اين سوالات رو بديد
1- لپتاپ من توشيباست كه قابليت dvd كه داره اينه كه multilayer copy هست . اين رو نمي فهمه يعني چي . آيا يعني اينكه مي شه روي dvd به حجم 4 گيگ تا 8 گيگ رايت كرد ؟

2- اينكه چطور امكان داره هارد پرتابلي كه دارم و 40 گيگ حجمش هست رو به لپتاپم وصل كنم ؟ آيا از طريق usb هست ؟ در اينصورت آيا كابلي براي اين كار هست ؟

ممنون مي شم
1- روی هر dvd نه. dvd های Dual Layer(Double Laye)x هستند که حدود 9 گیگ ظرفیت دارند ولی فعلا قیمتشون خیلی بالا و نامعقوله.
2- بله USB هست و خودش باید کابل داشته باشه. اگه نداری براحتی می تونی تهیه کنی.

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

فقط حواست باشه که کابلی که میگیری usb2 باشه وگرنه 1500 تومن ضرر می کنی...

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا از کجا میشه فهمید که dvd رایتر، 9 گیگ هم رایت می کنه؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
آقا از کجا میشه فهمید که dvd رایتر، 9 گیگ هم رایت می کنه؟
از روی سایت سازنده دی وی دی رایتر یا سایت برند نوت بوکتان. یا به کمک برنامه هایی نظیر nero و غیره...

محمود جان ببخشید که بهد از دو ماه جواب می دهم! :blush: چون تازه دیدمش! خیلی شرمنده ام! به خدا سرم خیلی شلوغه.

yasinknn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا لپ تاپ منasus هست:D !!
بعضی مواقع از زیر سمت چپ کیبورد که فکرکنم هارد قرار داره یه صدای چرق چوروقی میاد :eek: :eek:
تا حالا هم هیچ مشکل خاصی با سیستمم نداشتم:happy:
به نظر شما این صدا مال چیه؟؟ چون منو خیلی میترسونه:weird: :weird:
مدلش A3500E هست و یه ساله دارمش:blush: :blush:

yasinknn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
محمود جان شمایی که میگی { اینجا } بنویس پس کو جوابت؟؟؟؟؟؟؟:thumbsdow :evil2: :evil:

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یاسین جان... شرمنده توی امضام نوشتم که قضیه چی:eek: ه... این که گفتم اینجا بنویس برای حفظ نظم تاپیک ها بود :happy: و گرنه منظور دیگه ای نداشتم...

این موارد رو چک کن:
1- دمای هاردت چطوره؟ گرم میشه؟ بعد از یک ساعت گرم میشه...؟؟

2- آیا تا بحال موقع خوندن فایل یا کپی کردن خطایی اروری مبنی بر bad sector گرفتی؟

3- چه مواقعی بیشتر این اتفاق می افته؟ تا روشن می کنی ترق تروق می کنه یا بعد از یکی دو ساعت کار کردن این اتفاق می افته؟

کلاً ایرادهای مربوط به هارد سخت پیگیری میشن:hmm: و تازه اگر معلوم بشه نمی شه تعمیرش کرد چون هارد یکپارچه هست:( . من توی سیستم دسکتاپم این مشکل رو داشتم و آخرش نفهمیدم که ایراد از چی بود:wacko: ...

بهترین توصیه ای که میشه کرد اینه که از فایلهات بکاپ بگیری برای روز مبادا...! :cool:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
آقا لپ تاپ منasus هست:D !!
بعضی مواقع از زیر سمت چپ کیبورد که فکرکنم هارد قرار داره یه صدای چرق چوروقی میاد :eek: :eek:
تا حالا هم هیچ مشکل خاصی با سیستمم نداشتم:happy:
به نظر شما این صدا مال چیه؟؟ چون منو خیلی میترسونه:weird: :weird:
مدلش A3500E هست و یه ساله دارمش:blush: :blush:
در جاهای کم صدا و یا بی صدا، صدای هارد شنیده می شود. و گاهی هم صدای درایو نوری است(در صورت بودن سی دی ای دی وی دی در آن)

yasinknn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در جاهای کم صدا و یا بی صدا، صدای هارد شنیده می شود. و گاهی هم صدای درایو نوری است(در صورت بودن سی دی ای دی وی دی در آن)

آقا عادل قطعا" صدای dvd نیست!!!!!!!بابا انقدر دیگه حالیمه!!!!!:blush: :(
صدای معمولی هاردم که خب معمولیه!!!!!!:D :p
هفته ای 2یا3بار این صدا میاد نه همیشه >>>:eek:
:( :( :( :(
قابل توجه محمودآقا:ما کوچیکتیم !!!!:blush: گفتم که:wacko: تاحالا هیچ مشکلی نداشتم!!!!

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
آقا عادل قطعا" صدای dvd نیست!!!!!!!بابا انقدر دیگه حالیمه!!!!!:blush: :(
صدای معمولی هاردم که خب معمولیه!!!!!!:D :p
هفته ای 2یا3بار این صدا میاد نه همیشه >>>:eek:
:( :( :( :(
قابل توجه محمودآقا:ما کوچیکتیم !!!!:blush: گفتم که:wacko: تاحالا هیچ مشکلی نداشتم!!!!
شاید صدای فن هست؟

اگر هنگام کار کردن هارد(که چراغ هارد روشن می شود) صدا می دهد، صدای هارد است.:)

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان کسی میدونه ریکاوری ویندوز و درایور ها در dell 6400 چطوریه داخل جعبه سی دی ویندوز و درایو هست منتها من من دیدم یه پارتیشن مخفی با حجم 3.7 گیگ هم هستش این برا چیه ریکاوری مگه نیست ؟ من چهار روز بعد از خریدن این دستگاه کل اطلاعاتم از روی هارد پرید:wacko: و پارتیشنم بصورت unknown در اومد بعد از دو ساعت فرمت و نصب مجدد ویندوز درایور هاشو متاسفانه کامل تو سی دیش نداره میخواستم بدونم اگر این پارتیشن مخفیه ریکاوری هست به من دستور عملشو بگید تا برگردم کلی برنامه ناز و درایور هاش پرید متاسفانه ؛راستی برگردوندن این برنامه ها جزو گارانتی میشه ؟:wacko:

راستی اروری هم که با نرم افزار خود دل Dianostics utility قبل از بوت ویندوز گرفتم ارور هارد و بصورت
کد:
Erorr code 2000-0146
داد اینو از کجای سایت دل باید پیگیری کنم ببینم علتش چیه چون گفته از قسمت technical support بپرسید ولی من جدولی برا ترجمه این ارور پیدا نکردم کسی میتونه کمک کنه

اینم نتیجه بنچمارک با برنامه Hdtune 2.53

2yule6c.png

2h71jb6.png

2eptvg5.png

pishgam

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

من حدود سه هفته اي هست كه يك لپ تاپ dell 6400 خريدم . وقتي روشنش مي كنم از زير كيبرد در قيمت سمت راست ان صدايي شبيه به ويز ويز يا تيك تاك ساعت مي ده . حالا از هارد يا فن نمي دونم ولي به نظر خودم از هارد . مي خواستم ببينم ايا اين صدا عادي است ؟ براي حل اين مشكل چه كار كنم ؟

mohmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگر زمانیکه هارد داره کار می کنه (چراغ هارد روشنه) خوب این طبیعیه . توی کامپیوتر Desktop هم همینجوریه . البته اونم یه خرت - خرت معمولی باید باشه که تا دقت نکنی متوجه اون نمی شی. در غیر اینصورت باید دقیق تر بررسی بشه.

من توی کامپیوتر pc برای برسی بد سکتور هارد از برنامه HDD Regenerator استفاده می کردم. البته تو لپ تاپ امتحان نکردم. چون تازه دو روزه خریدمش. هنوز کارم به اونجا نرسیده.

mohmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سوال

من می خوام هارد رو پارتیشن بندی کنم و در عین حال نمی خوام fdisk کنم. برای کار با درایو ریکاوری هم هنوز اطلاعات کافی ندارم. در اینصورت می تونم از partition Magic استفاده کنم؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
یه سوال

من می خوام هارد رو پارتیشن بندی کنم و در عین حال نمی خوام fdisk کنم. برای کار با درایو ریکاوری هم هنوز اطلاعات کافی ندارم. در اینصورت می تونم از partition Magic استفاده کنم؟

فقط یه چیز به شما بگم تا وقتی مطمئن نشدید که با پارتیشن بندی به هر صورتی ریکاوری شما بهم نمیخوره اینکارو انجام ندید که پشیمون میشید .

mohmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من دو ماه پیش del inspiron 6400 T7200 گرفتم. مشکل من توی DVD اونه . (sony)
رایت یه دی وی دی همراه ایمیج اون بین دو تا دو ساعت و نیم طول می کشه. یه benchmark گرفتم. اطلاعات زیر رو داد.

برای DVD
درایو من : 0.8x - 1124 Kb/s
مرجع : 8.9x - 12 Mb/s

برای CD
درایو من : 7.5x - 1124 kb/s
مرجع : 48x - 7291 kb/s

آیا مشکل از درایو منه؟ ضمنا من هنوز ویندوز عوض نکردم. ممکنه با تعویض یندوز مشکل حل بشه؟

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
هارد 40 لپ تاپم مرخص شد، نمی ئونم مشکلش از کجاست. به هر حال یک هارد 80 تهیه کردم و الان به خوبی داره کار می کنه . فقط می مونه اطلاعتی که داخل اون هارد دارم .

صدای عجیب غریبی ازش در می یومد در اواخر ، برای گرفتن اطلاعات هم از HardBox External استفاده کردم ولی اونم نخوندش. حالا چی کار کنم. اطلاعات مهمی داخلش بود، نه فیلم میخاوم نه موزیک... عکسهاشم هم مهم بودند .

بالا